2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayrintili ultrason sonucum pek de ic acici degil kizlar. Kalpte parlama ve sag bobrekte buyume var. Ikisi bir arada down sendromunu dusunduruyormus. Ama bobrekteki buyume orani cok dusukmus, o yuzden doktorum takip edelim dedi. Cogu gebelikte gorunuyormus bunlar zamanla da kayboliuyormus genellikle. O yuzden her ne kadar kalbimi bozmak istemesem de uzuldum biraz. Hersey guzel ciksa da saglikli dogmayabiliyor dedi doktorum, hicbirseyin garantisi yok, uzme kendini dedi. Bakalim her muayenede takip edilcek iki durum da.

/ 2017 Nisa’n annelerinde de kalpte parlama görülenler oldu ama sonra kayboldu. İçini ferah tutmaya çalış canım. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Sağlıkla gelecek İnşallah bebişlerimiz
Nifty testi yaptırmayı düşünür musun acaba
Ne bileyim için rahatlar belkide

İnşallah ayrıntılı ultrasonunda iyi geçer.benimde akıntıyla başım dertte .yarın tahlil vereyim diyorum.iğnem var .birde kızım hasta öksürüyor.esim az sonra okuldan alacak doktora götürecek.Canım sürekli yatıyorum yattığım yerden yemek yiyince artık midem kötü.bacaklarım kötü. ...

Once baska birileri bakti canim, olcumleri yaptilar falan, sonra Ali bey geldi, o da ic organlarina falan filan ayrintilica herseyini inceledi.

slm kızlar benim de kontrolüm vardı sabah su anda bi sorun gozukmuyo bebekte 18+5 olmam gerekırken 19+6 gozukuyo gelısımının ıyı olduğunu gosterır korkma dedı doktroum 295 gr olmuşuz cok sukur ayrıntılı 8 kasımda ama bı korkar oldum umarım herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna

KuZum ya galiba kızın çok hassas bünyesi zayıf dimi
Okulda mı mikrop kapıyor bu kaçıncı hastalandı doktora gitti

Kızlar grip oldum çok kötüyüm kafam kalkmıyor. İyi gelecek tavsiyeleriniz var mı. Grip olanlar Parol içtiniz mi
Doktorum bana minoset iç demişti
Bide ıhlamur içebilirsin
Doktorum bana iç demişti
Bende bal limon ıhlamur ile iyileştim
Hatta bu gün de bogazım yanıyor evde olsaydı ıhlamur içecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…