2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bulantın nasıl
Azaldı mı biraz
İnşallah toparlanırsın canım herkesin ayrı ayrı sıkıntısı oluyor gebelikte

4 yillik evliyim ve hep ayni kilodaydim 1 2 kilo en fazla oynardi hamile kaldigidman beri surekli aciktim surekli yeidm smdi 65e yukseldim hamilelik kilo aldirdi bana bakalim benim kiz kilo aliyormu bilemiyorum bari oda kilo alsa
Emzirirken verirsin canım inşallah bebişe de kilo oluyordur. Benim bulantılarım olamasaydı bende alırdım kesin ama bulantılardan verdim verdiğimi alıyorum şimdi

murun84 valla kullanmadan da taş gibi doğuranlar var hakikaten bazı hekimler başlamıyorlar ilaçları ya da heterozigot olabilirsin belki bilemedim şimdi ... bunlar hep yeni yeni araştırıldığı için yaklaşımlar hep farklı işte bir 20 yıl sonra ortak bir konsensus oluşur heralde :)

Ayy canım benim kıyamam ya
Lütfen üzme kendini
Bak benim de annem uzağım da çok özlüyorum ama yapacak bişey yok
Benim Doğumum da annem gelir ama fazla kalamaz belki 10 gün falan
Ben 10 günlük bebeye nasıl bakıcam hiç bilmiyorum
Kucağıma bile alamazdım

Evi süpürdüm sildim çamaşır astım topladım yemek yaptım oturdum. Duşa gireceğim inşallah kalkabilirsem. Sen nasılsın kuzum
Maşalllah maşalllah hamarat anne oldun bu gün
Ben koca gün yattım bir kuaföre gittim duşa girdim
İstanbul gelini beklıyorum akşam izleyin diye

Canım ben sezeryan oldum.korkma ondan.hayırlısı olsun...normal yapıp daha zor durumda kalan oluyor....
Kesinlikle katılıorum...annem be nde 15 dikiş yemis alttan .26 yıl geçmiş bazen sızlıyor dedi.. kuzenim normal yaptı ama 25 gün evde emekleyerek geziyordu ev olayını hiç deniyorm...ben sezeryan oldum 3.gün ayaktaydım evimi süpürüp silmiştim..bu ağrılar acı eşiği ile alakalı kızkardeşim sezeryan oldu ama 40 gün gülemiyordu ağrıyor diye ..kişiden kişiye değişiyor...tabi gönül ister ki normal olsun ama doktorunuz iyiyse ve sezeryan diyorsa canınızı sıkmayın demek istiyoruz

Sadece Doğuma girerken Yanımda olsaydı ellimi tutsaydı bana gene yeterki dünyaları verirdim o an için
Bu aralar annem konusunda çok zorluyorum
Durmuyor gözyaşlarım hep bunlar hormanlar işte
Kayınvalidem yardımcı olacak inşallah o zamana kadar küsmezse bize :)

Kuzum benim annem alt kstimsa oturduğu halde gelemiyordu..sadece şunu demek istiyorum ilk 1 sene mükemmellik beklemeyin bebisten ..ki inş sakin gazsız bebek okur..beklenti yüksek olunca çok stres oluyor insan...9 ay komik gazdı..o ağlar ben ağlardım ..ne zaman büyüyecek neden uyumuyor su bu dedimm 1 seneyi iğrenç geçirdim .ah şimdiki aklım olsa geçecek herşey düzelecek derdim..şimdi oğlum 1 buçuk yaşında 12 saat kesintisiz uyuyor bu günler imkansız gelirdi bana

Benim doktorum yönlendirme yapmıyor kendi yapıyor
Herşeyini
Bu randevumda yapar herhalde dimi
Tam 21 haftalık oluyorum inşallah

Kız sen üzme kendini anne yerini tutmaz ama o an doğurmuyor olursak biz de geliriz

Kızlar ya bana cevap yazacak kimse yok mu

Adam bile korkmuş artık
Kısss dur azıcık dur esas şimdi kilo almaya başlayacağız mesela ben geceleri çok acıkıyorum 11 gibi filan ama yemiyorum sabah olsun diyorum o zaman yerim doya doya
Biran önce sabah olsun diye düşünüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…