O biraz zor olur kız :) acayip tırsarlar bendeAman hocam ayrintilara dikkat et bence yoksa okulda bebeler kopya ceker haberin olmaz :))
Çıkmaz inşallah sen içini ferah tut :)Sağol kuzum babamım da ikinci olacak
Sadece anjiyo olsunda başka bir şey çıkmasın yeter
Canım bazı ürünleri senşn dediğin gibi katılıyorum kesinlikle ama ben kızıma bir kaç zıbın aldım deseni çok güzeldi hiç bir şey olmadı. 2. Ye de giydireyim bakayım nasıl olacak bir de 6-9 ay kotu hediye gelmişti ona da bir şey olmadı. Bir de kızım böyle 6-9 aylık badiyi 18 ayına kadar giydi mesela. Öyle 2-3 ayda giymedi. Kalite kalite çıkarıyor olabilir ürünlerini.Bu civil in urunlerini bi tek ben begenmiyorum galiba.Hic kaliteli gelmiyor bana.Bizde cocuk fazla ben alirim kardesimin cocugunada kalir o da giydirir o diger oglunada giydirir ama civilinkiler benim oglum giyerken daha parcalaniyo resmen.Bebekligindede aldiklarim iki yikamada agzi yuzu bi tarafa gitti.
Bilemiyorum ben kardesime verdigim icin cok mu kaliteli istiyorum yoksa civilinkiler mi pek ic acici degil bilemedim
o ne zamandı ya..kışın ortasında mıydı?
Ben de ayni fikirdeym canm o yuzden sordm arkdslra kaliteli seyler var mi diye cnku en son gecen sene yegenlerime hediye almak icn girmstm ve hic kaliteli dayanikli gelmemislerdi belki bebek urunleri iyidir cocuk urunleri mi kotudur bilemedmBu civil in urunlerini bi tek ben begenmiyorum galiba.Hic kaliteli gelmiyor bana.Bizde cocuk fazla ben alirim kardesimin cocugunada kalir o da giydirir o diger oglunada giydirir ama civilinkiler benim oglum giyerken daha parcalaniyo resmen.Bebekligindede aldiklarim iki yikamada agzi yuzu bi tarafa gitti.
Bilemiyorum ben kardesime verdigim icin cok mu kaliteli istiyorum yoksa civilinkiler mi pek ic acici degil bilemedim
canım hayırlı akşamlar epeydir giremedim sayfaları takip edemedim nasılsın doktor ne dedi sana ?benim tsh 2 ama normal dedi.doktora bahsedince tahlil istedi .iki haftadır hep hızlı atıyor artık alıştım bende .İnsallah Allah’ım nasip eder hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi
Aynı sorun bende de var hatta bu gün 10 da kalp doktoruna gidiyorum insallah hayırlı sonuçlar
bas ağrısı ceken var mi benim gibi
Canım benim geçmiş olsun.geçen aralık ayında annemde oldu korkma canım 10 dakikalık bir işlem.5 saat felan hastane de kalıyor dobra eve çıkabiliyorsunBu hafta değil haftaya Çarşamba ya da perşembe çok yanı
Ben gene geçmez günler
Bide bu Çarşamba babam anjıyo olacak
Kötu hiç bir şey düşünmek istemiyorum
Allah kavuştursunKocamı uğurladım. Rabbim yolunu açık etsin inşallah. Sizler nasılsınız? Bundan sonra takip ederim inşallah.Atom heart mother canım bebeğin erkek galiba hayırlı olsun.
Midesi kötü olan arkadaşlar da düzelmiştir umarım.
Wuhuuuuuu
Eeee sonra noldu anlatsana giz en heyecanli yerinde kestin dur misir patlatip geliyom sen yaz
23 kasım olması lazım :)o ne zamandı ya..kışın ortasında mıydı?
Sağol canım inşallahSEPTEMBER LOVE canim benm saglikla skntisiz atlatir insallah baban cok gecms olsn simdiden
AllAh kavuştursun CanımKocamı uğurladım. Rabbim yolunu açık etsin inşallah. Sizler nasılsınız? Bundan sonra takip ederim inşallah.Atom heart mother canım bebeğin erkek galiba hayırlı olsun.
Yok kiz black friday aralikta degil miydi aa dogru kasımdaydı hatta daha gecen baktm da dedm ki bebek arabasini fln bari ozamana birakiyim23 kasım olması lazım :)
Allah kavustursun canim.. midem ayni hala, hatta 2 gundur cok beter agzimdaki tad da iyice artti sanki. Bebegin cinsiyetini soylemedi doktor, bacaklarini kapiyor dedi goremiyormus :) kizda olabilir erkekte :) hala ogrenemedimKocamı uğurladım. Rabbim yolunu açık etsin inşallah. Sizler nasılsınız? Bundan sonra takip ederim inşallah.Atom heart mother canım bebeğin erkek galiba hayırlı olsun.
Evet pahali seyleri o gun almak cok mantikliYok kiz black friday aralikta degil miydi aa dogru kasımdaydı hatta daha gecen baktm da dedm ki bebek arabasini fln bari ozamana birakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?