2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bize de yol göründü desene devlette de yapıyorlar diye biliyorum aslında ama

Bize de yol göründü desene devlette de yapıyorlar diye biliyorum aslında ama
bilmiyorum ki canım tepecik diye duymuştum tek yapanı bizi de aşıyor aslında maddi olarak da sıkıyoruz napalım doktoruma güveniyorum falan bırakmadım o yüzden yarıladık yolu zaten bakalım :)

bilmiyorum ki canım tepecik diye duymuştum tek yapanı bizi de aşıyor aslında maddi olarak da sıkıyoruz napalım doktoruma güveniyorum falan bırakmadım o yüzden yarıladık yolu zaten bakalım :)
Medical gibi büyük bir hastanede olması lazım aslında. Benim kontrolümde Pazartesi doktorumda kesin yönlendirir beni ama 450 tl çok fazla geldi bana da yaa. Ama mecbur gideceğiz

Sağlıkla doğsunlar canım inşallah insan ister istemez endişeleniyor valla..

benimde 5 ekimde ayrıntılı gelsede hayırlısıyla sağlıkla geçse acaip stres yapıyorum. hareketlerini ben hissettim diyeli 2 hafta oldu bi hissediyom sonra 2-3 gün tık yok acaba hissetmedimmi diye şüpheye düşüyorum nasıl birşey ya acaba hissetmedim mi ki

Benim doktorum kendi yapıyormuş ekstra bir ödeme olmayacak gibi
Bana gün vermedi doktorum ama bir dahaki gittiğimde yapar diye tahmin ediyorum 21 haftamda gideceğim inşallah
Bide bir şey soracağım bebişin hareketlerini dışardan ne zaman görebiliyoruz

bende hareketlerini hissetmedim ilk hamilelik belkide hissediyoruz anlamiyoruz bilemedim bende çalıştım içinde dikkat kesilemiyorumki
ben baya erken hissetmeye başladım,erkek çocuk ağır oynar diyorlar şimdi gün içinde ufak ufak hissediyorum, tatlı çok seviyoruz mesela hemen kıpraşıyor

1 kasımda kendi doktorumda randevum. Ayni hafta ayrintili ultrasona girecegim. Senin ne zaman?

uzu sure dinletme ama uyumaya calisiyordur yavru. Ödünü koparmissin cocugun klasik muzik mutlaka dinletin youtube ta pregnant music yazin bir suru cikiyor her gun en az yarim saat acmaya calisiyorum. Ama karniniza kulaklik koymayin deniyor. Cocuk rahatsiz olabilirmis.

Son düzenleme:
En son 2 sene önce kalpe muane olmuştum
Minik bir sorunum var bide kalpte onun içinde bir kontrol olur hemde içim rahatlar inşallah
geçmiş olsun canım.kontrole gidince için rahatlar.Rabbim sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize.benim ilk hamileligimden bu farkli oldu epey.

benim doktorum detaylı için herhangi birşey demedi, bende yaptırmayı düşünmüyordum, sormadım o yüzden.en iyisine de kötüsüne de hazırım açıkçası.

Medical gibi büyük bir hastanede olması lazım aslında. Benim kontrolümde Pazartesi doktorumda kesin yönlendirir beni ama 450 tl çok fazla geldi bana da yaa. Ama mecbur gideceğiz

Tepecikte ücretsiz ayrintili. Hatta bornovadaki ek binaya giderseniz alsancakta ozel bir yere yonlendiriyorlarmis. Hemen 1-2 gune randevu oluyormus. Ben oyle yaptiracagim.
4body1soul 2 kez normal doğurmuş bi de asidan kan aldirmaktan korkuyo. Bebek icin gerekli 10 gun de kolumu oynatamayacak olsam yaptircam aşıyı.

Bende ordan randevu almaya çalışayım ya yoksa çok tuzlu fiyatlar

Ya ben boşnağım, bazen boşnakça ritimli şarkılar açıp hafif oynuyorum oda hareketleniyorkız olsa çok oynak olurdu benim bebiş

geçmiş olsun canım.kontrole gidince için rahatlar.Rabbim sağlıklı güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize.benim ilk hamileligimden bu farkli oldu epey.
Amin Canım amin
Benim ilk hamileliğim hem çok cahillim bu konuda hemde çok riskli bir süreçten geçtim
Senin de mi bu hamileliğin riskli oldu

Kuzular ilkinde yaptırmışım ama hiç ağrı hissetmemişim ki yapıldığını bile e nabızdan baktım. O kadar ağrı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…