Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Canımm cok tesekkur ederim cevabın icin :) evet pozisyon yoktu haklısın o zaman net olmuyor. Doktorumuzda zaten olabilir olmayabilir yuvarlak konustu detaylı ultrasonda belli olur artık dedi :) 21 haftalık gibi randevu almayı dusunuyorum canım :) Yarın goreceksin bebişini ne guzel Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize :)
MuallimeSen neciydin
Kiz allah tan kocislerimiz anlayisli insanlar varya yazik hep kendi yemegini cayini kendi yapti kac hafta boyunca simdi ben bu adami nasl kiyip da kanepede yatirim hihKuZum bende takılıyorum sana bırak boşver yapabildiğimiz kadar yapacağız artık
Mutfak topladım yarım saattır yatıyorum
Sonra başka bir odayı toplayıp gene yatacağım
Ne yapalım önce bebişler
Akşam eşimi kandırırsam yalandan bir süpürge yaptıracağım işte
İlköğretimdeki öğretmenler velilerle uğraşıyordur heralde. Ben lisedeyim bir tane veli gelip gitmez okula ( çocuğunun sınıfta kalacağı metleşinceye kadar) yani bizim veliden yana sıkıntımız yok. Ama öğrencimiz kötü. Ben Endüstri Meslek Lisesindeyim okula defterle gelen öğrenci yok. Velilerin de çocukları umrunda değil. Sabah 8 den akşam 6 ya kadar orda burda gezmesin de okulda olsun mantığındalar.Ay yok valla ben okul acilsin istemiyorum kostur kostur
Sizin icin velilerle ugrasmak zor bizim icinde ogretmenlerin isteklerini karsilamak zor
Simdi yari yil tatiline gun satiyorum
Cok gecmis olsun. Ilk gebeligimde gebe kalmadan once minicik curukleri bile dolgu yaptirdim ama maalesef 1 kanal dolgu bir dis cekimi yapildi. O kadar korkunc zamanlar gecirdim ki anlatamam. Disim çekildiğinde 39 haftaliktim. Agridan bayiliyordum artik. Arastira arastira karanfil yagini bulmustum. Pamuga damlatip disimin ustunde bekletiyordum uyusunca biraz uykuya daliyordum. Minoset falan hic ise yaramaz. Gecmezse mutlaka gorun doktoraherkese günaydın.
dün gece hiç uyuyamadım diş ağrısından.
hala da ağrıyor.
çok fenayım.
Dün aynısı bizim başımıza geldi. 12. Haftada erkeğe benziyor dendi. Dün de başka bir doktor büyük ihtimal kız bacak arası boş görünüyor ama kesin değil dedi. Şok olduk bizde. Bizimde ayrıntılıda belli olur artık. Kız erkek hiç farketmez ikisine de çok sevinirim ama insan merak ediyorKızlar günaydınnn
Dün doktor kontrolumuz vardı :) Ne yazıkki kendi doktorumuz yıllık izindeymis. Kan vermem gerektigi icin baska bir doktora gittik cinsiyeti icin birsey diyemem uygun pozisyonda degil dedi :) Tesekkur ederiz dedik cıktık. Sonra ayda bir gittigimiz ozel hastaneye gittik orda da zamanı gelmişti :) Bu doktorumuzda uzun uzun baktı hic pozisyon vermiyor belki kız olabilir dedi :) aynı doktor 4 hafta once erkek demisti, kendi doktorumuzda 2 hafta once erkek demisti şok oldum beneşim cok sevindi hatta inanılmaz kendini kaptırdı ne dersiniz kıza mı alısayım erkeğe mi
Kiz allah tan kocislerimiz anlayisli insanlar varya yazik hep kendi yemegini cayini kendi yapti kac hafta boyunca simdi ben bu adami nasl kiyip da kanepede yatirim hihbaksana ne guzel seninki de ev supuruyo cam siliyo masallahhh
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Ama rabbim hayırlısını verir inşallah. Ne diyeceğimi bilmiyorum.Kizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Oncelikle cinsiyetten once SAGLIK dileyin...
Ben bu bebegi oglumda yasadigim sikintilarda bozulan psikolojimi atlatmak icin o gunleri unutmak icin istemistim.Ayni seyleri yasamam diyordum.COK YANLIS DUA ETMISIM.
Oglumun dogmadan once ultrasonda tespit edilen beyinsel bir saglik problemi vardi.Sacma sapan insanlarin sakat dogacak laflarini isite isite doguma gittim.Cok sukur cogu insanin sahip olmak isteyecegi ozellikte oglum var.Binlerce sukurler olsun ama bu rahatsizlikta olan bebeklerin sadece %3 luk kismi saglikli oluyor.
Ve biraz once ogrendimki kizimdada bu problem var..Bebek oglum kadar sansli olmayabilir ve %97 lik kisimda olabilirmis.
Moralim cok bozuk.Ben neler dusunmustum neler hayal etmistim neler oldu.Ayni seyleri yasamam imkansiz gibi derken suan daha beterini yasiyorum.Nefes bile alamiyorum suan.
Cuma gunu icin baska hastaneye sevk edildim.O doktordan cikan sonuca gore bebek icin karar verilecek.
Dualariniza ihtiyacim var.Cocuklar okuldan gelmeden toparlanmam lazim.Gelisme olursa yazarim kizlar
Allah herseyle sinasin ama evlatla sinamasin ikinci kezdir yasiyorum cok zor
Sana gecenlerde ozelden oglum icin soyledigim sey bu problemden kaynakliydi.Ama bebek o kadar sansli olmayabilir.Ve benim dogup akli biseylere erene kadar bu psikolojiyi kaldirabilecek gucum kalmadiCanım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Ama rabbim hayırlısını verir inşallah. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Canımm bunlar çok zor sınavlar Allahım sana sabır versin genetik test ya da iyi bir ayrıntılı usg ile daha net sonuçlar alınabilirmiymiş görüştünmü hiç bunuKizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Ben bu bebegi oglumda yasadigim sikintilarda bozulan psikolojimi atlatmak icin o gunleri unutmak icin istemistim.Ayni seyleri yasamam diyordum.COK YANLIS DUA ETMISIM.
Oglumun dogmadan once ultrasonda tespit edilen beyinsel bir saglik problemi vardi.Sacma sapan insanlarin sakat dogacak laflarini isite isite doguma gittim.Cok sukur cogu insanin sahip olmak isteyecegi ozellikte oglum var.Binlerce sukurler olsun ama bu rahatsizlikta olan bebeklerin sadece %3 luk kismi saglikli oluyor.
Ve biraz once ogrendimki kizimdada bu problem var..Bebek oglum kadar sansli olmayabilir ve %97 lik kisimda olabilirmis.
Moralim cok bozuk.Ben neler dusunmustum neler hayal etmistim neler oldu.Ayni seyleri yasamam imkansiz gibi derken suan daha beterini yasiyorum.Nefes bile alamiyorum suan.
Cuma gunu icin baska hastaneye sevk edildim.O doktordan cikan sonuca gore bebek icin karar verilecek.
Dualariniza ihtiyacim var.Cocuklar okuldan gelmeden toparlanmam lazim.Gelisme olursa yazarim kizlar
Cok cok üzüldüm. Problemin ne olduğunu anlamadim ama insallah her sey iyi olur. Sağlıklı olur yavrun. Baska ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Biraz toparlan da çocukların okuldan gelmeden once.Kizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Canimm insallah iyidir bebek hicbir sorun yoktur cok iyi alaninda uzman bi perinatologa git bence hic beklemeden cunku boyle zamanlarda beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum kendi doktorunmu farkettiKizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Canim allah a tevekkul ve duadan baska yapck hicbiseyimiz yok.. cogu zaman boyle seyler soylenip bambaska sekilde mucize gibi gelen bebekler oluyo rabbim yuzunu guldursun insallah.. saglik gercekten herseyden onemlisi saglikli olsun insallah senin de hepimizin de bebekleriKizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
yaaaaVe sen tum bunlari ben iki koca nari oturup tek basima yiyince soyledin
amin canım benimmAmin canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Aaaa sizinde mi böyle olduDün aynısı bizim başımıza geldi. 12. Haftada erkeğe benziyor dendi. Dün de başka bir doktor büyük ihtimal kız bacak arası boş görünüyor ama kesin değil dedi. Şok olduk bizde. Bizimde ayrıntılıda belli olur artık. Kız erkek hiç farketmez ikisine de çok sevinirim ama insan merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?