2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gece kesintisiz uyudum hep sabahta sutumu sagdim babasi geceleri kaldirip onu icirdi biberonla hicbir sorun yasamadik 1 yil boyunca bu sekilde yaptik memeyide biberonuda sorunsuz aliyodu
Belki de bebekle alakalı bi durum bazıları 3-4 ay civarı meme reddi yaşıyorlarmış internette araştırmıştım o zamanlar. Ama mücadele ettim ben kazandım bebeğim emmeye başladı sonrasında yine biberon kullandım sorun olmadı. 19 aylık olana kadar emzirdim çok şükür.
Sağol canım ben de kendimi yormadan deneyeyim çok kilo almadım şuan 3 kilodayım ama normal doğum için hareketin faydası var spor yapınca da vücut zinde oluyor onun için yapayım ben de.
kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!
Canım moralini hiç bozma ilk hamileliğimde tsh 6nın üzerinde çıkmıştı. Kadın doğumcu da ilaç yazabiliyor ama dahiliyeye yönlendiriyorlar genelde. Guatr ilacı yazar doktorun sonrasında da ayda bir takip edersen iyi olur ilacın dozunu ayarlamak için.

Ben batma kasılma için ilaç kullanıyorum yanı doktora derdimi anlatınca ilaçla başladık
gebelikte normal dır ama sen mutlaka doktoruna söyle bu yaşadıklarını her doktor farklı cevap verebilir

Bence de kaçırılacak iş gibi durmuyor. En iyi kararı sen verirsin tabi. Alabildiğin kadar izin alırsın. Sonra başlarsın izne.

kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!
Evet kuZum doğru demiş ama
Ben 18 yaşımdan beri tiroid hastalığı yaşıyorum ameliyatta Oldum
Tsh sonuçlarıma kadın doktorum bakmıyor
Beni takip eden doktor bakıyor

gerçekten kafayı yemişler.
sende lütfen kafana takma.
ben takmıyorum ama bazen terslemekten korkuyorum.
ne diyelim Allah hidayet versin.

yüzünde bişeyler çıkan var mı bende gebelikten önce hiç çıkmazdı. şimdi sivilcede değil pıtır pıtır bişey kırmızı kabarıo öyle kalıo iyileşmioda başına gelen var mı ve bir çözümü olan?

Ben hatta smdi o yuzden doktordan geldım egzama dedi fucidin krem verdi

Ben öyle bir şey görmedim resmen izdiham var
korktum sıra için 1 saatte yakın bekleniyor
Ama ben beklemedim Pera sağolsun
İnanılmaz kalabalık bende biraz fazla alıp kendimi kaybettim

olsun her zaman alınmıyor.
arada böyle kaçamaklar olur.
bizim avm de bile izdiham var düşün.
ataköy elit falan dersin ben bile kavga çıkacak sandım :)

Benimde birgün öncesi çok hareketsizdi dürte dürte birkaç kez hareket etti. Dün yine formundaydı ama fıkır fıkır. Hergün aynı olmuyor merak etme bence arada bile hareket ediyorsa yeter
Ben de bi ara iyi hissediyordum, 1 haftadır azaldı, emin olamıyorum hatta, acaba hareket etti mi diye? Ama hep koşuşturma halindeyim. Hareket ediyorsa bile farkedemiyorumdur diye düşündüm. Ama en son dayanamadım, gördüm ultrasonda oğlumu.

Anne hareket edince bunlar uykuya geçiyormuş sallanmaya anne karnımda alışıyorlar

olsun her zaman alınmıyor.
arada böyle kaçamaklar olur.
bizim avm de bile izdiham var düşün.
ataköy elit falan dersin ben bile kavga çıkacak sandım :)
Eşime resim cektim attım şok oldu
İçerde 10 kere bırakıp çıkayım diye düşündüm valla
Ama kasaya gidip müsade istemeseydim gerçekten beklenmezdi bu halde
Bu kadın arkamda dedi ki helal olsun bu halde burda
Ben ne bileyim böyle olduğunu yoksa açılışa giderdim sabah :))

Ben iyi ki sabah 10da işe gelir gelmez gittim.
burası da çok kalabalık şu an.
neyse en azından aldık ya zafer bizimdir :)

Ben batma kasılma için ilaç kullanıyorum yanı doktora derdimi anlatınca ilaçla başladık
gebelikte normal dır ama sen mutlaka doktoruna söyle bu yaşadıklarını her doktor farklı cevap verebilir

bende mesaj attım doktoruma, yarın gel bi bakalım demiş.. böylelikle minnoşu da görcem 10kasıma kadar beklemeden

Ben iyi ki sabah 10da işe gelir gelmez gittim.
burası da çok kalabalık şu an.
neyse en azından aldık ya zafer bizimdir :)
Evett zafer bizimm akşam eşim fişi görünce de acaba aynı şeyi düşünecek mi :)
Penti den bi şey alamadım ama ikisi birden ağır gelecekti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…