2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı ile hepimiz 38 haftayı bulalım sonra kim doğurmak isterse doğurur

ikiliyi yaptırdığım zaman dahi 220 gr olmuştu maşallah.
şu an evet dediğin gibi 300ü biraz geçmiştir bence.
hissedeyim ya böyle zorlanıyorum.
en azından ben iyiyim tekmesi atar :)
Kıss akşam yemekten sonra bir çikolata ye ve sırt üstü kızan bak gör oğluşun nasıl tekmeliyor

Selam arkadaşlar, 19. Haftada kasık ağrısı normalmi ? Sanki regl ağrısı gibi

Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum normalde de çok yazmazdım ama hergün düzenli olarak okurdum hiç kaçırmadan umarım hepiniz iyisinizdir bebişleriniz iyidir. Yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrason için gün verilecek doktor ve şehir değişiklği yaptım . Alışveriş yapmayada ufaktan başladım e bebek de 10 lu hastane çıkışı hemde aziz bebe markası 129 tlden 65 düşmüştü onu aldım ve yine 10 lu başka indirime giren hastane çıkışı aldım. Bugünde A101den kuvet seti yaptım. Ebebek den almanızı öneririm internet özel. Birde burda aldığımız İndirimli şeyleri paylaşssak birbirimize yardım etsek iyi olmaz mı

Çok boş bırakma yaz
Yarın içinde hayırlı haberler inşallah
Bazı arkadaşlarda yavaştan başlamış almaya
Bende ay sonunda e Bebek gidip ufak ufak alacağım inşallah
Evet arkadaşlarda paylaşırsa çok iyi olur

Canim Allahin izniyle hicbir sey olmaz bende cogu zaman oglumu tasimak zorunda kaliyorum uyuyakiyo falan 22 kg bi de sen yinede dikkat et kendine
Benim kiz da 21 kilo. Bel fitigim da var. Coktandir tasimiyorum. Dun eve gelirken uyudu kaldi mesela. Bekledim arabada yarim saat. Sonra bi komsumuz geldi kucaginda yukari tasidi kizimi. Bencedikkat etmelisin aman az kilo degiller.

Tanidigim kullananlar var. Keske ilk dogumumda bilseydim. Hic bi tane yara olmadan gecirdiler. Insallah benim de bu sefer oyle olacak. Silvermom aldim ben. Cok benzeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…