Ohh ne guzel. Gule gule kullansin yavrucak. Ben de aldim aziz bebenin 10lu setini kalitesi oldukca iyi 65 tl de cok iyi fiyat. Kac yil oncenin fiyati.Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum normalde de çok yazmazdım ama hergün düzenli olarak okurdum hiç kaçırmadan umarım hepiniz iyisinizdir bebişleriniz iyidir. Yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrason için gün verilecek doktor ve şehir değişiklği yaptım . Alışveriş yapmayada ufaktan başladım e bebek de 10 lu hastane çıkışı hemde aziz bebe markası 129 tlden 65 düşmüştü onu aldım ve yine 10 lu başka indirime giren hastane çıkışı aldım. Bugünde A101den kuvet seti yaptım. Ebebek den almanızı öneririm internet özel. Birde burda aldığımız İndirimli şeyleri paylaşssak birbirimize yardım etsek iyi olmaz mı
biberonda alacaktım bilemedim aventinkilerden alırım diyeAynı şeyleri almışızben bi de biberon aldım
KuZum kasık batması hala devam ediyor muregl ağrısı gibi değil de bende kasık batması çok olur oldu. batıyor ağrı giriyor
Lan ile başlayan bir marka varya şimdi yazamadım
Sonunda resimlere böle böle ekledim hee
Haklisinda uyuyakaliyo bazen mecbur tasiyorum bazen kosup kucagima atliyo daha neler neler cok hareketli benim oglumBenim kiz da 21 kilo. Bel fitigim da var. Coktandir tasimiyorum. Dun eve gelirken uyudu kaldi mesela. Bekledim arabada yarim saat. Sonra bi komsumuz geldi kucaginda yukari tasidi kizimi. Bencedikkat etmelisin aman az kilo degiller.
Bende aliyim canim o zaman cunku ilk dogumda cok cektim gogusucu yaralarindan ve 2 kez mastit oldum peki silverette silvermom arasinda bir fark varmi hangisini tavsiye edersinTanidigim kullananlar var. Keske ilk dogumumda bilseydim. Hic bi tane yara olmadan gecirdiler. Insallah benim de bu sefer oyle olacak. Silvermom aldim ben. Cok benzeri.
evet canım ya. of bulantım da geçmiyor kustum yine ağlayacağımKuZum kasık batması hala devam ediyor mu
Allah ım bu bebeleri sağlıkla kucağımıza alalım daevet canım ya. of bulantım da geçmiyor kustum yine ağlayacağım
Kizlar biberon alirken ucu anne memesi gibi olanlardan alin diger biberonlari kullaninca bebek anne memesinj reddedebiliyo cunku biberondan cabasiz sut akiyo bebeginde isine geliyo anne memesi gibi olan binerondan sut emdikce geliyoLan ile başlayan bir marka varya şimdi yazamadımunuttum devam
Ondan alacağım ben
Kıss akşam yemekten sonra bir çikolata ye ve sırt üstü kızan bak gör oğluşun nasıl tekmeliyor
O zaman çok uslu Bebek maşallahdenedim denedim kuzum tık yok
İyi oldu söylediğin kuZumKizlar biberon alirken ucu anne memesi gibi olanlardan alin diger biberonlari kullaninca bebek anne memesinj reddedebiliyo cunku biberondan cabasiz sut akiyo bebeginde isine geliyo anne memesi gibi olan binerondan sut emdikce geliyo
19. Haftada degilim ama karnimin ici kasiklarim cok agridi 2 gundur nedendir bilmemSelam arkadaşlar, 19. Haftada kasık ağrısı normalmi ? Sanki regl ağrısı gibi
evet canım ya. of bulantım da geçmiyor kustum yine ağlayacağım
Hayırlısı ile hepimiz 38 haftayı bulalım sonra kim doğurmak isterse doğurur
Hahahah alemsin kıss
Bundan sonra acemilik bitmiştir umarım planlı olur yoksa 1 ayda bir bebek olabiliyorsa
Kreş açabilirsiniz
Öyle rimel sürüp saça maşa yapmakla olmuyor kuZum
Biraz dikkat
Evet gayet hamaratım bugünBabasına değil sana çekmiş
İyi ki bu gün temizlik yaptın yanı hamarat mı oldun şimdi sen
All duy @SEPTEMBER LOVE hanımBebekler anne hareketsizken hareketleniyorlarmış, hareketliyken uyuyorlarmış. Belki senin de uykumda daha çok hareket ediyorsa hissetmiyorsundur haliyleBirAsilAnnesi
Aksam kusmak daha sinir bozucu degil mi? Bende cikarttim cikarcam agzimdaki igrenc tad hic gecmedi bugun hiccc kussanda kusmasanda rahatlayamiyosun cok kotu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?