2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi merak etmistim artik. Sevindim iyi olmana iyi ki onceden genetik analiz yaptirmissiniz.
Yaa evet yaptırmamış olsak geçmeZdi test sonucu beklerken falan zaman

Şu alışveriş için bende artık kendimi tutmaya çalışıyorum. Black friday de toparlarım iyi indirim olursa diyorum ama yine de bir iki parça alıyorum arada

Eklentiler

• 80BE1438-60AC-4E97-AA87-9B2304517DD1.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 07D33B0B-277B-4034-A139-54B955D63667.webp
    24 KB · Görüntüleme: 62
Benim bebek icin buyuk alacagim seyler yok zaten. Belki kanguru sadece. Geri kalan kiyafet falan. Ama biz de n11 in 11.11.2018 gunundeki indirimini hem de black fridayi bekliyoruz. Yeni eve tv salon koltuk takimi ve yeni yatak (basligi bazasi falan dahil) alacagiz. Televizyonlarda taksit sayisini 3e dusurmusler o biraz zorlayacak.

Bu arada 200 cm e 200 cm yatak kullanan var mi? Yeni eve oyle düşünüyoruz ama fiyatlar uçuk.

Artık yavaş yavaş hissemetye başlarsın kuZum
Senin haftalarda başlamıştım bende hissetmeye
Seyirme gibi oluyor aslında bazen ama gaz da olabilir bilemedim bebek mi değil mi
Bende o Bebek te nette görüp çok beğenmiştim o ikili takımı
Sağlıkla giysinler inşallah
Bende pandaları çok severim minik pandam gelsin de Giysin. Sağol kuzum hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin de giysinler

Ne zaman gelecek canım
Ne kadar kalacak? Çok iyi olur senin için. Hayır ya gaz benim hissettiğim herhalde. Bizim bebiş 230 gram olmuş
Ne zaman geleceği belli değil muhtemelen bir iki hafta içerisinde gelir
Ama az kalacak canım
Babam da aklı kalırmış çok kalamazmış falan filan aman olsun gelsin de :)

Babamlardayım abimle eşi burdaydı onlar gitti bende eşimi bekliyorum oda babamı görür sonra eve gideriz
Üstümden bir mutsuzluk bir gariplik var
Sen nasılsın
Hayırdır inşallah bişeye mi taktın kafanı
Kafanı dağıt canım iyi düşün iyi olsun
Bende aynı işte bulantılı bulantılı oturuyorum
Kokoş olacak bu kızçemizde :)
Bizimde örgülerimiz başlamış görünce bende çok duygulandım
Canım çok güzel ama ben olsam biraz daha süslerdim
Mesela kurdele yada çiçeklerle süsleme yapabilirsin Harika olur ben hep süslü püslü şeyler almaya çalışırım
Kuzum da anası gibi kokoş olsun
Gerçi şimdi tipim kayıkta

Artık yavaş yavaş hissemetye başlarsın kuZum
Senin haftalarda başlamıştım bende hissetmeye
Bizim herşeyimiz geriden geliyor Piraye ile
Bulantılar tekmeler
Normal diyiliz biz bu kızla

Onlara nevresim bulmak zor diyolla

Daha bana gelmediler Antep’ten arkadaşımım annesi yapılıyor
Süsleyip öyle göndereceklermiş
Senin memleketten gelecek yani
Galiba haftaya kontrol var onun sıkıntısı sarıyor

Aynen kuzum olduğu kadar artık :)

Kızlar ben kızımda hep Hm den almıştım. Gerçekten kaliteli ürünleri tavsiye ederim :)) bu kızıma da bi iki şey oradan alcam. İdil baby den hastane çıkışı almıştım kızıma çok kötü çıktı. Hm yıka yıka bir şey olmadı.

Canim kultur yaptirip ona gore bir antibiyotik kullansan daha faydali olur diye dusunuyorum. Bennkultur yapilmadan kesinlikle antibiyotik kullanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…