2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beeeen popcorn battaniyeye baslamstm gecen sene motiflerin cogunu tamamladm birlestirmesi kaldi kis gelmesini bekliyorm dha zevkli oluyo cnku yumos yumos oluyo battaniyesi gercekten de
Onu hiç bilmiyorum Oda kolay mı
Elle örmek istıyorum şiş tiğ olmadan

Kızlar Alize ipinden battaniye ören var mı ?
Çok güzelmiş
Kvden gecen sene kizima örmustu kasimda dogdugu icin cok iyi oldu epey kullanisli cikti. bizimkiler martta dogacaklar bilmiyorum o kalinlikta bir battaniye ne kadar kullanilir.
Ama yapimi konsante istiyor. Ama boyle ince islerle ugrasmayi seven icin cok eglenceli. Yikadiktan sonra bile
Yumusacik oluyor

Uğraştırıcı sanki ben pek kullanışlı değil diye duymuştum. Eşim uzun boylu diye almayı düşünmüştüm evlenmeden önce. Kullanışlı gelmedi almadık
Boy acisindan zaten diğerleri kisa gelir zaten su anki 160 200 bizim. Senin esinin boyu 190 falan demistin sanki daha kucuk yataga nasil sigacak

kızlar günaydın :)
geçen akşam defactodan hamile pantalonu bakmıştım, 60 tl gibiydi yanılmıyorsam, bugün trentyoldan lcw mağazasında 2 taneyi 60 a aldım kargo ile, ihtiyacınız varsa bakın derim bir tane kot aldım 30 tl bir tanede 20 tl skinny siyah aldım.

günaydın M mel33 ,senin tansiyon durumun nasıl oldu?dünden beri benim de şiddetli baş ağrım var.tansiyonumu ölçtüm,13-9 çıktı. ilk hamileliğimde 33.haftamda tansiyonum yokken bir anda 17 lere çıktı ve doktorum 35.haftada sezeryana aldı beni,gebelik zehirlenmesi geçirdim anlayacağın. ama şimdiki hamileliğimde erken başladı bu tansiyon muhabbeti birkaç gün daha ölçüp doktora öyle bilgi vereceğim.doktor sana ilaç verdi mi?

Gecmis olsun. Aman ihmal etme.

Gecmis olsun canım.. diyet vs verdi mi tuzsuz falan..
Benimde 9-6 surekli tuzlu ye dedi ama korkuyorum bir anda yukselir vs diye

Çok iyiymiş benimde ihtiyacım var aslında

Gecmis olsun canım.. diyet vs verdi mi tuzsuz falan..
Benimde 9-6 surekli tuzlu ye dedi ama korkuyorum bir anda yukselir vs diye
daha doktora gitmedim, haber de vermedim. birkaç gün geçmesini beklicem. bu arada tansiyonumu da ölçücem sürekli.inş geçici bir durumdur b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…