Burdayım canım okuyorum ama yazamadım dünden beri
Canım bende perinatolog a randevu aldım..kan pıhtılaşması rahatsızlığım olduğu için randevu açmıştı doktorum..peki şimdi alsam randevu ne diyecem detaylı ultrason için geldim desem yapar mı ki..yoksa sen riskli gebe değilsin ne diye randevu aldın geldin mi derKızlar devlet hastanesine kontrole gittim çok şükür oğlum iyiydi.
doktor kendi doktorumu tanıyor çıktı çok rica ettim bana sağ olsun perinatoloji randevusu verdi.
perşembe günü şu detaylı ultrasonu halledersem çok sevineceğim.
Ay yapınca ne olur buraya da yaz ..ne dedi ne yaptı diye..bende zeynep kamil eğitim araştırma ya 23 ekim e aldım.. o zaman 19 +2 günlük olacam..benm bildiğim her gebeye ayrıntılı ultrason yapmıyorlar...perinatolog da riskli gebeye yapıyor devletteki diye biliyorum.. Ben ne ikili ne üçlü yaptım.. bunu perinatologa yaptırmayı istiyorum.. ama laf ederse diye cekiniyorumbenim kendi doktorum zaten 18-22 haftalar arası demişti.
bende bilmiyorum ki perşembe günü hemen yapar mı ultrasonu diye.
yapsın da artık uğraşmayayım ya.
Aa bana bakirkoydeki o adamin ismini verdiler ama kafam karisti
Yani ününü duydum yaptiran arkadasimda var fiyat farklari var niye okadar pahali vereyim ki.
Ayy cok tatli annesi masallah darisi hissedemeyenlere
kayinvalidem kendisiyle calisiyo yillardir. Ama alaninda cok iyidir. Onu da her oraya gittigimde devletten yada baska perinatologlarin yonlendirdigi hastalardan biliyorum. Cogu zaman mutlaka bu sekilde sen daha iyi bilirsin diye yonlendirilmis hastalarla karsilasiyorum. Kv yorumlari da onemli tabi simdiye kdr yanlisliga hataya dair hicbirseyini duymadim. 1000tl ye de var bu arada dr malesef ucu bucagi yok bu fiyat citasinin. Sen kendin de tecrubesine diplomasina gidenlerin yorumlarina gore karar verebilirsin. Umarim en iyisine denk gelir tum anneler..
Bende merak ettim nerde acaba
Benimde hiç tadım Yok Yemek yaptımSelam kızlar
Burdayım canım okuyorum ama yazamadım dünden beri
Sen nasılsın kuzum
Canım bende perinatolog a randevu aldım..kan pıhtılaşması rahatsızlığım olduğu için randevu açmıştı doktorum..peki şimdi alsam randevu ne diyecem detaylı ultrason için geldim desem yapar mı ki..yoksa sen riskli gebe değilsin ne diye randevu aldın geldin mi der
Bende hala kendime gelemedim son günlerde hiç iyi değilim sanırım psikolojik olarakta iyi hissetmiyorum sıkıntılı hamilelik yaşayıp üstüne yalnız olmak beni hep olumsuz düşünmeye itiyor.Benimde hiç tadım Yok Yemek yaptım
Biraz el ayak bakım yapayım dedim
Karnımdan zor yaptım valla
İnşallah olur ben çok seviyorum gamzeyiAhh bu ayva 1 ay önce nasıl aşerdim anlatamam size bütün aileyi ayağa kaldırdım sağolsun eşim buldu geldi hatta ağacından taze taze kopartmış oğlumda da çok yemiştim iki yanağı gamzeli bakalım kızım nasıl olacak
Onun kuZum sabır sabırBende hala kendime gelemedim son günlerde hiç iyi değilim sanırım psikolojik olarakta iyi hissetmiyorum sıkıntılı hamilelik yaşayıp üstüne yalnız olmak beni hep olumsuz düşünmeye itiyor.
Bi türlü tadına varamadım hamileliğin
Ama sabrediyorum işte zaten elden ne gelir başka..
Allah’a emanetiz
Evet okumuştum bende bunu yinede teşekkürler tatlımEki Görüntüle 2196074 kızlar akşam okumuştum hazır ayva mevzusu açıldı paylaşmak istedim
Beni 1 kere sevkedince artık istediğim ger zaman alabiliyorum randevuyu..ama tabi sen yine de olanları yaz kuzumCanım beni kadın doğum doktoru sevk etti o yüzden pek bilgim yok bu konuda.
benim de çok şükür bir sorunum yok ama rica minnet aldım.
bende ağda yaptırıyorum canım. bi zararını görmedm duymadım bilmiyorumKızlar ben bir şey soracağım
Kişişel temizlik için Ağda mi yapıyorsunuz
Öyle yapıyordum ama gebelikte zararlı olabilir mi ?
Kızlar chicco lite way bebek arabası hakkında bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?