2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir kilo filan aldım sanırım. İki kilo iyi bence. Son aylar çok ve hızlı kilo alınıyor.

Fitil bebeğe hiç bir zarar vermez canım. Bende mantar oldum. Anlamadığım bir şekilde. Hayatımda ilk kez mantar oldum. Grip olmuştum doktorum bağışıklığın düştüğü için olmuş olabilir dedi.

Bebişlerimiz sağlıkla gelsin de
Gerisini hallederiz Allah ın izniyle
Acaba bebişden sonra işden çıkınca tazminat hakkımız oluyor mu
canım ben bugn konuştum 1 sene evliliğimde dolmadığı için bir miktar tazminat alıcam,rapor sonrasıda çıkışımı verecekler işsizlik alabilmem için.
tazminat verme zorunlulukları yok evliliğinde 1 seneyi geçmişsen ama anlaşıp en azından işsizlik hakkın için konuşabilirsin anlayışlı iseler

Canım antinşyotşkten önce bende fitil kullandım.perinotılog aradım.en güvenilir fitil dedi asla bebeğin plesantasıns zararı yok dedi.güvenle kullan canım.ben kullandığım halde enfeksiyon oldum.
isim neydi hatyırlıyormusun canım, bende bir bakayım bendekine

Allah koruyor yavrularımızı işte
Ama istersen sen kendini oku ya da çevrende biri okusun seni ve bebeği

Hayırlı olsun kuZumm
Ayrıntılı test de kadar başka test Yok diye biliyorum ben
Yani benim doktorum yapmadi

24. Haftada genel olarak kan testleri ve idrar testlerinin tümü yapılıyor şeker yüklemesi de o haftalarda sanırım. Hadi gözün aydın. Sağlıkla gelsin oğluşun..

Allah koruyor yavrularımızı işte
Ama istersen sen kendini oku ya da çevrende biri okusun seni ve bebeği
Okuyom cnm felak nas ayetel kursi okurum sabahlari zaten sukurler olsun hep atlatiyorum birsey olmuyor cok sukur. İnsallah yarindan itibaren kenzul ars cevsen de okuyayim hergun birini insallah

26 aylık canım küçük daha. Doğru düzgün konuşamıyor bile :)2. İsminde Gökçe olacak inşallah.
Ayy sen de ben gibi. Beni kızımda 19 aylık. Ama iki kız kardeş güzel güzel oynarlar :)) ilerde anne ve kızlar dedikodu time yaparız

Ayy sen de ben gibi. Beni kızımda 19 aylık. Ama iki kız kardeş güzel güzel oynarlar :)) ilerde anne ve kızlar dedikodu time yaparız
Ben yaşının biraz daha genç olmasını isterdim. Ama ruhum genç olsun :) rabbim inşallah büyüdükleri günleri de gösterir.

Buralardayız canım. Yarın işe başlıyorum bende. Kızımı hissetmiyorum hala ama karnım belirginleşti. Kilo da almaya başladım. Eşin gitmiş. Allah kavuştursun inşallah o saatte uyutmasaydın keşke uyumaz sabaha kadar

Bilemedim canım bir sonraki kontrolün me zaman? Bu arada ben su içemiyorum çok midem bulanıyor.
Canım kontrole çok var .acaba cuma iğnem var.acilden giriş yapsam önceki tahlilimi göstersem aynı tahlili istiyorum desem yaparlar sanırım değil mi

Kızlar özellikle akşamları karnım şişiyor ve sanki daha sert oluyor
Öğlenleri daha kolay geçiyor ama akşamları genelde karnım hep sert neden acaba

Sağol canım. Ben uyutmuyorum ki canım. Oyun oynarken sızıp kalıyor. Öğlen uyulmadığı için. Sanırım düzelmesi için zamana ihtiyaç var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…