- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Bi muayeneye gidersin canim, eger memnun kalirsan degistirirsin. Ilerleyen haftalarda doktor degistirmek daha zor cunku.kızlar size bi sorum var. sizin doktorunuzda çok yoğunluktan ilgisiz kalabiliyor mu? dün ben mesela çok telaş yaptım tahlil sonucuma.. zaten tahlil istediğide yok,şansa kendim yaptırim sağık ocağında dedim,ordan anladık tsh yüksekliğini..
hemen doktora msj attım ama nası telaşlıyım napim die? kısa ve öz bi şekilde dahiliye doktoruna görünmen lazım demiş.
sonuçta ben dün hemen saat 3te randevu bulamasaydım bu geceyi napardım bilmiyorum. tamam yine gidim dahiliyeye ama 4.66 çok abartılıcak bi değer değil,sakin ol,ilk 3 ayıda atlattın,sen bi dahiliyeden randevu al her ihtimale karşı diyip beni rahatlatmak bu kdr zor mu? bunu bana dahiliye doktoru diyor. niye bu kdr panik yaptınki bebeğe bişey olması için değerin 16’lara çıkması lazım,hemen kontrol altına alırız dedi..
aynı şeyi cinsiyettede yaptı. 18 haftalık ultra hareketli bebeye 5dk ultrasonu çevirip belli değil dedi. 1ay sonra gel dedi. ne kdr uyuz olduğumu anlatamam. millet ne kdr uğraşıyor.yada 1 hafta sonra gel diyebilirdi..
bilmiyorum başka doktorda bakındım,iyi ilgili denilen birini buldum,değiştirsem mi ya?
ayrıntılıyıda yeni hastanede yaptırırım diye düşündüm.
Biliyorum bacim bende ayni gerekmedikce yazmiyorum :))Ben çok yazmam bilirsin
İşim gücüm yokta bütün gün buraya gelip yazımı yazacağım
Kayınvalidem varmış al dedi almadım
Pera gelsinde bakarız dedim
Gerekli birşey mi
Ben de aldim ve hic kullanmadim aynen. Benim aldigim Arzum marka. Sutun sicakligini vs herseyi sen ayarliyorsun, o sadece mayalama suresince sicakligi sabit tutuyor. Ama kendi mayalayan, sutu kendi isitan modeller varmis sanirim. Almisken oylesini almak daha mantikli.
Onemli olan doktorunun içine sinmesi. Memnun degilsen degistir bence.kızlar size bi sorum var. sizin doktorunuzda çok yoğunluktan ilgisiz kalabiliyor mu? dün ben mesela çok telaş yaptım tahlil sonucuma.. zaten tahlil istediğide yok,şansa kendim yaptırim sağık ocağında dedim,ordan anladık tsh yüksekliğini..
hemen doktora msj attım ama nası telaşlıyım napim die? kısa ve öz bi şekilde dahiliye doktoruna görünmen lazım demiş.
sonuçta ben dün hemen saat 3te randevu bulamasaydım bu geceyi napardım bilmiyorum. tamam yine gidim dahiliyeye ama 4.66 çok abartılıcak bi değer değil,sakin ol,ilk 3 ayıda atlattın,sen bi dahiliyeden randevu al her ihtimale karşı diyip beni rahatlatmak bu kdr zor mu? bunu bana dahiliye doktoru diyor. niye bu kdr panik yaptınki bebeğe bişey olması için değerin 16’lara çıkması lazım,hemen kontrol altına alırız dedi..
aynı şeyi cinsiyettede yaptı. 18 haftalık ultra hareketli bebeye 5dk ultrasonu çevirip belli değil dedi. 1ay sonra gel dedi. ne kdr uyuz olduğumu anlatamam. millet ne kdr uğraşıyor.yada 1 hafta sonra gel diyebilirdi..
bilmiyorum başka doktorda bakındım,iyi ilgili denilen birini buldum,değiştirsem mi ya?
ayrıntılıyıda yeni hastanede yaptırırım diye düşündüm.
Burda acayip yağmur,şimşek gök gürültüsü var
Cok guzeller. Saglıkla sıhhatle gelsin hepsini giydirmek nasip olsun inşallah.Ogluma bayagi bir sey almisim
Mum filan al yanına bide telefonu şarj et güzelceBurda acayip yağmur,şimşek gök gürültüsü var
Canım sıkkın gece elektirik giderse ne yaparım diye düşünmekten stres oluyorum
Eşim evde olsaydı umrumda olmazdı
Sağlıkla giysin inşallah badiler 3 aylık dimiOgluma bayagi bir sey almisim
Gule gule giymek nasip olsun insOgluma bayagi bir sey almisim
Fener yok ama radyom,mum telefon falan tamamdır yinede Korkuyorum yaMum filan al yanına bide telefonu şarj et güzelce
Fener filan var mı
Fener yok ama radyom,mum telefon falan tamamdır yinede Korkuyorum ya
Ne olacak bu ödelekliğim
Doğarsa küveze alınır muhtemelenHiç keyfim Yok bu günde kasıklarım sızlıyor
Üstümde halsizlık var
İnsallah grip olmam
Bir tanıdığımız 30 haftalık gebeydi Bebek beslenmeyi bırakmış tabi başka bir açıklamı vardırda
Eğer beslenmeye başlamazsa Doğuma alınacakmış
Ona da çok üzüldüm
Allah ım sen koru bütün bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?