2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegin hareketlerinde azalma yaşayan varmi.benim bebeisim çok hareketliydi şimdi ye kadar hiç oynamadı 2 gündür
Çok az hareket ediyor

Dogru diyosun tahilli falan olunca yiyemiyorum bu kadar, Ankara'nin belediye ekmegi var, cok lezzetli cok guzel tadi, onu aliyoruz hep, dayanamiyorum gomuyorum ben de

Insallah gebelik sekeri falan yoktur canim odem olabilir bende kendimi bu aralar acayip sismis hissediyorum basindan beri 3 kg almisim ama 10 kg almis gibi bi halim var

Haftaya persembe hem detayli hem de normal kontrolum var. Bugunden itibaren biraz dikkat edip bakayim durumuma diyorum. O gune kadar da tartilmicam bakalim. Odem varsa da gitmis olur heralde.

Evet canim doktorum 16.haftadan sonra yapabilirsin dedi. Ama orta tempoyu gecme, nefes nefese kalip kendini terletme dedi. Yani tempolu yuruyus yapiyor gibi, kendunu yormadan zorlamadan yapacaksin.

Çarşamba günü 59 kiloydum bu gün 60 kilo
İki günde 1 kilo kendimi tebrik ettim
58 ile başlamıştım gebeliğime
Bide kendimi aynı dediğin gibi şiş hissediyorum

55.5 tum ben de 2-3 gun once ac karna kiyafetsiz tartildigimda. Aksam tok karna da 57'ye yakin geldim. Ne yiyip ne iciyorum gun icinde gerisinu siz dusunun

Canim dis eti kanamasini ihmal etme. Kontrole gittigin zaman mutlaka dis icin de randevu al. Sonra daha buyuk sikintilar olmasin dislerinde.

Canim ben kendime kilo aldim diye yakiniyorum ama her goren bana da oyle seyler soyluyor. Hatta kimisi bebegin minik heralde iyi gelismiyor sanirim dedi. Cok canim sikildi. Halbuki bebegim 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu. Artik soranlara haftami daha kucuk soyluyorum ben, hem munasebetsizlik yapmasinlar diye, hem de kimileri nazar degdiriyor.

Kizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.

Bence her ihtimale karsi doktora git, icin rahat etsin canim.

Kizlar arada bazen çikolata yiyorum.kekli olanlardan umarım bebişe zararı olmaz .nasil gözüm donmusse içini okumadım.direk olala dedim yedim.

Kizlar arada bazen çikolata yiyorum.kekli olanlardan umarım bebişe zararı olmaz .nasil gözüm donmusse içini okumadım.direk olala dedim yedim.

Ohooo ben kola da gazoz da iciyorum, cikolata kek vs de yiyorum. Hani surekli surekli asiri tuketilmedigi takdirde birsey olacagini sanmiyorum.

Sen onzdy dil altı hapını mı kullanıyorsun
Oda beni bitirdi
Daha çok bulandırdı midemi
dil ustu yaziyodu alti degilde, ustten emerek kullaniyorum canim. Zofer de bana iyi gelmedi, ahh zofran bulsak hepsinden daha iyiydi sanki

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Bende bişeyler atıştırdım sabah
Kalkamadım saatlerdir
Uyumaya çalıştım olmadı
Cinsiyeti de öğrenirsin
Güzel haberlerle gel
saol canim insallah... cocuk yokken ilk gebelikte olumune yatiyordum, gece buralarda gunduz yatislarda gecirdim hep hamileligi. Firsat varken bol bol yat :)

evet evet ondan.
hımm deodorantlarımız da aynıymış
benim evde vardı zaten makyaj yapmıyorum artık eskisi gibi.
sende gönlünce alışveriş yap ohh mis gibi
Ben öyle bir şey görmedim resmen izdiham var
korktum sıra için 1 saatte yakın bekleniyor
Ama ben beklemedim Pera sağolsun
İnanılmaz kalabalık bende biraz fazla alıp kendimi kaybettim

Doktor bana dil altı hapı olarak vermişti
Farketmiyor her türlü midemi bulandırıyor o ayrı
Zofranla zofer hemen hemen aynı zaten
Ahh bi uyuyabilsem imkanım var ama uyuyamıyorum işte

güzel anneler mrb..
ya kuruntu yapmak istemiyorum aklıma bişey getirmemek için de fırsat buldukça bebişime sesleniyorum konuşuyorum ama erken hissetmeye başladıgım seyirme seklindeki hareketlerini hissetmemeye başladım..
bide akıntım biraz arttı bikaç gündür, iki gündür de böyle altta batma hissediyorum zonklama gibi..
bunlar rahim ağzı yetmezliği tanısında yazıyo ama okadar ağır da yaşamıyorum yazdıklarımı. klasik hamilelik belirtisi olabilirmi? hareketini de hissetmiyo olunca keyfim kaçıyo biraz belli etmesem de sıpama :)

Cok haklısın canım bir iki yıl zorluk olacak illa ama sonra onun kendi hayatı olacak ben nerde bulurum bir daha böyle is.. Sukur haftasonu tatil 08/18 calısıyorum yol yemek her hakkımızı verir firma. Cok haklısın.. Bir de maddiyatta önemli ne yazıkki cocuk buyurken mutlaka paraya bakıyor hersey

Canım o seyirme ile başladım bende hissetmeye
Batma zonklama zaman zaman oluyor bence gayet normal
Hareketlensin iyice o zaman baya rahatlamış oluyor İnsan

Bebegin hareketlerinde azalma yaşayan varmi.benim bebeisim çok hareketliydi şimdi ye kadar hiç oynamadı 2 gündür
Çok az hareket ediyor
Benimde birgün öncesi çok hareketsizdi dürte dürte birkaç kez hareket etti. Dün yine formundaydı ama fıkır fıkır. Hergün aynı olmuyor merak etme bence arada bile hareket ediyorsa yeter

Canım o seyirme ile başladım bende hissetmeye
Batma zonklama zaman zaman oluyor bence gayet normal
Hareketlensin iyice o zaman baya rahatlamış oluyor İnsan
evet o güzel seyirmeleri hissederken böyle gıdıkladıkça aptal aptal etrafa anlamsız gülümserken şimdi hissetmemek canımı sıkıyo az :) geçen hafta gittiğim için doktora da gidemiyorum tekrar. salı günü sağlık ocağında izlem günüm. ilk gitcem. 17+5 oluyo ogün. aşı da vuruncam bana erken gibi geldi ama aile hekimim o tarihe çağırdı bakalm. inş kalp atışlarını duyup rahatlarım :)
akıntı ve hafif batma kasılma normal diyosunuz dimi tecrübelere güveniyorum burdaki ::)

kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…