Ona hiç dikkat etmedim ki? Belki Aralık ayını beklemek gerekli ben yine eski elbiselerimle devam edeyim 1 ay daha :)Sezonu daha yeni aciliyorda ondan
Gecen sene sezon ortasinda gormus olabilirsin
Bu hafta değil haftaya Çarşamba ya da perşembe çok yanıBende 20 gün sonra falan kontrole gideceğim ayrıntılı ultrason araştıracam işte
7.aydan sonra başlarız bizde
Kaç gün var senin ayrıntılı ultrason a
kızlar aldıklarım bunlar.. hepsi %100 pamuk.. kalite düşmediyse fiyatlarıda görebilirsiniz büyütüp.. bana e bebeke göre çok uygun geldi ve tonla çeşit var,başım döndü
yalnız baya bişeyler birikti bende. cinsiyet ya erkeğe dönerse diye korkmaya başladım
o 3lü alt. bende en çok onları sevdimOy oy ben yerim onları yaa
O en diptekiler eşortman mı renkli renkli
Kızçeler bir örnek olsun bende onlardan alacağım civil gördüğüm yerdeo 3lü alt. bende en çok onları sevdim
saçlar vazgeçilmezimesut85 cok sasirdim sari uzun saçlarına, zor olmuyor ku hamilelikte bakımı. Lohusayken nasil olacak? Ayrica gobegin hamile gobegine donmus artik
Kiyafetler cok cok guzeller. Gule gule giysin yavrun. Ben de gideyim civile. Kizimda hic gitmemistim. Ama kayinavalidem almisti oradan bir seyler. Guzellerdi.
Parkelerimiz ayni :))işte sonunda göbiş fotosuama sabahları daha az şiş oluyor bu bi gerçek
Süper hatunsun heee belli gözümden kaçmadı yanısaçlar vazgeçilmezimama çoğu benim değil o yüzden sıkıntı olmuyor tak çıkar
civili bende sevdim evet. hatta üst gurup yaşları prk beğenemedim ama bebek kısmı çok güzeldi.. hep kullanışlı ve çocuğun günlük rahat giyebileceği şeyleri tercih ediyorum,çünkü günde kaç zıbın giyecek kirletecek belli değil
Gecmis olsun canim bisey olmaz merak etmeBu hafta değil haftaya Çarşamba ya da perşembe çok yanı
Ben gene geçmez günler
Bide bu Çarşamba babam anjıyo olacak
Kötu hiç bir şey düşünmek istemiyorum
Aman hocam ayrintilara dikkat et bence yoksa okulda bebeler kopya ceker haberin olmaz :))Ona hiç dikkat etmedim ki? Belki Aralık ayını beklemek gerekli ben yine eski elbiselerimle devam edeyim 1 ay daha :)
Sağol kuzum babamım da ikinci olacakGecmis olsun canim bisey olmaz merak etme
Benim babamda gecen sene oldu 15 dk lik bisi
Gizzzz gratis faciasindan sonra kac ton firca yedin aksam :)))Süper hatunsun heee belli gözümden kaçmadı yanı
Sağol kuZumm Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE kötü düşünme tabi canım
Herşey yolunda gidecek inşallah
Babana da Allah şifa versin kuzum
esut85 hayırlı olsun ciciler çok güzel hepsi
Kısss adam sadece sen o kadar kalabalığa nasıl girdin diye biraz bozuk attı ama ben Pera nın sayesinde kuyruk beklemediğimi söyleyince bir deme diGizzzz gratis faciasindan sonra kac ton firca yedin aksam :)))
WuhuuuuuuKısss adam sadece sen o kadar kalabalığa nasıl girdin diye biraz bozuk attı ama ben Pera nın sayesinde kuyruk beklemediğimi söyleyince bir deme di
Sonra fişi gösterip bir öpücük verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?