- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Ilk gebelikten kilo kaldiysa zor hissedilebilir tabi. Ama ben 10 kilo fazla olduğum halde daha erken hissettim hareketleri.
Evet bende hissediyorum arada. Genellikle aksam olunca. Ilkinden kilo kalmadi hatta daha dusuk kiloda baslamistim. Suan 60i gordum tabiAaa ben hissettim hissediyorum da. Daha çok sabah uyanınca hissediyorum. Sola yatıyorum pıt pıt vuruyor.
Canım benim yaİdare eder kuzum aşırı kötü değil ama yoruldum
Yatış moduna geçtim bile canım. Çok çabuk yoruluyorum bende nefes nefese kalıyorum hemenCanım benim ya
Valla bende çok çabuk yoruluyorum anlamadım gitti
Evi topla,yemek yap derken akşamları pertim çıkıyor
Eve gelince dinlenmeye çalış bari canım
Ayyy kuşum benimEki Görüntüle 2200582 Eki Görüntüle 2200583 Bende dayanamadım kızlar kızımın ilk cicileri :) çok duygulandım. O kadar küçükler ki
Kocanı çalıştırYatış moduna geçtim bile canım. Çok çabuk yoruluyorum bende nefes nefese kalıyorum hemen
Sağol canım sağlıkla giysinler inşallahAyyy kuşum benim
Ya ben onun cicileri yerim
Hayırlı olsun bitanem
Sağlıkla gelsin prensesler
Geldim kocam yok ki evde. Kız kardeşim hazırlamış yemek. Eşim de yoğurt süt almış onları göndermiş arkadaşıyla. Dün de ceviz kırdı sağolsunKocanı çalıştır
Hizmet ettir kız
Ben çalışsaydım çok naz yapardım şimdi sökmüyor
Eve girer girmez çok açım diyen bir canavar oluyor herif
Onun o bunların içine giyecek ayaklarını yirimEki Görüntüle 2200584 Kıııızzz-Piraye sen alırsında ben almaz mıyım kızıma cici
İlk ve tek cicisi :)
Benim de annem gelecek yanımaSağol canım sağlıkla giysinler inşallah
Geldim kocam yok ki evde. Kız kardeşim hazırlamış yemek. Eşim de yoğurt süt almış onları göndermiş arkadaşıyla. Dün de ceviz kırdı sağolsun
Onun o bunların içine giyecek ayaklarını yirim
Eki Görüntüle 2200582 Eki Görüntüle 2200583 Bende dayanamadım kızlar kızımın ilk cicileri :) çok duygulandım. O kadar küçükler ki
Kuzuuum çok sevimli...Eki Görüntüle 2200584 Kıııızzz-Piraye sen alırsında ben almaz mıyım kızıma cici
İlk ve tek cicisi :)
Ne zaman gelecek canımBenim de annem gelecek yanıma
Sabırsızlıkla bekliyorum ama ben hizmet ederim annem değil :)
Kızkardeşin toparlandı mı?
Bak ne güzel düşünmüş seni
Sütünü yoğurdunu eksik etmemiş
4body1soul a uysaydın kanepe de yatıracaktın adamı
Sen hissetmeye başladın mı bebişi
Çok ciciler canım :)))Eki Görüntüle 2200582 Eki Görüntüle 2200583 Bende dayanamadım kızlar kızımın ilk cicileri :) çok duygulandım. O kadar küçükler ki
Çok teşekkürler canımKuzuuum çok sevimli...
Teşekkür ederiz canımÇok ciciler canım :)))
Selam kızlargeronimo_s birkaç gündür çok yoğundum çok vakit ayıramadım buraya. Pazartesi ayrıntılı yapıldı. 370 g 24 cm lik minnoş. İki taraflı koroid pleksus kisti varmış. Onun da trizomi 18 ile birlikteliği oluyor. Ama bizim zaten kromozom analizi yaptırdığımız için kromozom kusuru olmadığını biliyoruz. Ülkenin sayılı perinatologlarından birine gidyoruz o da önemsemedi durumu o yüzden içim kısmen rahat keşke birşey çıkmasaydı ama hocada umursamayınca biz de takmıyoruz burun deliklerine kadar gördük kızımızı :)
@SEPTEMBER LOVE geçmiş olsun babanda birşey çıkmamasına sevindim çok.
Buarada kız bebek sayıları artıyor sanırım grupta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?