ben bir ay önceki kontrolde 63 çıkmıştım şimdi bakalım kaç çıkacağım?
en önemlisi Asil kaç gr oldu boyu kaç oldu?
bu gün 21.haftaya girdim ben.
karnım hala küçük.
dışardan çok anlamıyorlar.
dostlar cinsiyeti öğrenenler çok artık.
konu sahibesine özel msj atın bildirin de ilk sayfadaki listede artık cinsiyetler belli olsun.
yazdıran birkaç kişiyiz daha cinsiyeti listeye.
kimin nesi var aklımda tutamıyorum listeye bakarım
ben bir ay önceki kontrolde 63 çıkmıştım şimdi bakalım kaç çıkacağım?
en önemlisi Asil kaç gr oldu boyu kaç oldu?
bu gün 21.haftaya girdim ben.
karnım hala küçük.
dışardan çok anlamıyorlar.
Sen hic resim atmadin, bi gobus resmi atsana.
Aksamlari ben de cok zorlaniyorum cok buyuyo karnim, normalde de ama yemek sonrasi hemen karnim siserdi benim. Senin boyun uzundu degil mi?
konu sahibesine özel msj atın bildirin de ilk sayfadaki listede artık cinsiyetler belli olsun.
Kızlar detaylı ultrasonu ne zaman yaptıracaksınız benim normal kontrolüm 19+5 olunca olcak ama ayrıntılıya 20. Haftada diyorlar öyleyse normal kontrole gitmeme gerek yok değil mi siz nasıl yaptınız
Kızlar detaylı ultrasonu ne zaman yaptıracaksınız benim normal kontrolüm 19+5 olunca olcak ama ayrıntılıya 20. Haftada diyorlar öyleyse normal kontrole gitmeme gerek yok değil mi siz nasıl yaptınız
Sen hic resim atmadin, bi gobus resmi atsana.
Aksamlari ben de cok zorlaniyorum cok buyuyo karnim, normalde de ama yemek sonrasi hemen karnim siserdi benim. Senin boyun uzundu degil mi?
attım daha önce de sen denk gelmemişsin canım.
çeker atarım birazdan yine.
evet boyum 1.80 benim uzunum.
karnım hiç yok değil ama bence iç karnım geniş.