2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün yazamadim hersey yolunda çok şükür Cinsiyetini gördü kızım olucak rabbimin izniyle insallah haftaya 4 lu utrason cektircem inşallah.

daha doktora gitmedim, haber de vermedim. birkaç gün geçmesini beklicem. bu arada tansiyonumu da ölçücem sürekli.inş geçici bir durumdur b

İnsallah canım gönlünü ferah tut ama bence tuzu falan kes bu arada cok etkisi var diyorlar..

canım benimde 9-6 -10-7 ben hep bu şekilde yaşamaya alışkınım dün 11,5-7,5 çıktı bir tuhaf hissettim kendimi demekki başkasına göre normal olan benim yükseğim etkisi o şekilde bana

Evet canım bazılarının dusuk olurmus hatta gayet saglık belirtisi bu dedi doktorumuzda. 10-7 bile hic cıkmaz benim hep 9-6dır. ama bayıldım ve 8-5 falan oldugu oluyor o zaman ciddi bas dönmesi vs rahatsızlık veriyor. sende dikkat et

Ne yaptın canım nasılsın.boşver ye canım .tek ağrın sizin olmasında tek derdin yemek olsun....
Canım benim hala o kasılmamı artık neyse karın sertliği ara ara oluyor oda canımı sıkılıyor
Çarşamba ayrıntılı ultrason var onun da stresi ister istemez oluyor
Hayırlısı inşallah
Sen ne yaptın

Allah ım bu kadar stres ve üzüntünün arkasından inşallah sana sağlıklı evlat nasip eder
Eğer sen bu kararın ile daha rahat edeceksen
En iyisini yapmışsın
Aklını daha fazla karıştırmamak belki sana daha iyi gelecek

Canım bence iyi yapmışsın. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. Sağlıkla hayırla yavrunuza kavuşun inşallah. Dediğin gibi hiç bir test %100 bilgi veremiyor.

Kızlar grip oldum çok kötüyüm kafam kalkmıyor. İyi gelecek tavsiyeleriniz var mı. Grip olanlar Parol içtiniz mi

Kızlar grip oldum çok kötüyüm kafam kalkmıyor. İyi gelecek tavsiyeleriniz var mı. Grip olanlar Parol içtiniz mi
Canım ben günde üç tane parol içtim. Nane limon ıhlamur. Bol mandalina filan. Öyle bir haftada toparladım. Çok geçmiş olsun.

Belli markada olan hamburger yemek istiyor Canım
Dünden beri bol ketçap mayonezli
Çok mu zararlı olur
Arada bir birşey olmaz. Ye gitsin. Çok Aklında kalacaksa ama yok birazdan unuturum diyorsan başka birşeyler atıştır kan şekerin yükselsin unut gitsin

Ayy benim bu minnoş bugün maşallaaaah çok hareketli:))) uyumuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…