- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Canım ben simdi okudum... Allahım sabır dayanma gucu saglık versin hem sana hem evlatlarına hem karnındakine... dualarımız seninle lutfen guclu ol diger evlatların icin...haberlerini bekliyoruz.Kizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Oncelikle cinsiyetten once SAGLIK dileyin...
Ben bu bebegi oglumda yasadigim sikintilarda bozulan psikolojimi atlatmak icin o gunleri unutmak icin istemistim.Ayni seyleri yasamam diyordum.COK YANLIS DUA ETMISIM.
Oglumun dogmadan once ultrasonda tespit edilen beyinsel bir saglik problemi vardi.Sacma sapan insanlarin sakat dogacak laflarini isite isite doguma gittim.Cok sukur cogu insanin sahip olmak isteyecegi ozellikte oglum var.Binlerce sukurler olsun ama bu rahatsizlikta olan bebeklerin sadece %3 luk kismi saglikli oluyor.
Ve biraz once ogrendimki kizimdada bu problem var..Bebek oglum kadar sansli olmayabilir ve %97 lik kisimda olabilirmis.
Moralim cok bozuk.Ben neler dusunmustum neler hayal etmistim neler oldu.Ayni seyleri yasamam imkansiz gibi derken suan daha beterini yasiyorum.Nefes bile alamiyorum suan.
Cuma gunu icin baska hastaneye sevk edildim.O doktordan cikan sonuca gore bebek icin karar verilecek.
Dualariniza ihtiyacim var.Cocuklar okuldan gelmeden toparlanmam lazim.Gelisme olursa yazarim kizlar
Allah herseyle sinasin ama evlatla sinamasin ikinci kezdir yasiyorum cok zor
Kizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Ben bu bebegi oglumda yasadigim sikintilarda bozulan psikolojimi atlatmak icin o gunleri unutmak icin istemistim.Ayni seyleri yasamam diyordum.COK YANLIS DUA ETMISIM.
Oglumun dogmadan once ultrasonda tespit edilen beyinsel bir saglik problemi vardi.Sacma sapan insanlarin sakat dogacak laflarini isite isite doguma gittim.Cok sukur cogu insanin sahip olmak isteyecegi ozellikte oglum var.Binlerce sukurler olsun ama bu rahatsizlikta olan bebeklerin sadece %3 luk kismi saglikli oluyor.
Ve biraz once ogrendimki kizimdada bu problem var..Bebek oglum kadar sansli olmayabilir ve %97 lik kisimda olabilirmis.
Moralim cok bozuk.Ben neler dusunmustum neler hayal etmistim neler oldu.Ayni seyleri yasamam imkansiz gibi derken suan daha beterini yasiyorum.Nefes bile alamiyorum suan.
Cuma gunu icin baska hastaneye sevk edildim.O doktordan cikan sonuca gore bebek icin karar verilecek.
Dualariniza ihtiyacim var.Cocuklar okuldan gelmeden toparlanmam lazim.Gelisme olursa yazarim kizlar
Geçmiş olsun canım, inşallah bebişin %3 lük bölüme girer. İçini ferah tutmaya çalış canım.Kizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Canm çok geçmiş olsun nasıl anlıyorlar ki ayrıntılıya girmeden inşallah yoktur öyle birşey Rabbim yar ve yardımcın olsunKizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
Canim kan degeri sonucun mu kotu cikti 2li sonucun iyiydi diye hatirliyorum canim sende zaman kaybetmeden iyi bir perinatologa gorun en dogru seyi o soyler sana cunku kan sonuclari ihtimalleri soyluyo doktorun bir yere yonlendirdimiKızlar çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum
4lü test sonucum riskli çıktı
Canim uzmani olan biri yaparsa amniyosentezin riski cok dusuk ve amniyosentez yapilan 60 anneden sadece 1 sonuc olumsuz cikiyomus laboratuvarda calisan biri soylemisti amniyosentez onerdiler diye kotu sonuc kotu cikicak diye birsey yok yuregini ferah tut insallah bebegin sagliklidirTe.21 riski
1.300 üstü olması gerekirken benim ki 1.294 çıktı
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
Çok kötüyüz be yapacağımızı bilmiyoruz
2li test iyi çıkmıştıCanim kan degeri sonucun mu kotu cikti 2li sonucun iyiydi diye hatirliyorum canim sende zaman kaybetmeden iyi bir perinatologa gorun en dogru seyi o soyler sana cunku kan sonuclari ihtimalleri soyluyo doktorun bir yere yonlendirdimi
Canim insallah iyi cikicak sonucun once iyi bir perinatolog arastir ve ona git o seni gerek gorurse amniyosenteze yonlendirir amniyosentezdende korkma riski cok dusuk insallah onada gerek kalmaz2li test iyi çıkmıştı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Aptal gibiyim şuan
cnm yaptırma amniyosentez bizde ikili de sorun çıkmıştı dr una sor bence fetal dna diye bi test var biz ondan yaptırdık bilmiyorum zamanı geçtimi ama fetal dna anneden alınan kanı yurtdışına gönderip bakıyorlar risksiz ve %99 doğruluk payı var ki rahat ol benim risk 1/95 ti o riskler belirleyici değil.Te.21 riski
1.300 üstü olması gerekirken benim ki 1.294 çıktı
Aminosentez önerdiler
Ama riskliymiş
Çok kötüyüz be yapacağımızı bilmiyoruz
KuZumm bak ikili testin daha çok güvenilir bir test2li test iyi çıkmıştı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Aptal gibiyim şuan
Doktorun radyolojideki ultrason bolumune yonlendirdi 3 lu icin.orda ultrasonda olcumler yapilirken sekretere dedi su doktoru cagir bu doktoru cagir diye.Bi problem mi var dedim hayir dedi.Diger doktorlar geldi tek tek hepsi inceledi o an anladim oglumdada vardi diyeCanimm insallah iyidir bebek hicbir sorun yoktur cok iyi alaninda uzman bi perinatologa git bence hic beklemeden cunku boyle zamanlarda beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum kendi doktorunmu farketti
ins canim Allah kimseye yasatmasinCanim allah a tevekkul ve duadan baska yapck hicbiseyimiz yok.. cogu zaman boyle seyler soylenip bambaska sekilde mucize gibi gelen bebekler oluyo rabbim yuzunu guldursun insallah.. saglik gercekten herseyden onemlisi saglikli olsun insallah senin de hepimizin de bebekleri
cok tskler4body1soul canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inş güzel haberler alırsın Allahım bebeğine şifa versin inş sağlıkla kavuştursun. Tüm dualarımız seninle..
cok tsklerCanım ben simdi okudum... Allahım sabır dayanma gucu saglık versin hem sana hem evlatlarına hem karnındakine... dualarımız seninle lutfen guclu ol diger evlatların icin...haberlerini bekliyoruz.
2 lide problem yoktu ama soyleki oglumdada 2 li iyiydi uclu riskliydi.Oyuzden ikiliyi ben dikkate almamaistim pekCok gecmis olsun canim. Rabbim dualarinizi, dualarimizi kabul etsin insallah. Saglikla alirsin kucagina bebisini. Hayirlisi diyelim hayirlisi olsun
2 li testte bir problem cikmis miydi ?
Oyle kotuyumki laboratuvar sefiyle gorustum iki kardeste de olmasi milyarda trilyonda bir ihtimalmis ve ben bu ihtimali tutturdum malesef..4body1soul canım ne söylesem boş biliyorum,biz farkında olmadan bazen cinsiyet vs. konularda nankörlük edebiliyoruz evet.. İçini ferah tut demek istiyorum çünkü bence kötü sonuçlanmayacak.. Dua edicem senin ve minik prenses için.. konuşmaya vs ihtiyacın olursa ne bilim özelden yaz,tlfnla konuşalım. kız sen beni çok neşelendirdin kaç aydır.. Rabbim sana güzel haberler verecek
Canim arkadasim bende senden farkli degilim.Ins bugun uzuldugumuz gunleri ilerde gulumseyerek hatirlariz.Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan mahvoldum
4lü test sonucum riskli çıktı
Ayrintili tarzinda bi ultrason oldu benimkiCanm çok geçmiş olsun nasıl anlıyorlar ki ayrıntılıya girmeden inşallah yoktur öyle birşey Rabbim yar ve yardımcın olsun
Rabbim evladınla imtihan etmesin canım. Dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle döneceksinKizlar iki gundur 3 lu test icin hastanedeydim.Simdi eve geldim
inşallah hiç bir şey yoktur cnm yanılmadır. iyi haberlerle gel inşallah cumaya kadar da zaman geçmez zor beklemek böyle zamanlarda ama kendini çok üzme bebeğin etkileniyor inşallah sapasağlamdır o.Ayrintili tarzinda bi ultrason oldu benimki
Cok tskler dua edin nolur
Bulantımı bile hissetmiyorum ağlamaktan üzülmekten bebeğime bişey olmasın yeter kiCanim arkadasim bende senden farkli degilim.Ins bugun uzuldugumuz gunleri ilerde gulumseyerek hatirlariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?