2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lan ile başlayan bir marka varya şimdi yazamadım unuttum devam
Ondan alacağım ben
Evet dogru tercih ben de o markayi alcm.. avent bebeklere sert geliyomus uc silikonu yani ama lan ile baslayan daha yumusakmis.. ben de dha bsy almadm bitek reflu yatagi aldm indirimdeydi.. bide haftasonu chiccoda iki tane pembis ucu kapali alt vardi kucucuklerdi esimle dayanamadik aldik citir citir yeriz bunu diyerek

Canlar başınızın belası yine bir soru ile karşınız da.benim demir ilacının icindede folik asit var.bugünkü verdiği imom omega3 nin icindede .acaba ağır gelir mi .sizdede var mi böyle kullandığı ilaçların içinde folik asit olan.aceba imomu bir gün içeyim bir gün içmeyeyim diye bir çözüm buldum kendimce

Aksam kusmak daha sinir bozucu degil mi? Bende cikarttim cikarcam agzimdaki igrenc tad hic gecmedi bugun hiccc kussanda kusmasanda rahatlayamiyosun cok kotu ya
Aynen ya bide kustum ama geçmiyor. Çıkardım bütün yediğimi bu sefer de acıkıyorum cidden ağlayacağım artık çok kötüyüm psikolojim de iyi değil

-Piraye canım yaa valla nolcak bu halimiz
Gün içerisinde kusmam kalmadı şükür sabahları uyanır uyanmaz koşuyorum banyoya
Ama tüm gün midem ağzımda hep
Aynıyız yani geçer inşallah
Sabah öğürmeleri ayrı canım ya genel bulantı. Çıkardım az önce yine. Modunuzu düşürmek istemiyorum ama ben hiç iyi değilim ya

Bende aliyim canim o zaman cunku ilk dogumda cok cektim gogusucu yaralarindan ve 2 kez mastit oldum peki silverette silvermom arasinda bir fark varmi hangisini tavsiye edersin
Silverette dunya çapında marka. Daha pahali. Silvermom neredeyse aynisi, Türkiye'de yapiliyor. Ben daha ucuz, kalite ve islev farki olmadigini dusundugumden silvermom aldim.

İyi oldu söylediğin kuZum
Bende netten bakacaksın nasıl biberon almak lazım diye
Bide emzik onu nasıl alacağız
Ben oglumda hic almadim dis ve damak yapisini bozuyo diye duydugum icin ama kullanip cok memnun olanlarda var uykuya dalmada falan cok yarar sagliyomus benim oglum beni emzik olarak kullaniyodubebek hangi emzigi severse o canim cesit cesit emzik aliyo herkes bebegin agzini hangisi sararsa artik

Sabah öğürmeleri ayrı canım ya genel bulantı. Çıkardım az önce yine. Modunuzu düşürmek istemiyorum ama ben hiç iyi değilim ya
Sakin olmaya çalış
Birgün iyi birgün kötü geçip gidiyor işte
Dün çok kötüydüm bugün biraz daha iyi
Gerçekten dikkat ettim birgün iyiyse ertesi gün çok fenayım
Dün gece bulantıyla uykumun ortasında uyanıp sabahı zor ettim..
Biliyorsun az çok benim de neler çektiğimi bitecek inşallah

Seni emzik olarak kullanılmasına bayıldım
Doğumdan sonra herkez beni evde gezen iki ayaklı inek gibi göreceğini düşüyorum
Süt vermem için habire besleneceğim Şükür ki
Sadece ot vermezler arada tatı güzel olan şeylerde verirler herhalde

Canim medela diye bir marka var onuda bi arastir derim ben oglumda hep onu kullandim cok memnun kalmistim

Canim dogum yapalimda bi hayirlisiyla tek derdimiz sut oldumu olucak zaten benim oyle okucak sahsen en cok sut yapan sey su ama kesinlikle yedikce sutun olcak diye bisey yok bol bol sivi tuketmek lazim bide kesintisiz en azindan birkac saatlik uyku benim ilk dogum yaptigimda hic sutum yoktu doktorda uyumadan dinlenmeden sutun olmaz demisti cidden dogru babanin da gece yardim etmesi sart yani

Kizlar bir haftanin icinde karnim cok buyudu. Doguma giderken benim akrnim boyleydi ilk kizimde, gerisini siz dusunun. Sislik de var sanki vucudumda. Acaba diyorum gebelik sekeri mi var, detayli ultrasonda suyun seviyesinden az cok belli olur diye dusunuyorum. Olmadi zaten seker yukleme testi yaptirinca cikar ortaya. Cok da kalitesiz ve sagliksiz besleniyorum, ama beslenme aliskanliklarimi da degistiremiyorum. Gunde 1.5 ekmek yiyorum rahat. 2 bole oluyor cogu zaman. Onu bile kessem ya da azaltsam faydasi olur diye dusunuyorum. Iki gundur de eliotik bisiklete basladim. Ilk gun 10 dk, ikinci gun 15 dk bindim. Bugun de bi 15 dk civari binicem kalkabilirsem. O kadar yoruluyorum ki gun icinde, ozellikle de yol cok yoruyor beni. Bir hafta tartilmamaya karar verdim. 1 hafta sonra bakicam durumuma, ona gore beslenmemi duzene sokucam.

Kac kg aldin canim bencede ekmegi azaltmaya calis cunku sanada bebisede faydasi yok bol meyve sebze kuruyemis tuketmeye calis

Hayirli aksamlar hanimlar uzun zaandir giremiyordum ama
Ne mutlu emzik konusacak kadar ilerledi hamileiklerimizBenim de kontrolum vardi hersey yolundaymis sukur ama dr yine de ayrintiliya yonlendirdi akrabalardan öludogum yapan olmustu ondan sanirim. Masallh ben de 4 haftada 5 kg alarak kendi capimda rekor kirmisim bu gidis pek hayra alamet degil ya biraz daha dikkat etmem gerekiyor. Sanirkm bulanti keislince kendimi yemege verdim.

Canim medela diye bir marka var onuda bi arastir derim ben oglumda hep onu kullandim cok memnun kalmistim
Kizima madela almistim. Ama ise ise basladigimda kardesimin evinde baktik kizima. 8dk yurume mesafesindeydi. Biberon tutmuyordu getiriyorlardi yanima. Öyle oyle 11. Aya geldik saatlik sut izni de olunca calistim gibibolmaid. Sonra da tam 2bucuk yasina kadar ucretsiz izindeydim. Emzik konusu da benim icin karisikti. Damak yapisini bozar falan derken ben de vermek istemedim. Sag olsun kızım mememden başka herseyi diliyle itti zaten. Bakalim oglan nasil olacak?

Canim herkese oneriyolar ayrintiliyi oyle dusunme insallah guzel cikar sonucun

Ayrintiliya yonlendirilmeyen yok sanirim

Aynen bende hic emzik denemedim ama bilmiyorumki bazilarida cok memnun kaliyolar yani bebegi baya oyalayan bisey ama sonra biraktiramazsam diye korkuyorum ben yine bu bebisede emzik almam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…