Aynen senin gibi dusunuyorum hamilelikle beraber goguslerim alip basini gidiyo zaten genel bi siskinlikte var dogumla hepsi gidicek ama su an kendimi bi tuhaf hissediyorumBende cok aliyorum, o kadar bulanti kusmaya ragmen sanirim 6 kilo olduama inan yarisi memede, zaten daha da alicam, alicaz.. eminim. Ben odem kan hacmi vs biseyler oldugunu dusunuyorum extra, yoksa mumkun degil bu kadar az zamanda 6-7 kilo nedir, kimyam degisiyo benim gebelikte
Zorladim kendimi yedim. Midemin bulantisi gecti şükür. Neyse ki cuma bugun.İşgünü hem aç hem uykusuz geçmez. Karnını doyur bence
Bu hafta son değil mi seninZorladim kendimi yedim. Midemin bulantisi gecti şükür. Neyse ki cuma bugun.
benim annem her adet tarihinde adet olcakmışsın gibi ağrır der ve gerçekten benim son adet tarihim yedisiydi her ayın yedisine adet olcakmışım gibi ağrı oluyor anneler bilir :)Selam arkadaşlar, 19. Haftada kasık ağrısı normalmi ? Sanki regl ağrısı gibi
Anne göğsüne yakın diye lansinoh ve avent kullandım sağdığım sütü ve günde 1-2 kez mama veriyordum. 3 aylıkken meme reddi yaşadık. Uyurken sorunsuz emiyordu uyanıkken emzirmek için kucağıma aldığımda kafasını çeviriyor ağlıyordu. Sallayarak uyutup uytup emzirdim 1 hafta uğraştım biberonla hiç vermedim atlattık çok şükür. Anne ucuna yakın meme reddi az vs şeylere inanmıyorum o yüzden biberon konusunda.Kizlar biberon alirken ucu anne memesi gibi olanlardan alin diger biberonlari kullaninca bebek anne memesinj reddedebiliyo cunku biberondan cabasiz sut akiyo bebeginde isine geliyo anne memesi gibi olan binerondan sut emdikce geliyo
Eliptik bisikleti doktoruna danıştın mı canım? benim de var hamilelik öncesi kullanıyordum hamileyken kullanılabilir mi onu merak ediyordumKizlar bir haftanin icinde karnim cok buyudu. Doguma giderken benim akrnim boyleydi ilk kizimde, gerisini siz dusunun. Sislik de var sanki vucudumda. Acaba diyorum gebelik sekeri mi var, detayli ultrasonda suyun seviyesinden az cok belli olur diye dusunuyorum. Olmadi zaten seker yukleme testi yaptirinca cikar ortaya. Cok da kalitesiz ve sagliksiz besleniyorum, ama beslenme aliskanliklarimi da degistiremiyorum. Gunde 1.5 ekmek yiyorum rahat. 2 bole oluyor cogu zaman. Onu bile kessem ya da azaltsam faydasi olur diye dusunuyorum. Iki gundur de eliotik bisiklete basladim. Ilk gun 10 dk, ikinci gun 15 dk bindim. Bugun de bi 15 dk civari binicem kalkabilirsem. O kadar yoruluyorum ki gun icinde, ozellikle de yol cok yoruyor beni. Bir hafta tartilmamaya karar verdim. 1 hafta sonra bakicam durumuma, ona gore beslenmemi duzene sokucam.
Çarşamba günü 59 kiloydum bu gün 60 kilo1 haftada 3 kilo civari almisim. Belki odem ya da siskinlik veya ne bileyim hazimsizlik da olabilir bilemiyorum. 1 gunde 1.5 kilo almistim cunku. 3 gundur de tartilmiyorum. Ekmegi normalde de bu sekilde tuketiyordum. Kilo almam ama hic, yeme duzenim boyle normalde de aslinda. O yuzden gebelik sekeri geldi benim de aklima.
,Canlar başınızın belası yine bir soru ile karşınız da.benim demir ilacının icindede folik asit var.bugünkü verdiği imom omega3 nin icindede .acaba ağır gelir mi .sizdede var mi böyle kullandığı ilaçların içinde folik asit olan.aceba imomu bir gün içeyim bir gün içmeyeyim diye bir çözüm buldum kendimce
Bende zofer kullanıyorum pahalı biraz içinde de az var çabuk bitiyorAliyorum canim, almazsam ne olur hicbir fikrim yokonzyd
Eşin gelince hepten unuttun biziGünaydın arkadaşlar nasılsınız? Konuyu takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah. Bu aradakiloşardan konu açılmış ben de eşim geldiğinden beri kilo almışım ama bir anda oldu. Eşim gidince sabitlemem lazım bu işi. Sanırım bu aylarda böyle oluyor. Bir de azosilin kullanmıştım. Yeniden idrar tahlili yaptık eritrosit yine yüksek çıktı. İdrar kültürü yaptıracağım bugün. Benden haberler böyle. İnşallah sizler iyisinizdir.
Bende şiştiğimi hissediyorum ya tuzu çok tüketiyorum eskiden hiç aramazdım tuzuÇarşamba günü 59 kiloydum bu gün 60 kilo
İki günde 1 kilo kendimi tebrik ettim
58 ile başlamıştım gebeliğime
Bide kendimi aynı dediğin gibi şiş hissediyorum
Bebekler anne hareketsizken hareketleniyorlarmış, hareketliyken uyuyorlarmış. Belki senin de uykumda daha çok hareket ediyorsa hissetmiyorsundur haliyleBirAsilAnnesi
günaydın bende akşam iş çıkışı olucam aşıyı inş bişe olmazGünaydınn kızlar
bende tetanoz aşımı oldum sabahh
bakalım neler olacak
Bu hafta son değil mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?