Dayanamadım valla canım alayım dedim bir iki parça. Allahım o kadar duygulandım ki çoraplar parmağım kadar. Çok teşekkürler canım-Piraye cok guzeller. Sağlıkla giysin yavrun. Benim de hep bir seyler alasım var.
Yaa evet yaptırmamış olsak geçmeZdi test sonucu beklerken falan zamanVallahi merak etmistim artik. Sevindim iyi olmana iyi ki onceden genetik analiz yaptirmissiniz.
İşin de çok yorucu kuZum ya Allah yardımcın olsunYoruldum tabiki kuzum ama idare ederdi yinede. Kasık ağrıları bende de oluyor magnezyum verdi doktorum
Sağol canım benim. Bide hissetsem şu bebeyi çok iyi olacakİşin de çok yorucu kuZum ya Allah yardımcın olsun
Bende kullanıyorum bide onu kullanmasam
Ama bunlar aşk yaEki Görüntüle 2200582 Eki Görüntüle 2200583 Bende dayanamadım kızlar kızımın ilk cicileri :) çok duygulandım. O kadar küçükler ki
Babamlardayım abimle eşi burdaydı onlar gitti bende eşimi bekliyorum oda babamı görür sonra eve giderizSEPTEMBER LOVE canım nasılsın ne var ne yok
Kokoş olacak bu kızçemizde :)Eki Görüntüle 2200584 Kıııızzz-Piraye sen alırsında ben almaz mıyım kızıma cici
İlk ve tek cicisi :)
Genetik analiz yaptırmak için belli bir süre var mıVallahi merak etmistim artik. Sevindim iyi olmana iyi ki onceden genetik analiz yaptirmissiniz.
Evet kuzum. Dayanamadım vallaAma bunlar aşk ya
E Bebek ten mi kuZum
Benim bebek icin buyuk alacagim seyler yok zaten. Belki kanguru sadece. Geri kalan kiyafet falan. Ama biz de n11 in 11.11.2018 gunundeki indirimini hem de black fridayi bekliyoruz. Yeni eve tv salon koltuk takimi ve yeni yatak (basligi bazasi falan dahil) alacagiz. Televizyonlarda taksit sayisini 3e dusurmusler o biraz zorlayacak.Yaa evet yaptırmamış olsak geçmeZdi test sonucu beklerken falan zaman
Şu alışveriş için bende artık kendimi tutmaya çalışıyorum. Black friday de toparlarım iyi indirim olursa diyorum ama yine de bir iki parça alıyorum arada
Artık yavaş yavaş hissemetye başlarsın kuZumSağol canım benim. Bide hissetsem şu bebeyi çok iyi olacak
Bende o Bebek te nette görüp çok beğenmiştim o ikili takımıEvet kuzum. Dayanamadım valla
Seyirme gibi oluyor aslında bazen ama gaz da olabilir bilemedim bebek mi değil miArtık yavaş yavaş hissemetye başlarsın kuZum
Senin haftalarda başlamıştım bende hissetmeye
Bende pandaları çok severim minik pandam gelsin de Giysin. Sağol kuzum hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin de giysinlerBende o Bebek te nette görüp çok beğenmiştim o ikili takımı
Sağlıkla giysinler inşallah
Ne zaman geleceği belli değil muhtemelen bir iki hafta içerisinde gelirNe zaman gelecek canım
Ne kadar kalacak? Çok iyi olur senin için. Hayır ya gaz benim hissettiğim herhalde. Bizim bebiş 230 gram olmuş
Hayırdır inşallah bişeye mi taktın kafanıBabamlardayım abimle eşi burdaydı onlar gitti bende eşimi bekliyorum oda babamı görür sonra eve gideriz
Üstümden bir mutsuzluk bir gariplik var
Sen nasılsın
Canım çok güzel ama ben olsam biraz daha süslerdimKokoş olacak bu kızçemizde :)
Bizimde örgülerimiz başlamış görünce bende çok duygulandım
Bizim herşeyimiz geriden geliyor Piraye ileArtık yavaş yavaş hissemetye başlarsın kuZum
Senin haftalarda başlamıştım bende hissetmeye
Onlara nevresim bulmak zor diyollaBenim bebek icin buyuk alacagim seyler yok zaten. Belki kanguru sadece. Geri kalan kiyafet falan. Ama biz de n11 in 11.11.2018 gunundeki indirimini hem de black fridayi bekliyoruz. Yeni eve tv salon koltuk takimi ve yeni yatak (basligi bazasi falan dahil) alacagiz. Televizyonlarda taksit sayisini 3e dusurmusler o biraz zorlayacak.
Bu arada 200 cm e 200 cm yatak kullanan var mi? Yeni eve oyle düşünüyoruz ama fiyatlar uçuk.
Daha bana gelmediler Antep’ten arkadaşımım annesi yapılıyorNe zaman geleceği belli değil muhtemelen bir iki hafta içerisinde gelir
Ama az kalacak canım
Babam da aklı kalırmış çok kalamazmış falan filan aman olsun gelsin de :)
Hayırdır inşallah bişeye mi taktın kafanı
Kafanı dağıt canım iyi düşün iyi olsun
Bende aynı işte bulantılı bulantılı oturuyorum
Canım çok güzel ama ben olsam biraz daha süslerdim
Mesela kurdele yada çiçeklerle süsleme yapabilirsin Harika olur ben hep süslü püslü şeyler almaya çalışırım
Kuzum da anası gibi kokoş olsun
Gerçi şimdi tipim kayıkta
Bizim herşeyimiz geriden geliyor Piraye ile
Bulantılar tekmeler
Normal diyiliz biz bu kızla
Minimum 10. Haftada olmak gerekiyor max sınırlama yok sanırımGenetik analiz yaptırmak için belli bir süre var mı
Aynen kuzum olduğu kadar artık :)Ne zaman geleceği belli değil muhtemelen bir iki hafta içerisinde gelir
Ama az kalacak canım
Babam da aklı kalırmış çok kalamazmış falan filan aman olsun gelsin de :)
Hayırdır inşallah bişeye mi taktın kafanı
Kafanı dağıt canım iyi düşün iyi olsun
Bende aynı işte bulantılı bulantılı oturuyorum
Canım çok güzel ama ben olsam biraz daha süslerdim
Mesela kurdele yada çiçeklerle süsleme yapabilirsin Harika olur ben hep süslü püslü şeyler almaya çalışırım
Kuzum da anası gibi kokoş olsun
Gerçi şimdi tipim kayıkta
Bizim herşeyimiz geriden geliyor Piraye ile
Bulantılar tekmeler
Normal diyiliz biz bu kızla
Kızlar ya benim akintim var.ortası hafif sarı kenarı su gibi.böyle 1 çay kaşığı kadar anca geliyor.daha pazar günü bitti antibiyotik.Cuma tekrar test verecem.Kızlar inşallah enfeksiyon çıkmaz.çıkarsa tekrar mı antibiyotik kullanacam.canım sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?