2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar civil ne kadar ucuz biyer öyle? buraya yeni açıldı,az önce ordaydım,dünyayı aldım 200ü geçer diyordum 150fln tuttu annemle gittiğimiz için luzumsuz şeyler alamadım pek

İyiyim bacım sen nasılsın
Elektrik kesilmedi bende sık sık uyansam da uyudum şükür :)
Senden ne var ne yok
Dışarı çıkmadınız mı bugün
Abimle eşiyle kahve içmeye içtik
Sonra bir alışveriş merkezinde oyalandık sonra biz eve döndük
Akşam da babam diğer abimi yemeye çağırdım
Balık aldım bakalım nasıl kızartacam
1 saat dinleyim kalkıp mutfağa kitleyeceğim kendimi

kızlar civil ne kadar ucuz biyer öyle? buraya yeni açıldı,az önce ordaydım,dünyayı aldım 200ü geçer diyordum 150fln tuttu annemle gittiğimiz için luzumsuz şeyler alamadım pek
Evet civil bebe çok uygun sağlıkla iyi günlerde giysin inşallah
D dry75 Canım civil Pendik’te var haberin olsun bak uygunmuş şimdide

Evet civil bebe çok uygun sağlıkla iyi günlerde giysin inşallah
D dry75 Canım civil Pendik’te var haberin olsun bak uygunmuş şimdide
Evet canm civil var da malzemeleri bana pek kaliteli gelmiyodu yegenlerime hediye alirken bikac kez girdm.. var mi kaliteli guzel hastane cikislari fln

İyi yapmışsın canım
Fırında pişirsen daha hafif ve kolay olur
Çok yorma kendini

Ben daha hiçbir şey almadım
Eşimin almaya da niyeti yok
Bence Ocak’tan önce bişey aldırmayacak bana

Ben daha hiçbir şey almadım
Eşimin almaya da niyeti yok
Bence Ocak’tan önce bişey aldırmayacak bana
Ayrıntılı ultrason güzel geçsin Allah ın izni ile 2-3 parça bi şey alacağım bir hastanesi çıkışı bi kaç tanede Badi
Sonra bende 30 haftalarda alacağım inşallah

Ayrıntılı ultrason güzel geçsin Allah ın izni ile 2-3 parça bi şey alacağım bir hastanesi çıkışı bi kaç tanede Badi
Sonra bende 30 haftalarda alacağım inşallah
Bende 20 gün sonra falan kontrole gideceğim ayrıntılı ultrason araştıracam işte
7.aydan sonra başlarız bizde
Kaç gün var senin ayrıntılı ultrason a

kızlar aldıklarım bunlar.. hepsi %100 pamuk.. kalite düşmediyse fiyatlarıda görebilirsiniz büyütüp.. bana e bebeke göre çok uygun geldi ve tonla çeşit var,başım döndü

yalnız baya bişeyler birikti bende. cinsiyet ya erkeğe dönerse diye korkmaya başladım

Eklentiler

• BC5B7418-3B9B-47B7-8E85-03DBCCDEA292.webp
    30 KB · Görüntüleme: 105
Sağlıkla giysin minnacık inşallah.

Kızlar civilin her ürünü değil ama kaliteli ürünler var. Özellikle alttan çıtçıtlı badileri kaliteliydi ben kızımda çok kullandım penye battaniyelerinde de sorun yaşamadım ama en uygunları değildi. Orta halli fiyatlı olanlardan almıştım. Çok memnun kaldım. Bir de e bebek bazen çok indirme giriyor. Takip edebilirsiniz. Ben hastane çıkışı badi falan almayacağım onlar var daha cicili bir şeyler sipariş edeceğim. Mesela sipariş listeme eklediğim bir tulum. Size de fikir olsun.

Kızlar bir de hamile Kaldığımdan beri kendime kıyafet almamıştım. Dün bi kaç elbise bakayım dedim. Biraz dökümlü bir şeyler aşırsam 2 ay daha giyerim hem de Doğumdan sonra da bir müddet giyerim diye düşündüm. Ama en uygun bulduğum elbise 300 tl idi. Ya sanki hamile kalmadan önce hayat bu kadar pahalı değildi. Mangodan geçen sene 100 e bir kazak almıştım bugün gördüm ki 249 olmuş. Normal mi bu ya? Bana mı abartı geliyor?

Çok şirinler güle güle giysin bebişin

Sezonu daha yeni aciliyorda ondan
Gecen sene sezon ortasinda gormus olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…