2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

31 haftalık Doğum yaptım bebeği besleyen kordonda 2 taraflı direnç vardı. Ciğer geliştirici iğne oldum bebeğim doğduğunda kendi kendine nefes alıyordu. 45 gün yoğun bakımda kaldı. İnşallah karnında tutabildiği kadar tutarlar.
Geçmiş olsun

Kizzz Nurbal27 -Piraye M mel33 nerdesiniz gelin cene calak
Canım vallahi beni bu aralar titizlik hastalığı aldı.yatıyorum canım hep.etrafımı dağınık görmeye.yamuk yumuk görmeye dayanamıyorum.mutfağa hiç geçmiyordum 1 aydır az önce bir gittim masa örtüsü sarkmış.ayyy çıldırdım.bağırdım.bağırınca altımdan su gibi leke geldi.eşimle zaten hep kavga o da rahatsız.ağlamaktan başım ağrıyor.çok mutsuzum.bebeklerime çok üzülüyorum.eşime çok kızıyorum.sonumuz yok yani....

Gule gule giymek nasip olsun ins
Cok guzeller. Saglıkla sıhhatle gelsin hepsini giydirmek nasip olsun inşallah.
Sağlıkla giysin inşallah badiler 3 aylık dimi
İnşallah hepimizin yavrusu sağlıkla doğsun, uzun sağlıklı, mutlu ömürleri olsun inşallah.

Badiler karışık 0-3 ay var 3-6 var 6-9 var hatta bir yaş bile var, uygun gördükçe aldım.Kızımdan neler kaldı tam bilemiyorum, onları çıkarınca eksik belirlerim artık.

hayır da çok özledim.
büyümüş müdür keyfi nasıl çok merak ediyorum.
keşke karnımız şeffaf olsaydı bakar bakar görürdük.
Ben geçen gittim ya dedim ki doktara eve ultrason aleti alıp geceleri izlesem ne güzel olur dimi diye :))
Doktor iyi ki tanıdık da cevap vermek yerine
Sesli sesli adımı söyleyip güldü

Ben geçen gittim ya dedim ki doktara eve ultrason aleti alıp geceleri izlesem ne güzel olur dimi diye :))
Doktor iyi ki tanıdık da cevap vermek yerine
Sesli sesli adımı söyleyip güldü

hahahah
ben de eşime bazen fikirlerimden bahsediyorum hayal gücüme şok oluyor.
muhtemelen karım kafayı bozdu falan diyor olabilir
bu gün diyorum ki sence ben kilo aldım mı?
o da zavallı bana 'hayatım neyi duymak istiyorsan mutlu olacaksan söyle onu söyleyeyim' diyor

Zavallı Adam ya
Ne güzel cevap vermiş
Korkmuştur yanlış bir cevap verir diye
Ben 2 kiloya yaklaştım ama göbeğim maşalllah

Zavallı Adam ya
Ne güzel cevap vermiş
Korkmuştur yanlış bir cevap verir diye
Ben 2 kiloya yaklaştım ama göbeğim maşalllah

ben bir ay önceki kontrolde 63 çıkmıştım şimdi bakalım kaç çıkacağım?
en önemlisi Asil kaç gr oldu boyu kaç oldu?
bu gün 21.haftaya girdim ben.
karnım hala küçük.
dışardan çok anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…