Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende d vitamini kullanıyorum. Ben günde 5 damla kullanıyorum ama kişiden kişiye değişebilir.Merhaba bayanlar ,bende aşırı şişlikten şikayetçiyim.sabahları karnım inmiş oluyor sabah kahvaltı sonrası şişmeye başlıyor akşama 4 aylık hamileymişim gibi çıkıyor karnım kocaman2. Evladım olacak acaba 2. gebelik diye mi böyle Bulantım ara ara gidip geliyor öyle şiddetli değil 3-4 gün öğürmüşümdür.bulantısı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsunSadece folik asit kullanıyorum ben d vitaminim düşük çıktı dr yazdı bir d vitamini ama prospektüste hamileler kullanmasın yazıyor birde günde kaç damla dr birşey demedi o yüzden kullanmıyorum..D vitamini kullanan var mı
Önemli değil canım ben sınava hazrlanıyorum bıtanede kızım var baya yoğunum yanı bazen gırıyorum okuyorum ama çoğuna yazamıyorum bana verılen cevaplara dönebılıyorum müsayt oldukcada yazıyorum .Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
Bebek payı varsa sıkıntı olmaz umarım çok dar dıktırmemşsındır bagzı elbıseler belden aşşa genıs iniyorya o sekılde olursa bı ihtımal kurtarır ama tabıkı mıllet anlar hamıle oldgnuSenin o zamana baya baya belli olur canım.
Benim şu an tam arada bi yerde kalıyor.
Elbiseleri de vücuduma göre düzelttirdim diktirdim vs.
Değişim olmaz.
Artık idare edicem :)))
Allah kavustursun canım sende ben gbısın yemek hiç yapasım gelmıo yapılınca yıne yıyorum inan kızım olmasa hıc yemek yapmam herlde ıvır zıvır la gcstırıımGünaydın kızlar..
Annem bugün gidiyor..
Artık eski yemeksiz hallerime geri döncem gibi hissediyorum.
Biri yapınca yine yiyebiliyordum bakalım neler olacak.
Az kaldı gerçi Antalya ve Giresun günlerime.
Allah hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin.
Evt belden aşağısı bol Allah'tan ondan kurtarırım diyorum ama zaten çok belli evet kesin anlarlar.Bebek payı varsa sıkıntı olmaz umarım çok dar dıktırmemşsındır bagzı elbıseler belden aşşa genıs iniyorya o sekılde olursa bı ihtımal kurtarır ama tabıkı mıllet anlar hamıle oldgnu
Allah razı olsun.Allah kavustursun canım sende ben gbısın yemek hiç yapasım gelmıo yapılınca yıne yıyorum inan kızım olmasa hıc yemek yapmam herlde ıvır zıvır la gcstırıım
Oyyy çok geçmiş olsun valla okurken bıan bebegmı kaybettım dıyeceksın dıe çok korktum çok şükür İnşallah bırdaha boylr bı durumla dahı karsılasmazsın yaramaza baksen yerınde duramamış daha şimdiden :)) maşşallahGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
![]()
Çok geçmiş olsun, korkunu çok iyi anlıyorum. Tüp bebekti yanlış hatırlamıyorsam. Benimki de tüp bebek ve senin yaşadığını ben de akşam yaşamıştım. Önce bir ağlama krizi, binbir kötü düşünce. Sonra toparlanıp acile gitmiştik. Bende de kanama alanı görülmedi. Bir daha da olmadı. Sende de olmaz umarımGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
![]()
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
![]()
Gecmis olsun. Bidaha boyle bir olay yasamazsiniz insallah. Kendine iyi bak.Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
![]()
Hayırlı olsun. Kanama alanı varsa mutlaka dinlenmek gerek. İnşallah lekelenme ve kanama olmaz ama doktorun dediği gibi oluşursa da mutlaka haber vermek lazım.Bende dün gittim dr a kızlar kese göründü henüz bebeği göremedi ama kesenin içinde yumurta hücresi görüyorum gibi bişey söyledi dr.sağlıklı gebeliğe benziyor boş gebelik değil dedi.10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi.tahliller istedi ben aynı zamanda toksoplazma vb tahlillleri sordum onları da istedi onlarda perşembe çıkacakmış.kesenin altında hafif bir kanama görüyorum kahve lekelenmem olursa korkma ama açık kırmızı bir kanama olursa beni hemen haberdar et dedi
Canım yanlış anlamada neden öğrenilmesin istiyorsun gebeliğini.önceki yazışmaları görmediğim için merak ettimEvt belden aşağısı bol Allah'tan ondan kurtarırım diyorum ama zaten çok belli evet kesin anlarlar.
Ne yapalım artık.
3 ay dolmak üzere oluyor o zamana..
Dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.korkulacak bişey yok sık karşılaştığımız bir durum dedi ama yinede tedirgin oldum.nazlayacak kimsem yok her iş bana bakıyor yinede kendimi yormamaya çalışıyorumHayırlı olsun. Kanama alanı varsa mutlaka dinlenmek gerek. İnşallah lekelenme ve kanama olmaz ama doktorun dediği gibi oluşursa da mutlaka haber vermek lazım.
Ya canım benim ilk bebeğimde çok heyecan yapmıştık hemen herkesle paylaşmıştık Allah nasip etmedi düştü.Canım yanlış anlamada neden öğrenilmesin istiyorsun gebeliğini.önceki yazışmaları görmediğim için merak ettim
Anladım kuzum çok tebrik ederim ikiz bende çok istiyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Bende kalp atışlarını duyana kadar duyurmak istemiyorum.2. Gebeliğim sonlandı benimde.Ya canım benim ilk bebeğimde çok heyecan yapmıştık hemen herkesle paylaşmıştık Allah nasip etmedi düştü.
Tabi ki sağlıklı olmadığı içindir.
Oğlumu çok şükür kucağıma aldım sonrasında.
Şimdiki gebeliğim için de son kontrolde daha öğrendik ikiz olduğunu.
Normal haftama göre göbeğim büyük.
Hem bunu söylemek istemiyorum hem ne olur ne olmaz diye insanlara söylemek istemiyorum.
3 aydan sonra düşük riski büyük ölçüde azalıyormuş ondan sonra söyleyecektim herkese.
Ay allah bagislasin. Ne guzel ikiz bebekler. Rabbim sag salim kucaniza almayi nasip etsin.Ya canım benim ilk bebeğimde çok heyecan yapmıştık hemen herkesle paylaşmıştık Allah nasip etmedi düştü.
Tabi ki sağlıklı olmadığı içindir.
Oğlumu çok şükür kucağıma aldım sonrasında.
Şimdiki gebeliğim için de son kontrolde daha öğrendik ikiz olduğunu.
Normal haftama göre göbeğim büyük.
Hem bunu söylemek istemiyorum hem ne olur ne olmaz diye insanlara söylemek istemiyorum.
3 aydan sonra düşük riski büyük ölçüde azalıyormuş ondan sonra söyleyecektim herkese.
Teşekkür ediyorum.Anladım kuzum çok tebrik ederim ikiz bende çok istiyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Bende kalp atışlarını duyana kadar duyurmak istemiyorum.2. Gebeliğim sonlandı benimde.
Evet doktorlar bu durumu çok normal görüyor. Gerçekten de hamileliğinde kanama geçirmiş bir sürü kişi tanıyorum. Eşin sıkıntı yapmıyorsa bir süre işleri en aza indir bence. Yemeğin kolayına kaç, ev işlerini ertele. Bu geçici bir süreç sonuçta. Sonra normale döneceğiz inşallahDinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.korkulacak bişey yok sık karşılaştığımız bir durum dedi ama yinede tedirgin oldum.nazlayacak kimsem yok her iş bana bakıyor yinede kendimi yormamaya çalışıyorum