- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Her butceye hitap etmek adina evet olabilir.Canım bazı ürünleri senşn dediğin gibi katılıyorum kesinlikle ama ben kızıma bir kaç zıbın aldım deseni çok güzeldi hiç bir şey olmadı. 2. Ye de giydireyim bakayım nasıl olacak bir de 6-9 ay kotu hediye gelmişti ona da bir şey olmadı. Bir de kızım böyle 6-9 aylık badiyi 18 ayına kadar giydi mesela. Öyle 2-3 ayda giymedi. Kalite kalite çıkarıyor olabilir ürünlerini.
Aynı şeyi ben de düşündümYok kiz black friday aralikta degil miydi aa dogru kasımdaydı hatta daha gecen baktm da dedm ki bebek arabasini fln bari ozamana birakiyim
Canim kanama leke seklinde olabiliyor ama mutlaka bi dra görün fitil verir. Benim de geceden baslayan igne batmasi gibi hala devamkızlar bende cumartesi gecesi pembe bir leke geldi sonra bordoya döndü o günden beri ara ara pembe bazen kahve bazen kırmızıya yakın lekeler gelio hafif hafif ağrıda var başına gelen oldu mu ne yapayım?
Gunaydin canim bence daha fazla beklemeden bi dr görünkızlar bende cumartesi gecesi pembe bir leke geldi sonra bordoya döndü o günden beri ara ara pembe bazen kahve bazen kırmızıya yakın lekeler gelio hafif hafif ağrıda var başına gelen oldu mu ne yapayım?
Canim cok gecmis olsun doktorlar bebek icin risk olsa yapmazlardi öyle düsün cok sukur ikinizde iyiymissiniz toksoplazma testi tekrarlanmadi bendeArkadaslar selamlar, ben de uzun süredir giremiyordum. Tam 16. Haftamda over torsiyonu tanısıyla acil ameliyat oldum. Su an bebeğim de ben de iyiyiz şükür ama genel anestezi aldığım icin korkularım var. Insallah sağlıkla devam eder hepimizin hamileligi. Sağlıkla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi.
Ben sizlerden bilgi almak istedim bir kac konuda. Cevaplarsanız cok sevinirim.
1-Hamilelik surecinde mecbur ameliyat olan yakınlarınız, tanıdığınız oldu mu acaba? Surecleri nasıl ilerledi?
2- Hamileligimi ilk ogrendigimde toksoplazma bagisikligimin olmadigini soylemisti memleketteki doktorum. Arada bir testi tekrarlayabilirsin demisti. Simdi gorev yerimizdeki doktorum tekrarlamaya gerek yok. Amerika da Avrupa da toksoplazma rutin kontrollerden bile kaldirildi dedi yaptirmadi. Sizler bir daha tekrarladiniz mi? Ve kacinci ay da? Tesekkurler simdiden.
Benim kalp kapağımda kaçak var yıllardır kontrol altında ama şükür ki ilerleme olmamış , bebeği etkileyecek bir durum yokmuşcanım hayırlı akşamlar epeydir giremedim sayfaları takip edemedim nasılsın doktor ne dedi sana ?benim tsh 2 ama normal dedi.doktora bahsedince tahlil istedi .iki haftadır hep hızlı atıyor artık alıştım bende .
Doktora gitmedin miay bana cevap çok endişeliyim19+4 deyim
hemen doktorunu ara muane etsinay bana cevap çok endişeliyim19+4 deyim
canım acil doktora görün..kızlar bende cumartesi gecesi pembe bir leke geldi sonra bordoya döndü o günden beri ara ara pembe bazen kahve bazen kırmızıya yakın lekeler gelio hafif hafif ağrıda var başına gelen oldu mu ne yapayım?
Hem senin hem bebegin hayati tehlikeye girecek olmazsan dedi 3 doktor da. Apar topar aldilar ameliyata. Insallah hic etkilenmez. Cok teşekkür ederim cevaplarin icin de arkadaşım. Allah razi olsun.Canim cok gecmis olsun doktorlar bebek icin risk olsa yapmazlardi öyle düsün cok sukur ikinizde iyiymissiniz toksoplazma testi tekrarlanmadi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?