- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Coluk yok cocuk yok nasil dagiliyo o evGünaydın kızlar iyi güzel bir hafta olur inşallah
Bu gün biraz temizlik yapacağım hafta sonu ev dağıldı baya
Kesinlikle. Gecmis olsun yavruna da sana da. Over torsiyonu maalesef ertelenecek bir ameliyat degil. 12. Haftayi bitirmis olman guzel. Yakınlarımda hamilelikte ameliyat olan yok. Ama yapiliyor. Bence sapasaglam dogacak yavrun. Toksoplazmayi da sormustun. Benim de bagisikligim yok. Bi ara tekrar baktirsam olur aslinda.Hem senin hem bebegin hayati tehlikeye girecek olmazsan dedi 3 doktor da. Apar topar aldilar ameliyata. Insallah hic etkilenmez. Cok teşekkür ederim cevaplarin icin de arkadaşım. Allah razi olsun.
canım alttan muayne ye çirkin olarak bakma,sözkonusu bebek ve sensin. bana artık normal kulak,göz vs. kontrolü gibi geliyor. bolbol dinlenmen gerek. zaten bu olay benim bildiğim kadarıyla 18-22. haftalar arasında kendini gösterirmiş.rahim ağzı genişlemesi dedi çok akıntın var dedi 30 milimmiş rapor vercek çok moralim bozuldu ya hiç sorun yaşamamıştım bugüne kadar
inşallah güzel haberlerle çıkarsın canımgünaydın kızlar.ZKE3590 çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, zorunlu olmadıkça kalkma bence. umarım yardımcı olacak birileri vardır. Benim bugün ayrıntılı ultrasonum var, çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. inş bebeğim sağlıklıdır, geçen kontrolde kafa çapı 1 hafta geriden geliyor demişti doktor, umarım gerileme artmamış normale dönmüştür. Benim için dua edin kızlar.
Canım okuyamadım mesajları .ama bende rahim ağzı yetmezliği var.4 hafta olacak yarın serklaj oldum.dikiş atıldı.bebek gibi hep yatıyorum.kadın buldum.ici 8 5 bize bakıyor.h.sonu eşim annem ilgileniyor.öyle canım protestan proluyon kullanıyorum.benim 12 haftalıkken 28 mm düştü.ama benim ikiz canım.herşeyi sorabilirsoniz .bildiğim kadar o ile yardımcı olurum
canım alttan muayne ye çirkin olarak bakma,sözkonusu bebek ve sensin. bana artık normal kulak,göz vs. kontrolü gibi geliyor. bolbol dinlenmen gerek. zaten bu olay benim bildiğim kadarıyla 18-22. haftalar arasında kendini gösterirmiş.[/QUOTE tabi öyle canım ilk di ya ondan bi tuhaf hissettim tecrübe oldu eninde sonunda bakcaklardı zatn
annem yakınımda canım çok şükür. benım ayrıntılı cumartesi ona heyecanlanırken bu çıktıgünaydın kızlar.ZKE3590 çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, zorunlu olmadıkça kalkma bence. umarım yardımcı olacak birileri vardır. Benim bugün ayrıntılı ultrasonum var, çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. inş bebeğim sağlıklıdır, geçen kontrolde kafa çapı 1 hafta geriden geliyor demişti doktor, umarım gerileme artmamış normale dönmüştür. Benim için dua edin kızlar.
Zaten patronun anlayisliymis, emzirme donemini rahat gecirirsin. Ek gida surecine girdikten sonra da sikinti kalmiyor. Hatta duzenin daha iyi oturur. Alalh iyi insanlar cikarsin karsina, yavrunu gonul rahatligiyla emanet edebilecegin. Gerisi zaten kolay. Gunler su gibi geciyor.
Gecmis olsun canim. Dahiliyeye de gorunmussun zaten. Kisa surede duser hemen sikma canini.
Valla bu ultrason fotolarindan hicbirsey anlamiyorum ben.
Bende bilmıyorum yaa evi görsem her yer bi dağınık bide dün akşam balık kızartım o yüzden bütün mutfağa sabah elden geçirdim neyseki mutfak işi bittiColuk yok cocuk yok nasil dagiliyo o ev
Hmmmm cilginlar gibi alisveris yapicam diye eve bakmadin demi Allah seni netmeye emi
yok canımKaç gündür yoktur
Yoksa korktuğun başına geldi kaynanan ve görümcen evinimi bastı
Cok teşekkür ederim arkadaşım cevapların icin Allah razi olsun. Insallah dedigin gibi sağlıkla aliriz kucagimiza bebeklerimizi.Kesinlikle. Gecmis olsun yavruna da sana da. Over torsiyonu maalesef ertelenecek bir ameliyat degil. 12. Haftayi bitirmis olman guzel. Yakınlarımda hamilelikte ameliyat olan yok. Ama yapiliyor. Bence sapasaglam dogacak yavrun. Toksoplazmayi da sormustun. Benim de bagisikligim yok. Bi ara tekrar baktirsam olur aslinda.
inşllah canım amin. öyle yapacak bişey yok dinlencez :)senle günlerimiz bile aynı bende 19+4’üm.. inşallah ayrıntılı güzel geçecektir canım,o daha önemli.. bebiş iyi olsunda,sende yatarsın biraz yapacak bişey yokZKE3590
kızlar merhaba,
cumartesi eminönüne gittim alt üst ettim, yalnız herşey dehşet pahalı gidecek olan arkadaşlar için, inanın internette yada semtinizdeki mağazalarla arasında hiç fark yok.
ben gitmişken boş dönmeyim diye aldım çoğu şeyi ama yorulmam yanıma kar kaldı, birde handaki bi esnaf amca bu en boş günü dedi daha dolusu nasıl oluyor ki dedim hana girilmiyormuş cumartesileri o derece dolu olurmuş.İlla gidecekseniz de cumartesi gitmeyin derim o yüzden.
kapı süsünü, hastahane süsleme tülünü, zıbınlarını, alt pijamalarını tulumlarını vs herşeyini tamamladım.
tek eksiğim 10 lu çıkış seti battaniye ve bornoz takımı.onlarıda annem ablam alacak zaten
birde bornoz takımı çok gereklimi sormak istedim ? sadece havlusunumu alsak ilk etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?