- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Günaydın kuZumm benim kan alınan kolumu gören herkez alan hemşireye demediğini bırakmadı mosmor gezdim resmen kolum çürüdügünaydın kızçeler. bugun bende bi göbiş fotosu atarım
benim için yoğun bigün olacak,halılarım yıkamadan geldi,hazır halısız evi silim süpürim temiz temiz serim. sonrada arkadaşa gidicemşuan kahvaltı yaptım tv karşısında uznaıyorum,benim kız içerde kıpırdanmaya başladı kalkıp işe koyulmam lazım
aşının 2.günü his yok ve kan aldırdığım yer daha çok acıyor,damarımı patlatmış
Canim benim de doktorum cok yogun bi doktor dun buraya yazmstm pembe akintim geldi diye. Aksamustu 4gibi doktoruma mesaj attm durumu anlattm biz istiyoruz ki hemen donsunler ama bzm gibi kimbilir kac tane mesaj atan vardir ve belki de mesajlarimiz altlardi bile kaliyo olabilir ben bekledm braz gece 11de donus yapti yogun doktorlarla 8lgili en buyuk sknti bu sanirim ama eger muayenede senin istedgn ilgiyi goremiyosan degstr bence sonucta kendmzi ve evladimizi emanet ediyoruz..kızlar size bi sorum var. sizin doktorunuzda çok yoğunluktan ilgisiz kalabiliyor mu? dün ben mesela çok telaş yaptım tahlil sonucuma.. zaten tahlil istediğide yok,şansa kendim yaptırim sağık ocağında dedim,ordan anladık tsh yüksekliğini..
hemen doktora msj attım ama nası telaşlıyım napim die? kısa ve öz bi şekilde dahiliye doktoruna görünmen lazım demiş.
sonuçta ben dün hemen saat 3te randevu bulamasaydım bu geceyi napardım bilmiyorum. tamam yine gidim dahiliyeye ama 4.66 çok abartılıcak bi değer değil,sakin ol,ilk 3 ayıda atlattın,sen bi dahiliyeden randevu al her ihtimale karşı diyip beni rahatlatmak bu kdr zor mu? bunu bana dahiliye doktoru diyor. niye bu kdr panik yaptınki bebeğe bişey olması için değerin 16’lara çıkması lazım,hemen kontrol altına alırız dedi..
aynı şeyi cinsiyettede yaptı. 18 haftalık ultra hareketli bebeye 5dk ultrasonu çevirip belli değil dedi. 1ay sonra gel dedi. ne kdr uyuz olduğumu anlatamam. millet ne kdr uğraşıyor.yada 1 hafta sonra gel diyebilirdi..
bilmiyorum başka doktorda bakındım,iyi ilgili denilen birini buldum,değiştirsem mi ya?
ayrıntılıyıda yeni hastanede yaptırırım diye düşündüm.
Günaydın
Karınlarimiz biraz büyüdü. Foto atmak isteyen. Benimki 5-6 aylik gibi
Ideal olamiyor her zaman. Keske daha cok doktor olsa. Doktor basina dusen hasta sayisi azalsa. O zaman daha rahat ilgilenebilirler. Ama cok cok ciddi bir durum oldugunda zaten goz ardi etmezler hic merak etme. Ayrica o an dolu olmasa bile doktor kafasi dolu olabiliyor. Her zaman doktorlardan empati bekliyoruz. Biraz da biz hasta olarak empati yapsak guzel olur.kızlar size bi sorum var. sizin doktorunuzda çok yoğunluktan ilgisiz kalabiliyor mu? dün ben mesela çok telaş yaptım tahlil sonucuma.. zaten tahlil istediğide yok,şansa kendim yaptırim sağık ocağında dedim,ordan anladık tsh yüksekliğini..
hemen doktora msj attım ama nası telaşlıyım napim die? kısa ve öz bi şekilde dahiliye doktoruna görünmen lazım demiş.
sonuçta ben dün hemen saat 3te randevu bulamasaydım bu geceyi napardım bilmiyorum. tamam yine gidim dahiliyeye ama 4.66 çok abartılıcak bi değer değil,sakin ol,ilk 3 ayıda atlattın,sen bi dahiliyeden randevu al her ihtimale karşı diyip beni rahatlatmak bu kdr zor mu? bunu bana dahiliye doktoru diyor. niye bu kdr panik yaptınki bebeğe bişey olması için değerin 16’lara çıkması lazım,hemen kontrol altına alırız dedi..
aynı şeyi cinsiyettede yaptı. 18 haftalık ultra hareketli bebeye 5dk ultrasonu çevirip belli değil dedi. 1ay sonra gel dedi. ne kdr uyuz olduğumu anlatamam. millet ne kdr uğraşıyor.yada 1 hafta sonra gel diyebilirdi..
bilmiyorum başka doktorda bakındım,iyi ilgili denilen birini buldum,değiştirsem mi ya?
Ya maşallah
Benimde karnım siz gibi büyüdü baya :)
Sabahları normalde akşam çatlayacak gibi oluyor, hemen bebe yağı sürüyorum yumuşatıyor öylece
Çalıştığım içinde giyim-kuşam dert oldu. Önceki kıyafetlerim olmuyor. Hamileliğimin başındna beri hep lastikli rahat şeyler giydim, düğmeli dar bişey giymedim. Şimdi 2 hamile pantolonu, üstünede bikaç hamile t_shirt aldım.
Çokta pahalı hamile giyim ya lcw de bile kazaklar 60-70 tl
Aldıklarımla idare edeceğim artık, Allah'ın izniyle 4-4,5 ayımız kaldı zaten
Cok alışveriş yapmamak lazim. Sonra giyilemeyecek seyler icin. Ben neredeyse 10. Haftadan beri hamile esofmani hamile pantolonuna falan gectim. Ustler oluyor gerci hala.
Subat analari bizden bir ay once basladilar 1847.sayfadalar biz bir ay gec basladik 1925.sayfadayiz
Ne cok cenemiz var yahu
Benimki de ayni agzindan zorla laf cikiyor sadece bebekle ilgileniyor iyiyse iyi saglikli bu kadar soguk kanli birisi ikilide skinti ciktiginda aradim zorla ulastim hastaneden kendine ulasacagimiz tel yok. Allah var iyi aciklama yapti perinatolog kendisi asiri yogun ama ben vazgectim beni motive etmesinden bebegi cok onemsiyor onemli olanda o dedim cnm halbuki 6 yil bekledik azcik moral verse ilgilu olsa yokkızlar size bi sorum var. sizin doktorunuzda çok yoğunluktan ilgisiz kalabiliyor mu? dün ben mesela çok telaş yaptım tahlil sonucuma.. zaten tahlil istediğide yok,şansa kendim yaptırim sağık ocağında dedim,ordan anladık tsh yüksekliğini..
Ya ben iki hafta once hissettim ilk ama cok nadir bi gun bi kipirti var sonra uc bes gun yok ancak hapsirirsam bi kipirdanuyor bende kilo aliyorum zaten kilolu basladim ona yoruyorum ama elimi koyunca oldugu bolge tümsekleniyor onu hissediyorum eb azindan. Ha bide anneme sordum beni 5 aylikken hissetmis ilk cocugum ben. :) kendimi 5 aylikken belli etmissem benimkide oyle olur heraldekızlar hala hareket hissetmiyorum. kiloluyum ondan mı acaba
Ben çok yazmam bilirsinSubat analari bizden bir ay once basladilar 1847.sayfadalar biz bir ay gec basladik 1925.sayfadayiz
Ne cok cenemiz var yahu
Geçmiş olsun Canım demek ki herkeste farklı oluyordün aşı oldum am abugün agrım çok ya
saol cnm kaldıramiyom kolumu bugün zaten çok halsizim ya bebekte bugün çok hareketli değilGeçmiş olsun Canım demek ki herkeste farklı oluyor
Gecmis olsun bende asi oldugumda ayni oldu bir kac gun kolum cok agridi halsizlik oldusaol cnm kaldıramiyom kolumu bugün zaten çok halsizim ya bebekte bugün çok hareketli değil
Demek ki normal İnan benim kide sabah iki kere vurdu sonra hiç tık Yoksaol cnm kaldıramiyom kolumu bugün zaten çok halsizim ya bebekte bugün çok hareketli değil
demekki halsizlik yapıyoGecmis olsun bende asi oldugumda ayni oldu bir kac gun kolum cok agridi halsizlik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?