Az once istifar ettim, ne yediysem cikardim, stres mideme vurdu sanirim. Doktorum bir dahaki gelisimde fetal eko yaptirmami istedi herhangi bir dogum hastanesinde. Haftaya pers icin randevu aldim ben de kadin doguma.
Az once istifar ettim, ne yediysem cikardim, stres mideme vurdu sanirim. Doktorum bir dahaki gelisimde fetal eko yaptirmami istedi herhangi bir dogum hastanesinde. Haftaya pers icin randevu aldim ben de kadin doguma.
Çok üzüldün ya direk etkilendin Bebek etkileniyor ister istemez
Moralini yüksek tut kuZum
Belki de bir daha kı kontrolde kalpteki parlaklık geçmiş olacak inşallah
Ayrintili ultrason sonucum pek de ic acici degil kizlar. Kalpte parlama ve sag bobrekte buyume var. Ikisi bir arada down sendromunu dusunduruyormus. Ama bobrekteki buyume orani cok dusukmus, o yuzden doktorum takip edelim dedi. Cogu gebelikte gorunuyormus bunlar zamanla da kayboliuyormus genellikle. O yuzden her ne kadar kalbimi bozmak istemesem de uzuldum biraz. Hersey guzel ciksa da saglikli dogmayabiliyor dedi doktorum, hicbirseyin garantisi yok, uzme kendini dedi. Bakalim her muayenede takip edilcek iki durum da.
Kizimda gormustu doktor sag bobrekte buyukluk, 14-15. Haftalardi. Sanirim. Sonra ayrintili ultrasonda bisey cikmadi. 23. Haftaya kadar duzeldi yani. Cok kafaya takmistim tabi. Kendini uzme, dedigi gibi bisey gozukmeyip saglikli da dogmayabilir. Allah korusun. Insallah duzelir canim
İnşallah kuZum
Ya mucize gibi dimi
Bütün hayatımız daha gelmeden onlar oldu resmen onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz
Hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Bi tanıdığım 30 haftada ve Bebek strese girmiş yanı heran Doğum olabilirmiş
daha çok küçük oldukları için muhtemelen daha değişir ve gelişir.
ama 8 aylık 9 aylık fotosuyla aynı doğan çok bebek var :)
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin.
Sule07 canım bu parlaklık olayını çok duyar olduk ama çoğunda ilerki haftalarda geçiyormuş.böbrek genişliğide aynı şekilde.Canım ya inşallah hiç birşey çıkmayacak.stres yaptın hakli olarak.Rabbim yar ve yardımcımız olsun....