Bulantın nasılBen de ayni durumdayim Cnm malum troidlerle basim dertteydi ayin 18 inde kan olcumum tekrarlanacak 25 inde de kontrolum var bakalim ilac vermedi takip dedi onlarla ugrastim baya bi süre bakalim bu ay ne olacak carpintidan sikayet eden arkadaslar muhakkak baktirsinlar troidlerdeki dusukluk beni mahvetti bi de kansizlik eklenince bunyem alt ust oldu lutfen ihmal etmeyin
betsy_pc benim de mtfhr gen mutasyonum var fakat igne ilac bunda kullanmadim devam ediyoruz bakalim sezeryan benim de sanirim ben de subat sonu girerim doguma diye düşünüyorum
Emzirirken verirsin canım inşallah bebişe de kilo oluyordur. Benim bulantılarım olamasaydı bende alırdım kesin ama bulantılardan verdim verdiğimi alıyorum şimdi4 yillik evliyim ve hep ayni kilodaydim 1 2 kilo en fazla oynardi hamile kaldigidman beri surekli aciktim surekli yeidm smdi 65e yukseldim hamilelik kilo aldirdi bana bakalim benim kiz kilo aliyormu bilemiyorum bari oda kilo alsa
Kaç kilo aldın canım@Nazan2SEPTEMBER LOVE valla duruma bakılırsa bende iyi gidiyorum demekki. ama yinede temkinli olmakta fayda var kızlar. aslında abartıra yemiyorum ama oluyor demekki..
Ayy canım benim kıyamam yaBi şey diyeceğim belkide bir kaç kişi ne alaka diyecek ama bence çok alaka
Eğer annem hayatta olsaydı normal Doğum için sonuna kadar inat ederdim..çünkü annem son ay hep yanımda kalırdı , kalmasa bile gece saat kaç olursa olsun hastaneye koşar Yanımda olurdu.ama öyle bir lüksüm Yok
Sezeryan istiyorum ki saati günü belli olsun yanıma gelecek insanda bilsin gelsin tabi gelen olursa :)
Neyseydik ben niye şimdi ağlıyorum onu hiç anlamadım :)
Maşalllah maşalllah hamarat anne oldun bu günEvi süpürdüm sildim çamaşır astım topladım yemek yaptım oturdum. Duşa gireceğim inşallah kalkabilirsem. Sen nasılsın kuzum
Kesinlikle katılıorum...annem be nde 15 dikiş yemis alttan .26 yıl geçmiş bazen sızlıyor dedi.. kuzenim normal yaptı ama 25 gün evde emekleyerek geziyordu ev olayını hiç deniyorm...ben sezeryan oldum 3.gün ayaktaydım evimi süpürüp silmiştim..bu ağrılar acı eşiği ile alakalı kızkardeşim sezeryan oldu ama 40 gün gülemiyordu ağrıyor diye ..kişiden kişiye değişiyor...tabi gönül ister ki normal olsun ama doktorunuz iyiyse ve sezeryan diyorsa canınızı sıkmayın demek istiyoruzCanım ben sezeryan oldum.korkma ondan.hayırlısı olsun...normal yapıp daha zor durumda kalan oluyor....
Mahvoldum ama valla. Bari güzel olsa turşular. Bakalım. Bende yemek yer duş alır kocamlan takılırımMaşalllah maşalllah hamarat anne oldun bu gün
Ben koca gün yattım bir kuaföre gittim duşa girdim
İstanbul gelini beklıyorum akşam izleyin diye
Sadece Doğuma girerken Yanımda olsaydı ellimi tutsaydı bana gene yeterki dünyaları verirdim o an içinAyy canım benim kıyamam ya
Lütfen üzme kendini
Bak benim de annem uzağım da çok özlüyorum ama yapacak bişey yok
Benim Doğumum da annem gelir ama fazla kalamaz belki 10 gün falan
Ben 10 günlük bebeye nasıl bakıcam hiç bilmiyorum
Kucağıma bile alamazdım
60 la hamile kaldım. 64ümKaç kilo aldın canım
Bu akşam kocan evde demek masaj yaptır biraz kendineMahvoldum ama valla. Bari güzel olsa turşular. Bakalım. Bende yemek yer duş alır kocamlan takılırım
Kuzum benim annem alt kstimsa oturduğu halde gelemiyordu..sadece şunu demek istiyorum ilk 1 sene mükemmellik beklemeyin bebisten ..ki inş sakin gazsız bebek okur..beklenti yüksek olunca çok stres oluyor insan...9 ay komik gazdı..o ağlar ben ağlardım ..ne zaman büyüyecek neden uyumuyor su bu dedimm 1 seneyi iğrenç geçirdim .ah şimdiki aklım olsa geçecek herşey düzelecek derdim..şimdi oğlum 1 buçuk yaşında 12 saat kesintisiz uyuyor bu günler imkansız gelirdi banaAyy canım benim kıyamam ya
Lütfen üzme kendini
Bak benim de annem uzağım da çok özlüyorum ama yapacak bişey yok
Benim Doğumum da annem gelir ama fazla kalamaz belki 10 gün falan
Ben 10 günlük bebeye nasıl bakıcam hiç bilmiyorum
Kucağıma bile alamazdım
Çok almamışsın ki. Daha da almaya başlayacağız artık60 la hamile kaldım. 64üm
Benim doktorum yönlendirme yapmıyor kendi yapıyorCanim bana 25 ekime gun verdiler. 21+5 olucam, 22. Haftanin ici yani. 21 ve 22. Haftalar en uygun zamani. Sen de tam guzel zamana almissin randevunu.
Canim eldiveni surekli kullanmak el gelisimi icin iyi degilmis. Corap icin oyle birsey duymamistim ama. Mart ayi yine de baya serin oluyor, yenidogan da usur. O yuzden corap mutlaka giydiririm ben. Eldiveni de ayrica alip kullanmak yerine, kendinden bilekleri ters cevrilerek eldiven haline gelen ustler var. Onlari siddetle tavsiye ederim. Hem bebek elinden cikaramiyor, hem de istediginde ceviriyosun eldiven oluyor bluzun kolu. Resim bulursam ekleyim insaallah.
Kız sen üzme kendini anne yerini tutmaz ama o an doğurmuyor olursak biz de gelirizSadece Doğuma girerken Yanımda olsaydı ellimi tutsaydı bana gene yeterki dünyaları verirdim o an için
Bu aralar annem konusunda çok zorluyorum
Durmuyor gözyaşlarım hep bunlar hormanlar işte
Kayınvalidem yardımcı olacak inşallah o zamana kadar küsmezse bize :)
Yıkasın beni
Bu akşam kocan evde demek masaj yaptır biraz kendine
Olur olur kuZum şimdiden ellerine sağlık
Kızlar ya bana cevap yazacak kimse yok muKızlar size birşey soracam.ben hamile kalmadan 4 ay önceden kan testi verdim.hemoglobin toksoplazma rubella ya bakıldı.ıgg pozitif ıgm negatif çıktı.4 ay sonra hamile kaldım.sonra doktora yaptırdıgım testleri gösterdim.bağışıklığın var.gerek yok tekrardan yaptırmaya dedi .offf ya acaba tekrardan yaptırmaya gerek var mıdır.bilen var mi arkadaşlar...perinıtologa mesaj attım daha dönmedi.içim bunaldı ya.
ben kendimi tutamiyorum ya birak aviksam kalkio meyve alir yerim bazen tika basa doymus oluyirum ama dolapda meyve var diye bildigim icin yiyesim geliyir kakkip aliyorum yiyorum ole eskiden tokken bisey yiyemezdim smdi yedikce doymuyorum esim artik diyor ki gece kalkip beni yersin diye koekuyorm sende ne mide var diyor surekli guluyor bana ya
Bence kimse bilmıyor kuZummKızlar ya bana cevap yazacak kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?