Küstüm kendi kendime burda baktim hic tinlayan yokOyyy bacımmm yokluğunda vurdum kendime kış temizliğine
Nelerdesin sen bakım
Anladim zaten yozgatli oldugunu bende dogma buyume istanbul ama her sene yozgata giderim simdi oglumu bile her sene alip goturuyorum o da cok seviyoWayyy hemserim sorgunluyum bende
Ellerine saglik canim benim yorma kendini bu kadar bende yemek yapmayi cok severim ama sonra birde mutfagi toplamasi varŞimdide ayaklarım patlıyor enerjiden :)
Mutfak temizlenmiyor bacım heryer tencere buzdolabına sığmadı yemekler ne yapacağım :)))
Toplaya bildiğim kadar topladım sabah bir elden daha geçirim artıkEllerine saglik canim benim yorma kendini bu kadar bende yemek yapmayi cok severim ama sonra birde mutfagi toplamasi var
Sen napıyon niye sesin çıkmadıKüstüm kendi kendime burda baktim hic tinlayan yokyorma bukdr kendini yuklenme kizz dikkat et
Kizlar ya isim dusunen karar veren degisik isimler bulan varsa alalim onerileri. Ilk kizimin adi zeynep özgü zeynepi babasi koydu.herkes de var diye tiksindigim arap isimlerine hele de anlami vasat isimlere asiri karsi olmama ragmen ustelik. Bide ozgu nil diye gidip isguzarlik yapti neyse ikinci kizima dolayisiyla.ekstra takintiliyim. Kocamin soz hakki tabii ki de yok ama.bende bulamiyorum resmen. Lena aden sera lara tln aklima gelenler bide öykü ekleyebilirim 1.yle uyumlu olsun diye ama halansinmedi icime. Fikirlerinize acigim guzel anneler. 3 5 demeyin yazin baska annekere de fikir olur isim annesi olursunuz belli mi olur
Okula gec basladm ya biraz yogun basladm belgelerdi planlardi hep onlarla ugrasyorm.. yine temizlik yapmadm anlayacagnSen napıyon niye sesin çıkmadı
Biz Feyza koycz insallahh anlamina bayildik ve esim soylerken kulagima o kadar hos geliyo ki baska hicbir isim boyle agzina yakismamistiAHSEN
ESİLA
EYLÜL
MİRAY
AYŞE SARE
ARZUM SENA
SERRA
DEFNE
DURU
BELÇİM
ASUDE
DİLARA
BEYZA
BANU
FERHAN
FEYZA
SERAP
ECE
GÜLÇİN
BİRSÜRÜ İSİM VAR fakat kararsızım bunlar sadece aklıma gelenler
Rabbim ismiyle doğup büyümesini nasip etsin ınşaallahBiz Feyza koycz insallahh anlamina bayildik ve esim soylerken kulagima o kadar hos geliyo ki baska hicbir isim boyle agzina yakismamisti
Amin canim benim hepimizin insallah sagliklaRabbim ismiyle doğup büyümesini nasip etsin ınşaallah
Geçmiş olsun. Bana da bazen oluyor. Özellikle kızımı yerden kaldırınca falan. İlerleyen haftalarda daha çok olacak galiba.Sabah ters hareket sonrasi sanci giris karnima bayiliyordum neredeyse. 3 saat falan surdu simdi baya azaldi
kuzum daha önce uçuk çıkarmışmıydın ilk mi? çıkardıysan sorun yokta,ilk ise onuda danış doktoruna..Günaydınlar herkese.... her sabah kızım uyandırırdı. Bu sabah kocamın horlaması.. valla adam 10 günlüğüne gelmese başka odada yatıracağım. Okudum yazılanları herkes gittikçe düzeliyor sanki. Birkaç kişi hariç. Onlar da en kısa zamanda düzelir inşallah.
Dudağımda koca bir uçuk var. Uçuk kremi kullanabilir miyim bilmiyorumyarın kontrolde dr a soracağım.
İçimde acayip sıkıntılar var. Her gece kötü ve saçma sapan rüyalar görmekten bıktım.
Canım benim çok geçmiş olsun.salgın sanırım benim kızda cumadan beri hasta.Evet çok zor oluyor canım.Rabbim şifalarını versin..Günaydın kızlar kaç gündür bakamadım oğlum hasta sabaha kadar uyumuyorum sonra onla ilgileniyorum bu ara pestilim cıktı arada karnimdakini soruyorlar hissediyomusun diye yoo ben hiçbişey hissetmiyorum 2. Erken hissedilirmis derler ama bende tik yok analık çok zor şimdiden 2ye bölünmeye basladim
Gebelikte bitki cayini asiri icmek yasak diye biliyorum ben olculu bir sekilde tuketiliyoKuzular birşey soracam .annene yaylada kızılcık kurutturmustum.nette okudum idrar yolu enfeksiyoNuna birebir yazıyor.1 çay bardağı içsem zararı olur mu.hani gebelikte bitki çayı yasak ya.bilgisi olan var mi
Ben içmiştim canım enfeksiyon için. Bir zararı olacağını sanmıyorum ama içinin rahat etmesi için doktoruna sor istersenKuzular birşey soracam .annene yaylada kızılcık kurutturmustum.nette okudum idrar yolu enfeksiyoNuna birebir yazıyor.1 çay bardağı içsem zararı olur mu.hani gebelikte bitki çayı yasak ya.bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?