2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canım.. diyet vs verdi mi tuzsuz falan..
Benimde 9-6 surekli tuzlu ye dedi ama korkuyorum bir anda yukselir vs diye
canım benimde 9-6 -10-7 ben hep bu şekilde yaşamaya alışkınım dün 11,5-7,5 çıktı bir tuhaf hissettim kendimi demekki başkasına göre normal olan benim yükseğim etkisi o şekilde bana

Biz sabah tepinme ile uyandık
Açıktı galiba kızçem
canım sendede mide kazınmaları başladımı ben açlığa çok dirençliyim ama bugün resmen midem kazınmış uyandım :) dün tartıldım 3 kg almışım şimdiye kadar, ama bu ay şişecekmiş gibi hissediyorum kendimi iştahım maşallah açıldı canım birşeyler çekmeye başladı özellikle hamur işi

Günaydın kızlar hava epey kötü burda
Çıkamadım yataktan
Komşum kahvaltıya çağırdı
Hazırlanıp gideyim bari açıktık

Onu hiç bilmiyorum Oda kolay mı
Elle örmek istıyorum şiş tiğ olmadan
Youtubedan bak canm popcorn kalpli battaniye diye yazarsan cikar.. ben azcik buyuk ormustum seneye dha cok kullancm cnku bu sene cok kullanamam yaz gelir ztn

Daha cok sira var bana, surekli de acilden falan hastalar geliyor araya. Stres oldum iyice. Ben de sismeye basladim, yuzum falan dolgunlasti baya karbim da belirginlesmeye basladi. Istahim zaten bulantilar gectiginden beri cok acik, fili bile devirip yerim

Beden nasıl anlayacağız aklım ona takıldı

Sakin kuZum sakin
Bende de doyma duygusu yok :)

Ben hiç doymuyorum gözüm doymuyor
Açınca herşey bitiyor bende
Galiba son 3 ay kilo alacağım
Şimdilik 2 kilo aldım

Canım daha çok erken demişti o zaman bana .çünkü 6 haftalık fekandim.sonra sürekli takip ediyorum evde.birde 24 saatlik idrarda protein var mi diye baktı.çıkmadı şükür.eve 2 tane tansiyon aleti aldım .en yüksek 12.3 8 çıktı.ama genelde.11 7 çıkıyor.tuz tamamen yok.limon çok kullanıyorum.4 litreye yakın su içiyorum.inşallah çıkmaz.ama doktor ileriki haftalarda çıkarsa ilaca başlarız dedi.

Günaydın kızlar. İyi misiniz? Boş dersim yazayım dedim... ben de çok acıkıyorum. Ama yemiyorum acıktığım kadar. Bir de canım hep karbonhidrat istiyor.
Günaydın canım. Ben çok iştahsızım neden bilmiyorum:/

Günaydın kızlar. İyi misiniz? Boş dersim yazayım dedim... ben de çok acıkıyorum. Ama yemiyorum acıktığım kadar. Bir de canım hep karbonhidrat istiyor.
Burda şimdi güneş açtı ama sabaha karşı bir yağmur bir yağmur yağdı
Doğalgazı açtım hemen sabah
Kapatmayacam da duşa gireceğim ev sıcak olsun

Burdayim
Dun randevum vardi hic bir genetik tarama test vs. Istemedigimi belirttim hastaneye. Iyi mi yaptim bilmiyorum..
Psikolojim bozuk git gel git gel bu surec beni daha yipratacakti.Boylesinin daha dogru olacagini dusundum.Allah a inan biri olarak zaten aldirmayacaktim.Testler iyi ciksa bile icime artik o kurt zaten dusmustu.Bebegimin akli erene kadar zaten surekli acabalarla yasayacaktim.Bide hicbir test %100 kesin demeyecekti.Sanirim boylesi daha iyi.Esimde sen bilirsin sana birakiyorum dedi biliyorum ki Allah kalbimi temiz tuttukca bi sekilde mukafatimi verecektir.Hakkimizda hayirlisi bakalim

İnş sapasağlam doğacak canım minik kuş Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…