2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni fikirdeyim cocugu emzirirken 10 cesit pozisyona giriyordum ben de bi daha mastit olmadim sonra. Çünkü hep ayni pozisyonda emince hep ayni kanallardan geliyor sut digerlerinden azicik geldigi icin sut bekledikce iltihaplaniyor koyulasiyor. Atom heart mother benim de sut üretimim fazlaydi. Hatta mastit oldum diye cok sagdim sütümü. Hizli bitsin diye en yuksek devirde sagdim. Keske biri bana deseydi yapma diye. Cok açıldı kanallar. Miktar cok artti ama cocuk emerken bogulacak gibi oluyordu o kadar cok geliyordu ki. Her gun mutlaka fazladan 300 ml sut cikiyordu. Hatta bi gun hesap yaptim gunluk 1bucuk litreye yakin sut uretiyorum. Kendimi tam montofon inek gibi hissetmistim

Bu arada kızım yeni okulunu cok sevdi. Pazartesi baslayacak. Insallah burada guzel gunler geciririz ve insallah guzel guzel her seyi ogrenir.

allah yardımcın olsun canım. şimdi hatırladım mesleğini :) zor cidden bende haftaya başlayacağım işe

Evet iste benimde aynisi. Ama mecbur kaldim sagmaya cocuk iciyo bi gidim, dogumun 3. Gunu mastit oldum apar topar sagma makinesi. Allah ne verdiyse geliyodu. Esim sut tankeri diyodu artik, gunde 1lt. Cocuk haric sagdigimi bilirim ilk gunler. butun dolap sut tayzikliydi de ucundan gelen sut, cocukda ondan ememiyodu. Ayni sorunlar iste umarim o kadar zor gunler yasamayiz ya

18+1 oluyorum yarın hala hareket yok
Bu kız çok tembel babasına çekti kesin

Detayli ultrasonum cok guzel gecti cok sukur hoc bi sorun gorunmedi bebekte yanliz cocugun esi yani plesenta olmasi gerekenden biraz buyukmus kontrol altinda tutucaz dedi doktor yani simdilik bi skinti gorunmuyor kan akimi iyi bebegin buyumesi cok iyi dedi bakalim ins bi sorun cikarmaz plesenta olmasi gereken yerdeymis ama dedigim gibi biraz buyukmus ins bi sorun olmaz

@ssule07 ve ES-ER var onlar doğursun ben 3 kişi olayım

Benim ilki normal doğumdu ve 40+1de geldi canım ilk doğuracağımı sanmam normal için bekliycem gerçi son andaki koşullar nasıl olur bilemeyiz. İlk doğumu sezeryan olanlar ve ikizlerimiz var onlar ilk doğurur bence

KuZum en az 300-350 gram arasındadır bebiş
Artık hissetmeye başlarsın hayırlısıyla
İyidir tabiki teyzesinin prensi

ikiliyi yaptırdığım zaman dahi 220 gr olmuştu maşallah.
şu an evet dediğin gibi 300ü biraz geçmiştir bence.
hissedeyim ya böyle zorlanıyorum.
en azından ben iyiyim tekmesi atar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…