İnşallah olmaz canım. Biz aynı haftadayız. Ayrıntılı usglerimiz güzel çıksın inşallah.Benim bunda ikili uclu guzel cikti ama iste gel gor ki beyin yapisi farkli bebegin.O yuzden kan testlerinin bi onemi yok.Ayrintilida da baska sıkıntılar olursa o zaman daha problem.
ferah tut içini canım,bi tanıdığımızın bebeği için neler denmişti, kaç doktora gittiyse doğumdan sonra hemen ölür dendi, sapasağlam maşallah şimdi yürüyor.Benim bunda ikili uclu guzel cikti ama iste gel gor ki beyin yapisi farkli bebegin.O yuzden kan testlerinin bi onemi yok.Ayrintilida da baska sıkıntılar olursa o zaman daha problem.
decavit bende mide bulantısı yaptı, demiride unutuyorum aç karnına almam gerekiyor,ben kahvaltımı işyerinde yapıyorum genelde gelir gelmez ilaç taşı vs zor geliyor :)Ben de tam kullanamiyorum. Hele demir ilacini hic neredeyse
Sağol canım. Aynen ya yalan olduHadi gözün aydın. Balonlar da ya lan oldu desene :)
Ayni dusuncedeym ben daha ilk cocuk olck insallah ama dha ztn bu seneden 20 saat aldm seneye de 15 alirim oh misbutun dersleri 2 gune toplamak daha zor aynen bitiriyo resmen
Ben Çarşamba günlerini seviyorum boş gün olarak. Güzel oluyor hafta ortası. Zaten bundan sonra 2 çocukla ancak 15 saat derse girerim. Öğlene kadar ders isterim diye düşünüyorum. Her zaman sabahçı olmayı sevmişimdir. Geçen sene 2 gün okula gidiyordum ama sabah 8 akşam 6. Resmen iki günde pertim çıkıyordu.
Ben ediyorum 13. Haftadayım 7. Haftadan beri kullanıyorumKızlar progestan kullanımına devam eden var mı benim gibi
Evet allah onların yardımcısı olsun:) şanslıyız çok şükür15 saat gunluk calisan var insaf insaf. Yok yok ya hic kiskanmadim.
Bilmıyorum ki bendecanım senin doğum sonrası çalışma hayatın devam edecekmiydi ?
Bütün cefaları analar çeker ama Sefa’yı babalar sürer yanıAynen öyle oluyor... yani sana Ümit vermek isterdim ama ben Doğumdan sonra tam da dediğin gibi olmuştum. Bir yandan çocuk emiyor bir yandan sağıyorum. Üstünde hep pijamalar. Sürekli yeşillik yemeler. 6 ay sürüyor bu durum. Sonra ek gıdayla birlikte biraz daha normale dönüyor insan. Ben emzirmeyi bırakalı daha 7 ay olmuştu yeniden hamile kaldım. O günler hiç bitmemiş gibi olacak maalesef
Ben mi yazmışım ben yazmadım o kaşar peynir muhabbetini ne oluyor oradaben yanlis anladim
Bebeyi dusunmuyoda kendi 90-60-90 fizigini dusunuyo Allaahhiiimmmmm nassi insanlar var evlerden ırak
Cocugun kilosuyla sagliginin hic alakasi yok kilolu dogan cocuk saglikli diye biseyde yok o yuzden sana katiliyorum
Sağlıkla gelirler inşallahBen de ilkinde çok ağlayıp üzülmüştüm. Bun da o yüzden 3 lü testi yaptırmadım. Ayrıntılıdan da çok korkuyorum inşallah bit şey çıkmaz. En önemlisi sağlıkla doğsunlar inşallah.
bende kararsızım patronum 6 ay izin yap gel diyor, kayınvalidem ilk başlarda bakarım diyordu sanki şimdi çok gönüllü değil,evde nasıl olucak hiç bilmiyorum 13 yıldır çalışıyorum çünkü psikolojim bozulmasa bariBilmıyorum ki bende
Şimdi kasım ayının son haftasına kadar heyet ile raporluyum
Acaba diyorum ki aralık ve ocak ayında doktorum işe git der diye düşünüyorum
Ama büyük ihtimal Doğumdan sonra çalışmam gibi düşünüyorum
Eşim pek çalışmama sıcak bakmıyor bebeği kimseye bırakmak istemiyor
Kasar muhabbetinden haberim yok benim ama neymis efendim ogretmen hanim bebek icin 90-60-90 selvi boylu manken gibi fizigini bozamazmisBen mi yazmışım ben yazmadım o kaşar peynir muhabbetini ne oluyor orada
Benim durumumu biliyorsun dimibende kararsızım patronum 6 ay izin yap gel diyor, kayınvalidem ilk başlarda bakarım diyordu sanki şimdi çok gönüllü değil,evde nasıl olucak hiç bilmiyorum 13 yıldır çalışıyorum çünkü psikolojim bozulmasa bari
Ben iki kilo aldım herkez çok az diyor ama ben meyve sebze et balık süt yoğurt bunlara dikkat edıyorum düzenli tüketiyorumKasar muhabbetinden haberim yok benim ama neymis efendim ogretmen hanim bebek icin 90-60-90 selvi boylu manken gibi fizigini bozamazmis
üstlerinde yazan yerlerde canım.Bayıldım bunlar cok guzel :) nerde yaptıracaksın canım
keşke işyerinde kreş vs imkanı olsa :) bizle gidip gelirdi bebişlerBenim durumumu biliyorsun dimi
Hamile kaldığımı öğrendikten sonra 2-3 gün işe gidebildim sadece
Sonra herşey yasaklandı ve kendi evime bile gidemedim 5 kat ve asansör Yok diye babamlarda kaldık 5 ay kadar ve Beni düşün birden bire işimden oldum evime gidemiyorum
Bir yatağın içindeyim aciller - kanamalar hep doktorlar umutsuz konuşuyor bebeğim için
Şükürler olsun Allah ıma geçti o günler
Şimdi tabi ki evde oturmak zor geliyor bana alışmışım çalışmaya
Bebekten sonra da evde olmak zorlayacak beni
Ama kayınvalideme ne kadar güvenecem Tamam bakar ama yazın köye gider tatile gider o zaman ne olacak
Bebeğimle 3 ay köye gidersenkafayı yerim
O balonlar 180 tl ye buldum bir yerde ama kararsız kaldım yaptırmak içinüstlerinde yazan yerlerde canım.
Ne güzel olurdu dimi aklımız kalmazdıkeşke işyerinde kreş vs imkanı olsa :) bizle gidip gelirdi bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?