2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kuZumm benim kan alınan kolumu gören herkez alan hemşireye demediğini bırakmadı mosmor gezdim resmen kolum çürüdü
Ama aşı yerim ağrımadı

Canim benim de doktorum cok yogun bi doktor dun buraya yazmstm pembe akintim geldi diye. Aksamustu 4gibi doktoruma mesaj attm durumu anlattm biz istiyoruz ki hemen donsunler ama bzm gibi kimbilir kac tane mesaj atan vardir ve belki de mesajlarimiz altlardi bile kaliyo olabilir ben bekledm braz gece 11de donus yapti yogun doktorlarla 8lgili en buyuk sknti bu sanirim ama eger muayenede senin istedgn ilgiyi goremiyosan degstr bence sonucta kendmzi ve evladimizi emanet ediyoruz..

Günaydın
Karınlarimiz biraz büyüdü. Foto atmak isteyen. Benimki 5-6 aylik gibi

Ya maşallah
Benimde karnım siz gibi büyüdü baya :)
Sabahları normalde akşam çatlayacak gibi oluyor, hemen bebe yağı sürüyorum yumuşatıyor öylece
Çalıştığım içinde giyim-kuşam dert oldu. Önceki kıyafetlerim olmuyor. Hamileliğimin başındna beri hep lastikli rahat şeyler giydim, düğmeli dar bişey giymedim. Şimdi 2 hamile pantolonu, üstünede bikaç hamile t_shirt aldım.
Çokta pahalı hamile giyim ya lcw de bile kazaklar 60-70 tl
Aldıklarımla idare edeceğim artık, Allah'ın izniyle 4-4,5 ayımız kaldı zaten

Ideal olamiyor her zaman. Keske daha cok doktor olsa. Doktor basina dusen hasta sayisi azalsa. O zaman daha rahat ilgilenebilirler. Ama cok cok ciddi bir durum oldugunda zaten goz ardi etmezler hic merak etme. Ayrica o an dolu olmasa bile doktor kafasi dolu olabiliyor. Her zaman doktorlardan empati bekliyoruz. Biraz da biz hasta olarak empati yapsak guzel olur.

Cok alışveriş yapmamak lazim. Sonra giyilemeyecek seyler icin. Ben neredeyse 10. Haftadan beri hamile esofmani hamile pantolonuna falan gectim. Ustler oluyor gerci hala.

Cok alışveriş yapmamak lazim. Sonra giyilemeyecek seyler icin. Ben neredeyse 10. Haftadan beri hamile esofmani hamile pantolonuna falan gectim. Ustler oluyor gerci hala.

Haklısınız bende çok almadım, dediğiniz gibi üstler oluyor, ben beğendiğim uygun fiyatlılardan aldım bikaç bişey sadece :)

Kızlar bende arkadaşımın düğünü için Hatay’a geldim bu sabah. Normalde benim karnımda sabahları ufak akşamları kocaman ama buraya indiğimin 1. Saatinde akşam şişkinliğine eriştirdim kendisini. Muhtemelen birkaç gün inmez artık

geronimo_s çok sevindim fayda görmene probiyotik candır bence de

Subat analari bizden bir ay once basladilar 1847.sayfadalar biz bir ay gec basladik 1925.sayfadayiz
Ne cok cenemiz var yahu

Subat analari sadece 28 gunluk. Martta 31 gun oldugundan cok kisiyiz, ondan cok sayfa var. Assssla cok ceneli oldugumuzu kabul etmem.

Izmir'e sonbahar hala gelmiyor. Bu ne sıcak. Atletsiz uzun kolluyla ciktim disari, yaniyorummm. Kizimda kisa kollu hic sikayeti yok.

Benimki de ayni agzindan zorla laf cikiyor sadece bebekle ilgileniyor iyiyse iyi saglikli bu kadar soguk kanli birisi ikilide skinti ciktiginda aradim zorla ulastim hastaneden kendine ulasacagimiz tel yok. Allah var iyi aciklama yapti perinatolog kendisi asiri yogun ama ben vazgectim beni motive etmesinden bebegi cok onemsiyor onemli olanda o dedim cnm halbuki 6 yil bekledik azcik moral verse ilgilu olsa yok

kızlar hala hareket hissetmiyorum. kiloluyum ondan mı acaba
Ya ben iki hafta once hissettim ilk ama cok nadir bi gun bi kipirti var sonra uc bes gun yok ancak hapsirirsam bi kipirdanuyor bende kilo aliyorum zaten kilolu basladim ona yoruyorum ama elimi koyunca oldugu bolge tümsekleniyor onu hissediyorum eb azindan. Ha bide anneme sordum beni 5 aylikken hissetmis ilk cocugum ben. :) kendimi 5 aylikken belli etmissem benimkide oyle olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…