2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 20 gün sonra falan kontrole gideceğim ayrıntılı ultrason araştıracam işte
7.aydan sonra başlarız bizde
Kaç gün var senin ayrıntılı ultrason a
Bu hafta değil haftaya Çarşamba ya da perşembe çok yanı
Ben gene geçmez günler
Bide bu Çarşamba babam anjıyo olacak
Kötu hiç bir şey düşünmek istemiyorum

Oy oy ben yerim onları yaa
O en diptekiler eşortman mı renkli renkli

esut85 cok sasirdim sari uzun saçlarına, zor olmuyor ku hamilelikte bakımı. Lohusayken nasil olacak? Ayrica gobegin hamile gobegine donmus artik

Kiyafetler cok cok guzeller. Gule gule giysin yavrun. Ben de gideyim civile. Kizimda hic gitmemistim. Ama kayinavalidem almisti oradan bir seyler. Guzellerdi.

saçlar vazgeçilmezim ama çoğu benim değil o yüzden sıkıntı olmuyor tak çıkar

civili bende sevdim evet. hatta üst gurup yaşları prk beğenemedim ama bebek kısmı çok güzeldi.. hep kullanışlı ve çocuğun günlük rahat giyebileceği şeyleri tercih ediyorum,çünkü günde kaç zıbın giyecek kirletecek belli değil

Süper hatunsun heee belli gözümden kaçmadı yanı

Bu civil in urunlerini bi tek ben begenmiyorum galiba.Hic kaliteli gelmiyor bana.Bizde cocuk fazla ben alirim kardesimin cocugunada kalir o da giydirir o diger oglunada giydirir ama civilinkiler benim oglum giyerken daha parcalaniyo resmen.Bebekligindede aldiklarim iki yikamada agzi yuzu bi tarafa gitti.
Bilemiyorum ben kardesime verdigim icin cok mu kaliteli istiyorum yoksa civilinkiler mi pek ic acici degil bilemedim

Kısss adam sadece sen o kadar kalabalığa nasıl girdin diye biraz bozuk attı ama ben Pera nın sayesinde kuyruk beklemediğimi söyleyince bir deme di
Sonra fişi gösterip bir öpücük verdim
Wuhuuuuuu
Eeee sonra noldu anlatsana giz en heyecanli yerinde kestin dur misir patlatip geliyom sen yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…