Bu detaylı ultrasonu hangi hafta yapmak daha iyi
@geronimo_s bu hastane çıkışı takımlar kullanışlı mı ? Bir de ben internetten öğrenmeye çalışıyorum bebeklerle ilgili herşeyi yenidoğana çorap ve eldiven giydirilmemesi gerekiyormuş. Çöp bilgi mi doğru mu . Doğruysa bu hastane çıkışları yersiz kalabalık o zaman diye düşünüyorum. Bu arada takımda çok şirinmiş sağlıkla giysin inşllah
Ben en son 59 olmuştum şimdi baktım tok karnına 60 olmuşumdogumdan snra kiloyu vermesi sknti olacak cok asiri yiyiyorum ya karnim tok olsa bile gene yemek istiyorum eskiden ne vuzel zayiftim smdi her yerden kilo aldim morlaim bozluyor artk bole kendimi gorunce ama bebislerimiz saglikli olsnlar yeterki dogumdan snra bisekilde zayiflariz gene yediklermiz umarim bebegede gidiyordurda bizle birlikte bebekde kilo aliyordur ins
Dinlen bol bol işin bitince uzan hemencik yarında kendini yormaKarışık yaptım kuzum. Sandalyenin üzerindeydi devrildi döküldü ya. Belim ayrıldı çok yoruldumyok canım iyiyim şuan sabah yandı da kızarıklık kaldı şimdi. Bebeme gelmedi Allahtan
Bi şey diyeceğim belkide bir kaç kişi ne alaka diyecek ama bence çok alakaİnşallah normal olur.
ameliyat ne olursa olsun zor.
ben tüpüm alınırken laparoskopi oldum 2 delik kasıklarımda bir delik göbek deliğimde var.
zorlanmıştım onda bile.
sezaryanı düşününce tabi benimki devede kulak.
Bende 22 ekimde randevu aldım doktorum büyük ihtimal yapar diye tahmin ediyorum22 ekim de . 20+4 olacak bir haftada önden gidiyor bakalım
Bi şey diyeceğim belkide bir kaç kişi ne alaka diyecek ama bence çok alaka
Eğer annem hayatta olsaydı normal Doğum için sonuna kadar inat ederdim..çünkü annem son ay hep yanımda kalırdı , kalmasa bile gece saat kaç olursa olsun hastaneye koşar Yanımda olurdu.ama öyle bir lüksüm Yok
Sezeryan istiyorum ki saati günü belli olsun yanıma gelecek insanda bilsin gelsin tabi gelen olursa :)
Neyseydik ben niye şimdi ağlıyorum onu hiç anlamadım :)
Kuzum benim üzülme.Rabbim hayırlısını versin canım benim....Bi şey diyeceğim belkide bir kaç kişi ne alaka diyecek ama bence çok alaka
Eğer annem hayatta olsaydı normal Doğum için sonuna kadar inat ederdim..çünkü annem son ay hep yanımda kalırdı , kalmasa bile gece saat kaç olursa olsun hastaneye koşar Yanımda olurdu.ama öyle bir lüksüm Yok
Sezeryan istiyorum ki saati günü belli olsun yanıma gelecek insanda bilsin gelsin tabi gelen olursa :)
Neyseydik ben niye şimdi ağlıyorum onu hiç anlamadım :)
Sende benim canımsınkıyamam sana hiç.
canımsın benim.
kuzum annen bir yerlerde seni uzaktan seviyordur yanındadır sen üzülme.
hastaneye gelme konusuna gelince bende normal olsun da kimse gelemesin istiyorum
ben kalabalık sevmem hele ki küçücük odaya erkekli kadınlı insanlar dolaşıyor ya delirecek gibi oluyorum.
bir ben bir eşim bir de annem olsa süper olur benim için.
o yüzden ani olursa da olur :)
ben hemen ayaklanmak için normal olsun isterim dikiş acısı ve hareket kısıtlılığı zor.
12 kilo mu aldın hamilelikten mi ki acabadert kilo olsun verilir inşallah ama dikkat et
Kuzum benim üzülme.Rabbim hayırlısını versin canım benim....
Tabiki dopuma 12 kilo girmek var 18 kilo girmek varK Kucuk prensesimSEPTEMBER LOVE valla duruma bakılırsa bende iyi gidiyorum demekki. ama yinede temkinli olmakta fayda var kızlar. aslında abartıra yemiyorum ama oluyor demekki..
Ben en son 59 olmuştum şimdi baktım tok karnına 60 olmuşum
Allah bebişlere sağlık nasip etsinde veririz inşallah
Tabi ama abartmamak gerekiyor
Ben geceleri çok acıkıyorum ama her seferinde yemeden yatıyorum
Sende benim canımsın
Ben 18 yaşımda tiroid ameliyatı oldum o yüzden narkoz ve de dikiş acısını çok iyi biliyorum
Kaç sene geçti dikiş acısı zor tabi ki
Normal Doğumdan sonra düşünüyorum da acı olmadan bebeğimle ilgilene bileceğim
KuZum Allah nasip etsin de sağlıkla gelsin bebeler normal doğum yapalım
Canım ben sezeryan oldum.korkma ondan.hayırlısı olsun...normal yapıp daha zor durumda kalan oluyor....Sende benim canımsın
Ben 18 yaşımda tiroid ameliyatı oldum o yüzden narkoz ve de dikiş acısını çok iyi biliyorum
Kaç sene geçti dikiş acısı zor tabi ki
Normal Doğumdan sonra düşünüyorum da acı olmadan bebeğimle ilgilene bileceğim
KuZum Allah nasip etsin de sağlıkla gelsin bebeler normal doğum yapalım
Piraye çok yoğun bugünNurbal27 kısss bu -Piraye ne diye yazmıyor artık
Bu gün @4body1soul sesi çıkmadı herşey yolunda mı bu cuma değil bir daha ki cumaydı dimi randevusu
Evi süpürdüm sildim çamaşır astım topladım yemek yaptım oturdum. Duşa gireceğim inşallah kalkabilirsem. Sen nasılsın kuzumDinlen bol bol işin bitince uzan hemencik yarında kendini yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?