Aaa ne güzelDaha bana gelmediler Antep’ten arkadaşımım annesi yapılıyor
Süsleyip öyle göndereceklermiş
Senin memleketten gelecek yani
Galiba haftaya kontrol var onun sıkıntısı sarıyor
Allah razı olsun Canım benim çok sağolSEPTEMBER LOVE canim babacigina cok gecmis olsun. Allah tekrarini yasatmasin.
Seninde çeyizde var mı kıss :)Aaa ne güzel
Benim memlekette çok var bu tarz şeylerden
Bide Antep işi diye danteller var ki
Değeri binlerce tl
O çeyiz de olmadan kızlar gelin çıkmaz :)
Bende haftaya doktora gidicem
Epey oldu doktora gitmeyeli özledim kızımı
Bide aşı var haftaya
Netten baktım da güzel seyler görünüyorKızlar ben kızımda hep Hm den almıştım. Gerçekten kaliteli ürünleri tavsiye ederim :)) bu kızıma da bi iki şey oradan alcam. İdil baby den hastane çıkışı almıştım kızıma çok kötü çıktı. Hm yıka yıka bir şey olmadı.
Acilden hem idrar tahlili hem idrar kültürü desem yeterli olur mu acsbaCanim kultur yaptirip ona gore bir antibiyotik kullansan daha faydali olur diye dusunuyorum. Bennkultur yapilmadan kesinlikle antibiyotik kullanmiyorum.
Oyleymis ama ben diktiririm diye düşündüm.Onlara nevresim bulmak zor diyolla
Yok canım ya ben gerekli görmüyorumSeninde çeyizde var mı kıss :)
Sen haftaya hangi güne gidecen
Kıss İnsan özlüyor tabi
Ben geçen hafta gittim özledim kızçemi
Hadi bakalım gelsin güzel haberler inşallahYok canım ya ben gerekli görmüyorum
Çeyizim de neredeyse hiç dantel yok
Haftaya Perşembe gitmeyi düşünüyorum eşim de işini ayarlarsa tam 20.haftaya gitmiş oluyorum
Uğraştırıcı sanki ben pek kullanışlı değil diye duymuştum. Eşim uzun boylu diye almayı düşünmüştüm evlenmeden önce. Kullanışlı gelmedi almadıkOyleymis ama ben diktiririm diye düşündüm.
Aynen indirim takip etmek lazım. Bi ara indirim vardı kaçırdım :/Netten baktım da güzel seyler görünüyor
İndirim zamanı bakmak lazım tekrar
Hayırlı haberlerle gel inşallah CanımCinsiyet ogrenenler, muayeneden, ayrintilidan guzel haberlerle gelenlerin gozu aydin. Yarin da benim hem ayrintili var hem de normal muayenem. Heyecanlandim bakalim.
Çok teşekkür ederim evet çıldurcak duruma gelmiştim şimdilik öyle feci kaşınmıyor bugün gebelik alerjisi dediler alerji hapı verdiler çok zorda kalmadığım sürece kortizon sürmeyi düşünmüyorumOyy bacaklarin beter olmus, cok zor olmali, gecen 2 gece kasindim. Mahvoluyo insan resmen. Ama bu sekilde dokuntuler yok tabi benim vucudumda. Allah sifa versin canim...
Merhaba perşnatologunız kim acaba?Selam kızlargeronimo_s birkaç gündür çok yoğundum çok vakit ayıramadım buraya. Pazartesi ayrıntılı yapıldı. 370 g 24 cm lik minnoş. İki taraflı koroid pleksus kisti varmış. Onun da trizomi 18 ile birlikteliği oluyor. Ama bizim zaten kromozom analizi yaptırdığımız için kromozom kusuru olmadığını biliyoruz. Ülkenin sayılı perinatologlarından birine gidyoruz o da önemsemedi durumu o yüzden içim kısmen rahat keşke birşey çıkmasaydı ama hocada umursamayınca biz de takmıyoruz burun deliklerine kadar gördük kızımızı :)
@SEPTEMBER LOVE geçmiş olsun babanda birşey çıkmamasına sevindim çok.
Buarada kız bebek sayıları artıyor sanırım grupta :)
Beeeen popcorn battaniyeye baslamstm gecen sene motiflerin cogunu tamamladm birlestirmesi kaldi kis gelmesini bekliyorm dha zevkli oluyo cnkuKızlar Alize ipinden battaniye ören var mı ?
Çok güzelmiş
Onu hiç bilmiyorum Oda kolay mıBeeeen popcorn battaniyeye baslamstm gecen sene motiflerin cogunu tamamladm birlestirmesi kaldi kis gelmesini bekliyorm dha zevkli oluyo cnkuyumos yumos oluyo battaniyesi gercekten de
Onu hiç bilmiyorum Oda kolay mıBeeeen popcorn battaniyeye baslamstm gecen sene motiflerin cogunu tamamladm birlestirmesi kaldi kis gelmesini bekliyorm dha zevkli oluyo cnkuyumos yumos oluyo battaniyesi gercekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?