- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evet bayadır yoktun Canım nasıl nasılsınKızlar bi grup filan yaptıysanız ya da yaparsanız beni de alııın. Pek giremiyorum buraya.
Nasılsın bacı dün gece nasıl geçtiİyi Pazar’lar kızlar
İyiyim bacım sen nasılsınNasılsın bacı dün gece nasıl geçti
Abimle eşiyle kahve içmeye içtikİyiyim bacım sen nasılsın
Elektrik kesilmedi bende sık sık uyansam da uyudum şükür :)
Senden ne var ne yok
Dışarı çıkmadınız mı bugün
Evet civil bebe çok uygun sağlıkla iyi günlerde giysin inşallahkızlar civil ne kadar ucuz biyer öyle? buraya yeni açıldı,az önce ordaydım,dünyayı aldım 200ü geçer diyordum 150fln tuttuannemle gittiğimiz için luzumsuz şeyler alamadım pek
İyi yapmışsın canımAbimle eşiyle kahve içmeye içtik
Sonra bir alışveriş merkezinde oyalandık sonra biz eve döndük
Akşam da babam diğer abimi yemeye çağırdım
Balık aldım bakalım nasıl kızartacam
1 saat dinleyim kalkıp mutfağa kitleyeceğim kendimi
Fırınlık balık almadım kuZum mecbur kızartma yapacamİyi yapmışsın canım
Fırında pişirsen daha hafif ve kolay olur
Çok yorma kendini
Ayrıntılı ultrason güzel geçsin Allah ın izni ile 2-3 parça bi şey alacağım bir hastanesi çıkışı bi kaç tanede BadiBen daha hiçbir şey almadım
Eşimin almaya da niyeti yok
Bence Ocak’tan önce bişey aldırmayacak bana
Yarına iş çıktı sanaFırınlık balık almadım kuZum mecbur kızartma yapacam
Yarın da mutfak temizlerim daha da geçen gün silindi dolaplar :)))
Bende 20 gün sonra falan kontrole gideceğim ayrıntılı ultrason araştıracam işteAyrıntılı ultrason güzel geçsin Allah ın izni ile 2-3 parça bi şey alacağım bir hastanesi çıkışı bi kaç tanede Badi
Sonra bende 30 haftalarda alacağım inşallah
Sağlıkla giysin minnacık inşallah.kızlar aldıklarım bunlar.. hepsi %100 pamuk.. kalite düşmediyse fiyatlarıda görebilirsiniz büyütüp.. bana e bebeke göre çok uygun geldi ve tonla çeşit var,başım döndü
yalnız baya bişeyler birikti bende. cinsiyet ya erkeğe dönerse diye korkmaya başladım
Çok şirinler güle güle giysin bebişinkızlar aldıklarım bunlar.. hepsi %100 pamuk.. kalite düşmediyse fiyatlarıda görebilirsiniz büyütüp.. bana e bebeke göre çok uygun geldi ve tonla çeşit var,başım döndü
yalnız baya bişeyler birikti bende. cinsiyet ya erkeğe dönerse diye korkmaya başladım
Sezonu daha yeni aciliyorda ondanKızlar bir de hamile Kaldığımdan beri kendime kıyafet almamıştım. Dün bi kaç elbise bakayım dedim. Biraz dökümlü bir şeyler aşırsam 2 ay daha giyerim hem de Doğumdan sonra da bir müddet giyerim diye düşündüm. Ama en uygun bulduğum elbise 300 tl idi. Ya sanki hamile kalmadan önce hayat bu kadar pahalı değildi. Mangodan geçen sene 100 e bir kazak almıştım bugün gördüm ki 249 olmuş. Normal mi bu ya? Bana mı abartı geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?