2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu detaylı ultrasonu hangi hafta yapmak daha iyi

Canim bana 25 ekime gun verdiler. 21+5 olucam, 22. Haftanin ici yani. 21 ve 22. Haftalar en uygun zamani. Sen de tam guzel zamana almissin randevunu.

Canim eldiveni surekli kullanmak el gelisimi icin iyi degilmis. Corap icin oyle birsey duymamistim ama. Mart ayi yine de baya serin oluyor, yenidogan da usur. O yuzden corap mutlaka giydiririm ben. Eldiveni de ayrica alip kullanmak yerine, kendinden bilekleri ters cevrilerek eldiven haline gelen ustler var. Onlari siddetle tavsiye ederim. Hem bebek elinden cikaramiyor, hem de istediginde ceviriyosun eldiven oluyor bluzun kolu. Resim bulursam ekleyim insaallah.

bu arada yarın 20.haftadan gün alacağım bende 64 kiloyum.
hamile kaldığımda 62 kiloydum.
kusmaktan 58e düşmüştüm.
şu anlık kilo olarak keyfim yerinde

Ben en son 59 olmuştum şimdi baktım tok karnına 60 olmuşum
Allah bebişlere sağlık nasip etsinde veririz inşallah
Tabi ama abartmamak gerekiyor
Ben geceleri çok acıkıyorum ama her seferinde yemeden yatıyorum

Bi şey diyeceğim belkide bir kaç kişi ne alaka diyecek ama bence çok alaka
Eğer annem hayatta olsaydı normal Doğum için sonuna kadar inat ederdim..çünkü annem son ay hep yanımda kalırdı , kalmasa bile gece saat kaç olursa olsun hastaneye koşar Yanımda olurdu.ama öyle bir lüksüm Yok
Sezeryan istiyorum ki saati günü belli olsun yanıma gelecek insanda bilsin gelsin tabi gelen olursa :)
Neyseydik ben niye şimdi ağlıyorum onu hiç anlamadım :)

Kızlar size birşey soracam.ben hamile kalmadan 4 ay önceden kan testi verdim.hemoglobin toksoplazma rubella ya bakıldı.ıgg pozitif ıgm negatif çıktı.4 ay sonra hamile kaldım.sonra doktora yaptırdıgım testleri gösterdim.bağışıklığın var.gerek yok tekrardan yaptırmaya dedi .offf ya acaba tekrardan yaptırmaya gerek var mıdır.bilen var mi arkadaşlar...perinıtologa mesaj attım daha dönmedi.içim bunaldı ya.

kıyamam sana hiç.
canımsın benim.
kuzum annen bir yerlerde seni uzaktan seviyordur yanındadır sen üzülme.
hastaneye gelme konusuna gelince bende normal olsun da kimse gelemesin istiyorum
ben kalabalık sevmem hele ki küçücük odaya erkekli kadınlı insanlar dolaşıyor ya delirecek gibi oluyorum.
bir ben bir eşim bir de annem olsa süper olur benim için.
o yüzden ani olursa da olur :)
ben hemen ayaklanmak için normal olsun isterim dikiş acısı ve hareket kısıtlılığı zor.

Kuzum benim üzülme.Rabbim hayırlısını versin canım benim....

Sende benim canımsın
Ben 18 yaşımda tiroid ameliyatı oldum o yüzden narkoz ve de dikiş acısını çok iyi biliyorum
Kaç sene geçti dikiş acısı zor tabi ki
Normal Doğumdan sonra düşünüyorum da acı olmadan bebeğimle ilgilene bileceğim
KuZum Allah nasip etsin de sağlıkla gelsin bebeler normal doğum yapalım

12 kilo mu aldın hamilelikten mi ki acaba dert kilo olsun verilir inşallah ama dikkat et

4 yillik evliyim ve hep ayni kilodaydim 1 2 kilo en fazla oynardi hamile kaldigidman beri surekli aciktim surekli yeidm smdi 65e yukseldim hamilelik kilo aldirdi bana bakalim benim kiz kilo aliyormu bilemiyorum bari oda kilo alsa

Ben en son 59 olmuştum şimdi baktım tok karnına 60 olmuşum
Allah bebişlere sağlık nasip etsinde veririz inşallah
Tabi ama abartmamak gerekiyor
Ben geceleri çok acıkıyorum ama her seferinde yemeden yatıyorum

ben kendimi tutamiyorum ya birak aviksam kalkio meyve alir yerim bazen tika basa doymus oluyirum ama dolapda meyve var diye bildigim icin yiyesim geliyir kakkip aliyorum yiyorum ole eskiden tokken bisey yiyemezdim smdi yedikce doymuyorum esim artik diyor ki gece kalkip beni yersin diye koekuyorm sende ne mide var diyor surekli guluyor bana ya

evet evet sağlıkla gelsinler normal doğumla gelsinler

Canım ben sezeryan oldum.korkma ondan.hayırlısı olsun...normal yapıp daha zor durumda kalan oluyor....

SEPTEMBER LOVE ben ki kolay kolay ağlamayan bir insanım ilk gebeliğimde kral ragnar ın ölümüne , ikincide moskow un (la casa de papel) ölümüne, üçüncüde ana haber bültenlerindeki 2. Sayfa haberlerine şimdikinde instagramda gördüğüm bebek videolarına bile ağlıyorum. İşte bunlar hep hormonlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…