2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç karnın geniştir kuZum O yüzden çıkmamıştır
Bence boyu 25-30 cm
350 -400 gram olmuştur
Maşalllah diyelim de

dostlar cinsiyeti öğrenenler çok artık.
konu sahibesine özel msj atın bildirin de ilk sayfadaki listede artık cinsiyetler belli olsun.
yazdıran birkaç kişiyiz daha cinsiyeti listeye.
kimin nesi var aklımda tutamıyorum listeye bakarım

Sen hic resim atmadin, bi gobus resmi atsana.
Aksamlari ben de cok zorlaniyorum cok buyuyo karnim, normalde de ama yemek sonrasi hemen karnim siserdi benim. Senin boyun uzundu degil mi?

Artık isimler de yazılsın lütfen
Sahibe gel kıssss yaz herkesi Elf17ahm

Kuzum benim biri kız ama diğeri hala muallak.biri kız biri erkek diyor doktorlar.12 kasım Allah izin verirse detaylı var.inşallah o zaman kdsinlesir

Kızlar detaylı ultrasonu ne zaman yaptıracaksınız benim normal kontrolüm 19+5 olunca olcak ama ayrıntılıya 20. Haftada diyorlar öyleyse normal kontrole gitmeme gerek yok değil mi siz nasıl yaptınız

Kızlar detaylı ultrasonu ne zaman yaptıracaksınız benim normal kontrolüm 19+5 olunca olcak ama ayrıntılıya 20. Haftada diyorlar öyleyse normal kontrole gitmeme gerek yok değil mi siz nasıl yaptınız
Ben 21+4 te yaptıracağım doktorum aynı hastanede olduğu için yaptırıp direkt randevu almadan bana gelirsin sonuçlara ben de bakarım dedi

Sen hic resim atmadin, bi gobus resmi atsana.
Aksamlari ben de cok zorlaniyorum cok buyuyo karnim, normalde de ama yemek sonrasi hemen karnim siserdi benim. Senin boyun uzundu degil mi?

attım daha önce de sen denk gelmemişsin canım.
çeker atarım birazdan yine.
evet boyum 1.80 benim uzunum.
karnım hiç yok değil ama bence iç karnım geniş.

Kuzum benim biri kız ama diğeri hala muallak.biri kız biri erkek diyor doktorlar.12 kasım Allah izin verirse detaylı var.inşallah o zaman kdsinlesir

Allah sağlıkla ikisini de sana bağışlasın da canım benim cinsiyet işin lüksü.

En geç ayrıntılıya ben gireceğim daha 10 gün var
Doktorum 23 hafta da bakmak istiyorum dedi
Vardır elbet bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…