Saol canım meryem ve yusuf süresini dinliyorum okumaya başlıyacağım bende. Bu esma yi da okuyacağım. Evde cok bir vaktim oluyor bir şeyler yapmak istiyorum.Doğacak çocuğunun sağlıklı ve güzel olması Ya müsavvir esması okunması gerekiyormuş. Aklıma geldikçe elimi karnıma koyup okuyorum. Meryem ve yusuf suresi de hamilelikte çokça okunması yada dinlenmesi gerekiyor
Meptamid ilk hamileligimde kullandim, hic ise yaramadi bende. Mide bosaltimini hizli sagliyormus rahatlarsin dedi doktorum ama zaten benim sorunum midemin bos kalmasi. Daha cok bulaniyor o zaman. O yuzden istemedim. Onzyd de ayni canim 10 tane 55 tlBende zofer kullanıyorum pahalı biraz içinde de az var çabuk bitiyor
Eşime dün Medpamit al dedim
Zofer daha iyi geliyor sana dedi onu aldı yine
Bakalım ne zamana kadar ilaç kullanacağız böyle
34 bedenin icine girerken simdi 4 ayda bu hale gelmek canimi sikiyo acikcasi. Tamam gececek artik tecrubeliyim gordum geciyo biliyorum ama, hakikaten sabir isteyen bi surec. Mememden karnim gozukmuyo vallahiAynen senin gibi dusunuyorum hamilelikle beraber goguslerim alip basini gidiyo zaten genel bi siskinlikte var dogumla hepsi gidicek ama su an kendimi bi tuhaf hissediyorum
9 olmus benim kilo sabah tartildimGeçende bi anda oyle kilo aldim 8 kilo oldu gebelik basindan beri. Hemen azalttim yememi. Tuzu da azalttim. Aksam 7den sonra yemedim. Sabah da kalkar kalkmaz yemedim. 3 kiloyu geri verdim hemen. Ödüm koptu 8 farki goruncr neyse ki düştüm geri. Ödemmis demek ki buyuk kısmı. Bulantilarimi cok demiyorum ama hala ara ara var. Gecenin bu saati uyandim mesela midem bulaniyor. Bir de vitamin ve omega 3u ogleden once falan alirsam aksam doymak bilmiyorum. Onu farkettim.
@ssule07 eger cok ekmek yiyorsan bari kaliteli ekmek al. Beyaz undan yapilmis yerine tahilli cavdarli... Karışık ekmeklerden tuket. Onlari o kadar cok yemek mumkun degil
Oy oy oy bende bakacağım öğlen gibi gideceğim capitol Gratise çok fazla gelen olmuyor
Rahat rahat alırım diye düşünüyorum
Bende bakayım Bebek ürünlerine ben onları çalıştığım yerden almayı düşünüyorum tabi o zamana kadar beni kovmazlarsa :)
Gideyim bakayım yazacağım yoldayım inşallah gideceğim :)Gratis te bebek için hangi markalar var bugüne kadar hiç dikkat etmeyince çağrışımda yapamadım ne var ne yok :)
Canım git doktora ihmal etme için rahatlar bekleme sakinKizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.
Pentidede indirim var sutyenler falan baya indirime girmis
:) bebekten çok kendime gideyim dedimbizim avm de sakin güya ama millet doluşmuş :)
bir marka var ya hani 3 harfli ıslak mendilleri de var onun bebek şampuanı vardı kocamaaan 10 tl ye aldım. :)
Sen onzdy dil altı hapını mı kullanıyorsunMeptamid ilk hamileligimde kullandim, hic ise yaramadi bende. Mide bosaltimini hizli sagliyormus rahatlarsin dedi doktorum ama zaten benim sorunum midemin bos kalmasi. Daha cok bulaniyor o zaman. O yuzden istemedim. Onzyd de ayni canim 10 tane 55 tlzofer cantamda duruyo almistim bi kere su ile alamadigim icin icemedim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki3te randevum var bugun. Aslinda haftaya gidecektim ama gece kotu bi ruya gordum bebegi merak ediyorummidem agzimda gece saat basi kalkmaktanda cok sikildim. Ve daha gebeligin basi offff zaman nasil gececekkk
:) bebekten çok kendime gideyim dedim
Ama bebişe de yatırım yapabilirim
Nıv ile başlayanlar mı bende ona bağlıyım resmenbir tane bile makyaj malzemesi almadım.
bakmadım bile yüzlerine.
sadece kendime bol bol deodorant aldım.
7buçuğa düşmüştü benim pudrasız olanı.
Nıv ile başlayanlar mı bende ona bağlıyım resmen
Rimel ve göz altı kapatıcısı lazım bana bi onlar bahane
Aylar sonra ilk defa sokağa çıkmaya karar verdim
Herkese bağımlı gibiydim
Canım benimde önceki gebeliğimde aşırı böbrek ağrım oldu ve pembe akıntı geldi. Crp çok yüksek çıkmıştı. Git mutlaka ihmal etmeKizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.
Crp yuksekligi ne demek oluyo canm?? Benm bobrek tasi rahatszlgm var. iki gundur de usutmustm sanrm ondan agriyo bobreklerim.. smdi beyaza donmus pembe degil artik biraz dha beklicm sonra gdcm doktoraCanım benimde önceki gebeliğimde aşırı böbrek ağrım oldu ve pembe akıntı geldi. Crp çok yüksek çıkmıştı. Git mutlaka ihmal etme
İnan eşimle vakit geçirmekten değil de evde çocuktan daha dağınık bir kocam olduğu için buraya bakamıyorum :) o gidince kendi düzenime döneceğim inşalllah..Eşin gelince hepten unuttun bizi
O gidince yine bize kalacaksın biliyon dimi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?