Bize de yol göründü desenebuket saçkıran doktorum o yönlendirdi beni cumartesi günü. hastanede yapılmıyor dedi üç doktor önerdi ben araştırdım ve cenk gezerden randevu aldım canım 27 ekime. ikili taramaya da aynı verdim ben medical de 500 dü. bi bu kaldı şimdi son.
bilmiyorum ki canım tepecik diye duymuştum tek yapanı bizi de aşıyor aslında maddi olarak da sıkıyoruz napalım doktoruma güveniyorum falan bırakmadım o yüzden yarıladık yolu zaten bakalım :)Bize de yol göründü desenedevlette de yapıyorlar diye biliyorum aslında ama
Medical gibi büyük bir hastanede olması lazım aslında. Benim kontrolümde Pazartesi doktorumda kesin yönlendirir beni ama 450 tl çok fazla geldi bana da yaa. Ama mecbur gideceğizbilmiyorum ki canım tepecik diye duymuştum tek yapanı bizi de aşıyor aslında maddi olarak da sıkıyoruz napalım doktoruma güveniyorum falan bırakmadım o yüzden yarıladık yolu zaten bakalım :)
Sağlıkla doğsunlar canım inşallah insan ister istemez endişeleniyor valla..İçini rahat tut Canım senin stresin bebeşide yansımasın güzellik uykusunda uyuyordur bence
Benimki de bazı günler çok sessiz neler yapıyorum hiç tınlamıyor bazı günler ise kendi kendine oynuyor
Bende çok takıyorum aklıma ister istemez
Yandik desene4body1soul ben hafta içi gidip olacağım bol bol yazarım artık sizede
benimde 5 ekimde ayrıntılı gelsede hayırlısıyla sağlıkla geçse acaip stres yapıyorum. hareketlerini ben hissettim diyeli 2 hafta oldu bi hissediyom sonra 2-3 gün tık yok acaba hissetmedimmi diye şüpheye düşüyorum nasıl birşey ya acaba hissetmedim mi kigünaydın kızlar. aşırı bölük pörçük uyudum ve düz yattağımda hep belim ağrıdı,galiba artık düz yatamıcam
4body1soul bende bişeyi çok düşününce anında destekleyici kötü şeyler görüyorum rüyamda
Şu ayın 1i gelsede detaylıya bi girsemgeronimo_s kız senin ne zaman randevun? aynı değiliz bu sefer sanırım
bu arada hareketleri bazen bende hissetmiyorum,bazen benimde karnım çok şiş bazen inik oluyor,ben çok takılmıyorum bunlara..Daha küçük çünkü,bazı hareketleri kaçırıyor olabiliriz.askbahcem
18+5 Canım, bende hep kız hissediyordum :) anayım ben hissederim diyordumbenimde erkek hep kız dedim ama nasip kesin dedi doktorum ama ben detaylıda görünce ikna olucam anca sanırımkaç haftalık senin ben en son 17 de 190 gr dedi bana da hep iri bebek dediler
ayni fikirdeyim. Hemen bir seylere yormamak lazim. Bilinc alti korkulari gece hep ruyalarda.Canım hayırlısı olur inşallah ama şu ara keyfin kaçık zaten ondan rahatsız edici şeyler görüyorsundur. Bilinçaltı çok takılma bence
ben baya erken hissetmeye başladım,erkek çocuk ağır oynar diyorlar şimdi gün içinde ufak ufak hissediyorum, tatlı çok seviyoruz mesela hemen kıpraşıyorbende hareketlerini hissetmedim ilk hamilelik belkide hissediyoruz anlamiyoruz bilemedim bende çalıştım içinde dikkat kesilemiyorumki
1 kasımda kendi doktorumda randevum. Ayni hafta ayrintili ultrasona girecegim. Senin ne zaman?günaydın kızlar. aşırı bölük pörçük uyudum ve düz yattağımda hep belim ağrıdı,galiba artık düz yatamıcam
4body1soul bende bişeyi çok düşününce anında destekleyici kötü şeyler görüyorum rüyamda
Şu ayın 1i gelsede detaylıya bi girsemgeronimo_s kız senin ne zaman randevun? aynı değiliz bu sefer sanırım
bu arada hareketleri bazen bende hissetmiyorum,bazen benimde karnım çok şiş bazen inik oluyor,ben çok takılmıyorum bunlara..Daha küçük çünkü,bazı hareketleri kaçırıyor olabiliriz.askbahcem
uzu sure dinletme ama uyumaya calisiyordur yavru. Ödünü koparmissin cocugunkızlar çok komik oluyor sizde deneyin,kahvaltıdan sonra dümdüz uzandım tv karşısına. baktım benimkinden yine ses hareket yok. youtubeden yabancı hareketli bir şarkı açtım “one kiss” dayadım hopörlörü karnıma. 3sn içinde başladı hareketlere
geçmiş olsun canım.kontrole gidince için rahatlar.Rabbim sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize.benim ilk hamileligimden bu farkli oldu epey.En son 2 sene önce kalpe muane olmuştum
Minik bir sorunum var bide kalpte onun içinde bir kontrol olur hemde içim rahatlar inşallah
benim doktorum detaylı için herhangi birşey demedi, bende yaptırmayı düşünmüyordum, sormadım o yüzden.en iyisine de kötüsüne de hazırım açıkçası.Benim doktorum kendi yapıyormuş ekstra bir ödeme olmayacak gibi
Bana gün vermedi doktorum ama bir dahaki gittiğimde yapar diye tahmin ediyorum 21 haftamda gideceğim inşallah
Bide bir şey soracağım bebişin hareketlerini dışardan ne zaman görebiliyoruz
Medical gibi büyük bir hastanede olması lazım aslında. Benim kontrolümde Pazartesi doktorumda kesin yönlendirir beni ama 450 tl çok fazla geldi bana da yaa. Ama mecbur gideceğiz
canım neyden korkuyorsun Allah aşkına ne zorluklar yaşadık,yaşıyoruz. Bi iğne ne kdr bizi mahvedebilir? bence korkunun ecele faydası yok, olmam gerekiyor mu? evet... hatta o çok relax doktorum bile mutlaka ol dedi.. o zaman bitti. bir iğneden korkuyorsak doğuma nasıl gireceğiz?
Bende ordan randevu almaya çalışayım ya yoksa çok tuzlu fiyatlarTepecikte ücretsiz. Hatta bornovadaki ek binaya giderseniz alsancakta ozelbir yere yonlendiriyorlarmis. Hemen 1-2 gube randevu oluyormus. Ben oyle yaptiracagim. Ucretsiz olacak.
4body1soul 2 kez normal doğurmuş bi de asidan kan aldirmaktan korkuyo. Bebek icin gerekli 10 gun de kolumu oynatamayacak olsam yaptircam aşıyı.
Ya ben boşnağım, bazen boşnakça ritimli şarkılar açıp hafif oynuyorum oda hareketleniyorkızlar çok komik oluyor sizde deneyin,kahvaltıdan sonra dümdüz uzandım tv karşısına. baktım benimkinden yine ses hareket yok. youtubeden yabancı hareketli bir şarkı açtım “one kiss” dayadım hopörlörü karnıma. 3sn içinde başladı hareketlere
Amin Canım amingeçmiş olsun canım.kontrole gidince için rahatlar.Rabbim sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize.benim ilk hamileligimden bu farkli oldu epey.
Kuzular ilkinde yaptırmışım ama hiç ağrı hissetmemişim ki yapıldığını bile e nabızdan baktım. O kadar ağrı oluyor mu?Tepecikte ücretsiz ayrintili. Hatta bornovadaki ek binaya giderseniz alsancakta ozel bir yere yonlendiriyorlarmis. Hemen 1-2 gune randevu oluyormus. Ben oyle yaptiracagim.
4body1soul 2 kez normal doğurmuş bi de asidan kan aldirmaktan korkuyo. Bebek icin gerekli 10 gun de kolumu oynatamayacak olsam yaptircam aşıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?