2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım meryem ve yusuf süresini dinliyorum okumaya başlıyacağım bende. Bu esma yi da okuyacağım. Evde cok bir vaktim oluyor bir şeyler yapmak istiyorum.

Bende zofer kullanıyorum pahalı biraz içinde de az var çabuk bitiyor
Eşime dün Medpamit al dedim
Zofer daha iyi geliyor sana dedi onu aldı yine
Bakalım ne zamana kadar ilaç kullanacağız böyle
Meptamid ilk hamileligimde kullandim, hic ise yaramadi bende. Mide bosaltimini hizli sagliyormus rahatlarsin dedi doktorum ama zaten benim sorunum midemin bos kalmasi. Daha cok bulaniyor o zaman. O yuzden istemedim. Onzyd de ayni canim 10 tane 55 tl zofer cantamda duruyo almistim bi kere su ile alamadigim icin icemedim

Aynen senin gibi dusunuyorum hamilelikle beraber goguslerim alip basini gidiyo zaten genel bi siskinlikte var dogumla hepsi gidicek ama su an kendimi bi tuhaf hissediyorum
34 bedenin icine girerken simdi 4 ayda bu hale gelmek canimi sikiyo acikcasi. Tamam gececek artik tecrubeliyim gordum geciyo biliyorum ama, hakikaten sabir isteyen bi surec. Mememden karnim gozukmuyo vallahi

9 olmus benim kilo sabah tartildim ac kaldikca midem bulaniyor diye abandim da abandim. Fazla bi ekmek de yemiyorum anlamadim ben bu isi ya ama tabi sifir hareker bende

3te randevum var bugun. Aslinda haftaya gidecektim ama gece kotu bi ruya gordum bebegi merak ediyorum midem agzimda gece saat basi kalkmaktanda cok sikildim. Ve daha gebeligin basi offff zaman nasil gececekkk

bizim avm de sakin güya ama millet doluşmuş :)
bir marka var ya hani 3 harfli ıslak mendilleri de var onun bebek şampuanı vardı kocamaaan 10 tl ye aldım. :)

Sen onzdy dil altı hapını mı kullanıyorsun
Oda beni bitirdi
Daha çok bulandırdı midemi

3te randevum var bugun. Aslinda haftaya gidecektim ama gece kotu bi ruya gordum bebegi merak ediyorum midem agzimda gece saat basi kalkmaktanda cok sikildim. Ve daha gebeligin basi offff zaman nasil gececekkk
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Bende bişeyler atıştırdım sabah
Kalkamadım saatlerdir
Uyumaya çalıştım olmadı
Cinsiyeti de öğrenirsin
Güzel haberlerle gel

D dry75 Bence git doktora için de rahat eder
Açık pembe akıntı için normal diyorlar ama ben olsam giderdim

bir tane bile makyaj malzemesi almadım.
bakmadım bile yüzlerine.
sadece kendime bol bol deodorant aldım.
7buçuğa düşmüştü benim pudrasız olanı.
Nıv ile başlayanlar mı bende ona bağlıyım resmen
Rimel ve göz altı kapatıcısı lazım bana bi onlar bahane
Aylar sonra ilk defa sokağa çıkmaya karar verdim
Herkese bağımlı gibiydim

Nıv ile başlayanlar mı bende ona bağlıyım resmen
Rimel ve göz altı kapatıcısı lazım bana bi onlar bahane
Aylar sonra ilk defa sokağa çıkmaya karar verdim
Herkese bağımlı gibiydim

evet evet ondan.
hımm deodorantlarımız da aynıymış
benim evde vardı zaten makyaj yapmıyorum artık eskisi gibi.
sende gönlünce alışveriş yap ohh mis gibi

Kizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.
Canım benimde önceki gebeliğimde aşırı böbrek ağrım oldu ve pembe akıntı geldi. Crp çok yüksek çıkmıştı. Git mutlaka ihmal etme

Canım benimde önceki gebeliğimde aşırı böbrek ağrım oldu ve pembe akıntı geldi. Crp çok yüksek çıkmıştı. Git mutlaka ihmal etme
Crp yuksekligi ne demek oluyo canm?? Benm bobrek tasi rahatszlgm var. iki gundur de usutmustm sanrm ondan agriyo bobreklerim.. smdi beyaza donmus pembe degil artik biraz dha beklicm sonra gdcm doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…