2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsel organin dış kısmı kasiniyor sanırım. Muhtemelen mantar olmuştur. Mutlaka soyle doktoruna, bakmak isterse de göster. Ic camasirlarini yuksek sicaklikta yika mutlaka. Ayrica ütüle. Kesinlikle gunluk ped kullanma, zaten kullanmiyorsun sanirim. Gunde 3 kez bile degistirdigim olmustu benim. Ilac konusunu bilemiyorum. Doktorun durumuna gore onerir. Bir de şu donemde sekerli seylerden kaçınmaya çalış. Mantar enfeksiyonunu besler sekerli beslenme. Ayrica vajinanin icini suyla yikamiyoruz. Organin sadece dis kısmıni önden arkaya dogru yikıyoruz. Sirkeyle yikamak da ise yarar bazi doktorlar önerir. Kaşıntı icinse ciplak elle sakın kaşıma, daha da yayılır. Ayrica o bölgeyi kasimakla bebege bisey olmaz bebek cok yukarida.

mantar canımm,fitil falan verir doktor korkma

Canim mantar olabilir gebelikte daha sık oluyomus doktoruna muhakkak soyle buyuk ihtimalle krem verir sadece gecer zaten

Ben sare ismini cok begeniyodum biraz arastirdimda anlami pek iyi degil baya degisik bilgiler cikti karsima vazgectim ondan benimde aklimda henuz hicbir iaim yok birak secenegi

Benimde oglumun dogumgunuydu 2 gun kutladik biri yakin ailemiz teyzeler halalar ertesi gün okul arkadaslariyla yaptik tam 12 cocuk ve anneleri vardi evde kutladik yoruldum ama cok eglendik ben de cok sukur iyiyim bu aralar arada bas agrisi yokluyo onun disinda sorun yok

Kim ne hediye getirmis halalardan iyi bisey getirmeyen varsa mesafeni koy

Benimde iki haftam kaldı ayrıntılı için giderek heyecan artıyor. Bugün hareketlerini de hissedip hissetmediğim konusunda emin olamıyorum. Sabahta hissedemezsem gidip bir göreyim diyorum hatta hissedersem de gidip görsem mi kafamda deli sorular

İçi de kaşınıyo resmen parçalayasım var kendimi o kadar kaşınıyo ki istemsiz kendimi kasıyorum karnım ağrıyo o yüzden korkum
Çok sağolun cesaret verdiniz dr a mesaj atıp sorayım içim rahatlar

mantar canımm,fitil falan verir doktor korkma
sağolun

Canim mantar olabilir gebelikte daha sık oluyomus doktoruna muhakkak soyle buyuk ihtimalle krem verir sadece gecer zaten
teşekkürler

kızlar ayrıntılıyı doktorum 18-22 haftalar arası olsun yazmış sevk kağıdına.
perşembe bir gideyim perinatoloğa da bende o zaman öğreneceğim ne olacağını.
inşallah yapar da git şu haftada gel demez.
haber vereceğim size.
esut85 hilalcikk

O zaman devam edeyim ya gerçi hamileykende 4/5 kere yaptırdım ama bu gün yazılanlar aklımı karıştırdı

benim ağdacımın yaşı var tecrübeli o bir şey olmadığını söylemişti bende öyle yaptırmıştım.
yoksa hepimiz de evham oluyor canım.
çok hamile müşterisi var.
hep doğuma gönderiyor ağda yapıp.
darısı başıma olsun da.

Ya belkide hani son ay da filan biraz tehlike olur diye düşünmüştüm bende
Zaten nette ne baksan hep kötu hep kötu

Kim ne hediye getirmis halalardan iyi bisey getirmeyen varsa mesafeni koy
her sene oldugu gibi oglumum kislik masrafi aradan cikmis oldu herkes kislik kiyafetler ayakkabi falan almis olmayanlarida oglumun begendikleriyle degistirdik cok ta eglendi cocuklar guzel bi ani oldu bizim icin

Bide o var dimi hayırlısı ile yaptırsakta iyi sonuçlar inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…