2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende canım :) eşime diyorum hatta ben hesabımda bir kaç milyar görmezsem rahat edemem

İyi akşamlar kizlar.insallah hersey yolu dadir. Vee sonunda bende oğlum olacağını ogrendim. Çok sukur hersey yolunda. Oğlum haftası haftasına gidiyor 300gr olmuş. Doktor babasına benziyor dedi.
Ben ayrintiliya 24.haftada gidicem doktorum bir sorun olmaz dedi ozaman bir sürü test yapicam dedi.ne yapacak bilmiyorum.

Kuşum bende sadece 1 buçuk kilo aldım ama sen benden 1 aylık büyüksün.gerçi neninkiler de ikiz.aman boşver bebekler iyi olsun da.

Kızlar size birşey soracam.malum biliyorsunuz ben hep yatıyorum.benim doktora gitmem bir olay.şimdi benim enfeksiyonun vardı .1 hafta antibiyotik kullandım.pazar bitti.iç çamaşırımı ütülüyorum.pamuklu bezi ütüleyip ped yerine onu koyuyorum.kaşıntı yok.yanma yok.3 3 buçuk litre su içiyorum.acaba tekrar idrar testi vermeme gerek var mı.yoksa bir daha doktora gidişimde mi versem testi.sürekli gidemediğim için doktora
.bena lüks geliyor gidip gelmek.

şuan bir sorun yoksa bence bir dahaki gitmende verebilirsin, bende mantar oldum maalesef 32 yaşımdayım hiç bilmem kaşıntı yanma ama hamilelik tetikledi fitil verdi doktorum onuda kullanmaya korkuyorum bebeğe birşey olacak diye, şimdilik idare etmeye çalışıyorum

Haklisin cnm hepimizin sinavlari farkli bizim gibiler hic rahatlayamiyor.Rabbim yardimcimiz olsun

Kizlar bugun esimde soyluyor ben hamileyken birsuru kaza atlatiyorum bak bugunkuleri anlatayim. Sabah bindigim otobusun koltugu kirikmis insanlar cektikce ben yaylandim ne tesadüfki aksamda ayni koltuga denk geldim neyseki bi sonraki durakta boş koltuk buldumda degistim. Sonra isten ciktim agacli bi yol var yuruyorum bi catirdi cat asagiya dal düstu ben gecmistim neyseki otobusten tam indim son adimimi attim asagi arkamda bi patirti arkamdaki adam merdivenden kaydi ya ben biraz gec kalsaydim adam benim ustume dusse Allah korusun bugunkulerin sonuncusu da karsidan karsiya geciyorum yanimda buyuk bisikletli cocuklar birden bisikletin onunu kaldirmazmi benden tarafa yamuldu ama devrilmedi Allah tan.
Ha bide gecende 2 metre boyunda 120 kiloda kuzenim ben otururken ayagima basti ustume dusuyordu buz kestik kipirdamadik ailecek cok sukur ki dualarimiz esirgiyor ama nedir bu yaa

Aynen cnm ben sordum dr a güldü yağ dokusu var kas dokusu var mumkun degil dedi ama insan tedirgin oluyor. Bacaktan da cok acitiyormus ve korkuyoz ordan hic vurmadik sinire falan gelirdiye yine en guvenli yer gobek inan bazen igne girmiyor beze olmus hep

Ben de ilkinde çok ağlayıp üzülmüştüm. Bun da o yüzden 3 lü testi yaptırmadım. Ayrıntılıdan da çok korkuyorum inşallah bit şey çıkmaz. En önemlisi sağlıkla doğsunlar inşallah.
Cnm senin ayrintili ne zaman

Canım antinşyotşkten önce bende fitil kullandım.perinotılog aradım.en güvenilir fitil dedi asla bebeğin plesantasıns zararı yok dedi.güvenle kullan canım.ben kullandığım halde enfeksiyon oldum.

Canım ben de 15 gün antibiyotik kullandım. Ve sağlık ocağında tahlil yaptırdım. Tam olarak geçmemişti. Hatta eritrosit yine yüksek çıktı. Dr idrar kültürü istedi. yarın onu yaptıracağım inşallah. Aile hekimliği de yapıyor. Oraya da yaptırabilirsin.

Kuzum oraya hiç gitmem.çünkü ben bekleyemiyorum acilden girip veriyorum.eşim çalışıyor.sağlık ocagı sabah alıyor.senin geçmediğine dair belirtin varmıydı.olmadı doktoru arar sorarım

Kuzum oraya hiç gitmem.çünkü ben bekleyemiyorum acilden girip veriyorum.eşim çalışıyor.sağlık ocagı sabah alıyor.senin geçmediğine dair belirtin varmıydı.olmadı doktoru arar sorarım
Yok canım yanma kaşıntı falan hiçbir şey yoktu. Gebeliğin ilk başındaki tahlillerde. Her şey normaldi sonradan oldu sanırım bu.

Bilemedim canım bir sonraki kontrolün me zaman? Bu arada ben su içemiyorum çok midem bulanıyor.

Aaa senin kızın kaç yaşındaki. Ben büyük sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…