2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kuZumm eşini yolcu edince gelirsin bol bol :)
Benimde idrar da epitel yüksek çıkıyor ne anlama geliyor bilmıyorum
Doktorum bir şey demedi

Doktorum tuzu tamamem yasakladı bana
KuZumm bu gün gratislerde yüzde 50 indirim var
Öğleden sonra gideceğim sana da rimel alayım mı

Eliptik bisiklet kullanmanda sakınca olmaz, hatta normal doğum için iyi bile olur, zaten ilki normaldi senin. Eliptikte dikkat edeceğin şey sadece son noktaya kadar zorlamamak, bacakları tam açmayacağız yani.

M mel33 doktora sorsan daha iyi kullandığın ilaçları, ama imomdaki folik asit çok değildi diye hatırlıyorum, sanırım fazla gelmez.

O büyüyen ayaklar geri küçülmüyor, bilginize

Vallahi anlatıp duruyorsun, görmeden ben bile kıskanıyorum seni, hamile olmadan koca göbek geziyorlardır kendileri, ondan kıskanıyorlardır.

Canım yoğurt midemi bulandırdı ya yiyemedim. Bir şeyi yiyorum mesela bir kaç defa yedikten sonra tiksiniyorum. Kilo da almaya başladım ağzımdaki tat hamilelik başından beri var bende de. Ve hiç geçmedi. Sinir krizi geçirecek gibi oluyorum bazen

bende yoğurt süt hiçbrini yiyemiyorum ya doktor ısrarla yoğurt diyo o acı tat bendede var kan hapı filan kullanıyoruz belki ondandır

Doktorum tuzu tamamem yasakladı bana
KuZumm bu gün gratislerde yüzde 50 indirim var
Öğleden sonra gideceğim sana da rimel alayım mı
Keşke önceden haberim olsaydı
45tl idi rimeller geçen gratis te
Sen bana kaş farı al geçen elimden düştü kırıldı
Eskiden kontür vardı kaşım da iyice açıldı artık

Haaaaayyııır inanmak istemiyorum buna
Napim streçle mi sarsam ayaklarımı

Tatlım ben şişko hamile kaldım ama 70 kiloyla hamile kaldım.inşallah 80 le kaparız

BEN 19 HAFTA OLDUM YARIM KİLO FALAN ALDIM AMA 3 4 YILDIR EKMEK HİÇ YEMİYORUM ALTIDAN YEDİDEN SONRA YEMEK YEMİYORUM BEBEĞİN GELİŞİMİ NORMAL YEMEM GEREKEN ŞEYLERİ YİYORUM Bİ SIKINTI YOKTUR HERALDE.

Hic bilmiyorum canim ama hareketlerini hissetmek muhtesem bisey en azindan devamli doktora gidipte goruyum derdi bitiyo bebegin seninle biliyosun
AYNEN CANIM SÜREKLİ PIT PIT YER DEĞİŞTİRYOR BAZAN KARNIM YAMULUYOR Bİ TARAF GERİLİYOR Bİ TARAF AŞAĞIDA KALIYOR PORTALAK GİBİ Bİ KARIN VAR ZATEN O DA ÖYLE O LUNCA ÇOK KOMİK OLUYOR AMA GÜZEL BİR HİS :)

sağ ol canım benim.
ama insanların hiç süzgeci yok.
kıskançlık saçıyorlar.
iyi misin diyen yok direk aa hiç kilo almamışsın aa hiç karnın çıkmamış.
tepkiler hep böyle.
çok fena bozacağım az kaldı.

SEPTEMBER LOVE ben az önce talan ettim gratis i.
millet kafayı yemiş gibi alışveriş yapıyor.
kavga çıkar o derece :)
bebek şeyleri de aldım.
şampuan sabun pişik kremi temizleme pamuğu falan aldım.

Oy oy oy bende bakacağım öğlen gibi gideceğim capitol Gratise çok fazla gelen olmuyor
Rahat rahat alırım diye düşünüyorum
Bende bakayım Bebek ürünlerine ben onları çalıştığım yerden almayı düşünüyorum tabi o zamana kadar beni kovmazlarsa :)

Gratis te bebek için hangi markalar var bugüne kadar hiç dikkat etmeyince çağrışımda yapamadım ne var ne yok :)

Kizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.

bende yoğurt süt hiçbrini yiyemiyorum ya doktor ısrarla yoğurt diyo o acı tat bendede var kan hapı filan kullanıyoruz belki ondandır
Ben kan hapı kullanmıyorum canım. Hamilelik başından beri acı tat ve bulantı hali var bende. Yememiz lazım aslında ama olmuyor işte. Zorlayacağım kendimi artık

Kizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.
Akıntının rengi değişmiş git bence hiçbirşey yoktur inşallah ama aklın rahat olur bence

Ben gece kesintisiz uyudum hep sabahta sutumu sagdim babasi geceleri kaldirip onu icirdi biberonla hicbir sorun yasamadik 1 yil boyunca bu sekilde yaptik memeyide biberonuda sorunsuz aliyodu

Kac gundur ayni sinir krizi modundayim ayni 7.30da uyandirildim ve hala hicbisey yiyemedim ogurmekten. valla bu kiloyu da nasil aliyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…