2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende perinatolog a randevu aldım..kan pıhtılaşması rahatsızlığım olduğu için randevu açmıştı doktorum..peki şimdi alsam randevu ne diyecem detaylı ultrason için geldim desem yapar mı ki..yoksa sen riskli gebe değilsin ne diye randevu aldın geldin mi der

benim kendi doktorum zaten 18-22 haftalar arası demişti.
bende bilmiyorum ki perşembe günü hemen yapar mı ultrasonu diye.
yapsın da artık uğraşmayayım ya.
Ay yapınca ne olur buraya da yaz ..ne dedi ne yaptı diye..bende zeynep kamil eğitim araştırma ya 23 ekim e aldım.. o zaman 19 +2 günlük olacam..benm bildiğim her gebeye ayrıntılı ultrason yapmıyorlar...perinatolog da riskli gebeye yapıyor devletteki diye biliyorum.. Ben ne ikili ne üçlü yaptım.. bunu perinatologa yaptırmayı istiyorum.. ama laf ederse diye cekiniyorum

Kizlar ya isim dusunen karar veren degisik isimler bulan varsa alalim onerileri. Ilk kizimin adi zeynep özgü zeynepi babasi koydu.herkes de var diye tiksindigim arap isimlerine hele de anlami vasat isimlere asiri karsi olmama ragmen ustelik. Bide ozgu nil diye gidip isguzarlik yapti neyse ikinci kizima dolayisiyla.ekstra takintiliyim. Kocamin soz hakki tabii ki de yok ama.bende bulamiyorum resmen. Lena aden sera lara tln aklima gelenler bide öykü ekleyebilirim 1.yle uyumlu olsun diye ama halansinmedi icime. Fikirlerinize acigim guzel anneler. 3 5 demeyin yazin baska annekere de fikir olur isim annesi olursunuz belli mi olur

Canım beni kadın doğum doktoru sevk etti o yüzden pek bilgim yok bu konuda.
benim de çok şükür bir sorunum yok ama rica minnet aldım.

Doğru diyorsun hele sağlık olunca ben tecrübeye bir de en önemlisi yorumlara bakıyorum. İnsanın için daha da rahat ediyor sonrasında

Aminnn hepimiz inşallah güzel dönüşler alırız ayrıntılı ultrasondan

Benimde hiç tadım Yok Yemek yaptım
Biraz el ayak bakım yapayım dedim
Karnımdan zor yaptım valla
Bende hala kendime gelemedim son günlerde hiç iyi değilim sanırım psikolojik olarakta iyi hissetmiyorum sıkıntılı hamilelik yaşayıp üstüne yalnız olmak beni hep olumsuz düşünmeye itiyor.
Bi türlü tadına varamadım hamileliğin
Ama sabrediyorum işte zaten elden ne gelir başka..
Allah’a emanetiz

İnşallah olur ben çok seviyorum gamzeyi

Onun kuZum sabır sabır
Allah büyük güzel günler olacak inşallah bebişler gelince

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bişey sorcam
Vajinamda kaşıntı var 3günü geçti sürekli suyla yıkarım günde 2kere çamaşırımı değiştiririm öyleyken geçmiyo arttı gitgide dr a da cuma gitcwm ama drum erkek ya utanıp söyleywmezsem bakmak istermi diye tedirginim başınıza geldimi az bi akıntım var ama oda hep vardı zaten
Kaşımak istemiyorum bebeğe zarar veririm diye ama bu seferde çok zor dayanıyorum bol donlar giyip çamaşırı tamamen çıkarıyorum temiz de olsa rahatsız ediyo
Başınıza geldi mi bi öneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…