Dün yazamadim hersey yolunda çok şükür Cinsiyetini gördü kızım olucak rabbimin izniyle insallah haftaya 4 lu utrason cektircem inşallah.canım mutlaka gitmeden yarım saat önce birşeyler atıştır, kıpır kıpır oluyorlar, ben aç gitmiştim sabah tahlil ister diye doktor anladı hemen sonra gittim kahvaltımı yapıp geri geldim gördük cinsiyeti.
Haftaya yapicaz kismetse bakirkoyde bi yer anlaşmalı olduğu icin 200 tl yaptircam inşallah kızım olucak insallah :)Sağol kuzum hayırlı haberlerle gel sende
Ayrıntılı da yapılacak mi
Dün yazamadim kızım olucak insallah canım cok şükür herşey yolunda :)Teşekkürler canım naptın gösterdi mi bebiş? Yazdın mı bilmiyorum okumadım daha
daha doktora gitmedim, haber de vermedim. birkaç gün geçmesini beklicem. bu arada tansiyonumu da ölçücem sürekli.inş geçici bir durumdur b
canım benimde 9-6 -10-7 ben hep bu şekilde yaşamaya alışkınım dün 11,5-7,5 çıktı bir tuhaf hissettim kendimi demekki başkasına göre normal olan benim yükseğim etkisi o şekilde bana
Canım benim hala o kasılmamı artık neyse karın sertliği ara ara oluyor oda canımı sıkılıyorNe yaptın canım nasılsın.boşver ye canım .tek ağrın sizin olmasında tek derdin yemek olsun....
Dün yazamadim kızım olucak insallah canım cok şükür herşey yolunda :)
Allah ım bu kadar stres ve üzüntünün arkasından inşallah sana sağlıklı evlat nasip ederBurdayim
Dun randevum vardi hic bir genetik tarama test vs. Istemedigimi belirttim hastaneye. Iyi mi yaptim bilmiyorum..
Psikolojim bozuk git gel git gel bu surec beni daha yipratacakti.Boylesinin daha dogru olacagini dusundum.Allah a inan biri olarak zaten aldirmayacaktim.Testler iyi ciksa bile icime artik o kurt zaten dusmustu.Bebegimin akli erene kadar zaten surekli acabalarla yasayacaktim.Bide hicbir test %100 kesin demeyecekti.Sanirim boylesi daha iyi.Esimde sen bilirsin sana birakiyorum dedi biliyorum ki Allah kalbimi temiz tuttukca bi sekilde mukafatimi verecektir.Hakkimizda hayirlisi bakalim
Canım bence iyi yapmışsın. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. Sağlıkla hayırla yavrunuza kavuşun inşallah. Dediğin gibi hiç bir test %100 bilgi veremiyor.Burdayim
Dun randevum vardi hic bir genetik tarama test vs. Istemedigimi belirttim hastaneye. Iyi mi yaptim bilmiyorum..
Psikolojim bozuk git gel git gel bu surec beni daha yipratacakti.Boylesinin daha dogru olacagini dusundum.Allah a inan biri olarak zaten aldirmayacaktim.Testler iyi ciksa bile icime artik o kurt zaten dusmustu.Bebegimin akli erene kadar zaten surekli acabalarla yasayacaktim.Bide hicbir test %100 kesin demeyecekti.Sanirim boylesi daha iyi.Esimde sen bilirsin sana birakiyorum dedi biliyorum ki Allah kalbimi temiz tuttukca bi sekilde mukafatimi verecektir.Hakkimizda hayirlisi bakalim
KuZum 4 lü demek ayrıntılı mı yanıDün yazamadim hersey yolunda çok şükür Cinsiyetini gördü kızım olucak rabbimin izniyle insallah haftaya 4 lu utrason cektircem inşallah.
Kız anneleri ne isim koyacaksınız :))
Benim ilk kızımın adı Azra :))
İkincisine isim arıyorum :))
Canım ben günde üç tane parol içtim. Nane limon ıhlamur. Bol mandalina filan. Öyle bir haftada toparladım. Çok geçmiş olsun.Kızlar grip oldum çok kötüyüm kafam kalkmıyor. İyi gelecek tavsiyeleriniz var mı. Grip olanlar Parol içtiniz mi
Arada bir birşey olmaz. Ye gitsin. Çok Aklında kalacaksa ama yok birazdan unuturum diyorsan başka birşeyler atıştır kan şekerin yükselsin unut gitsinBelli markada olan hamburger yemek istiyor Canım
Dünden beri bol ketçap mayonezli
Çok mu zararlı olur
Çok sağol canım :))Kizimin adi Yagmur Ezgi. Biz Yagmur diyoruz. Ama senin 2. Kiza Ezgi cok yakisir bence. Azra ve Ezgi anlami da guzel
Mayonez katmadan yesen mi acaba. İnsan aşerdiği şeyi yiyince inanılmaz mutlu oluyor.Belli markada olan hamburger yemek istiyor Canım
Çok mu zararlı olur
Evde çorba var en iyisi çorba içmek galibaArada bir birşey olmaz. Ye gitsin. Çok Aklında kalacaksa ama yok birazdan unuturum diyorsan başka birşeyler atıştır kan şekerin yükselsin unut gitsin
ben geçen akşam yedim :) barbekü sos aman allahım aklıma düşmesin benim :)Belli markada olan hamburger yemek istiyor Canım
Çok mu zararlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?