- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ben demistim burdakızlar merhaba, tetenoz aşısını olan varmı aranızda, salı günü oldum,sol kolum hala kımıldatamıyorum beni inanılmaz etkiledi..2.dozu vurulmayı düşünmüyorum resmen ağlıyorum sancısından
ağrı ya da acı yaptırırken mi oluyor acaba yaptırdıktan sonra mı ?Bende öyleee baya korktum ZAten kuzenim oldu ondan biliyorum kıvrandı ağrıdan
Hissetdin mi minigini merak ettim canımSağol canım gaz belkide yani inşallah .. hiç hareket hissetmeyince korktum açıkçası sabahta hissetmezsem acile giderim sanırım..
Yaa ben nasıl olacağım o aşıyı Benimde zamanı geldi
Ben demistim burda
O agriyla iki bebenin pesinde kosamicam icin yaptirmicam doktorum zaten gerek yok gerek olursa yaptirirsin dedi
yaptırırken birşey yok, bende sonra başladı.kasa yapıldığı için ağrırmış,ağrı ya da acı yaptırırken mi oluyor acaba yaptırdıktan sonra mı ?
Merhaba kızlar nasılsınız?4body1soul canım. Seni böyle sohbete karışmış görmek sevindirdi beni. @Nurbal27 canım inşallah sen de en koşa zamanda toplarsın kendini.
Benim halsizliğim geri geldi. Bugün dr kontrolüm vardı. Her şey yolunda dedi çok şükür ama dr o kadar az konuşuyor ki hiçbir şey söylemiyor. Aynı devlet hastanesindeki gibi 2 dk ancak bakıyor usg de. GATA’da her kontrolümde yarım saat incelerdi. Acaba doktoru değiştirsem mi? Kafama takıldı valla.
Bu arada Mart bebeği nasıl olur bilmiyorum ilk doğumum Ağustos’taydı kızım tam 1 aylıkken tatile çıktık. Tatilden sonra memlekete falan gittik hiç sorun yaşamadım. Bir de biz Ankara soğuğunda bile kızımı çok giydirmedik alışkın olsun diye. Kolay kolay da hasta olan bir çocuk değildir. Biraz alıştırmakla alakalı diye de düşünüyorum.
Bu arada kesinlikle kızçem oluyor. Tekrar onayladı doktor hanım bugün. Kocam kahve yaptı içiyorum şimdi. Uykum açılsın diye. Yoksa ayakta duracak halim olmuyor.
Ben de hep bim den alır kullanırım bence guzel cıkartıyor canım ama cok problemin yoksa 3 ayda bir falan yapmak en iyisi birde yaptıktan sonra o bölgeye buz sür ki gözenekler küçülsün, burun bandı kullanınca ister istemez acılıyor cunku...Kıss BİM’den aldım çokta ucuzdu korktum kullanmaya
Kızlar bügün 6 aydir pesınde kostugum iş in beni aradılar ama hamileyim kesin almicaklar cok üzgünüm burasi için tam 6 ay ugrasmiştim
Yaklasik bir ay kadar once bi bebek arabasi begenmistik esimle cocuklariminkini baskasina verdigim icin bunu yeni bebege alacaktik doguma yakin.
Bugun ruyamda o bebek arabasinin icini bos gordum.Allah hayra cikarsin ins
yaptırırken birşey yok, bende sonra başladı.kasa yapıldığı için ağrırmış,
Evet bu ara psikolojim cok bozuk hic biseyi saglikli dusunemiyorum.Canım hayırlısı olur inşallah ama şu ara keyfin kaçık zaten ondan rahatsız edici şeyler görüyorsundur. Bilinçaltı çok takılma bence
Senle alakasi yok bence bende ilk gebeligimde 1 hafta kipirdatamadim ustune yatamadim bisey kaldiramadim.Simdi surekli hareket halinde oldugum icin o agriya o hareketsizligi kaldiramam mecbur cocuklarin pesinde dolanmam lazim benimkızlar inanın korkutmak istemezdim, ama aceba benmi en ağır şekilde atlatıyorum diye sormak istedim, bir arkadaşım hiç hissetmemişti mesela,kaldıki canı benden tatlıdır hep
benimde erkek hep kız dedim ama nasip kesin dedi doktorum ama ben detaylıda görünce ikna olucam anca sanırımbirde bebişimide gördüm tekrar, cinsiyet teyitledik erkek olacak kesin, hatta ultrason görüntüsünü verdi, ablama yengeme attım kesin erkekmiş buda mal beyanımız diye302 gr dedi gelişimi çok iyiymiş iri bir bebek olacağa benziyor dendi, ben kendime hiç sağlıklı bakamamıştım demekki benim depoları kullandı kuzum,
Kendini meşgul etmişsin bu zor süreçte ne güzel ama çokta yorulma hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla doğarlar içimizi ferah tutalım güzel şeyler hayal edelim nasıl olsa şuan için yapabilecek birşeyimiz yokEvet bu ara psikolojim cok bozuk hic biseyi saglikli dusunemiyorum.
Ama onceki gunlerin aksine cok sessiz ve sakinim.Dun istemsizce kendimi deli gibi temizlik yaparken buldum.Bugun sabah 6dan beri mutfakta oldugumu surekli yemekle ugrastigimi farkettim.
Guzel gunlerin gelip bu gunleri gulumseyerek hatirlayacagimi umut ediyorum.
Herkes icin o gunler gelsin ve hic gitmesin ins
Zaten korkuyordum şimdi aklım çıkıyor resmen :)kızlar inanın korkutmak istemezdim, ama aceba benmi en ağır şekilde atlatıyorum diye sormak istedim, bir arkadaşım hiç hissetmemişti mesela,kaldıki canı benden tatlıdır hep
13 haftalıkken hissetmeye başlamıştım canım ikinci gebelik olduğu için doktor normal demiştiHissetdin mi minigini merak ettim canım
Bu gün hissettin mi Canım13 haftalıkken hissetmeye başlamıştım canım ikinci gebelik olduğu için doktor normal demişti
.
Maşallah kuZum ayrıntılı ultrasona gün verildi mibirde bebişimide gördüm tekrar, cinsiyet teyitledik erkek olacak kesin, hatta ultrason görüntüsünü verdi, ablama yengeme attım kesin erkekmiş buda mal beyanımız diye302 gr dedi gelişimi çok iyiymiş iri bir bebek olacağa benziyor dendi, ben kendime hiç sağlıklı bakamamıştım demekki benim depoları kullandı kuzum,
Bende onu sormuştum aslinda :)Bu gün hissettin mi Canım
Kuzum sen soruna cevap alamadın diye bende tekrar sordumBende onu sormuştum aslinda :)
canım neyden korkuyorsun Allah aşkına ne zorluklar yaşadık,yaşıyoruz. Bi iğne ne kdr bizi mahvedebilir? bence korkunun ecele faydası yok, olmam gerekiyor mu? evet... hatta o çok relax doktorum bile mutlaka ol dedi.. o zaman bitti. bir iğneden korkuyorsak doğuma nasıl gireceğiz?Zaten korkuyordum şimdi aklım çıkıyor resmen :)
Sağ tarafıma yaptırayım bari
Çünkü sol tarafa yatıyorum bebiş için ya bari sağ tarafım ağrısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?