- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
HosgeldinSelam herkse rabbim sağlıcakla bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsin inşbirbirmze dualrımızı eksik etmeyelim benim bir kızım var çok şükür şimdide bir kuzum daha olucak allah nasip ederse inş aranıza katılayım istedim
İyiyim canım sen nasılsın. Ankaradayım hala. Eşim Cuma günü askerden dönecek inşallah:)))Evet bayadır yoktun Canım nasıl nasılsın
HoşbuldukHosgeldin
Ins sagliklaaliriz kucagimiza hepimiz
Canım sorma ya normalde merak etmiyorum ama soruldukca kafamda bu araAnammmmm sen daha ogrenmedin mi cinsiyeti
Canim guzel haberlerle gel insallah bizede yaz mutlakagünaydın kızlar. @ZKE3590 çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, zorunlu olmadıkça kalkma bence. umarım yardımcı olacak birileri vardır. Benim bugün ayrıntılı ultrasonum var, çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. inş bebeğim sağlıklıdır, geçen kontrolde kafa çapı 1 hafta geriden geliyor demişti doktor, umarım gerileme artmamış normale dönmüştür. Benim için dua edin kızlar.
Dun geceden beri devam etmesi bir de hep ay i yer olmasi tedirgin etti ondan biraz korktumcanım acil doktora görün..
E esramtirak canım başka belirtin yoksa iğne batması gibi ağrılar normal kabul ediliyor..
Canim havlu al bence bornozu cok kucukken kullanamaz zaten ilerde istersen alirsin ben 2 havluyla banyo yaptiriyodum ikisinide utuluyodum banyodan once sicak olsun diye biriyle kurulayip digerinede giydirene kadar sariyodumkızlar merhaba,
cumartesi eminönüne gittim alt üst ettim, yalnız herşey dehşet pahalı gidecek olan arkadaşlar için, inanın internette yada semtinizdeki mağazalarla arasında hiç fark yok.
ben gitmişken boş dönmeyim diye aldım çoğu şeyi ama yorulmam yanıma kar kaldı, birde handaki bi esnaf amca bu en boş günü dedi daha dolusu nasıl oluyor ki dedim hana girilmiyormuş cumartesileri o derece dolu olurmuş.İlla gidecekseniz de cumartesi gitmeyin derim o yüzden.
kapı süsünü, hastahane süsleme tülünü, zıbınlarını, alt pijamalarını tulumlarını vs herşeyini tamamladım.
tek eksiğim 10 lu çıkış seti battaniye ve bornoz takımı.onlarıda annem ablam alacak zaten
birde bornoz takımı çok gereklimi sormak istedim ? sadece havlusunumu alsak ilk etapta
Canim ben ogluma eminonu havuzluhandan aldim hic gerek yok oralara gitmeye fiyatlar ayni kalite olarakta gitmeye degmez cok kalabalik oluyo oralar ben internetten almayi dusunuyorum minico var burda ondada cok guzel seyler oluyoİyi oldu fikir verdiğin kayınvalidem çok heves ediyordu Eminönü’ne gidelim alalım diye
Alışveriş için çok hevesli onu da alıp e Bebek gideyim ben önümüzdeki ay 2/3 parça onla alayım da çoğu alışverişi 7 ayımda nasip olursa yapmak istiyorum
Canim 11 haftalik ultrasonu diye hatirliyorum ben@esut85 canım aklıma takıldı birsey sorabilir miyim? nub teorisine hangi haftalardaki görüntüler ile bakılıyordu? 17 haftalık görüntü mantıksız mı :)
tavsiyeler bu yönde hep öyle yapıcam canım bendeCanim havlu al bence bornozu cok kucukken kullanamaz zaten ilerde istersen alirsin ben 2 havluyla banyo yaptiriyodum ikisinide utuluyodum banyodan once sicak olsun diye biriyle kurulayip digerinede giydirene kadar sariyodum
Allah ım kızçlerimizi ve tüm bebeklerimizi korusunIns canim guzel gecer
Bende cok stresteyim.Zaten problemli gidiyor bide ayrintilida bisey cikarsa psikoljik olarak biterim.7 kasimda kendi doktorum yapacak 14 kasimdada daha oncedenrandevu aldigim universite hastanesi yapacak.Tabi bide genetik var onada ayri stresliyim
Pantolonların kenarı kesip lastik dikmek dimikızlar birde ben tesettürlüyüm, o yüzden çok rahat kullanabileceğim bir fikir oldu bana.kot pantalonlarım filan dar gelmeye başlamıştı internetten şu lastik aparatı fikrini buldum beni bir süre idare eder, son aylarda 1 yada 2 pantalon alırım sadece.
Zaten hemen yoruluyorum doktorda hala kendini koru dikkat et diyorCanim ben ogluma eminonu havuzluhandan aldim hic gerek yok oralara gitmeye fiyatlar ayni kalite olarakta gitmeye degmez cok kalabalik oluyo oralar ben internetten almayi dusunuyorum minico var burda ondada cok guzel seyler oluyo
17 haftalık olmaz o zaman canım cok tesekkur ederiiimCanim 11 haftalik ultrasonu diye hatirliyorum ben
Antepte ki doktorları mumla arıyoruz burdaİyiyim canım sen nasılsın. Ankaradayım hala. Eşim Cuma günü askerden dönecek inşallah:)))
Evimi özledim. Antep’te doktor araştırıyorum.
Sende ne var ne yok yazmak istiyorum hep buraya ama yetişemiyorum.
Burdayım canım okuyorum ama yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?