2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az once istifar ettim, ne yediysem cikardim, stres mideme vurdu sanirim. Doktorum bir dahaki gelisimde fetal eko yaptirmami istedi herhangi bir dogum hastanesinde. Haftaya pers icin randevu aldim ben de kadin doguma.

Az once istifar ettim, ne yediysem cikardim, stres mideme vurdu sanirim. Doktorum bir dahaki gelisimde fetal eko yaptirmami istedi herhangi bir dogum hastanesinde. Haftaya pers icin randevu aldim ben de kadin doguma.
Çok üzüldün ya direk etkilendin Bebek etkileniyor ister istemez
Moralini yüksek tut kuZum
Belki de bir daha kı kontrolde kalpteki parlaklık geçmiş olacak inşallah

Kizimda gormustu doktor sag bobrekte buyukluk, 14-15. Haftalardi. Sanirim. Sonra ayrintili ultrasonda bisey cikmadi. 23. Haftaya kadar duzeldi yani. Cok kafaya takmistim tabi. Kendini uzme, dedigi gibi bisey gozukmeyip saglikli da dogmayabilir. Allah korusun. Insallah duzelir canim

Gününü beklesin inşallah canım benim.
Allah yardımcıları olsun.

Canim darisi basimiza cok sevindim benimde oglumun ayrintili fotosuyla ayniydi yuzu dogdugunda

daha çok küçük oldukları için muhtemelen daha değişir ve gelişir.
ama 8 aylık 9 aylık fotosuyla aynı doğan çok bebek var :)
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin.

Sule07 canım bu parlaklık olayını çok duyar olduk ama çoğunda ilerki haftalarda geçiyormuş.böbrek genişliğide aynı şekilde.Canım ya inşallah hiç birşey çıkmayacak.stres yaptın hakli olarak.Rabbim yar ve yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…