kızlar iki gündür böyle pıtır pıtır diye bi şi hissediyorum ama çok belirsiz bebektir inşallahhh birde benim göbeğim bir anda büyüdü sanki çok saçma bi şekilde sabahları da küçülüyo böyle çok takip ediyorum bu ara kendimi
canım neyden korkuyorsun Allah aşkına ne zorluklar yaşadık,yaşıyoruz. Bi iğne ne kdr bizi mahvedebilir? bence korkunun ecele faydası yok, olmam gerekiyor mu? evet... hatta o çok relax doktorum bile mutlaka ol dedi.. o zaman bitti. bir iğneden korkuyorsak doğuma nasıl gireceğiz?
canım neyden korkuyorsun Allah aşkına ne zorluklar yaşadık,yaşıyoruz. Bi iğne ne kdr bizi mahvedebilir? bence korkunun ecele faydası yok, olmam gerekiyor mu? evet... hatta o çok relax doktorum bile mutlaka ol dedi.. o zaman bitti. bir iğneden korkuyorsak doğuma nasıl gireceğiz?
Kısss helall
Neler yaşadık dimi ne kanamalar ve ne korkular
Aylarca bir yatağın içinde
Şükürler olsun şimdi daha iyi güçlüyüz
Bir aşı mı bizi korkutacak
Ya kızlar iki kızla nasıl baş edeceğim. Bir de benim gibi cadı olurlarsa. Ay bi de makyaj masrafı kıyafet masrafı falan.. gitti benim öz bakım paralarım.cabhhj
hatta bugün eşim senin kalbin niye bu kadar hızlı atıyor dedi. Dr a sorduk normal dedi. Ama devletteki dr a da soracağım.
izmir medical park ta yokmuş benim doktorum beni perinoloğa yönlendirdi alsancakta cenk gezer diye bir doktor araştırdım çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor 450 liracık detaylı usg si :)
Olsun kuZum üzülme seni işe almazlarsa onlar kaybedeler
İlk zamanlar bende işimi kaybettiğim için biraz kötu olmuştum
Ama Allah ım bize en büyük mucizeyi vermiş verdiği için Heran şükür ediyorum
İş zaten gene buluruz
buket saçkıran doktorum o yönlendirdi beni cumartesi günü. hastanede yapılmıyor dedi üç doktor önerdi ben araştırdım ve cenk gezerden randevu aldım canım 27 ekime. ikili taramaya da aynı verdim ben medical de 500 dü. bi bu kaldı şimdi son.
İçini rahat tut Canım senin stresin bebeşide yansımasın güzellik uykusunda uyuyordur bence
Benimki de bazı günler çok sessiz neler yapıyorum hiç tınlamıyor bazı günler ise kendi kendine oynuyor
Bende çok takıyorum aklıma ister istemez