2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler yatmadan once karnim sag tarafinda ince bir sizi rahme kadar arada yokluyordu sanki igne ucuyla yukardan asagiya kadar hafif degiyor gibi. Bu ince batma gibi agri uykudan uyandirdi 3, gebeligim ama
Boyle birsey hic hatirlamiyorum magnesium fln da aldim acayip bi korku aldi ins onemli
Birsey degildir

Her butceye hitap etmek adina evet olabilir.

3 gundur yine feci bulantim var.Dun resmen felcli gibiydim bugunde 5 te kalktim cocuklara hamur isi yaptim okullarina ama bide bana sorun
Hic gecmedi bu nalet.. Arada gecti dedim 2-3 gun rahatladim sonrasinda tam gaz devam.Nolacak bilmiyorum

Ne hayallerim vardi benim bu hamilelik icin.Digerlerinde yasadigim sıkıntıları yasamam bu 3. Vucudum alisti demistim.Hic oyle olmadi.Digerlerinden daha beter yasiyorum bu hamileligi..

Herkese Günaydın. Bu sabah hava baya soğuk. Allahtan sabah dersim yok. İşe gidenlere kolay gelsin. Keyifli bir hafta olsun hepimize

kızlar bende cumartesi gecesi pembe bir leke geldi sonra bordoya döndü o günden beri ara ara pembe bazen kahve bazen kırmızıya yakın lekeler gelio hafif hafif ağrıda var başına gelen oldu mu ne yapayım?

kızlar bende cumartesi gecesi pembe bir leke geldi sonra bordoya döndü o günden beri ara ara pembe bazen kahve bazen kırmızıya yakın lekeler gelio hafif hafif ağrıda var başına gelen oldu mu ne yapayım?
Canim kanama leke seklinde olabiliyor ama mutlaka bi dra görün fitil verir. Benim de geceden baslayan igne batmasi gibi hala devam
Ediyor ara ara

Gunaydin canim bence daha fazla beklemeden bi dr görün

günaydın mutlu haftalar hepinize bu hafta kontrol var ama artık sabırsızlanmıyorum bebişim maşallah varlığını her gün hissettiriyo bundan sonra kontroller sadece sağlıkla gecsın yeter ZKE3590 bence bir doktora görün bugün gecitirme

Arkadaslar selamlar, ben de uzun süredir giremiyordum. Tam 16. Haftamda over torsiyonu tanısıyla acil ameliyat oldum. Su an bebeğim de ben de iyiyiz şükür ama genel anestezi aldığım icin korkularım var. Insallah sağlıkla devam eder hepimizin hamileligi. Sağlıkla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi.
Ben sizlerden bilgi almak istedim bir kac konuda. Cevaplarsanız cok sevinirim.
1-Hamilelik surecinde mecbur ameliyat olan yakınlarınız, tanıdığınız oldu mu acaba? Surecleri nasıl ilerledi?
2- Hamileligimi ilk ogrendigimde toksoplazma bagisikligimin olmadigini soylemisti memleketteki doktorum. Arada bir testi tekrarlayabilirsin demisti. Simdi gorev yerimizdeki doktorum tekrarlamaya gerek yok. Amerika da Avrupa da toksoplazma rutin kontrollerden bile kaldirildi dedi yaptirmadi. Sizler bir daha tekrarladiniz mi? Ve kacinci ay da? Tesekkurler simdiden.

Canim cok gecmis olsun doktorlar bebek icin risk olsa yapmazlardi öyle düsün cok sukur ikinizde iyiymissiniz toksoplazma testi tekrarlanmadi bende

Benim kalp kapağımda kaçak var yıllardır kontrol altında ama şükür ki ilerleme olmamış , bebeği etkileyecek bir durum yokmuş
Çarpıntı gayet normal dedi bide kalpte üfleme de yaşayabilirsin ilerki haftalarda korkma dedi
Eğer gayet duyulursa dopuma yakın tekrar görüşelim dedi doktor

canım acil doktora görün..
E esramtirak canım başka belirtin yoksa iğne batması gibi ağrılar normal kabul ediliyor..

Canim cok gecmis olsun doktorlar bebek icin risk olsa yapmazlardi öyle düsün cok sukur ikinizde iyiymissiniz toksoplazma testi tekrarlanmadi bende
Hem senin hem bebegin hayati tehlikeye girecek olmazsan dedi 3 doktor da. Apar topar aldilar ameliyata. Insallah hic etkilenmez. Cok teşekkür ederim cevaplarin icin de arkadaşım. Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…