- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Kesinlikle tavsiye ederim. İlk gebeligimde almamistim gerek yok diye ama ikincisinde aldimArkadaşlar hamile yastığı kullanan var mı U şeklinde olandan? faydalı mı nasıl sizce? sırtım çok ağrıyorda alsam mı kararsız kaldım ucuz da değil 80 tl falan. boşa gitmesin sonra diye sormak istedim.
Tuh ya. Hamileyken ise alinmak gercekten zor. Hayirlisi olsun. Yine de gidip gorusecek misinKızlar bügün 6 aydir pesınde kostugum iş in beni aradılar ama hamileyim kesin almicaklar cok üzgünüm burasi için tam 6 ay ugrasmiştim
Canım hayırlısı olur inşallah ama şu ara keyfin kaçık zaten ondan rahatsız edici şeyler görüyorsundur. Bilinçaltı çok takılma benceYaklasik bir ay kadar once bi bebek arabasi begenmistik esimle cocuklariminkini baskasina verdigim icin bunu yeni bebege alacaktik doguma yakin.
Bugun ruyamda o bebek arabasinin icini bos gordum.Allah hayra cikarsin ins
BENİM DE 27 EKİM DETAYLI BENDE SABIRSIZLIKLA ONU BEKLİYORUM:)günaydın kızlar. aşırı bölük pörçük uyudum ve düz yattağımda hep belim ağrıdı,galiba artık düz yatamıcam
4body1soul bende bişeyi çok düşününce anında destekleyici kötü şeyler görüyorum rüyamda
Şu ayın 1i gelsede detaylıya bi girsemgeronimo_s kız senin ne zaman randevun? aynı değiliz bu sefer sanırım
bu arada hareketleri bazen bende hissetmiyorum,bazen benimde karnım çok şiş bazen inik oluyor,ben çok takılmıyorum bunlara..Daha küçük çünkü,bazı hareketleri kaçırıyor olabiliriz.askbahcem
Merhaba daha önce hissediyormuydun Peki hareketleriniSelam kızlar nasılsınız.. arada girip okuyorum ama genelde sohbetlerin içine dalamıyorum.. birşey soracağım bugün sabahtan beri karnım acayip sönük sanki bebek yokmuşta boş göbek gibi yumuş yumuş.. bebek hareketide hissetmedim hiiç sizce korkmalıyım
KuZum rüyalarımız psikolojik galibaYaklasik bir ay kadar once bi bebek arabasi begenmistik esimle cocuklariminkini baskasina verdigim icin bunu yeni bebege alacaktik doguma yakin.
Bugun ruyamda o bebek arabasinin icini bos gordum.Allah hayra cikarsin ins
Hayırlısıyla ile bu detaylı ultrasonları iyi haberlerle atlatalım inşallah bende şimdiden başladımgünaydın kızlar. aşırı bölük pörçük uyudum ve düz yattağımda hep belim ağrıdı,galiba artık düz yatamıcam
4body1soul bende bişeyi çok düşününce anında destekleyici kötü şeyler görüyorum rüyamda
Şu ayın 1i gelsede detaylıya bi girsemgeronimo_s kız senin ne zaman randevun? aynı değiliz bu sefer sanırım
bu arada hareketleri bazen bende hissetmiyorum,bazen benimde karnım çok şiş bazen inik oluyor,ben çok takılmıyorum bunlara..Daha küçük çünkü,bazı hareketleri kaçırıyor olabiliriz.askbahcem
Hep bınlar hormanlardan işteBu aralar asiri asabiyim, esime dahi katlanamiyorum, nolcak boyle bilmiyorum, bir prensesime karsi cok sakin ve yumusagim. Anlamadim gitti.
izmir medical park ta yokmuş benim doktorum beni perinoloğa yönlendirdi alsancakta cenk gezer diye bir doktor araştırdım çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor 450 liracık detaylı usg si :)Hayırlısıyla ile bu detaylı ultrasonları iyi haberlerle atlatalım inşallah bende şimdiden başladım
Ama güzel düşünelim güzel olsun
Bende galiba 22 sinde gideceğim doktorum kendi yapıyormuş
bende haftaya vurulucam doktorumda vurul dedi ama şuan korktum :)kızlar merhaba, tetenoz aşısını olan varmı aranızda, salı günü oldum,sol kolum hala kımıldatamıyorum beni inanılmaz etkiledi..2.dozu vurulmayı düşünmüyorum resmen ağlıyorum sancısından
Olsun kuZum üzülme seni işe almazlarsa onlar kaybedelerKızlar bügün 6 aydir pesınde kostugum iş in beni aradılar ama hamileyim kesin almicaklar cok üzgünüm burasi için tam 6 ay ugrasmiştim
korkutmak istemem ama bendeki etkisi çok ağır oldu, merak ettim o yüzden, vuran hemşire uyardı, vuran kişiyle alakalı değil :) ama yan etkileri olabilir diye, bende normalde aşı iğne hiç korkmam bam bam vuruldum ama feci.Dün eşime zeytinyağı ile masaj yaptırdım, o gece rahat uyuttu ama sabah kaldığım yerden devam .bende haftaya vurulucam doktorumda vurul dedi ama şuan korktum :)
Yaa deme bende çok korkuyorum benimde olma zamanım geldikızlar merhaba, tetenoz aşısını olan varmı aranızda, salı günü oldum,sol kolum hala kımıldatamıyorum beni inanılmaz etkiledi..2.dozu vurulmayı düşünmüyorum resmen ağlıyorum sancısından
korkutmak istemem ama bendeki etkisi çok ağır oldu, merak ettim o yüzden, vuran hemşire uyardı, vuran kişiyle alakalı değil :) ama yan etkileri olabilir diye, bende normalde aşı iğne hiç korkmam bam bam vuruldum ama feci.Dün eşime zeytinyağı ile masaj yaptırdım, o gece rahat uyuttu ama sabah kaldığım yerden devam .
Bende öyleee baya korktum ZAten kuzenim oldu ondan biliyorum kıvrandı ağrıdanbende haftaya vurulucam doktorumda vurul dedi ama şuan korktum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?