- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Beyda olacak ins eger ikinci ismide dusunursem Beyda Mina olacak askimin meyvesinin adiKız anneleri ne isim koyacaksınız :))
Benim ilk kızımın adı Azra :))
İkincisine isim arıyorum :))
Ayyy bana çok romantik bir kadınmış gibi hissettirdin :))) öyle misinBeyda olacak ins eger ikinci ismide dusunursem Beyda Mina olacak askimin meyvesinin adi
bi kaç gün oldu kızm olacağinı oğreneli Zeynep Duru koyucam Rabbim nasip ederse inşallahKız anneleri ne isim koyacaksınız :))
Benim ilk kızımın adı Azra :))
İkincisine isim arıyorum :))
/ 2017 Nisa’n annelerinde de kalpte parlama görülenler oldu ama sonra kayboldu. İçini ferah tutmaya çalış canım. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Ayrintili ultrason sonucum pek de ic acici degil kizlar. Kalpte parlama ve sag bobrekte buyume var. Ikisi bir arada down sendromunu dusunduruyormus. Ama bobrekteki buyume orani cok dusukmus, o yuzden doktorum takip edelim dedi. Cogu gebelikte gorunuyormus bunlar zamanla da kayboliuyormus genellikle. O yuzden her ne kadar kalbimi bozmak istemesem de uzuldum biraz. Hersey guzel ciksa da saglikli dogmayabiliyor dedi doktorum, hicbirseyin garantisi yok, uzme kendini dedi. Bakalim her muayenede takip edilcek iki durum da.
Güzel isimler canım :)) Zeynep yeğenimin adı. Duru da iki arkadaşın kızında var.bi kaç gün oldu kızm olacağinı oğreneli Zeynep Duru koyucam Rabbim nasip ederse inşallah
Yarından itibaren calisacagim. Simdi evdeyim. Evde olmak ne guzel.Çok sağol canım :))
Sen nasılsın? Çalışıyor musun
Hamburger mi yedinben geçen akşam yedim :) barbekü sos aman allahım aklıma düşmesin benim :)
İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziAyrintili ultrason sonucum pek de ic acici degil kizlar. Kalpte parlama ve sag bobrekte buyume var. Ikisi bir arada down sendromunu dusunduruyormus. Ama bobrekteki buyume orani cok dusukmus, o yuzden doktorum takip edelim dedi. Cogu gebelikte gorunuyormus bunlar zamanla da kayboliuyormus genellikle. O yuzden her ne kadar kalbimi bozmak istemesem de uzuldum biraz. Hersey guzel ciksa da saglikli dogmayabiliyor dedi doktorum, hicbirseyin garantisi yok, uzme kendini dedi. Bakalim her muayenede takip edilcek iki durum da.
Dimi evde olmak güzel ama. Çalışmak da güzel. Kafa dağıtmak adına güzel yani. Bi nefes oluyor.Yarından itibaren calisacagim. Simdi evdeyim. Evde olmak ne guzel.
Sağlıkla gelecek İnşallah bebişlerimizAyrintili ultrason sonucum pek de ic acici degil kizlar. Kalpte parlama ve sag bobrekte buyume var. Ikisi bir arada down sendromunu dusunduruyormus. Ama bobrekteki buyume orani cok dusukmus, o yuzden doktorum takip edelim dedi. Cogu gebelikte gorunuyormus bunlar zamanla da kayboliuyormus genellikle. O yuzden her ne kadar kalbimi bozmak istemesem de uzuldum biraz. Hersey guzel ciksa da saglikli dogmayabiliyor dedi doktorum, hicbirseyin garantisi yok, uzme kendini dedi. Bakalim her muayenede takip edilcek iki durum da.
İnşallah ayrıntılı ultrasonunda iyi geçer.benimde akıntıyla başım dertte .yarın tahlil vereyim diyorum.iğnem var .birde kızım hasta öksürüyor.esim az sonra okuldan alacak doktora götürecek.Canım sürekli yatıyorum yattığım yerden yemek yiyince artık midem kötü.bacaklarım kötü. ...Canım benim hala o kasılmamı artık neyse karın sertliği ara ara oluyor oda canımı sıkılıyor
Çarşamba ayrıntılı ultrason var onun da stresi ister istemez oluyor
Hayırlısı inşallah
Sen ne yaptın
Sağol canım. Parol alayım bendeCanım ben günde üç tane parol içtim. Nane limon ıhlamur. Bol mandalina filan. Öyle bir haftada toparladım. Çok geçmiş olsun.
KuZum ya galiba kızın çok hassas bünyesi zayıf dimiİnşallah ayrıntılı ultrasonunda iyi geçer.benimde akıntıyla başım dertte .yarın tahlil vereyim diyorum.iğnem var .birde kızım hasta öksürüyor.esim az sonra okuldan alacak doktora götürecek.Canım sürekli yatıyorum yattığım yerden yemek yiyince artık midem kötü.bacaklarım kötü. ...
Doktorum bana minoset iç demiştiKızlar grip oldum çok kötüyüm kafam kalkmıyor. İyi gelecek tavsiyeleriniz var mı. Grip olanlar Parol içtiniz mi
Yok ayol ne romantizmi hic anlamam :)) ama esimi cok seviyorum kendisi biraz odun olsada o benim hayatimin anlamiAyyy bana çok romantik bir kadınmış gibi hissettirdin :))) öyle misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?