- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
O zaman ben hiç gittim boşa yormama gerek Yok kendimi en güzel e Bebek mağazasında almakkızlar merhaba,
cumartesi eminönüne gittim alt üst ettim, yalnız herşey dehşet pahalı gidecek olan arkadaşlar için, inanın internette yada semtinizdeki mağazalarla arasında hiç fark yok.
ben gitmişken boş dönmeyim diye aldım çoğu şeyi ama yorulmam yanıma kar kaldı, birde handaki bi esnaf amca bu en boş günü dedi daha dolusu nasıl oluyor ki dedim hana girilmiyormuş cumartesileri o derece dolu olurmuş.İlla gidecekseniz de cumartesi gitmeyin derim o yüzden.
kapı süsünü, hastahane süsleme tülünü, zıbınlarını, alt pijamalarını tulumlarını vs herşeyini tamamladım.
tek eksiğim 10 lu çıkış seti battaniye ve bornoz takımı.onlarıda annem ablam alacak zaten
birde bornoz takımı çok gereklimi sormak istedim ? sadece havlusunumu alsak ilk etapta
Tuhh yaaaa bende seviniyodum kaynanasi bunun sacini basini yolacak diyeyok canımkimlik doğrulaması yapmadan tlf açılamıyormuş allahtan ben açabildim sadece :)
yok hatta 2 gün yemeği onlarda bile yedik, hiç bişey görmediklerine epey emin oldum yaniTuhh yaaaa bende seviniyodum kaynanasi bunun sacini basini yolacak diye
aynen canım, takım olarak 80 den başlıyor en iyisi havlu almak 2 tane alınır biraz büyüyüncede kendi zevkine uygun beraber seçeriz bornozunuBornoz bebekken cok gereksiz bence. Kızıma iki tane kafa kisminda ucgen olan kare havlulardan aldim. Bi tane de hediye geldi. Degise degise kullandim onlari. Bi bornoz aldim 5-6 yas denk gelmisti. 3 yasindan beri onu kullaniyor, cok severek kullanmadi baslarda buyuktu ama nedeni o degil bence. Ama 4 yasindan sonra cok keyif alarak giymeye basladi. Bornoz dedigin ucuz bir sey degil. 1-2 yas 2-3 yas her yasa ayri alinmamali bence. Ama simdiki aklim olsa 3-4 yas olanini alirdim. O zaman o denk gelmis biraz buyuk almisim. Bu kucuk gelince bi tane daha alirim. Simdi 5 yasinda.
Bornoz yeni dogdugunda kullanamazsin ki canim.Kare bebek havlulari var ben ondan almistim ama alirsanda iyi bisey al suyu iyi emmiyor bazilari.Benim aldigim iyiydi kizimada kullandim bebegede kullanicam ama gorumcem aldi bebegin cildi nemli kaliyordu kullanamadi.kızlar merhaba,
cumartesi eminönüne gittim alt üst ettim, yalnız herşey dehşet pahalı gidecek olan arkadaşlar için, inanın internette yada semtinizdeki mağazalarla arasında hiç fark yok.
ben gitmişken boş dönmeyim diye aldım çoğu şeyi ama yorulmam yanıma kar kaldı, birde handaki bi esnaf amca bu en boş günü dedi daha dolusu nasıl oluyor ki dedim hana girilmiyormuş cumartesileri o derece dolu olurmuş.İlla gidecekseniz de cumartesi gitmeyin derim o yüzden.
kapı süsünü, hastahane süsleme tülünü, zıbınlarını, alt pijamalarını tulumlarını vs herşeyini tamamladım.
tek eksiğim 10 lu çıkış seti battaniye ve bornoz takımı.onlarıda annem ablam alacak zaten
birde bornoz takımı çok gereklimi sormak istedim ? sadece havlusunumu alsak ilk etapta
Bak hemen görümceye de laf sokmuş kötü gelin ne olacak işteBornoz yeni dogdugunda kullanamazsin ki canim.Kare bebek havlulari var ben ondan almistim ama alirsanda iyi bisey al suyu iyi emmiyor bazilari.Benim aldigim iyiydi kizimada kullandim bebegede kullanicam ama gorumcem aldi bebegin cildi nemli kaliyordu kullanamadi.
Bende e bebekten alicam gecen bi arkadasta bebek fulari gordum ay bi harika salyasi icin kullaniyomus ozellikle onlardan 2-3 tane alicam bide benimki surekli okula gidip gelecek dogumdan itibaren abla abisiyle o yuzden iyi bi tulum almam lazim astronot modellerdenO zaman ben hiç gittim boşa yormama gerek Yok kendimi en güzel e Bebek mağazasında almak
Bende daha uygun olur diye düşünüyordum hep
Değmez diyorsun yanı
ya canım ben düğün alışverişinde de internetten alışveriş rahatlığına alıştım diye sanırım, bana hiç cazip gelmedi gidip yorulmak 12:30 da gittik 8 de evdeydik, ee gidiyosun yemek ye çay iç yol paran vs derken aynı hesap:) tek uygun fiyatlı şey patikli altlar vardı tek renk 7.5 tl 5 tl bazılarının penyesi kötü bazılarının iyiydi seçmen lazım, birde kollu zıbınlar 7,5 tl idi.onlarda e bebekte filanda hemen hemen o fiyatlar .yoksa işe yarayacak baskılı tulumlar filan pahalı ciddenO zaman ben hiç gittim boşa yormama gerek Yok kendimi en güzel e Bebek mağazasında almak
Bende daha uygun olur diye düşünüyordum hep
Değmez diyorsun yanı
Napim anam pintilikten ölüyor.Evlerine 10 milyar maas giriyo sorsan gecinemiyolar.Nerde ucuz kotu sey var onu aliyo elalemin icinde.Hayir Allah daha cok versinde yahu cocuguna aliyon eccuk iyisi olsun yokk sonrada iyi degil diye bida para veriyo ayni seyeBak hemen görümceye de laf sokmuş kötü gelin ne olacak işte
Neysecik ben en iyi yatak odamı toplamaya diye kaçayım
ya ablam heveslenmiş alayım demişti , bornoz havlu takımı bende şimdi dicem onun yerine ,iki havlu al :)Bornoz yeni dogdugunda kullanamazsin ki canim.Kare bebek havlulari var ben ondan almistim ama alirsanda iyi bisey al suyu iyi emmiyor bazilari.Benim aldigim iyiydi kizimada kullandim bebegede kullanicam ama gorumcem aldi bebegin cildi nemli kaliyordu kullanamadi.
Napim anam pintilikten ölüyor.Evlerine 10 milyar maas giriyo sorsan gecinemiyolar.Nerde ucuz kotu sey var onu aliyo elalemin icinde.Hayir Allah daha cok versinde yahu cocuguna aliyon eccuk iyisi olsun yokk sonrada iyi degil diye bida para veriyo ayni seye
Ben hediyeleri onu bunu zatwn gectimde manevi olarak evet ne varsa kiz tarafinda var.kayınvalidemde bebek için birkaç şey almış kendi yapmış filan, ama allah günah yazmasın hep yalap şalap duruyordu :)
şunu anladım gerçekten ne varsa kendi tarafında var :)annem ablam sen seç bizim adrese göndert ödeyelim diyorlar, nankörmüyüm bilmiyorum ama onlardan da aynısını bekliyorum :) madem alacaksınız banada sorun diye
Dün Carrefour’da eşim Bebek askısı gördü aldıkBende e bebekten alicam gecen bi arkadasta bebek fulari gordum ay bi harika salyasi icin kullaniyomus ozellikle onlardan 2-3 tane alicam bide benimki surekli okula gidip gelecek dogumdan itibaren abla abisiyle o yuzden iyi bi tulum almam lazim astronot modellerden
Bi kac eksigim daha var onlarida tamamladim mi tamamdir bu is
İyi oldu fikir verdiğin kayınvalidem çok heves ediyordu Eminönü’ne gidelim alalım diyeya canım ben düğün alışverişinde de internetten alışveriş rahatlığına alıştım diye sanırım, bana hiç cazip gelmedi gidip yorulmak 12:30 da gittik 8 de evdeydik, ee gidiyosun yemek ye çay iç yol paran vs derken aynı hesap:) tek uygun fiyatlı şey patikli altlar vardı tek renk 7.5 tl 5 tl bazılarının penyesi kötü bazılarının iyiydi seçmen lazım, birde kollu zıbınlar 7,5 tl idi.onlarda e bebekte filanda hemen hemen o fiyatlar .yoksa işe yarayacak baskılı tulumlar filan pahalı cidden
e bebekte
Çiçekli Welsof Astarlı Patiksiz Tulum diye geçen tulum 50 tl, orada en ucuz örgü tulum 75 -80 tl idi
Hiç almasın daha iyi o zamanNapim anam pintilikten ölüyor.Evlerine 10 milyar maas giriyo sorsan gecinemiyolar.Nerde ucuz kotu sey var onu aliyo elalemin icinde.Hayir Allah daha cok versinde yahu cocuguna aliyon eccuk iyisi olsun yokk sonrada iyi degil diye bida para veriyo ayni seye
Ins canim guzel gecerDün Carrefour’da eşim Bebek askısı gördü aldık
O askıya bakıp bakıp bile mutlu oluyoruz :)
Allah ım bozmasın bu mutluluklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Burda arkadaşlar paylaşıyor ya aldıklarını öyle özeniyorum gittip almak için ama hep erken frenle kendimi diyorum
Sadece ayrıntılıdan güzel haberlerle çıkarız inşallah o zaman 3 -4 parça bir şey alayım çok istiyorum
Ayın 31 ne sabah aldım randevu ayrıntılı ultrason için
Çok tuhaf rüyalar görüyorum annem yaşıyormuş deprem olmuş beni kurtarmaya çalışıyor filan
Etkileniyorum ister istemez korkuyorum
Anammmmm sen daha ogrenmedin mi cinsiyetiesut85 canım aklıma takıldı birsey sorabilir miyim? nub teorisine hangi haftalardaki görüntüler ile bakılıyordu? 17 haftalık görüntü mantıksız mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?