2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin
Ins sagliklaaliriz kucagimiza hepimiz

Evet bayadır yoktun Canım nasıl nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın. Ankaradayım hala. Eşim Cuma günü askerden dönecek inşallah:)))
Evimi özledim. Antep’te doktor araştırıyorum.
Sende ne var ne yok yazmak istiyorum hep buraya ama yetişemiyorum.

Anammmmm sen daha ogrenmedin mi cinsiyeti
Canım sorma ya normalde merak etmiyorum ama soruldukca kafamda bu ara
Soyle oldu bak sana anlatayım, 13. hafta bir doktor (rastgele gitmistik tsh sorunum oldugu icin) bebegi büyük sanıp direkt aa erkek geliyor annesi demisti. Sonra haftasını ogrenince aa belli olmaz diye kıvırmıstı. Ardından 15. haftada her zaman gittigimiz doktorumuz erkek bu annesi dedi ama 2 hafta sonra %100 diyelim demisti. 17. haftada gittik doktorumuz gecici gorev gitmis baska bir doktora gittik pozisyonu uygun degil göremiyorum dedi. Ardından bizi basından savdı diye duusnup 13 te erkek diyen doktora gittik o da pozisyonu uygun degil göremiyorum belki kızdır dedi
Biz kaldık böyle belirsiz. Detaylı 2 kasımda olacak orda ogrenirsek ogreniriz yoksa hala muamma bizimki

Canim guzel haberlerle gel insallah bizede yaz mutlaka

Canim havlu al bence bornozu cok kucukken kullanamaz zaten ilerde istersen alirsin ben 2 havluyla banyo yaptiriyodum ikisinide utuluyodum banyodan once sicak olsun diye biriyle kurulayip digerinede giydirene kadar sariyodum

Canim ben ogluma eminonu havuzluhandan aldim hic gerek yok oralara gitmeye fiyatlar ayni kalite olarakta gitmeye degmez cok kalabalik oluyo oralar ben internetten almayi dusunuyorum minico var burda ondada cok guzel seyler oluyo

Banyo konusunda ben de banyodan cikar cikmaz once babasinin bebekliginden kalma musline benzer ortulerle sariyordum. Sonra hemen havlu. Biraz kuruladiktan sonra hemen diger havluya geciyordum. Biraz buyuyunce yine ayni icten tulbent üstüne havlusu. Biraz bekleyip icteki tulbenti cikariyordum. Tek havluya gectim yani sonradan

Ö
Canim havlu al bence bornozu cok kucukken kullanamaz zaten ilerde istersen alirsin ben 2 havluyla banyo yaptiriyodum ikisinide utuluyodum banyodan once sicak olsun diye biriyle kurulayip digerinede giydirene kadar sariyodum
tavsiyeler bu yönde hep öyle yapıcam canım bende

kızlar birde ben tesettürlüyüm, o yüzden çok rahat kullanabileceğim bir fikir oldu bana.kot pantalonlarım filan dar gelmeye başlamıştı internetten şu lastik aparatı fikrini buldum beni bir süre idare eder, son aylarda 1 yada 2 pantalon alırım sadece.

Allah ım kızçlerimizi ve tüm bebeklerimizi korusun
Güzel haberler inşallah
Genetik sorun için bi daha ne zaman gidereceksiniz
7 kasımda genetikde belli olmaz mı zaten

Pantolonların kenarı kesip lastik dikmek dimi

Canim ben ogluma eminonu havuzluhandan aldim hic gerek yok oralara gitmeye fiyatlar ayni kalite olarakta gitmeye degmez cok kalabalik oluyo oralar ben internetten almayi dusunuyorum minico var burda ondada cok guzel seyler oluyo
Zaten hemen yoruluyorum doktorda hala kendini koru dikkat et diyor
O yüzden en güzeli gitmemek doğru söylüyorsun o kadar kalabalık bide yorucu olur çok

Antepte ki doktorları mumla arıyoruz burda

Bende denk gelmiyorum sesi çıkmıyor
Daha iş başıda yapmadi diye biliyorum
Bu gün Nurbal27 da sessiz
Burdayım canım okuyorum ama yazamadım
Nasılsın ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…