Cinsel organin dış kısmı kasiniyor sanırım. Muhtemelen mantar olmuştur. Mutlaka soyle doktoruna, bakmak isterse de göster. Ic camasirlarini yuksek sicaklikta yika mutlaka. Ayrica ütüle. Kesinlikle gunluk ped kullanma, zaten kullanmiyorsun sanirim. Gunde 3 kez bile degistirdigim olmustu benim. Ilac konusunu bilemiyorum. Doktorun durumuna gore onerir. Bir de şu donemde sekerli seylerden kaçınmaya çalış. Mantar enfeksiyonunu besler sekerli beslenme. Ayrica vajinanin icini suyla yikamiyoruz. Organin sadece dis kısmıni önden arkaya dogru yikıyoruz. Sirkeyle yikamak da ise yarar bazi doktorlar önerir. Kaşıntı icinse ciplak elle sakın kaşıma, daha da yayılır. Ayrica o bölgeyi kasimakla bebege bisey olmaz bebek cok yukarida.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bişey sorcam
Vajinamda kaşıntı var 3günü geçti sürekli suyla yıkarım günde 2kere çamaşırımı değiştiririm öyleyken geçmiyo arttı gitgide dr a da cuma gitcwm ama drum erkek ya utanıp söyleywmezsem bakmak istermi diye tedirginim başınıza geldimi az bi akıntım var ama oda hep vardı zaten
Kaşımak istemiyorum bebeğe zarar veririm diye ama bu seferde çok zor dayanıyorum bol donlar giyip çamaşırı tamamen çıkarıyorum temiz de olsa rahatsız ediyo
Başınıza geldi mi bi öneriniz var mı
mantar canımm,fitil falan verir doktor korkmaKızlar yardımınıza ihtiyacım var bişey sorcam
Vajinamda kaşıntı var 3günü geçti sürekli suyla yıkarım günde 2kere çamaşırımı değiştiririm öyleyken geçmiyo arttı gitgide dr a da cuma gitcwm ama drum erkek ya utanıp söyleywmezsem bakmak istermi diye tedirginim başınıza geldimi az bi akıntım var ama oda hep vardı zaten
Kaşı istemiyorum bebeğe zarar veririm diye ama bu seferde çok zor dayanıyorum bol donlar giyip çamaşırı tamamen çıkarıyorum temiz de olsa rahatsız ediyo
Başınıi bi öneriniz var mı
Beni 1 kere sevkedince artık istediğim ger zaman alabiliyorum randevuyu..ama tabi sen yine de olanları yaz kuzum
Kızlar ben bir şey soracağım
Kişişel temizlik için Ağda mi yapıyorsunuz
Öyle yapıyordum ama gebelikte zararlı olabilir mi ?
Canim mantar olabilir gebelikte daha sık oluyomus doktoruna muhakkak soyle buyuk ihtimalle krem verir sadece gecer zatenKızlar yardımınıza ihtiyacım var bişey sorcam
Kaşımak istemiyorum bebeğe zarar veririm diye ama bu seferde çok zor dayanıyorum bol donlar giyip çamaşırı tamamen çıkarıyorum temiz de olsa rahatsız ediyo
Başınıza geldi mi bi öneriniz var mı
Ben sare ismini cok begeniyodum biraz arastirdimda anlami pek iyi degil baya degisik bilgiler cikti karsima vazgectim ondan benimde aklimda henuz hicbir iaim yok birak secenegiKizlar ya isim dusunen karar veren degisik isimler bulan varsa alalim onerileri. Ilk kizimin adi zeynep özgü zeynepi babasi koydu.herkes de var diye tiksindigim arap isimlerine hele de anlami vasat isimlere asiri karsi olmama ragmen ustelik. Bide ozgu nil diye gidip isguzarlik yapti neyse ikinci kizima dolayisiyla.ekstra takintiliyim. Kocamin soz hakki tabii ki de yok ama.bende bulamiyorum resmen. Lena aden sera lara tln aklima gelenler bide öykü ekleyebilirim 1.yle uyumlu olsun diye ama halansinmedi icime. Fikirlerinize acigim guzel anneler. 3 5 demeyin yazin baska annekere de fikir olur isim annesi olursunuz belli mi olur
CAnim benim doktorum 20. Hafta bitmeden yapmiyo bende biran once zaman gecsin istiyorumbenim kendi doktorum zaten 18-22 haftalar arası demişti.
bende bilmiyorum ki perşembe günü hemen yapar mı ultrasonu diye.
yapsın da artık uğraşmayayım ya.
Benimde oglumun dogumgunuydu 2 gun kutladik biri yakin ailemiz teyzeler halalar ertesi gün okul arkadaslariyla yaptik tam 12 cocuk ve anneleri vardi evde kutladik yoruldum ama cok eglendik ben de cok sukur iyiyim bu aralar arada bas agrisi yokluyo onun disinda sorun yokkızlar merhaba uzak kaldın buralardan
yarın kontrol günüm çok heycanlıyım ne kadar büyümüştür kimbilir :)
ben 2. trimestere girmekle bi canlandım, enerji patlaması yaşıyorum resmen, geçtiğimiz cumartesi 20 kişilik misafir ağırladım
bu haftada aynı şekilde cumartesiye misafir ayarladım ,yine bir 15 kişi olacağız.
o bulantılar kusmalar şikayetler geçti kendime geldim resmen.
birde sizler hiç alışverişlere başlamamışsınız, annem küvetini bile aldı banadr erkek demişti, hazırlıklarım o doğrultuda yarın kız derse ailecek şok oluruz
Tamam canim 20 hafta 18 22 arasi diyolar zaten ama benimki 2. Hafta gel dedi simdiden aliyim randevumu dusundukce heyecanlaniyorum insallah hepimiz guzel haberlerle doneriz
Kim ne hediye getirmis halalardan iyi bisey getirmeyen varsa mesafeni koyBenimde oglumun dogumgunuydu 2 gun kutladik biri yakin ailemiz teyzeler halalar ertesi gün okul arkadaslariyla yaptik tam 12 cocuk ve anneleri vardi evde kutladik yoruldum ama cok eglendik ben de cok sukur iyiyim bu aralar arada bas agrisi yokluyo onun disinda sorun yok
İçi de kaşınıyo resmen parçalayasım var kendimi o kadar kaşınıyo ki istemsiz kendimi kasıyorum karnım ağrıyo o yüzden korkumCinsel organin dış kısmı kasiniyor sanırım. Muhtemelen mantar olmuştur. Mutlaka soyle doktoruna, bakmak isterse de göster. Ic camasirlarini yuksek sicaklikta yika mutlaka. Ayrica ütüle. Kesinlikle gunluk ped kullanma, zaten kullanmiyorsun sanirim. Gunde 3 kez bile degistirdigim olmustu benim. Ilac konusunu bilemiyorum. Doktorun durumuna gore onerir. Bir de şu donemde sekerli seylerden kaçınmaya çalış. Mantar enfeksiyonunu besler sekerli beslenme. Ayrica vajinanin icini suyla yikamiyoruz. Organin sadece dis kısmıni önden arkaya dogru yikıyoruz. Sirkeyle yikamak da ise yarar bazi doktorlar önerir. Kaşıntı icinse ciplak elle sakın kaşıma, daha da yayılır. Ayrica o bölgeyi kasimakla bebege bisey olmaz bebek cok yukarida.
sağolunmantar canımm,fitil falan verir doktor korkma
teşekkürlerCanim mantar olabilir gebelikte daha sık oluyomus doktoruna muhakkak soyle buyuk ihtimalle krem verir sadece gecer zaten
Nette abuk sabuk şeyler okudumbende ağda yaptırıyorum canım. bi zararını görmedm duymadım bilmiyorum
O zaman devam edeyim ya gerçi hamileykende 4/5 kere yaptırdım ama bu gün yazılanlar aklımı karıştırdıben ağdaya devam kuzum.
O zaman devam edeyim ya gerçi hamileykende 4/5 kere yaptırdım ama bu gün yazılanlar aklımı karıştırdı
Ya belkide hani son ay da filan biraz tehlike olur diye düşünmüştüm bendebenim ağdacımın yaşı var tecrübeli o bir şey olmadığını söylemişti bende öyle yaptırmıştım.
yoksa hepimiz de evham oluyor canım.
çok hamile müşterisi var.
hep doğuma gönderiyor ağda yapıp.
darısı başıma olsun da.
her sene oldugu gibi oglumum kislik masrafi aradan cikmis olduKim ne hediye getirmis halalardan iyi bisey getirmeyen varsa mesafeni koy
Bide o var dimi hayırlısı ile yaptırsakta iyi sonuçlar inşallah hepimizebenim ağdacımın yaşı var tecrübeli o bir şey olmadığını söylemişti bende öyle yaptırmıştım.
yoksa hepimiz de evham oluyor canım.
çok hamile müşterisi var.
hep doğuma gönderiyor ağda yapıp.
darısı başıma olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?