- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
Geçende bi anda oyle kilo aldim 8 kilo oldu gebelik basindan beri. Hemen azalttim yememi. Tuzu da azalttim. Aksam 7den sonra yemedim. Sabah da kalkar kalkmaz yemedim. 3 kiloyu geri verdim hemen. Ödüm koptu 8 farki goruncr neyse ki düştüm geri. Ödemmis demek ki buyuk kısmı. Bulantilarimi cok demiyorum ama hala ara ara var. Gecenin bu saati uyandim mesela midem bulaniyor. Bir de vitamin ve omega 3u ogleden once falan alirsam aksam doymak bilmiyorum. Onu farkettim.
S ssule07 eger cok ekmek yiyorsan bari kaliteli ekmek al. Beyaz undan yapilmis yerine tahilli cavdarli... Karışık ekmeklerden tuket. Onlari o kadar cok yemek mumkun degil
Insallah gebelik sekeri falan yoktur canim odem olabilir bende kendimi bu aralar acayip sismis hissediyorum basindan beri 3 kg almisim ama 10 kg almis gibi bi halim var
Anne göğsüne yakın diye lansinoh ve avent kullandım sağdığım sütü ve günde 1-2 kez mama veriyordum. 3 aylıkken meme reddi yaşadık. Uyurken sorunsuz emiyordu uyanıkken emzirmek için kucağıma aldığımda kafasını çeviriyor ağlıyordu. Sallayarak uyutup uytup emzirdim 1 hafta uğraştım biberonla hiç vermedim atlattık çok şükür. Anne ucuna yakın meme reddi az vs şeylere inanmıyorum o yüzden biberon konusunda.
Eliptik bisikleti doktoruna danıştın mı canım? benim de var hamilelik öncesi kullanıyordum hamileyken kullanılabilir mi onu merak ediyordum
Çarşamba günü 59 kiloydum bu gün 60 kilo
İki günde 1 kilo kendimi tebrik ettim
58 ile başlamıştım gebeliğime
Bide kendimi aynı dediğin gibi şiş hissediyorum
Kızlar bende 1 kilo almışım ama sanırım benim ikizler aldı bu kiloyu çünkü popom küçüldü.kolun inceldi.çünkü saat 4 ten sonra asla birşey yiyemiyorum.sadece 1 meyve yiyip ilaçlarını alıyorum.birde benim dış eti kanamam var .diş etlerim kanlı kanlı duruyor
sağ ol canım benim.
ama insanların hiç süzgeci yok.
kıskançlık saçıyorlar.
iyi misin diyen yok direk aa hiç kilo almamışsın aa hiç karnın çıkmamış.
tepkiler hep böyle.
çok fena bozacağım az kaldı.
Kizlar bel bolgemde bi agri var bobreklerimin oldgu bolum agriyo sanki bide acik pembe akinti var. Doktora gtmeli mym sizce cok korktm akintiyi gornce.
Kizlar arada bazen çikolata yiyorum.kekli olanlardan umarım bebişe zararı olmaz .nasil gözüm donmusse içini okumadım.direk olala dedim yedim.
dil ustu yaziyodu alti degilde, ustten emerek kullaniyorum canim. Zofer de bana iyi gelmedi, ahh zofran bulsak hepsinden daha iyiydi sankiSen onzdy dil altı hapını mı kullanıyorsun
Oda beni bitirdi
Daha çok bulandırdı midemi
saol canim insallah... cocuk yokken ilk gebelikte olumune yatiyordum, gece buralarda gunduz yatislarda gecirdim hep hamileligi. Firsat varken bol bol yat :)Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Bende bişeyler atıştırdım sabah
Kalkamadım saatlerdir
Uyumaya çalıştım olmadı
Cinsiyeti de öğrenirsin
Güzel haberlerle gel
Ben öyle bir şey görmedim resmen izdiham varevet evet ondan.
hımm deodorantlarımız da aynıymış
benim evde vardı zaten makyaj yapmıyorum artık eskisi gibi.
sende gönlünce alışveriş yap ohh mis gibi
Doktor bana dil altı hapı olarak vermiştidil ustu yaziyodu alti degilde, ustten emerek kullaniyorum canim. Zofer de bana iyi gelmedi, ahh zofran bulsak hepsinden daha iyiydi sanki
saol canim insallah... cocuk yokken ilk gebelikte olumune yatiyordum, gece buralarda gunduz yatislarda gecirdim hep hamileligi. Firsat varken bol bol yat :)
Ay sonu 7 aylik mi oluyon hayirdirÇok boş bırakma yaz
Yarın içinde hayırlı haberler inşallah
Bazı arkadaşlarda yavaştan başlamış almaya
Bende ay sonunda e Bebek gidip ufak ufak alacağım inşallah
Evet arkadaşlarda paylaşırsa çok iyi olur
Kanda enfeksiyon yüksekliğiCrp yuksekligi ne demek oluyo canm?? Benm bobrek tasi rahatszlgm var. iki gundur de usutmustm sanrm ondan agriyo bobreklerim.. smdi beyaza donmus pembe degil artik biraz dha beklicm sonra gdcm doktora
Bence isini kesinlikle birakma. Ayni sartlarda is bulmak cok zor ozel sektorde. Cocugunu kendin buyutmek cok guzel tabiki ama bir kac yil icinde sana ihtiyaci kalmayacak ve sen yillar boyu emek verdigin isini omur boyu kaybetmis olucaksin. Insan evladi icin herseyi yapar her zorluga katlanir ama evlatlar da bir yerden sonra cok nankor olabiliyor, o yuzden mumkun mertebe is ve sosyal hayattan kopmamak lazim diye dusunuyorum ben.
Ayrıntılı ultrasondan sonra çok değil 3-4 parça bir şey alalım dedik 15 gün sonra olacak ayrıntılı zaten Allah ın izni ile 6 aya giriyor olacağızAy sonu 7 aylik mi oluyon hayirdir
Canım o seyirme ile başladım bende hissetmeyegüzel anneler mrb..
ya kuruntu yapmak istemiyorum aklıma bişey getirmemek için de fırsat buldukça bebişime sesleniyorum konuşuyorum ama erken hissetmeye başladıgım seyirme seklindeki hareketlerini hissetmemeye başladım..
bide akıntım biraz arttı bikaç gündür, iki gündür de böyle altta batma hissediyorum zonklama gibi..
bunlar rahim ağzı yetmezliği tanısında yazıyo ama okadar ağır da yaşamıyorum yazdıklarımı. klasik hamilelik belirtisi olabilirmi? hareketini de hissetmiyo olunca keyfim kaçıyo biraz belli etmesem de sıpama :)
Benimde birgün öncesi çok hareketsizdi dürte dürte birkaç kez hareket etti. Dün yine formundaydı ama fıkır fıkır. Hergün aynı olmuyor merak etme bence arada bile hareket ediyorsa yeterBebegin hareketlerinde azalma yaşayan varmi.benim bebeisim çok hareketliydi şimdi ye kadar hiç oynamadı 2 gündür
Çok az hareket ediyor
Himm allah korusun insallah yoktur oyle bsy smdilik gecti artk pembe akinti insallah bdha olmaz.. sagol canm cvbn icinKanda enfeksiyon yüksekliği
evet o güzel seyirmeleri hissederken böyle gıdıkladıkça aptal aptal etrafa anlamsız gülümserken şimdi hissetmemek canımı sıkıyo az :) geçen hafta gittiğim için doktora da gidemiyorum tekrar. salı günü sağlık ocağında izlem günüm. ilk gitcem. 17+5 oluyo ogün. aşı da vuruncam bana erken gibi geldi ama aile hekimim o tarihe çağırdı bakalm. inş kalp atışlarını duyup rahatlarım :)Canım o seyirme ile başladım bende hissetmeye
Batma zonklama zaman zaman oluyor bence gayet normal
Hareketlensin iyice o zaman baya rahatlamış oluyor İnsan
Düşük doz Tiroid ilacı başlarlar, TSH <2,5 olmalı gebelikte. Üzülme bir şey olmaz.kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?