2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle tavsiye ederim. İlk gebeligimde almamistim gerek yok diye ama ikincisinde aldim
Ve cok da memnun kaldim ilerde dogumdna sonra emzirmek icin de cok iyi oluyor. İns bunda da kullanmayi dusunuyorum

Kızlar bügün 6 aydir pesınde kostugum iş in beni aradılar ama hamileyim kesin almicaklar cok üzgünüm burasi için tam 6 ay ugrasmiştim

Yaklasik bir ay kadar once bi bebek arabasi begenmistik esimle cocuklariminkini baskasina verdigim icin bunu yeni bebege alacaktik doguma yakin.
Bugun ruyamda o bebek arabasinin icini bos gordum.Allah hayra cikarsin ins

Yaklasik bir ay kadar once bi bebek arabasi begenmistik esimle cocuklariminkini baskasina verdigim icin bunu yeni bebege alacaktik doguma yakin.
Canım hayırlısı olur inşallah ama şu ara keyfin kaçık zaten ondan rahatsız edici şeyler görüyorsundur. Bilinçaltı çok takılma bence

günaydın kızlar. aşırı bölük pörçük uyudum ve düz yattağımda hep belim ağrıdı,galiba artık düz yatamıcam
4body1soul bende bişeyi çok düşününce anında destekleyici kötü şeyler görüyorum rüyamda
Şu ayın 1i gelsede detaylıya bi girsem geronimo_s kız senin ne zaman randevun? aynı değiliz bu sefer sanırım

bu arada hareketleri bazen bende hissetmiyorum,bazen benimde karnım çok şiş bazen inik oluyor,ben çok takılmıyorum bunlara..Daha küçük çünkü,bazı hareketleri kaçırıyor olabiliriz. askbahcem

BENİM DE 27 EKİM DETAYLI BENDE SABIRSIZLIKLA ONU BEKLİYORUM:)

Günaydın kızlar. İnşallah güzel bir gün olsun hepimiz için. 4body1soul canım kafaya bir şeyi çok takınca saçma sapan rüyalar görüyoruz. Annem hamilelerin gördüğü rüyalar çıkmaz der. Ben de ona inanıyorum. Yoksa Doğumdan hemen sonra öleceğimi gördüm iki çocuğumu da teyzesine emanet ediyordum.

Merhaba daha önce hissediyormuydun Peki hareketlerini
Tatlı bi seyler yiyip sırt üstü uzana bilirsin

KuZum rüyalarımız psikolojik galiba
Ben yazmak istememiştim ama 3 gün önce rüyamda erken Doğum yapmışım ve mezarlıkların içinde bebegimim mezarlığını arıyordum
Hiç bu rüyayı bile düşünmek istemedim aklıma getirmedim

Hayırlısıyla ile bu detaylı ultrasonları iyi haberlerle atlatalım inşallah bende şimdiden başladım
Ama güzel düşünelim güzel olsun
Bende galiba 22 sinde gideceğim doktorum kendi yapıyormuş

Hayırlısıyla ile bu detaylı ultrasonları iyi haberlerle atlatalım inşallah bende şimdiden başladım
Ama güzel düşünelim güzel olsun
Bende galiba 22 sinde gideceğim doktorum kendi yapıyormuş
izmir medical park ta yokmuş benim doktorum beni perinoloğa yönlendirdi alsancakta cenk gezer diye bir doktor araştırdım çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor 450 liracık detaylı usg si :)

kızlar merhaba, tetenoz aşısını olan varmı aranızda, salı günü oldum,sol kolum hala kımıldatamıyorum beni inanılmaz etkiledi..2.dozu vurulmayı düşünmüyorum resmen ağlıyorum sancısından

Kızlar bügün 6 aydir pesınde kostugum iş in beni aradılar ama hamileyim kesin almicaklar cok üzgünüm burasi için tam 6 ay ugrasmiştim
Olsun kuZum üzülme seni işe almazlarsa onlar kaybedeler
İlk zamanlar bende işimi kaybettiğim için biraz kötu olmuştum
Ama Allah ım bize en büyük mucizeyi vermiş verdiği için Heran şükür ediyorum
İş zaten gene buluruz

bende haftaya vurulucam doktorumda vurul dedi ama şuan korktum :)
korkutmak istemem ama bendeki etkisi çok ağır oldu, merak ettim o yüzden, vuran hemşire uyardı, vuran kişiyle alakalı değil :) ama yan etkileri olabilir diye, bende normalde aşı iğne hiç korkmam bam bam vuruldum ama feci.Dün eşime zeytinyağı ile masaj yaptırdım, o gece rahat uyuttu ama sabah kaldığım yerden devam .

Yaa ben nasıl olacağım o aşıyı Benimde zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…