Ayni fikirdeyim cocugu emzirirken 10 cesit pozisyona giriyordum ben de bi daha mastit olmadim sonra. Çünkü hep ayni pozisyonda emince hep ayni kanallardan geliyor sut digerlerinden azicik geldigi icin sut bekledikce iltihaplaniyor koyulasiyor.Canim matematik ogretmeniyim ama mudur yardimciligi yapiyorum, yolum da cok uzak, cok ama cok yoruluyorum.
Bence isini kesinlikle birakma. Ayni sartlarda is bulmak cok zor ozel sektorde. Cocugunu kendin buyutmek cok guzel tabiki ama bir kac yil icinde sana ihtiyaci kalmayacak ve sen yillar boyu emek verdigin isini omur boyu kaybetmis olucaksin. Insan evladi icin herseyi yapar her zorluga katlanir ama evlatlar da bir yerden sonra cok nankor olabiliyor, o yuzden mumkun mertebe is ve sosyal hayattan kopmamak lazim diye dusunuyorum ben.
Canim ters emzirmeyi denemis miydin hic?
Benim velet inatci kecinin teki. Kendini atardi hep o pozisyonda, daha dogrusu beceremedim diyeyim :))Canim ters emzirmeyi denemis miydin hic?
aynen öyle canım bir gelsinler de sağlıkla sonrasına bakarızöyle canım zaten süt izni olacak.. bir sekilde idare edecegiz :) saglıkla gelsinler de :)
allah yardımcın olsun canım. şimdi hatırladım mesleğini :) zor cidden bende haftaya başlayacağım işeCanim matematik ogretmeniyim ama mudur yardimciligi yapiyorum, yolum da cok uzak, cok ama cok yoruluyorum.
Bence isini kesinlikle birakma. Ayni sartlarda is bulmak cok zor ozel sektorde. Cocugunu kendin buyutmek cok guzel tabiki ama bir kac yil icinde sana ihtiyaci kalmayacak ve sen yillar boyu emek verdigin isini omur boyu kaybetmis olucaksin. Insan evladi icin herseyi yapar her zorluga katlanir ama evlatlar da bir yerden sonra cok nankor olabiliyor, o yuzden mumkun mertebe is ve sosyal hayattan kopmamak lazim diye dusunuyorum ben.
Canim ters emzirmeyi denemis miydin hic?
Masallah size
Bu Kızçe Allah ımdan bana mucize
Kıss biz onla neler yaşadık nelerYavrum güçlendi ilk aylarda hayatta tutanmak için
Evet iste benimde aynisi. Ama mecbur kaldim sagmaya cocuk iciyo bi gidim, dogumun 3. Gunu mastit oldum apar topar sagma makinesi. Allah ne verdiyse geliyodu. Esim sut tankeri diyodu artik, gunde 1lt. Cocuk haric sagdigimi bilirim ilk gunler. butun dolap sutAyni fikirdeyim cocugu emzirirken 10 cesit pozisyona giriyordum ben de bi daha mastit olmadim sonra. Çünkü hep ayni pozisyonda emince hep ayni kanallardan geliyor sut digerlerinden azicik geldigi icin sut bekledikce iltihaplaniyor koyulasiyor.Atom heart mother benim de sut üretimim fazlaydi. Hatta mastit oldum diye cok sagdim sütümü. Hizli bitsin diye en yuksek devirde sagdim. Keske biri bana deseydi yapma diye. Cok açıldı kanallar. Miktar cok artti ama cocuk emerken bogulacak gibi oluyordu o kadar cok geliyordu ki. Her gun mutlaka fazladan 300 ml sut cikiyordu. Hatta bi gun hesap yaptim gunluk 1bucuk litreye yakin sut uretiyorum. Kendimi tam montofon inek gibi hissetmistim
Bu arada kızım yeni okulunu cok sevdi. Pazartesi baslayacak. Insallah burada guzel gunler geciririz ve insallah guzel guzel her seyi ogrenir.
Bir gece uyumusum 5 saat araliksiz. benimki iyi uyurdu gece. Bi kalktim ates icindeyim. Bilmem miAtom heart mother ayrica sut uzun sure beklememeli memede. Bebek emzirdiginde sutu bitiremiyorsa sagip dolaba atmak lazim.
Hahahah sen beni öldüreceksin yaBak şimdi bi şey diyeceğim banlanacağım siteye giriş yasaklanacak
Evlenmeyi biliyonda onu niye bilemedin
Allah razı olsun Canım benim amin inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla alırız kucağımızaMasallah sizerabbim sagliklica kucagina aldigin gunleride gostersin insallah
Bundan sonra acemilik bitmiştir umarım planlı olur yoksa 1 ayda bir bebek olabiliyorsaHahahah sen beni öldüreceksin ya
Acemilik diyelim
Benim ilki normal doğumdu ve 40+1de geldi canım ilk doğuracağımı sanmam normal için bekliycem
KuZum en az 300-350 gram arasındadır bebiş
Artık hissetmeye başlarsın hayırlısıyla
İyidir tabiki teyzesinin prensi
bence perinotologKızlar bugün kadın doğ.biri kız biri erkek bence dedi.gorecez perinotılog mu ben mi diye de espiri yaptı.tek sağlıklı olsun da hiç birşey umrumda değil....
kız a101e gidenler kimler ?
dayanamadım ben
geç olur kuzu yaa benim gittiğim markette 1er 2şer kalmıştı hep..daha gitmedim ama bende gideceğim.
hafta sonu gitsem geç olur mu acaba?
çok güzeller canım sağlıkla kullansın inşallah prenses.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?