2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman ben hiç gittim boşa yormama gerek Yok kendimi en güzel e Bebek mağazasında almak
Bende daha uygun olur diye düşünüyordum hep
Değmez diyorsun yanı

aynen canım, takım olarak 80 den başlıyor en iyisi havlu almak 2 tane alınır biraz büyüyüncede kendi zevkine uygun beraber seçeriz bornozunu

Bornoz yeni dogdugunda kullanamazsin ki canim.Kare bebek havlulari var ben ondan almistim ama alirsanda iyi bisey al suyu iyi emmiyor bazilari.Benim aldigim iyiydi kizimada kullandim bebegede kullanicam ama gorumcem aldi bebegin cildi nemli kaliyordu kullanamadi.

Bak hemen görümceye de laf sokmuş kötü gelin ne olacak işte
Neysecik ben en iyi yatak odamı toplamaya diye kaçayım

O zaman ben hiç gittim boşa yormama gerek Yok kendimi en güzel e Bebek mağazasında almak
Değmez diyorsun yanı
Bende e bebekten alicam gecen bi arkadasta bebek fulari gordum ay bi harika salyasi icin kullaniyomus ozellikle onlardan 2-3 tane alicam bide benimki surekli okula gidip gelecek dogumdan itibaren abla abisiyle o yuzden iyi bi tulum almam lazim astronot modellerden
Bi kac eksigim daha var onlarida tamamladim mi tamamdir bu is

Değmez diyorsun yanı
ya canım ben düğün alışverişinde de internetten alışveriş rahatlığına alıştım diye sanırım, bana hiç cazip gelmedi gidip yorulmak 12:30 da gittik 8 de evdeydik, ee gidiyosun yemek ye çay iç yol paran vs derken aynı hesap:) tek uygun fiyatlı şey patikli altlar vardı tek renk 7.5 tl 5 tl bazılarının penyesi kötü bazılarının iyiydi seçmen lazım, birde kollu zıbınlar 7,5 tl idi.onlarda e bebekte filanda hemen hemen o fiyatlar .yoksa işe yarayacak baskılı tulumlar filan pahalı cidden
e bebekte
Çiçekli Welsof Astarlı Patiksiz Tulum diye geçen tulum 50 tl, orada en ucuz örgü tulum 75 -80 tl idi

Bak hemen görümceye de laf sokmuş kötü gelin ne olacak işte
Neysecik ben en iyi yatak odamı toplamaya diye kaçayım
Napim anam pintilikten ölüyor.Evlerine 10 milyar maas giriyo sorsan gecinemiyolar.Nerde ucuz kotu sey var onu aliyo elalemin icinde.Hayir Allah daha cok versinde yahu cocuguna aliyon eccuk iyisi olsun yokk sonrada iyi degil diye bida para veriyo ayni seye

ya ablam heveslenmiş alayım demişti , bornoz havlu takımı bende şimdi dicem onun yerine ,iki havlu al :)
bizde yakın çevre genelde bohça yapar bebek için ondan alıcaklardı

kayınvalidemde bebek için birkaç şey almış kendi yapmış filan, ama allah günah yazmasın hep yalap şalap duruyordu :)
şunu anladım gerçekten ne varsa kendi tarafında var :)annem ablam sen seç bizim adrese göndert ödeyelim diyorlar, nankörmüyüm bilmiyorum ama onlardan da aynısını bekliyorum :) madem alacaksınız banada sorun diye

Ben hediyeleri onu bunu zatwn gectimde manevi olarak evet ne varsa kiz tarafinda var.

Dün Carrefour’da eşim Bebek askısı gördü aldık
O askıya bakıp bakıp bile mutlu oluyoruz :)
Allah ım bozmasın bu mutluluklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Burda arkadaşlar paylaşıyor ya aldıklarını öyle özeniyorum gittip almak için ama hep erken frenle kendimi diyorum
Sadece ayrıntılıdan güzel haberlerle çıkarız inşallah o zaman 3 -4 parça bir şey alayım çok istiyorum
Ayın 31 ne sabah aldım randevu ayrıntılı ultrason için
Çok tuhaf rüyalar görüyorum annem yaşıyormuş deprem olmuş beni kurtarmaya çalışıyor filan
Etkileniyorum ister istemez korkuyorum

İyi oldu fikir verdiğin kayınvalidem çok heves ediyordu Eminönü’ne gidelim alalım diye
Alışveriş için çok hevesli onu da alıp e Bebek gideyim ben önümüzdeki ay 2/3 parça onla alayım da çoğu alışverişi 7 ayımda nasip olursa yapmak istiyorum

Hiç almasın daha iyi o zaman
Verdiğinede yazık günah

Ins canim guzel gecer
Bende cok stresteyim.Zaten problemli gidiyor bide ayrintilida bisey cikarsa psikoljik olarak biterim.7 kasimda kendi doktorum yapacak 14 kasimdada daha oncedenrandevu aldigim universite hastanesi yapacak.Tabi bide genetik var onada ayri stresliyim

Selam herkse rabbim sağlıcakla bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsin inş birbirmze dualrımızı eksik etmeyelim benim bir kızım var çok şükür şimdide bir kuzum daha olucak allah nasip ederse inş aranıza katılayım istedim

esut85 canım aklıma takıldı birsey sorabilir miyim? nub teorisine hangi haftalardaki görüntüler ile bakılıyordu? 17 haftalık görüntü mantıksız mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…