Ben bir kilo filan aldım sanırım. İki kilo iyi bence. Son aylar çok ve hızlı kilo alınıyor.Ben iki kilo aldım herkez çok az diyor ama ben meyve sebze et balık süt yoğurt bunlara dikkat edıyorum düzenli tüketiyorum
Herkez niye kilo almıyorsun diyor benimde ister istemez üzülüyorum acaba bebeğe yetmiyor mu diye
Fitil bebeğe hiç bir zarar vermez canım. Bende mantar oldum. Anlamadığım bir şekilde. Hayatımda ilk kez mantar oldum. Grip olmuştum doktorum bağışıklığın düştüğü için olmuş olabilir dedi.şuan bir sorun yoksa bence bir dahaki gitmende verebilirsin, bende mantar oldum maalesef 32 yaşımdayım hiç bilmem kaşıntı yanma ama hamilelik tetikledi fitil verdi doktorum onuda kullanmaya korkuyorum bebeğe birşey olacak diye, şimdilik idare etmeye çalışıyorum
canım ben bugn konuştum 1 sene evliliğimde dolmadığı için bir miktar tazminat alıcam,rapor sonrasıda çıkışımı verecekler işsizlik alabilmem için.Bebişlerimiz sağlıkla gelsin de
Gerisini hallederiz Allah ın izniyle
Acaba bebişden sonra işden çıkınca tazminat hakkımız oluyor mu
isim neydi hatyırlıyormusun canım, bende bir bakayım bendekineCanım antinşyotşkten önce bende fitil kullandım.perinotılog aradım.en güvenilir fitil dedi asla bebeğin plesantasıns zararı yok dedi.güvenle kullan canım.ben kullandığım halde enfeksiyon oldum.
26 aylık canım küçük daha. Doğru düzgün konuşamıyor bile :)2. İsminde Gökçe olacak inşallah.Aaa senin kızın kaç yaşındaki. Ben büyük sanıyordum
Allah koruyor yavrularımızı işteKizlar bugun esimde soyluyor ben hamileyken birsuru kaza atlatiyorum bak bugunkuleri anlatayim. Sabah bindigim otobusun koltugu kirikmis insanlar cektikce ben yaylandim ne tesadüfki aksamda ayni koltuga denk geldim neyseki bi sonraki durakta boş koltuk buldumda degistim. Sonra isten ciktim agacli bi yol var yuruyorum bi catirdi cat asagiya dal düstu ben gecmistim neyseki otobusten tam indim son adimimi attim asagi arkamda bi patirti arkamdaki adam merdivenden kaydi ya ben biraz gec kalsaydim adam benim ustume dusse Allah korusun bugunkulerin sonuncusu da karsidan karsiya geciyorum yanimda buyuk bisikletli cocuklar birden bisikletin onunu kaldirmazmi benden tarafa yamuldu ama devrilmedi Allah tan.
Ha bide gecende 2 metre boyunda 120 kiloda kuzenim ben otururken ayagima basti ustume dusuyordu buz kestik kipirdamadik ailecek cok sukur ki dualarimiz esirgiyor ama nedir bu yaa
Hayırlı olsun kuZummİyi akşamlar kizlar.insallah hersey yolu dadir. Vee sonunda bende oğlum olacağını ogrendim. Çok sukur hersey yolunda. Oğlum haftası haftasına gidiyor 300gr olmuş. Doktor babasına benziyor dedi.
Ben ayrintiliya 24.haftada gidicem doktorum bir sorun olmaz dedi ozaman bir sürü test yapicam dedi.ne yapacak bilmiyorum.
aynen erken kuzu yaa,bide işçilik çok önemli,herkesinki bir olmuyor dikkat et yakın foto iste..O balonlar 180 tl ye buldum bir yerde ama kararsız kaldım yaptırmak için
Gerçi daha erkende fikir olsun diye bakıyorum
Sen ona gezip gezip geldim deseneSelam kızlar
Geçmişi okuyup geldim
Cinsiyet öğrenenler,ayrıntılı ultrasonu iyi geçenler tebrik ederim
Ne güzel haberler bunlar
Artık topikte hep güzel şeylerden bahsedilsin inşallah
24. Haftada genel olarak kan testleri ve idrar testlerinin tümü yapılıyor şeker yüklemesi de o haftalarda sanırım. Hadi gözün aydın. Sağlıkla gelsin oğluşun..İyi akşamlar kizlar.insallah hersey yolu dadir. Vee sonunda bende oğlum olacağını ogrendim. Çok sukur hersey yolunda. Oğlum haftası haftasına gidiyor 300gr olmuş. Doktor babasına benziyor dedi.
Ben ayrintiliya 24.haftada gidicem doktorum bir sorun olmaz dedi ozaman bir sürü test yapicam dedi.ne yapacak bilmiyorum.
Okuyom cnm felak nas ayetel kursi okurum sabahlari zaten sukurler olsun hep atlatiyorum birsey olmuyor cok sukur. İnsallah yarindan itibaren kenzul ars cevsen de okuyayim hergun birini insallahAllah koruyor yavrularımızı işte
Ama istersen sen kendini oku ya da çevrende biri okusun seni ve bebeği
Ayy sen de ben gibi. Beni kızımda 19 aylık. Ama iki kız kardeş güzel güzel oynarlar :)) ilerde anne ve kızlar dedikodu time yaparız26 aylık canım küçük daha. Doğru düzgün konuşamıyor bile :)2. İsminde Gökçe olacak inşallah.
Ben yaşının biraz daha genç olmasını isterdim. Ama ruhum genç olsun :) rabbim inşallah büyüdükleri günleri de gösterir.Ayy sen de ben gibi. Beni kızımda 19 aylık. Ama iki kız kardeş güzel güzel oynarlar :)) ilerde anne ve kızlar dedikodu time yaparız
Buralardayız canım. Yarın işe başlıyorum bende. Kızımı hissetmiyorum hala ama karnım belirginleşti. Kilo da almaya başladım. Eşin gitmiş. Allah kavuştursun inşallah4body1soul -Piraye Atom heart mother berdeliniz sesiniz çıkmıyor. Benim kız 18.30 da uyudu 9 da kalkar sabaha kadar ayaktayım. Gidip uyuyamıyorum da. Ben de ballı limonumu sürdüm oturuyorum. Bu arada bugün oldukla hissediyorum kızçemi. Hareketlendi galiba.
Canım kontrole çok var .acaba cuma iğnem var.acilden giriş yapsam önceki tahlilimi göstersem aynı tahlili istiyorum desem yaparlar sanırım değil miBilemedim canım bir sonraki kontrolün me zaman? Bu arada ben su içemiyorum çok midem bulanıyor.
Fitil olarak gyno lomexin antibiyotik sef 1gisim neydi hatyırlıyormusun canım, bende bir bakayım bendekine
Sağol canım. Ben uyutmuyorum ki canım. Oyun oynarken sızıp kalıyor. Öğlen uyulmadığı için. Sanırım düzelmesi için zamana ihtiyaç var.Buralardayız canım. Yarın işe başlıyorum bende. Kızımı hissetmiyorum hala ama karnım belirginleşti. Kilo da almaya başladım. Eşin gitmiş. Allah kavuştursun inşallaho saatte uyutmasaydın keşke uyumaz sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?