2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyet ogrenenler, muayeneden, ayrintilidan guzel haberlerle gelenlerin gozu aydin. Yarin da benim hem ayrintili var hem de normal muayenem. Heyecanlandim bakalim.

Daha bana gelmediler Antep’ten arkadaşımım annesi yapılıyor
Süsleyip öyle göndereceklermiş
Senin memleketten gelecek yani
Galiba haftaya kontrol var onun sıkıntısı sarıyor
Aaa ne güzel
Benim memlekette çok var bu tarz şeylerden
Bide Antep işi diye danteller var ki
Değeri binlerce tl
O çeyiz de olmadan kızlar gelin çıkmaz :)
Bende haftaya doktora gidicem
Epey oldu doktora gitmeyeli özledim kızımı
Bide aşı var haftaya

Seninde çeyizde var mı kıss :)
Sen haftaya hangi güne gidecen
Kıss İnsan özlüyor tabi
Ben geçen hafta gittim özledim kızçemi

Netten baktım da güzel seyler görünüyor
İndirim zamanı bakmak lazım tekrar

Seninde çeyizde var mı kıss :)
Sen haftaya hangi güne gidecen
Kıss İnsan özlüyor tabi
Ben geçen hafta gittim özledim kızçemi
Yok canım ya ben gerekli görmüyorum
Çeyizim de neredeyse hiç dantel yok
Haftaya Perşembe gitmeyi düşünüyorum eşim de işini ayarlarsa tam 20.haftaya gitmiş oluyorum

Oyy bacaklarin beter olmus, cok zor olmali, gecen 2 gece kasindim. Mahvoluyo insan resmen. Ama bu sekilde dokuntuler yok tabi benim vucudumda. Allah sifa versin canim...
Çok teşekkür ederim evet çıldurcak duruma gelmiştim şimdilik öyle feci kaşınmıyor bugün gebelik alerjisi dediler alerji hapı verdiler çok zorda kalmadığım sürece kortizon sürmeyi düşünmüyorum

Merhaba perşnatologunız kim acaba?

Kızlar Alize ipinden battaniye ören var mı ?
Çok güzelmiş
Beeeen popcorn battaniyeye baslamstm gecen sene motiflerin cogunu tamamladm birlestirmesi kaldi kis gelmesini bekliyorm dha zevkli oluyo cnku yumos yumos oluyo battaniyesi gercekten de

Beeeen popcorn battaniyeye baslamstm gecen sene motiflerin cogunu tamamladm birlestirmesi kaldi kis gelmesini bekliyorm dha zevkli oluyo cnku yumos yumos oluyo battaniyesi gercekten de
Onu hiç bilmiyorum Oda kolay mı
Elle örmek istıyorum şiş tiğ olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…