Bende zofer kullanıyorum pahalı biraz içinde de az var çabuk bitiyor
Eşime dün Medpamit al dedim
Zofer daha iyi geliyor sana dedi onu aldı yine
Bakalım ne zamana kadar ilaç kullanacağız böyle
Bende zofer kullaniyorum hala. Gecmiyor maalesefBende zofer kullanıyorum pahalı biraz içinde de az var çabuk bitiyor
Eşime dün Medpamit al dedim
Zofer daha iyi geliyor sana dedi onu aldı yine
Bakalım ne zamana kadar ilaç kullanacağız böyle
Makinaya ne gerek var Cnm birsuru para. Celik tencereye koy sütü ısıt serce parmagini sok icine 10 a kadar say tutabiliyorsan al bi tabaga bi bardak süt iki kasık yogurt karisyir sonra tencereye karistor onuda yazsa sofra ört üstüne kışsa yorgan oh mis gibi yogurt bi kaç saate hazirBen de aldim ve hic kullanmadim aynen. Benim aldigim Arzum marka. Sutun sicakligini vs herseyi sen ayarliyorsun, o sadece mayalama suresince sicakligi sabit tutuyor. Ama kendi mayalayan, sutu kendi isitan modeller varmis sanirim. Almisken oylesini almak daha mantikli.
Az önce mi çektin fotoyuGünaydın
Karınlarimiz biraz büyüdü. Foto atmak isteyen. Benimki 5-6 aylik gibi
Canım okuduğum bazı yazılarda bu dönemde değişik rüyalar görülebiliyormus ....Günaydın kızlar o kadar tuhaf rüyalar görüyorum ki anlam veremiyorum artık
Evet sabah karnı bu, ama ilk başlardaki gibi karnım akşamları aşırı şişmiyor,Az önce mi çektin fotoyu
Sabahları küçük benim karnım
Akşamları 9 aylık oluyo
Bu kadar fark şaşırtıcı
Benim gaz yada kabızlık sorunum olmasa da ciddi anlamda sabah başka akşam bambaşka bir göbek oluyor anlamıyorumEvet sabah karnı bu, ama ilk başlardaki gibi karnım akşamları aşırı şişmiyor,betsy_pc sağ olsun önerdiği probiyotiklerden kullanmaya başladığımdan beri gaz falan azaldı, üstelik düzenli bile kullanmıyorum.
Sabah akşam arası neredeyse fark yok. Kilo durumu da +4.5 olarak devam ediyor, 2 hafta önce bi ara +8 kiloyu görünce yememi azalttım. Ödemmiş neyse ki hemen indi.
Çok güzel tesadüf olmuşDün gece kızım uyutmak için slov şarkılardan söylüyordum. Kızım sakinleşti, uykuya daldı, tam şarkıyı bitirdim, oğlum tekmelemeye başladı. Belki de denk geldi bilmiyorum. Çok hoş bir andı.İçeri geldim eşimle film izleyecektik. Ne oldu uyudu mu diye sordu Ben de sadece biri uyudu dedim
bazı günler oluyor banada. bekledikçe hareket etmiyor hatta. sonra hiç ummadık bi anda pıtpıtbenimde bugün hareket yok ya
inş canım ya bekliyom ama normalde bu saatlerde hareketli olurdubazı günler oluyor banada. bekledikçe hareket etmiyor hatta. sonra hiç ummadık bi anda pıtpıt
bizim doktor mesajları geç yazıyo çok yogun ama hep cevaplar kontroldede çok ilgilidir detaylı bir şekilde herseyini anlatıyo gittimde hiç ilgisiz değil özele gidiyosan okada rpara veriyosun sonuçta içine sinen bi doktor olsun doğumunda önemli seni rahatlatması içinkızlar size bi sorum var. sizin doktorunuzda çok yoğunluktan ilgisiz kalabiliyor mu? dün ben mesela çok telaş yaptım tahlil sonucuma.. zaten tahlil istediğide yok,şansa kendim yaptırim sağık ocağında dedim,ordan anladık tsh yüksekliğini..
hemen doktora msj attım ama nası telaşlıyım napim die? kısa ve öz bi şekilde dahiliye doktoruna görünmen lazım demiş.
sonuçta ben dün hemen saat 3te randevu bulamasaydım bu geceyi napardım bilmiyorum. tamam yine gidim dahiliyeye ama 4.66 çok abartılıcak bi değer değil,sakin ol,ilk 3 ayıda atlattın,sen bi dahiliyeden randevu al her ihtimale karşı diyip beni rahatlatmak bu kdr zor mu? bunu bana dahiliye doktoru diyor. niye bu kdr panik yaptınki bebeğe bişey olması için değerin 16’lara çıkması lazım,hemen kontrol altına alırız dedi..
aynı şeyi cinsiyettede yaptı. 18 haftalık ultra hareketli bebeye 5dk ultrasonu çevirip belli değil dedi. 1ay sonra gel dedi. ne kdr uyuz olduğumu anlatamam. millet ne kdr uğraşıyor.yada 1 hafta sonra gel diyebilirdi..
bilmiyorum başka doktorda bakındım,iyi ilgili denilen birini buldum,değiştirsem mi ya?
ayrıntılıyıda yeni hastanede yaptırırım diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?