2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben simdi okudum... Allahım sabır dayanma gucu saglık versin hem sana hem evlatlarına hem karnındakine... dualarımız seninle lutfen guclu ol diger evlatların icin...haberlerini bekliyoruz.

Cok gecmis olsun canim. Rabbim dualarinizi, dualarimizi kabul etsin insallah. Saglikla alirsin kucagina bebisini. Hayirlisi diyelim hayirlisi olsun

2 li testte bir problem cikmis miydi ?

4body1soul canım ne söylesem boş biliyorum,biz farkında olmadan bazen cinsiyet vs. konularda nankörlük edebiliyoruz evet.. İçini ferah tut demek istiyorum çünkü bence kötü sonuçlanmayacak.. Dua edicem senin ve minik prenses için.. konuşmaya vs ihtiyacın olursa ne bilim özelden yaz,tlfnla konuşalım. kız sen beni çok neşelendirdin kaç aydır.. Rabbim sana güzel haberler verecek

Geçmiş olsun canım, inşallah bebişin %3 lük bölüme girer. İçini ferah tutmaya çalış canım.

Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum
4lü test sonucum riskli çıktı

Te.21 riski
1.300 üstü olması gerekirken benim ki 1.294 çıktı
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
Çok kötüyüz be yapacağımızı bilmiyoruz

Canm çok geçmiş olsun nasıl anlıyorlar ki ayrıntılıya girmeden inşallah yoktur öyle birşey Rabbim yar ve yardımcın olsun

Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum
4lü test sonucum riskli çıktı
Canim kan degeri sonucun mu kotu cikti 2li sonucun iyiydi diye hatirliyorum canim sende zaman kaybetmeden iyi bir perinatologa gorun en dogru seyi o soyler sana cunku kan sonuclari ihtimalleri soyluyo doktorun bir yere yonlendirdimi

Te.21 riski
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
Canim uzmani olan biri yaparsa amniyosentezin riski cok dusuk ve amniyosentez yapilan 60 anneden sadece 1 sonuc olumsuz cikiyomus laboratuvarda calisan biri soylemisti amniyosentez onerdiler diye kotu sonuc kotu cikicak diye birsey yok yuregini ferah tut insallah bebegin sagliklidir

Canim kan degeri sonucun mu kotu cikti 2li sonucun iyiydi diye hatirliyorum canim sende zaman kaybetmeden iyi bir perinatologa gorun en dogru seyi o soyler sana cunku kan sonuclari ihtimalleri soyluyo doktorun bir yere yonlendirdimi
2li test iyi çıkmıştı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Aptal gibiyim şuan

2li test iyi çıkmıştı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Aptal gibiyim şuan
Canim insallah iyi cikicak sonucun once iyi bir perinatolog arastir ve ona git o seni gerek gorurse amniyosenteze yonlendirir amniyosentezdende korkma riski cok dusuk insallah onada gerek kalmaz

Te.21 riski
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
cnm yaptırma amniyosentez bizde ikili de sorun çıkmıştı dr una sor bence fetal dna diye bi test var biz ondan yaptırdık bilmiyorum zamanı geçtimi ama fetal dna anneden alınan kanı yurtdışına gönderip bakıyorlar risksiz ve %99 doğruluk payı var ki rahat ol benim risk 1/95 ti o riskler belirleyici değil.

2li test iyi çıkmıştı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Aptal gibiyim şuan
KuZumm bak ikili testin daha çok güvenilir bir test
Dinlediğim bütün doktorları dediği şey
Eğer ikili testiniz iyi çıktıysa 3/4 lü testleri yaptırmanıza gerek Yok çünkü en güvenilir test 2li testmiş
Ben ne 3 nede 4 yaptırmıyorum

Canimm insallah iyidir bebek hicbir sorun yoktur cok iyi alaninda uzman bi perinatologa git bence hic beklemeden cunku boyle zamanlarda beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum kendi doktorunmu farketti
Doktorun radyolojideki ultrason bolumune yonlendirdi 3 lu icin.orda ultrasonda olcumler yapilirken sekretere dedi su doktoru cagir bu doktoru cagir diye.Bi problem mi var dedim hayir dedi.Diger doktorlar geldi tek tek hepsi inceledi o an anladim oglumdada vardi diye
ins canim Allah kimseye yasatmasin
4body1soul canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inş güzel haberler alırsın Allahım bebeğine şifa versin inş sağlıkla kavuştursun. Tüm dualarımız seninle..
cok tskler
Canım ben simdi okudum... Allahım sabır dayanma gucu saglık versin hem sana hem evlatlarına hem karnındakine... dualarımız seninle lutfen guclu ol diger evlatların icin...haberlerini bekliyoruz.
cok tskler
Cok gecmis olsun canim. Rabbim dualarinizi, dualarimizi kabul etsin insallah. Saglikla alirsin kucagina bebisini. Hayirlisi diyelim hayirlisi olsun

2 li testte bir problem cikmis miydi ?
2 lide problem yoktu ama soyleki oglumdada 2 li iyiydi uclu riskliydi.Oyuzden ikiliyi ben dikkate almamaistim pek
Oyle kotuyumki laboratuvar sefiyle gorustum iki kardeste de olmasi milyarda trilyonda bir ihtimalmis ve ben bu ihtimali tutturdum malesef..
Millet dogurup dogurup sokaga atarken ben uzerine titriyorum ondan mi kaynaklaniyo napiyo.
Dun oglumun ogretmeni cagirmisti bugun icin randevulasmistik.Oglumu ovdu ovdu o ovdukce ben agladim agladim.Erkek oldugu icin beni anlamasi imkansizdi.Oyle kotuyumki cocuklarimdan baskasini gormek dahi istemiyorum.Beni bi dagin basina atsinlar gunlerce aglamak istiyorum sadece
Rabbim hicbirinize yasatmasin.Bunun dili dini irki yok hic kimse yasamasin ins

Rabbim evladınla imtihan etmesin canım. Dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle döneceksin

Ayrintili tarzinda bi ultrason oldu benimki
Cok tskler dua edin nolur
inşallah hiç bir şey yoktur cnm yanılmadır. iyi haberlerle gel inşallah cumaya kadar da zaman geçmez zor beklemek böyle zamanlarda ama kendini çok üzme bebeğin etkileniyor inşallah sapasağlamdır o.

Canim arkadasim bende senden farkli degilim.Ins bugun uzuldugumuz gunleri ilerde gulumseyerek hatirlariz.
Bulantımı bile hissetmiyorum ağlamaktan üzülmekten bebeğime bişey olmasın yeter ki
Çok kötüyüm nefes bile almak zor geliyor
Allah yardımcımız olsun
Sanırım en zoruda buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…