2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben demistim burda
O agriyla iki bebenin pesinde kosamicam icin yaptirmicam doktorum zaten gerek yok gerek olursa yaptirirsin dedi

Yaa ben nasıl olacağım o aşıyı Benimde zamanı geldi

Ben demistim burda
O agriyla iki bebenin pesinde kosamicam icin yaptirmicam doktorum zaten gerek yok gerek olursa yaptirirsin dedi

kızlar inanın korkutmak istemezdim, ama aceba benmi en ağır şekilde atlatıyorum diye sormak istedim, bir arkadaşım hiç hissetmemişti mesela,kaldıki canı benden tatlıdır hep

birde bebişimide gördüm tekrar, cinsiyet teyitledik erkek olacak kesin, hatta ultrason görüntüsünü verdi, ablama yengeme attım kesin erkekmiş buda mal beyanımız diye302 gr dedi gelişimi çok iyiymiş iri bir bebek olacağa benziyor dendi, ben kendime hiç sağlıklı bakamamıştım demekki benim depoları kullandı kuzum,

Canım hadi gözün aydın cok sevindim :) bende nasip olursa hep dısarıda olalım istiyorum yavrumla hic beklemeden sizd tecrübeli annelerden öğrenecek cok seyimiz var :)

Kıss BİM’den aldım çokta ucuzdu korktum kullanmaya
Ben de hep bim den alır kullanırım bence guzel cıkartıyor canım ama cok problemin yoksa 3 ayda bir falan yapmak en iyisi birde yaptıktan sonra o bölgeye buz sür ki gözenekler küçülsün, burun bandı kullanınca ister istemez acılıyor cunku...

Kızlar bügün 6 aydir pesınde kostugum iş in beni aradılar ama hamileyim kesin almicaklar cok üzgünüm burasi için tam 6 ay ugrasmiştim

Biz kadınların hamilelikte iş hayatında yaşadığı seyler zaten kitap olur... Hayırlısı olsun canım, o iş hayırlı ise bir sekilde döner olur gelir...
Benim de size bahsetmedim ama canım cok sıkkın 6 yıldır calıstıgım isyerimde benim pozisyonum icin ilan verildi... Butun benligimle calısmıstım bu zamana kadar ve kazıya kazıya gelsin bu pozisyonuma tırnaklarımla... Biri alınacak ve dogum sonrası bana baska bir pozisyon verilecek eminim....

Yaklasik bir ay kadar once bi bebek arabasi begenmistik esimle cocuklariminkini baskasina verdigim icin bunu yeni bebege alacaktik doguma yakin.
Bugun ruyamda o bebek arabasinin icini bos gordum.Allah hayra cikarsin ins

Canım gönlünü ferah tut, öyle sacma kotu rüyalar görüyorum ki bende hic aklıma bile getirmiyorum.. Rabbim korusun yavrularımızı...

yaptırırken birşey yok, bende sonra başladı.kasa yapıldığı için ağrırmış,

Canım tetanoz asısını kendi doktorun mu önermisti, aile hekimin mi? Bana aile hekimim 2 hafta sonra gel tetanoz asısı yapılacak dedi, kendi doktoruma danısamadım 1ay yok

Canım hayırlısı olur inşallah ama şu ara keyfin kaçık zaten ondan rahatsız edici şeyler görüyorsundur. Bilinçaltı çok takılma bence
Evet bu ara psikolojim cok bozuk hic biseyi saglikli dusunemiyorum.
Ama onceki gunlerin aksine cok sessiz ve sakinim.Dun istemsizce kendimi deli gibi temizlik yaparken buldum.Bugun sabah 6dan beri mutfakta oldugumu surekli yemekle ugrastigimi farkettim.
Guzel gunlerin gelip bu gunleri gulumseyerek hatirlayacagimi umut ediyorum.
Herkes icin o gunler gelsin ve hic gitmesin ins

kızlar inanın korkutmak istemezdim, ama aceba benmi en ağır şekilde atlatıyorum diye sormak istedim, bir arkadaşım hiç hissetmemişti mesela,kaldıki canı benden tatlıdır hep
Senle alakasi yok bence bende ilk gebeligimde 1 hafta kipirdatamadim ustune yatamadim bisey kaldiramadim.Simdi surekli hareket halinde oldugum icin o agriya o hareketsizligi kaldiramam mecbur cocuklarin pesinde dolanmam lazim benim

benimde erkek hep kız dedim ama nasip kesin dedi doktorum ama ben detaylıda görünce ikna olucam anca sanırım kaç haftalık senin ben en son 17 de 190 gr dedi bana da hep iri bebek dediler

Kendini meşgul etmişsin bu zor süreçte ne güzel ama çokta yorulma hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla doğarlar içimizi ferah tutalım güzel şeyler hayal edelim nasıl olsa şuan için yapabilecek birşeyimiz yok

Zaten korkuyordum şimdi aklım çıkıyor resmen :)
Sağ tarafıma yaptırayım bari
Çünkü sol tarafa yatıyorum bebiş için ya bari sağ tarafım ağrısın

Maşallah kuZum ayrıntılı ultrasona gün verildi mi

Bu gün biraz evi toplayım dedim kasıklarım ağrıyor hiç keyfim yok ama evi böyle gördükçe içim darlanıyor resmen

Zaten korkuyordum şimdi aklım çıkıyor resmen :)
Sağ tarafıma yaptırayım bari
Çünkü sol tarafa yatıyorum bebiş için ya bari sağ tarafım ağrısın
canım neyden korkuyorsun Allah aşkına ne zorluklar yaşadık,yaşıyoruz. Bi iğne ne kdr bizi mahvedebilir? bence korkunun ecele faydası yok, olmam gerekiyor mu? evet... hatta o çok relax doktorum bile mutlaka ol dedi.. o zaman bitti. bir iğneden korkuyorsak doğuma nasıl gireceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…