Belki de bebekle alakalı bi durum bazıları 3-4 ay civarı meme reddi yaşıyorlarmış internette araştırmıştım o zamanlar. Ama mücadele ettim ben kazandım bebeğim emmeye başladı sonrasında yine biberon kullandım sorun olmadı. 19 aylık olana kadar emzirdim çok şükür.Ben gece kesintisiz uyudum hep sabahta sutumu sagdim babasi geceleri kaldirip onu icirdi biberonla hicbir sorun yasamadik 1 yil boyunca bu sekilde yaptik memeyide biberonuda sorunsuz aliyodu
Sağol canım ben de kendimi yormadan deneyeyim çok kilo almadım şuan 3 kilodayım ama normal doğum için hareketin faydası var spor yapınca da vücut zinde oluyor onun için yapayım ben de.Dogru diyosun tahilli falan olunca yiyemiyorum bu kadar, Ankara'nin belediye ekmegi var, cok lezzetli cok guzel tadi, onu aliyoruz hep, dayanamiyorum gomuyorum ben de
Haftaya persembe hem detayli hem de normal kontrolum var. Bugunden itibaren biraz dikkat edip bakayim durumuma diyorum. O gune kadar da tartilmicam bakalim. Odem varsa da gitmis olur heralde.
Evet canim doktorum 16.haftadan sonra yapabilirsin dedi. Ama orta tempoyu gecme, nefes nefese kalip kendini terletme dedi. Yani tempolu yuruyus yapiyor gibi, kendunu yormadan zorlamadan yapacaksin.
55.5 tum ben de 2-3 gun once ac karna kiyafetsiz tartildigimda. Aksam tok karna da 57'ye yakin geldim. Ne yiyip ne iciyorum gun icinde gerisinu siz dusunun
Canim dis eti kanamasini ihmal etme. Kontrole gittigin zaman mutlaka dis icin de randevu al. Sonra daha buyuk sikintilar olmasin dislerinde.
Canim ben kendime kilo aldim diye yakiniyorum ama her goren bana da oyle seyler soyluyor. Hatta kimisi bebegin minik heralde iyi gelismiyor sanirim dedi. Cok canim sikildi. Halbuki bebegim 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu. Artik soranlara haftami daha kucuk soyluyorum ben, hem munasebetsizlik yapmasinlar diye, hem de kimileri nazar degdiriyor.
Bence her ihtimale karsi doktora git, icin rahat etsin canim.
Canım moralini hiç bozma ilk hamileliğimde tsh 6nın üzerinde çıkmıştı. Kadın doğumcu da ilaç yazabiliyor ama dahiliyeye yönlendiriyorlar genelde. Guatr ilacı yazar doktorun sonrasında da ayda bir takip edersen iyi olur ilacın dozunu ayarlamak için.kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!
Ben batma kasılma için ilaç kullanıyorum yanı doktora derdimi anlatınca ilaçla başladıkevet o güzel seyirmeleri hissederken böyle gıdıkladıkça aptal aptal etrafa anlamsız gülümserken şimdi hissetmemek canımı sıkıyo az :) geçen hafta gittiğim için doktora da gidemiyorum tekrar. salı günü sağlık ocağında izlem günüm. ilk gitcem. 17+5 oluyo ogün. aşı da vuruncam bana erken gibi geldi ama aile hekimim o tarihe çağırdı bakalm. inş kalp atışlarını duyup rahatlarım :)
akıntı ve hafif batma kasılma normal diyosunuz dimi tecrübelere güveniyorum burdaki ::)
Bence de kaçırılacak iş gibi durmuyor. En iyi kararı sen verirsin tabi. Alabildiğin kadar izin alırsın. Sonra başlarsın izne.Cok haklısın canım bir iki yıl zorluk olacak illa ama sonra onun kendi hayatı olacak ben nerde bulurum bir daha böyle is.. Sukur haftasonu tatil 08/18 calısıyorum yol yemek her hakkımızı verir firma. Cok haklısın.. Bir de maddiyatta önemli ne yazıkki cocuk buyurken mutlaka paraya bakıyor hersey
Evet kuZum doğru demiş amakızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!
Aynen benimde öyle bir gün kıpır kıpır bir gün çok sakinBenimde birgün öncesi çok hareketsizdi dürte dürte birkaç kez hareket etti. Dün yine formundaydı ama fıkır fıkır. Hergün aynı olmuyor merak etme bence arada bile hareket ediyorsa yeter
Dogru diyosun tahilli falan olunca yiyemiyorum bu kadar, Ankara'nin belediye ekmegi var, cok lezzetli cok guzel tadi, onu aliyoruz hep, dayanamiyorum gomuyorum ben de
Haftaya persembe hem detayli hem de normal kontrolum var. Bugunden itibaren biraz dikkat edip bakayim durumuma diyorum. O gune kadar da tartilmicam bakalim. Odem varsa da gitmis olur heralde.
Evet canim doktorum 16.haftadan sonra yapabilirsin dedi. Ama orta tempoyu gecme, nefes nefese kalip kendini terletme dedi. Yani tempolu yuruyus yapiyor gibi, kendunu yormadan zorlamadan yapacaksin.
55.5 tum ben de 2-3 gun once ac karna kiyafetsiz tartildigimda. Aksam tok karna da 57'ye yakin geldim. Ne yiyip ne iciyorum gun icinde gerisinu siz dusunun
Canim dis eti kanamasini ihmal etme. Kontrole gittigin zaman mutlaka dis icin de randevu al. Sonra daha buyuk sikintilar olmasin dislerinde.
Canim ben kendime kilo aldim diye yakiniyorum ama her goren bana da oyle seyler soyluyor. Hatta kimisi bebegin minik heralde iyi gelismiyor sanirim dedi. Cok canim sikildi. Halbuki bebegim 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu. Artik soranlara haftami daha kucuk soyluyorum ben, hem munasebetsizlik yapmasinlar diye, hem de kimileri nazar degdiriyor.
Bence her ihtimale karsi doktora git, icin rahat etsin canim.
Ben hatta smdi o yuzden doktordan geldım egzama dedi fucidin krem verdiyüzünde bişeyler çıkan var mı bende gebelikten önce hiç çıkmazdı. şimdi sivilcede değil pıtır pıtır bişey kırmızı kabarıo öyle kalıo iyileşmioda başına gelen var mı ve bir çözümü olan?
Ben öyle bir şey görmedim resmen izdiham var
korktum sıra için 1 saatte yakın bekleniyor
Ama ben beklemedim Pera sağolsun
İnanılmaz kalabalık bende biraz fazla alıp kendimi kaybettim
Ben de bi ara iyi hissediyordum, 1 haftadır azaldı, emin olamıyorum hatta, acaba hareket etti mi diye? Ama hep koşuşturma halindeyim. Hareket ediyorsa bile farkedemiyorumdur diye düşündüm. Ama en son dayanamadım, gördüm ultrasonda oğlumu.Benimde birgün öncesi çok hareketsizdi dürte dürte birkaç kez hareket etti. Dün yine formundaydı ama fıkır fıkır. Hergün aynı olmuyor merak etme bence arada bile hareket ediyorsa yeter
Anne hareket edince bunlar uykuya geçiyormuş sallanmaya anne karnımda alışıyorlarBen de bi ara iyi hissediyordum, 1 haftadır azaldı, emin olamıyorum hatta, acaba hareket etti mi diye? Ama hep koşuşturma halindeyim. Hareket ediyorsa bile farkedemiyorumdur diye düşündüm. Ama en son dayanamadım, gördüm ultrasonda oğlumu.
ben de gideyim bri. çok moral bozucu ya hiç bişey cıkmazdı yanaklarım falan hep nokta nokta kırmızı.Ben hatta smdi o yuzden doktordan geldım egzama dedi fucidin krem verdi
Benımde alnım çenem yanaklarim kasınıoben de gideyim bri. çok moral bozucu ya hiç bişey cıkmazdı yanaklarım falan hep nokta nokta kırmızı.
Anne hareket edince bunlar uykuya geçiyormuş sallanmaya anne karnımda alışıyorlar
Eşime resim cektim attım şok olduolsun her zaman alınmıyor.
arada böyle kaçamaklar olur.
bizim avm de bile izdiham var düşün.
ataköy elit falan dersin ben bile kavga çıkacak sandım :)
Eşime resim cektim attım şok oldu
İçerde 10 kere bırakıp çıkayım diye düşündüm valla
Ama kasaya gidip müsade istemeseydim gerçekten beklenmezdi bu halde
Bu kadın arkamda dedi ki helal olsun bu halde burda
Ben ne bileyim böyle olduğunu yoksa açılışa giderdim sabah :))
Ben batma kasılma için ilaç kullanıyorum yanı doktora derdimi anlatınca ilaçla başladık
gebelikte normal dır ama sen mutlaka doktoruna söyle bu yaşadıklarını her doktor farklı cevap verebilir
Evett zafer bizimm akşam eşim fişi görünce de acaba aynı şeyi düşünecek mi :)Ben iyi ki sabah 10da işe gelir gelmez gittim.
burası da çok kalabalık şu an.
neyse en azından aldık ya zafer bizimdir :)
Sen restorant zincirleri sahibesi oldugunu belirtseydin TSH degerinden once beklenen ilgiyi gorurdun benxe :))kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?