Ders programima gore degisiyo canm bazen ilk derslerim olmuyo bazen son derslerm olmuyo ama en erken dersimn oldgu gun 8bck en gec de 2bckta bitiyo.. bigun bos gunum var az ders aldgm icnOkulla kaç kaç gidip geliyorsun kuZum
abboo bana doktorum narı ve nar suyunu çok önerdi. 2günde bir nar suyu içiyorum valla. bak şöylede bir yazı buldum. http://m.mavikadin.com/hamilelikte-nar-suyu-ve-narin-faydalari-nelerdirKizilcigin zarari olacagini sanmiyorum asiri tuketmemek kaydiyla ama gecen pazarda nar gordum aldim megerse hamilelikte sakincaliymis
M mel33 yinede siz doktorlarınıza sorunabboo bana doktorum narı ve nar suyunu çok önerdi. 2günde bir nar suyu içiyorum valla. bak şöylede bir yazı buldum. http://m.mavikadin.com/hamilelikte-nar-suyu-ve-narin-faydalari-nelerdir
O zaman bu gün azıcık temizlik yap evindeDers programima gore degisiyo canm bazen ilk derslerim olmuyo bazen son derslerm olmuyo ama en erken dersimn oldgu gun 8bck en gec de 2bckta bitiyo.. bigun bos gunum var az ders aldgm icn
Amann hic deme ben kendi kendimi pasakli geline cikardm zatenO zaman bu gün azıcık temizlik yap evinde
Pasaklı gelin olacak adın haberin olsun
Gebelikte diş ağrısı ilaçta alamıyorsun nasıl olacak kuZumherkese günaydın.
dün gece hiç uyuyamadım diş ağrısından.
hala da ağrıyor.
çok fenayım.
Gebelikte diş ağrısı ilaçta alamıyorsun nasıl olacak kuZum
Sen eline süpürgeyi al bak nasıl geçiyor vallaAmann hic deme ben kendi kendimi pasakli geline cikardm zatenbraz bulantiyla uyandm bugun gecerse az supur sil yapim bari
Genede kadın doktorunada sor Canımvalla kuzum dün gece minoset içtim bana mısın demedi.
tuzlu suyla gargara yaptım olmadı.
şimdi okudum 3.aydan sonra dolgu serbestmiş.
bu günde dayanamazsam dişçiye giderim.
Genede kadın doktorunada sor Canım
Nasıl olur diye
Günaydın canım bende aynı durumdayım nerdeyse 1 aydır doğru düzgün rüyalar görmedim hep korkuyla uyanıyorumGünaydın kızlar abuk sabuk rüyalar görüyorum
Her gün
Gebelikten önce süreli çıkıyordu. İlk gebeliğimde de çıkmıştı kullanmamıştım. Şimdi ise Cumartesi düğünümüz var geçsin istiyorum o yüzden soracağım dr.a
Kizilcigin zarari olacagini sanmiyorum asiri tuketmemek kaydiyla ama gecen pazarda nar gordum aldim megerse hamilelikte sakincaliymis
Demekki hormanlarla ilgili bir durumGünaydın canım bende aynı durumdayım nerdeyse 1 aydır doğru düzgün rüyalar görmedim hep korkuyla uyanıyorum
Acikcasi korkuyorm zar zor atlattm artk tekrardan dusuk riski olur diye korkuyorm.. esim benden daha cok korkuyo ztn camasiri bile serdirmiyo dusunSen eline süpürgeyi al bak nasıl geçiyor valla
Benim evi süpürmeye içim gidiyor ama kayınvalidem yemin verdiriyor süpürge sen bende işte diye
Bende diyemiyorum her zaman
Dün mutfağım savaş alanı gibiydi
Sabah kahvaltıdan sonra mis gibi yaptım
Amin cnm inşallah bidaha hastalanmazlarCanım benim çok geçmiş olsun.salgın sanırım benim kızda cumadan beri hasta.Evet çok zor oluyor canım.Rabbim şifalarını versin..
Sagolasin cnmGünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Bir öğretmen olarak annelerin neden tatillerde okulun açılmasını istediğini şimdi daha iyi anlıyorum
KuZum bende takılıyorum sana bırak boşver yapabildiğimiz kadar yapacağız artıkAcikcasi korkuyorm zar zor atlattm artk tekrardan dusuk riski olur diye korkuyorm.. esim benden daha cok korkuyo ztn camasiri bile serdirmiyo dusunbi odayi supurur yarm saat yatarm sonra oburunu supurrum oyle oyle bitirrm insallah
Ve sen tum bunlari ben iki koca nari oturup tek basima yiyince soyledinBana da ozel hastane bir ornek beslenme listesi vermisti, orda maydanoz, nar ve hurmadan fetüsü uyarıcı etkisi oldugundan uzak durulması gerektigi yazıyordu ama ben az olsa bile tukettim canım istedikce..
Sen neciydinDers programima gore degisiyo canm bazen ilk derslerim olmuyo bazen son derslerm olmuyo ama en erken dersimn oldgu gun 8bck en gec de 2bckta bitiyo.. bigun bos gunum var az ders aldgm icn
Evet ya hiç sorma.. ama yeni bir pijamam oldu bu bahaneyle :)Gunaydin canim
Pijamalarina kavusmus olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?