kızlar ayrıntılıyı doktorum 18-22 haftalar arası olsun yazmış sevk kağıdına.
perşembe bir gideyim perinatoloğa da bende o zaman öğreneceğim ne olacağını.
inşallah yapar da git şu haftada gel demez.
haber vereceğim size. @esut85hilalcikk
Benimde iki haftam kaldı ayrıntılı için giderek heyecan artıyor. Bugün hareketlerini de hissedip hissetmediğim konusunda emin olamıyorum. Sabahta hissedemezsem gidip bir göreyim diyorum hatta hissedersem de gidip görsem mi kafamda deli sorular
valla gittiğimde yapması çok işime gelir çünkü ayın 24ünde kendi doktoruma randevum var.
o zamana yaptırmış ve gitmiş olmam lazım.
inşallah perşembe günü hallederim.
ben inan internetten çok şey okumuyorum.
hamile kalmadan her şeyi okuyordum incık cincık.
ama şimdi o huyum yok.
sende çok takılma.
Allah a emanetiz inşallah.
valla gittiğimde yapması çok işime gelir çünkü ayın 24ünde kendi doktoruma randevum var.
o zamana yaptırmış ve gitmiş olmam lazım.
inşallah perşembe günü hallederim.
Kuzum benim ne kaşıntım vardı ne yanmam ama dikişi muayene ederken vajinadan birşey farkettim dedi.sonra elle baktı öksür dedi beyaz akıntı var dedi.fitil verdi 2 kutu.haftaya perşembe idrar tahlili verecem.
Ben bu gün 7 çeşit yemek yapmışım üstüne bide tatlı
O yüzden ayaklarımım üstüne basamıyorum ağrıdan
O kadar yemek ne olacak Peki
Eşim eve gelince şok oldu
Halbuki yemeye sadece babam geldi :)
Ben delirdim galiba
Kuzum benim ne kaşıntım vardı ne yanmam ama dikişi muayene ederken vajinadan birşey farkettim dedi.sonra elle baktı öksür dedi beyaz akıntı var dedi.fitil verdi 2 kutu.haftaya perşembe idrar tahlili verecem.
Ben bu gün 7 çeşit yemek yapmışım üstüne bide tatlı
O yüzden ayaklarımım üstüne basamıyorum ağrıdan
O kadar yemek ne olacak Peki
Eşim eve gelince şok oldu
Halbuki yemeye sadece babam geldi :)
Ben delirdim galiba
Benimde iki haftam kaldı ayrıntılı için giderek heyecan artıyor. Bugün hareketlerini de hissedip hissetmediğim konusunda emin olamıyorum. Sabahta hissedemezsem gidip bir göreyim diyorum hatta hissedersem de gidip görsem mi kafamda deli sorular
benim ağdacımın yaşı var tecrübeli o bir şey olmadığını söylemişti bende öyle yaptırmıştım.
yoksa hepimiz de evham oluyor canım.
çok hamile müşterisi var.
hep doğuma gönderiyor ağda yapıp.
darısı başıma olsun da.