2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ne guzel. Gule gule kullansin yavrucak. Ben de aldim aziz bebenin 10lu setini kalitesi oldukca iyi 65 tl de cok iyi fiyat. Kac yil oncenin fiyati.

Eklentiler

• 312F7FC1-C960-4285-B3F7-C6F00E405A5A.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 715B4CFB-7DD3-4C66-B04A-47A83EDF2807.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Benim kiz da 21 kilo. Bel fitigim da var. Coktandir tasimiyorum. Dun eve gelirken uyudu kaldi mesela. Bekledim arabada yarim saat. Sonra bi komsumuz geldi kucaginda yukari tasidi kizimi. Bencedikkat etmelisin aman az kilo degiller.
Haklisinda uyuyakaliyo bazen mecbur tasiyorum bazen kosup kucagima atliyo daha neler neler cok hareketli benim oglum

Tanidigim kullananlar var. Keske ilk dogumumda bilseydim. Hic bi tane yara olmadan gecirdiler. Insallah benim de bu sefer oyle olacak. Silvermom aldim ben. Cok benzeri.
Bende aliyim canim o zaman cunku ilk dogumda cok cektim gogusucu yaralarindan ve 2 kez mastit oldum peki silverette silvermom arasinda bir fark varmi hangisini tavsiye edersin

Lan ile başlayan bir marka varya şimdi yazamadım unuttum devam
Ondan alacağım ben
Kizlar biberon alirken ucu anne memesi gibi olanlardan alin diger biberonlari kullaninca bebek anne memesinj reddedebiliyo cunku biberondan cabasiz sut akiyo bebeginde isine geliyo anne memesi gibi olan binerondan sut emdikce geliyo

Bebekler anne hareketsizken hareketleniyorlarmış, hareketliyken uyuyorlarmış. Belki senin de uykumda daha çok hareket ediyorsa hissetmiyorsundur haliyle BirAsilAnnesi

Kizlar biberon alirken ucu anne memesi gibi olanlardan alin diger biberonlari kullaninca bebek anne memesinj reddedebiliyo cunku biberondan cabasiz sut akiyo bebeginde isine geliyo anne memesi gibi olan binerondan sut emdikce geliyo
İyi oldu söylediğin kuZum
Bende netten bakacaksın nasıl biberon almak lazım diye
Bide emzik onu nasıl alacağız

Hayırlısı ile hepimiz 38 haftayı bulalım sonra kim doğurmak isterse doğurur

Benim suyum azaldigi icin 38+4 de suni sanciyla dogumu baslatti doktorum. Kritik seviyenin altina indigi icin suyum, daha fazla bekleyemeyiz sancinin gelmesini demisti. O yuzden ikinci dogumda nasil olur hic bilemiyorum. Suyum yine azalir mi, azalirsa ne kadar beklenir, azalmazsa sancim ne zaman gelir, kafamda dlei sorular

Bundan sonra acemilik bitmiştir umarım planlı olur yoksa 1 ayda bir bebek olabiliyorsa
Kreş açabilirsiniz
Öyle rimel sürüp saça maşa yapmakla olmuyor kuZum
Biraz dikkat
Hahahah alemsin kıss
Ben böyle laf yemedim hiç
Hepsi eskide kaldı bildiğin saç baş dağınık dolanıyorum ortalıkta

Babasına değil sana çekmiş
İyi ki bu gün temizlik yaptın yanı hamarat mı oldun şimdi sen
Evet gayet hamaratım bugün
İnanasın gelmedi mi
Napsam kalkıp tatlı mı yapsam kocama bu saatte ben yiyemesem de
Gol üstüne gol yedim senden alırım bi ara öcümü
Bebekler anne hareketsizken hareketleniyorlarmış, hareketliyken uyuyorlarmış. Belki senin de uykumda daha çok hareket ediyorsa hissetmiyorsundur haliyle BirAsilAnnesi
All duy @SEPTEMBER LOVE hanım
Benim kızın totosu ağırmış gördün mü
Anasın da değilmiş kabahat

Aksam kusmak daha sinir bozucu degil mi? Bende cikarttim cikarcam agzimdaki igrenc tad hic gecmedi bugun hiccc kussanda kusmasanda rahatlayamiyosun cok kotu ya

En kotusu de o, normalde miden bulaninca kustugunda rahatlarsin. Hamilelikte kussan da daha beter oluyosun. Cok sukur benim gecti artik. Gun icinde cok andir az az oluyor. Darisi herkesin basina insaallah.

-Piraye canım yaa valla nolcak bu halimiz
Gün içerisinde kusmam kalmadı şükür sabahları uyanır uyanmaz koşuyorum banyoya
Ama tüm gün midem ağzımda hep
Aynıyız yani geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…