2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ders programima gore degisiyo canm bazen ilk derslerim olmuyo bazen son derslerm olmuyo ama en erken dersimn oldgu gun 8bck en gec de 2bckta bitiyo.. bigun bos gunum var az ders aldgm icn
O zaman bu gün azıcık temizlik yap evinde
Pasaklı gelin olacak adın haberin olsun

Gebelikte diş ağrısı ilaçta alamıyorsun nasıl olacak kuZum

valla kuzum dün gece minoset içtim bana mısın demedi.
tuzlu suyla gargara yaptım olmadı.
şimdi okudum 3.aydan sonra dolgu serbestmiş.
bu günde dayanamazsam dişçiye giderim.

Amann hic deme ben kendi kendimi pasakli geline cikardm zaten braz bulantiyla uyandm bugun gecerse az supur sil yapim bari
Sen eline süpürgeyi al bak nasıl geçiyor valla
Benim evi süpürmeye içim gidiyor ama kayınvalidem yemin verdiriyor süpürge sen bende işte diye
Bende diyemiyorum her zaman
Dün mutfağım savaş alanı gibiydi
Sabah kahvaltıdan sonra mis gibi yaptım

Gebelikten önce süreli çıkıyordu. İlk gebeliğimde de çıkmıştı kullanmamıştım. Şimdi ise Cumartesi düğünümüz var geçsin istiyorum o yüzden soracağım dr.a

Canim hamilelikte kullanilir mi bilmiyorum, onu doktoruna sorarsin ama, vectavir krem var, hemen kurutup iyilestiriyor, normalde bende de cok cikar da ordan biliyorum.

Kizilcigin zarari olacagini sanmiyorum asiri tuketmemek kaydiyla ama gecen pazarda nar gordum aldim megerse hamilelikte sakincaliymis

Ay ben de hic duymamistim hamilelikte zararli oldugunu.

Acikcasi korkuyorm zar zor atlattm artk tekrardan dusuk riski olur diye korkuyorm.. esim benden daha cok korkuyo ztn camasiri bile serdirmiyo dusun bi odayi supurur yarm saat yatarm sonra oburunu supurrum oyle oyle bitirrm insallah

Acikcasi korkuyorm zar zor atlattm artk tekrardan dusuk riski olur diye korkuyorm.. esim benden daha cok korkuyo ztn camasiri bile serdirmiyo dusun bi odayi supurur yarm saat yatarm sonra oburunu supurrum oyle oyle bitirrm insallah
KuZum bende takılıyorum sana bırak boşver yapabildiğimiz kadar yapacağız artık
Mutfak topladım yarım saattır yatıyorum
Sonra başka bir odayı toplayıp gene yatacağım
Ne yapalım önce bebişler
Akşam eşimi kandırırsam yalandan bir süpürge yaptıracağım işte

Bana da ozel hastane bir ornek beslenme listesi vermisti, orda maydanoz, nar ve hurmadan fetüsü uyarıcı etkisi oldugundan uzak durulması gerektigi yazıyordu ama ben az olsa bile tukettim canım istedikce..
Ve sen tum bunlari ben iki koca nari oturup tek basima yiyince soyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…