2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bazı ürünleri senşn dediğin gibi katılıyorum kesinlikle ama ben kızıma bir kaç zıbın aldım deseni çok güzeldi hiç bir şey olmadı. 2. Ye de giydireyim bakayım nasıl olacak bir de 6-9 ay kotu hediye gelmişti ona da bir şey olmadı. Bir de kızım böyle 6-9 aylık badiyi 18 ayına kadar giydi mesela. Öyle 2-3 ayda giymedi. Kalite kalite çıkarıyor olabilir ürünlerini.

Ben de ayni fikirdeym canm o yuzden sordm arkdslra kaliteli seyler var mi diye cnku en son gecen sene yegenlerime hediye almak icn girmstm ve hic kaliteli dayanikli gelmemislerdi belki bebek urunleri iyidir cocuk urunleri mi kotudur bilemedm

İnsallah Allah’ım nasip eder hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi
Aynı sorun bende de var hatta bu gün 10 da kalp doktoruna gidiyorum insallah hayırlı sonuçlar
canım hayırlı akşamlar epeydir giremedim sayfaları takip edemedim nasılsın doktor ne dedi sana ?benim tsh 2 ama normal dedi.doktora bahsedince tahlil istedi .iki haftadır hep hızlı atıyor artık alıştım bende .

Bu hafta değil haftaya Çarşamba ya da perşembe çok yanı
Ben gene geçmez günler
Bide bu Çarşamba babam anjıyo olacak
Kötu hiç bir şey düşünmek istemiyorum
Canım benim geçmiş olsun.geçen aralık ayında annemde oldu korkma canım 10 dakikalık bir işlem.5 saat felan hastane de kalıyor dobra eve çıkabiliyorsun

Allah kavuştursun
Asker eşi olmanın en zor yanı da bu işte
Seni çok iyi anlıyorum
Benim bulantılarım hala bitmedi çok zorlanıyorum aylardır aynı haldeyim

Allah kavustursun canim.. midem ayni hala, hatta 2 gundur cok beter agzimdaki tad da iyice artti sanki. Bebegin cinsiyetini soylemedi doktor, bacaklarini kapiyor dedi goremiyormus :) kizda olabilir erkekte :) hala ogrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…