- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Amin canım amin.Rabbim herkesin evladını sagsalim bagislasin inşallah.şubat ayı gelsede Allah in izniyle kaç gün kaldığını konuşuruz
İşimi çok özledim çalışmayı özledimevet kuzum çalışıyorum.
çarşambaları benim boş günüm.
kapıda maraton var sahilyolunda onu seyrediyorum biraz.
Millet isimlere geçti biz daha cinsiyet öğrenemedik
Oyyy kıyamam ayrıntılıda artık kendini gösterir herkesin cinsiyeti belli olsunMillet isimlere geçti biz daha cinsiyet öğrenemedik
Benimki de 23. Haftada yaptiriyor canim, ilkinde de oyle istemisti. Sikinti yokEn geç ayrıntılıya ben gireceğim daha 10 gün var
Doktorum 23 hafta da bakmak istiyorum dedi
Vardır elbet bir bildiği
Aynen yaMillet isimlere geçti biz daha cinsiyet öğrenemedik
İşimi çok özledim çalışmayı özledim
Ama Peram iyi olsun sağlıklı olsunda dayanırım herşeye
Hayırlı pazarlar olsun hanımlar
Cuma günü girdim detaylıya tüm herseyi cok saglikliydi masallah fakat ense boyunu 6.2 ölçtü sınır 6 oluyormus hatta tekrar baktı 5.8 dedi ama ben size dna testi yani nifty önermek zorundayım dedi
Mesela 22.hafta dolmus olsaydi normal sınırın icindeymis
Zaten en basindan beri bizim bebek tombik masallah hep ultrasonda önde gozukuyor hatta dogum tarihi ult. Hesabına göre 22şubat a geldi
Yaniel ayak tabanı saglam parmakları acilip kapanti kalbi bobrekleri beyni safra kesesi midesi mesanesi kan akisi kordonu kulakları burnu gozleri herseyi normal standartta
Mesela ikili testimizde cok iyiydi o testte de ense kalinligi sinir 3.5 ken bizimki 1 cikmisti sanirim en dusuk risk grubundaydik
Eşim çok panik oldu üzüldüm bende tabi ama nedense saglikli olduguna inaniyorum bizde apar topar yaptirdik kan testini 10 gün sonra sonuc cikacak hayirlisiyla
Allah hepimizin bebeklerine saglik versin hayirli haberler nasip etsin insallah var mi bu durumu yasayan
Cevresinde bu durumu yasayanlar var mi acaba
Canim insallah sonucun temiz cikicak benimde ikili testte ense kalinligi 2.7 dedi 3 ve uzeri riskliymis banada sinirda ma siniri gecmedigi icin teste gerek gormuyorum dedi seninkide 5.8mis sinir 6 diyosun yani altind Allahin izniyle sapasaglam bebisin bende merakla ayrintiliyi bekliyorum insallah hepimiz guzel sonuclar alicazzHayırlı pazarlar olsun hanımlar
Cuma günü girdim detaylıya tüm herseyi cok saglikliydi masallah fakat ense boyunu 6.2 ölçtü sınır 6 oluyormus hatta tekrar baktı 5.8 dedi ama ben size dna testi yani nifty önermek zorundayım dedi
Mesela 22.hafta dolmus olsaydi normal sınırın icindeymis
Zaten en basindan beri bizim bebek tombik masallah hep ultrasonda önde gozukuyor hatta dogum tarihi ult. Hesabına göre 22şubat a geldi
Yaniel ayak tabanı saglam parmakları acilip kapanti kalbi bobrekleri beyni safra kesesi midesi mesanesi kan akisi kordonu kulakları burnu gozleri herseyi normal standartta
Mesela ikili testimizde cok iyiydi o testte de ense kalinligi sinir 3.5 ken bizimki 1 cikmisti sanirim en dusuk risk grubundaydik
Eşim çok panik oldu üzüldüm bende tabi ama nedense saglikli olduguna inaniyorum bizde apar topar yaptirdik kan testini 10 gün sonra sonuc cikacak hayirlisiyla
Allah hepimizin bebeklerine saglik versin hayirli haberler nasip etsin insallah var mi bu durumu yasayan
Cevresinde bu durumu yasayanlar var mi acaba
canım benim inşallah sağlıklıdır.
ki bence sen kalbini ferah tut.
ha hepimiz için geçerli bu bir kusuru olsa da evlat yine evlattır.
Allah ın bir lütfu diyeceğiz her koşulda.
insanların her şeyi normal çıkıp da kusuru olan evlatları doğuyor.
onlar ne yapsın sokağa mı atsın?
sadece tastamam doğanların mı sevilmeye hakkı var?
bunlar işin en son ihtimali ama hepimiz için geçerli.
iyi düşünelim iyi olsun ama aklımızın bir kenarında da dursun.
dilerim Rabbim hepimizi sağlıklı bebişlerle müjdelesin.
Canim insallah sonucun temiz cikicak benimde ikili testte ense kalinligi 2.7 dedi 3 ve uzeri riskliymis banada sinirda ma siniri gecmedigi icin teste gerek gormuyorum dedi seninkide 5.8mis sinir 6 diyosun yani altind Allahin izniyle sapasaglam bebisin bende merakla ayrintiliyi bekliyorum insallah hepimiz guzel sonuclar alicazz
benimkide ayın 1inde.. bende ultrasona göre 22+1 olucam kuzuEn geç ayrıntılıya ben gireceğim daha 10 gün var
Doktorum 23 hafta da bakmak istiyorum dedi
Vardır elbet bir bildiği
Belki kendi doktorun yapıyordur ayrıntılıyi. O yuzden bisey dememiştir. Sen git kontrolune mutlaka. Benimki kendi yapmiyor perinatoloğa yonlerdi. 27 ekime randevumu aldım 20+6 oluyor o zaman.Kızlar detaylı ultrasonu ne zaman yaptıracaksınız benim normal kontrolüm 19+5 olunca olcak ama ayrıntılıya 20. Haftada diyorlar öyleyse normal kontrole gitmeme gerek yok değil mi siz nasıl yaptınız
Çoğu arkadaşımız 20 li haftalarda olunca soru işareti olmuştu ama rahatladım teşekkürler Canım demekki doktordan doktora fark ediyorBenimki de 23. Haftada yaptiriyor canim, ilkinde de oyle istemisti. Sikinti yok
Bende ya ekim son gün ya da kasım 1 de yaptıracağım hayırlısıyla inşallahbenimkide ayın 1inde.. bende ultrasona göre 22+1 olucam kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?