- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Geçmiş olsun kuZumm eşini yolcu edince gelirsin bol bol :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Konuyu takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah. Bu aradakiloşardan konu açılmış ben de eşim geldiğinden beri kilo almışım ama bir anda oldu. Eşim gidince sabitlemem lazım bu işi. Sanırım bu aylarda böyle oluyor. Bir de azosilin kullanmıştım. Yeniden idrar tahlili yaptık eritrosit yine yüksek çıktı. İdrar kültürü yaptıracağım bugün. Benden haberler böyle. İnşallah sizler iyisinizdir.
Doktorum tuzu tamamem yasakladı banaBende şiştiğimi hissediyorum ya tuzu çok tüketiyorum eskiden hiç aramazdım tuzu
Ama bulantıyı bastırıyor diye ona yüklendim maalesef
38 numara ayakkabı giyiyorum normalde
Geçen 39 numara panduf denedim olmadı
Hemde daha şimdiden
Kuzummm hadi geçmiş olsunGünaydınn kızlar
bende tetanoz aşımı oldum sabahh
bakalım neler olacak
Eliptik bisiklet kullanmanda sakınca olmaz, hatta normal doğum için iyi bile olur, zaten ilki normaldi senin. Eliptikte dikkat edeceğin şey sadece son noktaya kadar zorlamamak, bacakları tam açmayacağız yani.Anne göğsüne yakın diye lansinoh ve avent kullandım sağdığım sütü ve günde 1-2 kez mama veriyordum. 3 aylıkken meme reddi yaşadık. Uyurken sorunsuz emiyordu uyanıkken emzirmek için kucağıma aldığımda kafasını çeviriyor ağlıyordu. Sallayarak uyutup uytup emzirdim 1 hafta uğraştım biberonla hiç vermedim atlattık çok şükür. Anne ucuna yakın meme reddi az vs şeylere inanmıyorum o yüzden biberon konusunda.
Eliptik bisikleti doktoruna danıştın mı canım? benim de var hamilelik öncesi kullanıyordum hamileyken kullanılabilir mi onu merak ediyordum
Bende şiştiğimi hissediyorum ya tuzu çok tüketiyorum eskiden hiç aramazdım tuzu
Ama bulantıyı bastırıyor diye ona yüklendim maalesef
38 numara ayakkabı giyiyorum normalde
Geçen 39 numara panduf denedim olmadı
Hemde daha şimdiden
Vallahi anlatıp duruyorsun, görmeden ben bile kıskanıyorum seni, hamile olmadan koca göbek geziyorlardır kendileri, ondan kıskanıyorlardır.günaydın kızlar.
Kızlar bende 1 kilo almışım ama sanırım benim ikizler aldı bu kiloyu çünkü popom küçüldü.kolun inceldi.çünkü saat 4 ten sonra asla birşey yiyemiyorum.sadece 1 meyve yiyip ilaçlarını alıyorum.birde benim dış eti kanamam var .diş etlerim kanlı kanlı duruyor
Diş ipi düzenli kullan, kanamayı en iyi azaltan o. Ayrıca kanasın bol bol bir şey olmaz
bu gün benim de hiç keyfim yok.
hava çok kapalı sanırım onun etkisi.
gözümü açıp işe zor geldim.
bende bu çarşamba kontrolde tartılacağım bakalım kaç kiloyum?
ama bana aynıyım gibi geliyor.
zaten herkes karnımın küçüklüğüne takmış.
bu insanlar çok fena.
varil gibi ol top gibi yuvarlan karnın popon önden gitsin istiyorlar.
fesatlar fesat
Canım yoğurt midemi bulandırdı ya yiyemedim. Bir şeyi yiyorum mesela bir kaç defa yedikten sonra tiksiniyorum. Kilo da almaya başladımAlistim bile biliyomusunyani gececek gibi gelmiyor zaten hic. Belki 6. Aydan sonra hafifler bi tik. Ama oyle tamamen gececek diye bakamiyorum agzimdaki tad gitse ona da raziyim aslinda biliyomusun yogurt dene gercekten iyi geliyo benim mideme. Yogurt-havuc-ayva evden eksik etmemek lazim.
bende yoğurt süt hiçbrini yiyemiyorum ya doktor ısrarla yoğurt diyo o acı tat bendede var kan hapı filan kullanıyoruz belki ondandırCanım yoğurt midemi bulandırdı ya yiyemedim. Bir şeyi yiyorum mesela bir kaç defa yedikten sonra tiksiniyorum. Kilo da almaya başladımağzımdaki tat hamilelik başından beri var bende de. Ve hiç geçmedi. Sinir krizi geçirecek gibi oluyorum bazen
Keşke önceden haberim olsaydıDoktorum tuzu tamamem yasakladı bana
KuZumm bu gün gratislerde yüzde 50 indirim var
Öğleden sonra gideceğim sana da rimel alayım mı
Haaaaayyııır inanmak istemiyorum bunaEliptik bisiklet kullanmanda sakınca olmaz, hatta normal doğum için iyi bile olur, zaten ilki normaldi senin. Eliptikte dikkat edeceğin şey sadece son noktaya kadar zorlamamak, bacakları tam açmayacağız yani.
M mel33 doktora sorsan daha iyi kullandığın ilaçları, ama imomdaki folik asit çok değildi diye hatırlıyorum, sanırım fazla gelmez.
O büyüyen ayaklar geri küçülmüyor, bilginize
Vallahi anlatıp duruyorsun, görmeden ben bile kıskanıyorum seni, hamile olmadan koca göbek geziyorlardır kendileri, ondan kıskanıyorlardır.
Tatlım ben şişko hamile kaldım ama 70 kiloyla hamile kaldım.inşallah 80 le kaparızEliptik bisiklet kullanmanda sakınca olmaz, hatta normal doğum için iyi bile olur, zaten ilki normaldi senin. Eliptikte dikkat edeceğin şey sadece son noktaya kadar zorlamamak, bacakları tam açmayacağız yani.
M mel33 doktora sorsan daha iyi kullandığın ilaçları, ama imomdaki folik asit çok değildi diye hatırlıyorum, sanırım fazla gelmez.
Vallahi anlatıp duruyorsun, görmeden ben bile kıskanıyorum seni, hamile olmadan koca göbek geziyorlardır kendileri, ondan kıskanıyorlardır.
BEN 19 HAFTA OLDUM YARIM KİLO FALAN ALDIM AMA 3 4 YILDIR EKMEK HİÇ YEMİYORUM ALTIDAN YEDİDEN SONRA YEMEK YEMİYORUM BEBEĞİN GELİŞİMİ NORMAL YEMEM GEREKEN ŞEYLERİ YİYORUM Bİ SIKINTI YOKTUR HERALDE.Geçende bi anda oyle kilo aldim 8 kilo oldu gebelik basindan beri. Hemen azalttim yememi. Tuzu da azalttim. Aksam 7den sonra yemedim. Sabah da kalkar kalkmaz yemedim. 3 kiloyu geri verdim hemen. Ödüm koptu 8 farki goruncr neyse ki düştüm geri. Ödemmis demek ki buyuk kısmı. Bulantilarimi cok demiyorum ama hala ara ara var. Gecenin bu saati uyandim mesela midem bulaniyor. Bir de vitamin ve omega 3u ogleden once falan alirsam aksam doymak bilmiyorum. Onu farkettim.
@ssule07 eger cok ekmek yiyorsan bari kaliteli ekmek al. Beyaz undan yapilmis yerine tahilli cavdarli... Karışık ekmeklerden tuket. Onlari o kadar cok yemek mumkun degil
AYNEN CANIM SÜREKLİ PIT PIT YER DEĞİŞTİRYOR BAZAN KARNIM YAMULUYOR Bİ TARAF GERİLİYOR Bİ TARAF AŞAĞIDA KALIYOR PORTALAK GİBİ Bİ KARIN VAR ZATEN O DA ÖYLE O LUNCA ÇOK KOMİK OLUYOR AMA GÜZEL BİR HİS :)Hic bilmiyorum canim ama hareketlerini hissetmek muhtesem bisey en azindan devamli doktora gidipte goruyum derdi bitiyo bebegin seninle biliyosun
Eliptik bisiklet kullanmanda sakınca olmaz, hatta normal doğum için iyi bile olur, zaten ilki normaldi senin. Eliptikte dikkat edeceğin şey sadece son noktaya kadar zorlamamak, bacakları tam açmayacağız yani.
Oy oy oy bende bakacağım öğlen gibi gideceğim capitol Gratise çok fazla gelen olmuyorSEPTEMBER LOVE ben az önce talan ettim gratis i.
millet kafayı yemiş gibi alışveriş yapıyor.
kavga çıkar o derece :)
bebek şeyleri de aldım.
şampuan sabun pişik kremi temizleme pamuğu falan aldım.
Gratis te bebek için hangi markalar var bugüne kadar hiç dikkat etmeyince çağrışımda yapamadım ne var ne yok :)SEPTEMBER LOVE ben az önce talan ettim gratis i.
millet kafayı yemiş gibi alışveriş yapıyor.
kavga çıkar o derece :)
bebek şeyleri de aldım.
şampuan sabun pişik kremi temizleme pamuğu falan aldım.
Ben kan hapı kullanmıyorum canım. Hamilelik başından beri acı tat ve bulantı hali var bende. Yememiz lazım aslında ama olmuyor işte. Zorlayacağım kendimi artıkbende yoğurt süt hiçbrini yiyemiyorum ya doktor ısrarla yoğurt diyo o acı tat bendede var kan hapı filan kullanıyoruz belki ondandır
Akıntının rengi değişmiş git bence hiçbirşey yoktur inşallah ama aklın rahat olur benceKizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.
Ben gece kesintisiz uyudum hep sabahta sutumu sagdim babasi geceleri kaldirip onu icirdi biberonla hicbir sorun yasamadik 1 yil boyunca bu sekilde yaptik memeyide biberonuda sorunsuz aliyoduAnne göğsüne yakın diye lansinoh ve avent kullandım sağdığım sütü ve günde 1-2 kez mama veriyordum. 3 aylıkken meme reddi yaşadık. Uyurken sorunsuz emiyordu uyanıkken emzirmek için kucağıma aldığımda kafasını çeviriyor ağlıyordu. Sallayarak uyutup uytup emzirdim 1 hafta uğraştım biberonla hiç vermedim atlattık çok şükür. Anne ucuna yakın meme reddi az vs şeylere inanmıyorum o yüzden biberon konusunda.
Eliptik bisikleti doktoruna danıştın mı canım? benim de var hamilelik öncesi kullanıyordum hamileyken kullanılabilir mi onu merak ediyordum
Pentidede indirim var sutyenler falan baya indirime girmisDoktorum tuzu tamamem yasakladı bana
KuZumm bu gün gratislerde yüzde 50 indirim var
Öğleden sonra gideceğim sana da rimel alayım mı
Kac gundur ayni sinir krizi modundayim ayniCanım yoğurt midemi bulandırdı ya yiyemedim. Bir şeyi yiyorum mesela bir kaç defa yedikten sonra tiksiniyorum. Kilo da almaya başladımağzımdaki tat hamilelik başından beri var bende de. Ve hiç geçmedi. Sinir krizi geçirecek gibi oluyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?