canım benimde 9-6 -10-7 ben hep bu şekilde yaşamaya alışkınım dün 11,5-7,5 çıktı bir tuhaf hissettim kendimi demekki başkasına göre normal olan benim yükseğim etkisi o şekilde banaGecmis olsun canım.. diyet vs verdi mi tuzsuz falan..
Benimde 9-6 surekli tuzlu ye dedi ama korkuyorum bir anda yukselir vs diye
canım sendede mide kazınmaları başladımı ben açlığa çok dirençliyim ama bugün resmen midem kazınmış uyandım :) dün tartıldım 3 kg almışım şimdiye kadar, ama bu ay şişecekmiş gibi hissediyorum kendimi iştahım maşallah açıldı canım birşeyler çekmeye başladı özellikle hamur işiBiz sabah tepinme ile uyandık
Açıktı galiba kızçem
Youtubedan bak canm popcorn kalpli battaniye diye yazarsan cikar.. ben azcik buyuk ormustum seneye dha cok kullancm cnku bu sene cok kullanamam yaz gelir ztnOnu hiç bilmiyorum Oda kolay mı
Elle örmek istıyorum şiş tiğ olmadan
Beden nasıl anlayacağız aklım ona takıldıkızlar günaydın :)
geçen akşam defactodan hamile pantalonu bakmıştım, 60 tl gibiydi yanılmıyorsam, bugün trentyoldan lcw mağazasında 2 taneyi 60 a aldım kargo ile, ihtiyacınız varsa bakın derim bir tane kot aldım 30 tl bir tanede 20 tl skinny siyah aldım.
Sakin kuZum sakinDaha cok sira var bana, surekli de acilden falan hastalar geliyor araya. Stres oldum iyice. Ben de sismeye basladim, yuzum falan dolgunlasti bayakarbim da belirginlesmeye basladi. Istahim zaten bulantilar gectiginden beri cok acik, fili bile devirip yerim
Ben hiç doymuyorum gözüm doymuyorcanım sendede mide kazınmaları başladımı ben açlığa çok dirençliyim ama bugün resmen midem kazınmış uyandım :) dün tartıldım 3 kg almışım şimdiye kadar, ama bu ay şişecekmiş gibi hissediyorum kendimi iştahım maşallah açıldı canım birşeyler çekmeye başladı özellikle hamur işi
Acilden hem idrar tahlili hem idrar kültürü desem yeterli olur mu acsba
Beden nasıl anlayacağız aklım ona takıldı
Canım daha çok erken demişti o zaman bana .çünkü 6 haftalık fekandim.sonra sürekli takip ediyorum evde.birde 24 saatlik idrarda protein var mi diye baktı.çıkmadı şükür.eve 2 tane tansiyon aleti aldım .en yüksek 12.3 8 çıktı.ama genelde.11 7 çıkıyor.tuz tamamen yok.limon çok kullanıyorum.4 litreye yakın su içiyorum.inşallah çıkmaz.ama doktor ileriki haftalarda çıkarsa ilaca başlarız dedi.günaydın M mel33 ,senin tansiyon durumun nasıl oldu?dünden beri benim de şiddetli baş ağrım var.tansiyonumu ölçtüm,13-9 çıktı. ilk hamileliğimde 33.haftamda tansiyonum yokken bir anda 17 lere çıktı ve doktorum 35.haftada sezeryana aldı beni,gebelik zehirlenmesi geçirdim anlayacağın. ama şimdiki hamileliğimde erken başladı bu tansiyon muhabbetibirkaç gün daha ölçüp doktora öyle bilgi vereceğim.doktor sana ilaç verdi mi?
Acıkmıştır tabi hemen besle annesi :)))Biz sabah tepinme ile uyandık
Açıktı galiba kızçem
Günaydın canım. Ben çok iştahsızım neden bilmiyorum:/Günaydın kızlar. İyi misiniz? Boş dersim yazayım dedim... ben de çok acıkıyorum. Ama yemiyorum acıktığım kadar. Bir de canım hep karbonhidrat istiyor.
Anası gibi doymuyor bu KızçeAcıkmıştır tabi hemen besle annesi :)))
Burda şimdi güneş açtı ama sabaha karşı bir yağmur bir yağmur yağdıGünaydın kızlar. İyi misiniz? Boş dersim yazayım dedim... ben de çok acıkıyorum. Ama yemiyorum acıktığım kadar. Bir de canım hep karbonhidrat istiyor.
Ne yaptın canım nasılsın.boşver ye canım .tek ağrın sizin olmasında tek derdin yemek olsun....Anası gibi doymuyor bu Kızçe
Burdayim4body1soul nerelerdesin canım.
İnş sapasağlam doğacak canım minik kuş Allah'ın izniyle..Burdayim
Dun randevum vardi hic bir genetik tarama test vs. Istemedigimi belirttim hastaneye. Iyi mi yaptim bilmiyorum..
Psikolojim bozuk git gel git gel bu surec beni daha yipratacakti.Boylesinin daha dogru olacagini dusundum.Allah a inan biri olarak zaten aldirmayacaktim.Testler iyi ciksa bile icime artik o kurt zaten dusmustu.Bebegimin akli erene kadar zaten surekli acabalarla yasayacaktim.Bide hicbir test %100 kesin demeyecekti.Sanirim boylesi daha iyi.Esimde sen bilirsin sana birakiyorum dedi biliyorum ki Allah kalbimi temiz tuttukca bi sekilde mukafatimi verecektir.Hakkimizda hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?