2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence gittiginde yapar canim aynen 18 22 arasi diyolar zaten benimki ideal zaman 20 hafta dede ikili testtede en ideali 12 bitimi demisti

Ayrıntılı ultrason deyince benim de kalbim hızlanıyor
Hayırlısıyla bir atlatsak
Ondan sonra yapacak önemli bir testimiz var mı

Bence gittiginde yapar canim aynen 18 22 arasi diyolar zaten benimki ideal zaman 20 hafta dede ikili testtede en ideali 12 bitimi demisti

valla gittiğimde yapması çok işime gelir çünkü ayın 24ünde kendi doktoruma randevum var.
o zamana yaptırmış ve gitmiş olmam lazım.
inşallah perşembe günü hallederim.

Ya belkide hani son ay da filan biraz tehlike olur diye düşünmüştüm bende
Zaten nette ne baksan hep kötu hep kötu

ben inan internetten çok şey okumuyorum.
hamile kalmadan her şeyi okuyordum incık cincık.
ama şimdi o huyum yok.
sende çok takılma.
Allah a emanetiz inşallah.

Canim mantar olabilir gebelikte daha sık oluyomus doktoruna muhakkak soyle buyuk ihtimalle krem verir sadece gecer zaten
Kuzum benim ne kaşıntım vardı ne yanmam ama dikişi muayene ederken vajinadan birşey farkettim dedi.sonra elle baktı öksür dedi beyaz akıntı var dedi.fitil verdi 2 kutu.haftaya perşembe idrar tahlili verecem.

Ben bu gün 7 çeşit yemek yapmışım üstüne bide tatlı
O yüzden ayaklarımım üstüne basamıyorum ağrıdan
O kadar yemek ne olacak Peki
Eşim eve gelince şok oldu
Halbuki yemeye sadece babam geldi :)
Ben delirdim galiba

Kuzum benim ne kaşıntım vardı ne yanmam ama dikişi muayene ederken vajinadan birşey farkettim dedi.sonra elle baktı öksür dedi beyaz akıntı var dedi.fitil verdi 2 kutu.haftaya perşembe idrar tahlili verecem.
Insallah temiz cikar canim

Bugun enerji patlamasi yasdin galiba

Ilk hissetmeye basladiginda duzenli olmuyor. Ama git gör kızçeni bi yine de ozluyor insan.

Ilk ozel bolge agdami dogum sancilarim baslamadan 1 gun once yaptirmistim. Tetikledi mi bilemem 39 haftaliktim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…