2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen senin gibi dusunuyorum hamilelikle beraber goguslerim alip basini gidiyo zaten genel bi siskinlikte var dogumla hepsi gidicek ama su an kendimi bi tuhaf hissediyorum

Kizlar biberon alirken ucu anne memesi gibi olanlardan alin diger biberonlari kullaninca bebek anne memesinj reddedebiliyo cunku biberondan cabasiz sut akiyo bebeginde isine geliyo anne memesi gibi olan binerondan sut emdikce geliyo
Anne göğsüne yakın diye lansinoh ve avent kullandım sağdığım sütü ve günde 1-2 kez mama veriyordum. 3 aylıkken meme reddi yaşadık. Uyurken sorunsuz emiyordu uyanıkken emzirmek için kucağıma aldığımda kafasını çeviriyor ağlıyordu. Sallayarak uyutup uytup emzirdim 1 hafta uğraştım biberonla hiç vermedim atlattık çok şükür. Anne ucuna yakın meme reddi az vs şeylere inanmıyorum o yüzden biberon konusunda.
Eliptik bisikleti doktoruna danıştın mı canım? benim de var hamilelik öncesi kullanıyordum hamileyken kullanılabilir mi onu merak ediyordum

Çarşamba günü 59 kiloydum bu gün 60 kilo
İki günde 1 kilo kendimi tebrik ettim
58 ile başlamıştım gebeliğime
Bide kendimi aynı dediğin gibi şiş hissediyorum

Günaydın kızlar midem ağzımda uyandı bu gün
Her an gibi hissediyorum
Hayırdır ya 21 haftada ne kusması

,

Aliyorum canim, almazsam ne olur hicbir fikrim yok onzyd
Bende zofer kullanıyorum pahalı biraz içinde de az var çabuk bitiyor
Eşime dün Medpamit al dedim
Zofer daha iyi geliyor sana dedi onu aldı yine
Bakalım ne zamana kadar ilaç kullanacağız böyle

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Konuyu takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah. Bu aradakiloşardan konu açılmış ben de eşim geldiğinden beri kilo almışım ama bir anda oldu. Eşim gidince sabitlemem lazım bu işi. Sanırım bu aylarda böyle oluyor. Bir de azosilin kullanmıştım. Yeniden idrar tahlili yaptık eritrosit yine yüksek çıktı. İdrar kültürü yaptıracağım bugün. Benden haberler böyle. İnşallah sizler iyisinizdir.

Eşin gelince hepten unuttun bizi
O gidince yine bize kalacaksın biliyon dimi şekerim

Çarşamba günü 59 kiloydum bu gün 60 kilo
İki günde 1 kilo kendimi tebrik ettim
58 ile başlamıştım gebeliğime
Bide kendimi aynı dediğin gibi şiş hissediyorum
Bende şiştiğimi hissediyorum ya tuzu çok tüketiyorum eskiden hiç aramazdım tuzu
Ama bulantıyı bastırıyor diye ona yüklendim maalesef
38 numara ayakkabı giyiyorum normalde
Geçen 39 numara panduf denedim olmadı
Hemde daha şimdiden

Bebekler anne hareketsizken hareketleniyorlarmış, hareketliyken uyuyorlarmış. Belki senin de uykumda daha çok hareket ediyorsa hissetmiyorsundur haliyle BirAsilAnnesi

ben çalışıyorum ve çok hareketliyim o yüzden dediğin gibi de olabilir canım.
küçük hareketleri de anlayamıyorum sanırım ilk gebelik olduğu için acemilik var.
ama 21.haftaya girdiğimde herhalde biraz daha fark etmeye başlarım.

günaydın kızlar.
bu gün benim de hiç keyfim yok.
hava çok kapalı sanırım onun etkisi.
gözümü açıp işe zor geldim.
bende bu çarşamba kontrolde tartılacağım bakalım kaç kiloyum?
ama bana aynıyım gibi geliyor.
zaten herkes karnımın küçüklüğüne takmış.
bu insanlar çok fena.
varil gibi ol top gibi yuvarlan karnın popon önden gitsin istiyorlar.
fesatlar fesat

Kızlar bende 1 kilo almışım ama sanırım benim ikizler aldı bu kiloyu çünkü popom küçüldü.kolun inceldi.çünkü saat 4 ten sonra asla birşey yiyemiyorum.sadece 1 meyve yiyip ilaçlarını alıyorum.birde benim dış eti kanamam var .diş etlerim kanlı kanlı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…