Gebelikten önce süreli çıkıyordu. İlk gebeliğimde de çıkmıştı kullanmamıştım. Şimdi ise Cumartesi düğünümüz var geçsin istiyorum o yüzden soracağım dr.akuzum daha önce uçuk çıkarmışmıydın ilk mi? çıkardıysan sorun yokta,ilk ise onuda danış doktoruna..
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Bir öğretmen olarak annelerin neden tatillerde okulun açılmasını istediğini şimdi daha iyi anlıyorumGünaydın kızlar kaç gündür bakamadım oğlum hasta sabaha kadar uyumuyorum sonra onla ilgileniyorum bu ara pestilim cıktı arada karnimdakini soruyorlar hissediyomusun diye yoo ben hiçbişey hissetmiyorum 2. Erken hissedilirmis derler ama bende tik yok analık çok zor şimdiden 2ye bölünmeye basladim
iki doktorda erkek dediyse bence erkektir kuzumKızlar günaydınnn
Dün doktor kontrolumuz vardı :) Ne yazıkki kendi doktorumuz yıllık izindeymis. Kan vermem gerektigi icin baska bir doktora gittik cinsiyeti icin birsey diyemem uygun pozisyonda degil dedi :) Tesekkur ederiz dedik cıktık. Sonra ayda bir gittigimiz ozel hastaneye gittik orda da zamanı gelmişti :) Bu doktorumuzda uzun uzun baktı hic pozisyon vermiyor belki kız olabilir dedi :) aynı doktor 4 hafta once erkek demisti, kendi doktorumuzda 2 hafta once erkek demisti şok oldum beneşim cok sevindi hatta inanılmaz kendini kaptırdı ne dersiniz kıza mı alısayım erkeğe mi
Bence ayrıntılıya kadar hiçbir şeye alışma canım :) pozisyon uygun değilse cinsiyet net olmuyor. Ben de yarın tekrar gideceğin dr a 3 hafta önce kızdı ve netti. Bakalım bunda ne diyecek.Kızlar günaydınnn
Dün doktor kontrolumuz vardı :) Ne yazıkki kendi doktorumuz yıllık izindeymis. Kan vermem gerektigi icin baska bir doktora gittik cinsiyeti icin birsey diyemem uygun pozisyonda degil dedi :) Tesekkur ederiz dedik cıktık. Sonra ayda bir gittigimiz ozel hastaneye gittik orda da zamanı gelmişti :) Bu doktorumuzda uzun uzun baktı hic pozisyon vermiyor belki kız olabilir dedi :) aynı doktor 4 hafta once erkek demisti, kendi doktorumuzda 2 hafta once erkek demisti şok oldum beneşim cok sevindi hatta inanılmaz kendini kaptırdı ne dersiniz kıza mı alısayım erkeğe mi
canım fitilde oluyor öyle şeyler.Kızlar günaydın. Dün doktora gitmiştim akıntı için doktor mixovul fitil verdi. Sabah iç çamaşırımın çok ıslak olduğunu farkettim evham yaptımve yanma var. Fitil kullanan arkadaşlar normal mi sizce bu durum
Okulla kaç kaç gidip geliyorsun kuZumOkula gec basladm ya biraz yogun basladm belgelerdi planlardi hep onlarla ugrasyorm.. yine temizlik yapmadm anlayacagn
Gunaydin canimGünaydınlar herkese.... her sabah kızım uyandırırdı. Bu sabah kocamın horlaması.. valla adam 10 günlüğüne gelmese başka odada yatıracağım. Okudum yazılanları herkes gittikçe düzeliyor sanki. Birkaç kişi hariç. Onlar da en kısa zamanda düzelir inşallah.
Dudağımda koca bir uçuk var. Uçuk kremi kullanabilir miyim bilmiyorumyarın kontrolde dr a soracağım.
İçimde acayip sıkıntılar var. Her gece kötü ve saçma sapan rüyalar görmekten bıktım.
Canım aynen sende iki farklı ultrason resminde cooook once erkek kuzum demistin :) 13 haftalık ve 15 haftalıktık o iki doktorda erkek dediginde.. Bence de dun uygun pozisyon yoktu biri hic demedi digeri ozel dr oldugundan herhalde birsey demek zorunda hissetti gorunmuyor kız olabilir dedi. Haklısın canım bana da erkek daha baskın geliyor :) tesekkur ederimiki doktorda erkek dediyse bence erkektir kuzum
Canım bende gyno lomexin kullanıyorum.bendede yanma oluyor ıslaklık oluyor.hatta o gün tam takamamışım.yarısı pat diye tuvalete düştü aklım çıktı kan pıhtısı fourKızlar günaydın. Dün doktora gitmiştim akıntı için doktor mixovul fitil verdi. Sabah iç çamaşırımın çok ıslak olduğunu farkettim evham yaptımve yanma var. Fitil kullanan arkadaşlar normal mi sizce bu durum
Gecende biri cok ruya goruyorum dedi bizim postaci giz dediydi heralde (
Canımm cok tesekkur ederim cevabın icin :) evet pozisyon yoktu haklısın o zaman net olmuyor. Doktorumuzda zaten olabilir olmayabilir yuvarlak konustu detaylı ultrasonda belli olur artık dedi :) 21 haftalık gibi randevu almayı dusunuyorum canım :) Yarın goreceksin bebişini ne guzel Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize :)Bence ayrıntılıya kadar hiçbir şeye alışma canım :) pozisyon uygun değilse cinsiyet net olmuyor. Ben de yarın tekrar gideceğin dr a 3 hafta önce kızdı ve netti. Bakalım bunda ne diyecek.
Kizilcigin zarari olacagini sanmiyorum asiri tuketmemek kaydiyla ama gecen pazarda nar gordum aldim megerse hamilelikte sakincaliymisKuzular birşey soracam .annene yaylada kızılcık kurutturmustum.nette okudum idrar yolu enfeksiyoNuna birebir yazıyor.1 çay bardağı içsem zararı olur mu.hani gebelikte bitki çayı yasak ya.bilgisi olan var mi
Ay yok valla ben okul acilsin istemiyorum kostur kosturGünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Bir öğretmen olarak annelerin neden tatillerde okulun açılmasını istediğini şimdi daha iyi anlıyorum
Kuzum ben nari çok yiyorum .tansiyon düşürüyo diye .haftada 2 3 tane yiyorum.Allah Allah bende bunu yeni duydum.neyse yeneyeyim bari...Kizilcigin zarari olacagini sanmiyorum asiri tuketmemek kaydiyla ama gecen pazarda nar gordum aldim megerse hamilelikte sakincaliymis
sen genede arastir da ondan sonra ye yada yemeKuzum ben nari çok yiyorum .tansiyon düşürüyo diye .haftada 2 3 tane yiyorum.Allah Allah bende bunu yeni duydum.neyse yeneyeyim bari...
Kuzum ben nari çok yiyorum .tansiyon düşürüyo diye .haftada 2 3 tane yiyorum.Allah Allah bende bunu yeni duydum.neyse yeneyeyim bari...
sen genede arastir da ondan sonra ye yada yeme
Bende oturdum iki tane kocaman yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?