2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bunda ikili uclu guzel cikti ama iste gel gor ki beyin yapisi farkli bebegin.O yuzden kan testlerinin bi onemi yok.Ayrintilida da baska sıkıntılar olursa o zaman daha problem.
İnşallah olmaz canım. Biz aynı haftadayız. Ayrıntılı usglerimiz güzel çıksın inşallah.

Benim bunda ikili uclu guzel cikti ama iste gel gor ki beyin yapisi farkli bebegin.O yuzden kan testlerinin bi onemi yok.Ayrintilida da baska sıkıntılar olursa o zaman daha problem.
ferah tut içini canım,bi tanıdığımızın bebeği için neler denmişti, kaç doktora gittiyse doğumdan sonra hemen ölür dendi, sapasağlam maşallah şimdi yürüyor.

Ayni dusuncedeym ben daha ilk cocuk olck insallah ama dha ztn bu seneden 20 saat aldm seneye de 15 alirim oh mis butun dersleri 2 gune toplamak daha zor aynen bitiriyo resmen

15 saat gunluk calisan var insaf insaf. Yok yok ya hic kiskanmadim.

canım senin doğum sonrası çalışma hayatın devam edecekmiydi ?
Bilmıyorum ki bende
Şimdi kasım ayının son haftasına kadar heyet ile raporluyum
Acaba diyorum ki aralık ve ocak ayında doktorum işe git der diye düşünüyorum
Ama büyük ihtimal Doğumdan sonra çalışmam gibi düşünüyorum
Eşim pek çalışmama sıcak bakmıyor bebeği kimseye bırakmak istemiyor

Bütün cefaları analar çeker ama Sefa’yı babalar sürer yanı
Ben diyorum gece uyumazsa beraber bakarız diye ya ben işe gideceğim siz annemle bakarsınız diye

ben yanlis anladim
Bebeyi dusunmuyoda kendi 90-60-90 fizigini dusunuyo Allaahhiiimmmmm nassi insanlar var evlerden ırak

Cocugun kilosuyla sagliginin hic alakasi yok kilolu dogan cocuk saglikli diye biseyde yok o yuzden sana katiliyorum
Ben mi yazmışım ben yazmadım o kaşar peynir muhabbetini ne oluyor orada

bende kararsızım patronum 6 ay izin yap gel diyor, kayınvalidem ilk başlarda bakarım diyordu sanki şimdi çok gönüllü değil,evde nasıl olucak hiç bilmiyorum 13 yıldır çalışıyorum çünkü psikolojim bozulmasa bari

Benim durumumu biliyorsun dimi
Hamile kaldığımı öğrendikten sonra 2-3 gün işe gidebildim sadece
Sonra herşey yasaklandı ve kendi evime bile gidemedim 5 kat ve asansör Yok diye babamlarda kaldık 5 ay kadar ve Beni düşün birden bire işimden oldum evime gidemiyorum
Bir yatağın içindeyim aciller - kanamalar hep doktorlar umutsuz konuşuyor bebeğim için
Şükürler olsun Allah ıma geçti o günler
Şimdi tabi ki evde oturmak zor geliyor bana alışmışım çalışmaya
Bebekten sonra da evde olmak zorlayacak beni
Ama kayınvalideme ne kadar güvenecem Tamam bakar ama yazın köye gider tatile gider o zaman ne olacak
Bebeğimle 3 ay köye gidersen kafayı yerim

Kasar muhabbetinden haberim yok benim ama neymis efendim ogretmen hanim bebek icin 90-60-90 selvi boylu manken gibi fizigini bozamazmis
Ben iki kilo aldım herkez çok az diyor ama ben meyve sebze et balık süt yoğurt bunlara dikkat edıyorum düzenli tüketiyorum
Herkez niye kilo almıyorsun diyor benimde ister istemez üzülüyorum acaba bebeğe yetmiyor mu diye

keşke işyerinde kreş vs imkanı olsa :) bizle gidip gelirdi bebişler

keşke işyerinde kreş vs imkanı olsa :) bizle gidip gelirdi bebişler
Ne güzel olurdu dimi aklımız kalmazdı
Nasıl olacak bakalım ben alıştım kendi para mı kendim kazanmaya
Eşime bile olsa hesap vermedim hiç kazandığımı bildim ödeme yapmam gerekenleri yapardım
Sonra kendime rahat rahat harcardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…