• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay allah bagislasin. Ne guzel ikiz bebekler. Rabbim sag salim kucaniza almayi nasip etsin.
Bulantilarin nasil canim fazlami ilk bebeginden.:nazar:
Allah razı olsun canım.
Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah..
Ben oğlumda da çok çektim bulantılardan 20. haftaya kadar ama bu seferki beni kaç kere acillik etti tüm değerlerim kötü çıkmıştı serumlar ilaçlar felan. 20 günde 4 kilo verdim. Baya baya kötü geçiyordu son 2-3 gündür nedense hafif bi azalma var. Zaten bulantı ilacı kullanıyorum çok şükür en azından hiç kusmadım 2-3 gündür zaman zaman öğüyorum ama bişiler yiyebiliyorum. Umarım geçiyordur. Nasip artık alıştım böyle yaşamaya. Sebebini düşündükçe şükrediyorum tutunuyorum.

Teşekkür ediyorum.
İnsan bi kere olumsuzluk yaşayınca daha çok sık eleyip dokuyor.
İnşallah hep güzel şeyler yaşa güzel haberlerle gel.
Ben de cuma gidicem daha öğrendikten sonra hiç göremedik inşallah her şey yolundadır.
:)
Amin canım inşallah.seninde herşey yolundadır inşallah sağlıklıca al kucağına ikisinide

Evet doktorlar bu durumu çok normal görüyor. Gerçekten de hamileliğinde kanama geçirmiş bir sürü kişi tanıyorum. Eşin sıkıntı yapmıyorsa bir süre işleri en aza indir bence. Yemeğin kolayına kaç, ev işlerini ertele. Bu geçici bir süreç sonuçta. Sonra normale döneceğiz inşallah :-)
Haklısın :KK54:Çok sorun yapmaz öyle niye yapmadın diye :KK53:

Iyi aksamlar hanimlar
Doktor kontrolumden geldim
Hersey yolunda cok sukur kalbimiz atmaya devam saglikla sihhatle
Herkesin basina darisi insallah

Fakat bgn itibariyle folic asit trio yerine folbiol yazdi sanirim 1 ay kullanacagim
Ve doguma kadar i mom omega diye ilac yazdi
16 agustos ikili tarama icin gun verdi bayrama denk geliyordu benim hesap onceden yapilsin dedi
Ultrasonda 9+3 ciktim
Tam reglim ile eslesiyor ne gec ne erken vakitli olmus hersey :KK66:
2.75mm boyu 3 cm bile degil daha :KK66:)

insallah test sonuclarimizda duzgun cikar yazarim buraya
Ve sari akintim devam arada acik arada daha sari gecmedi henuz
Ve hala cooook açım herseyi yiyorum ve bulantim yok arada ogurme gibi geyirti gibi oluyor
Bi de hazimsizlik ve sislik acayip var (sanirim cok yemekten heh he hee ) hafif sarhos gibi oluyor kafam o kadar
Kızımda imom kullanmıştım ben. Balık yağı ve bi kaç vitamin var içinde.

Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardı :KK43: ambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum:KK43:
Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın inş.

Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardı :KK43: ambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum:KK43:
Ahh canim cok gecmis olsun neyseki bebise birsey olmamis dikkat et kendine neden yerinden oynamiski dr birsey soyledimi

Elbiselerde degişim şansın yokmu öyle bişey olrsa degstırırdın bızımde duğun var ekımde 13ü ozamana bebiş çok belli olr mu szce sulalem hamıellığımı hiç gormedı bende bıraz belli olsun istıyorum :skandal:
İlk hamilelikte çok belli olmuyor 4 aylıkta ama belki kişiye göre değişir.

Canım çok geçmiş olsun. Bir daha yaşatmasın allah.

Herkes dagildi orda anneyimben in kaynanasida yok ortada heyecan kalmadi :KK12:
Bide habire yumurta konusuluyo zaten midem bulaniyo okudukca kotu oluyom yumurta yumurta :KK1:
Kalp atışlarını duydunmu bebeğinin haftaya gidicem bende 6+1 de olacağım dr duyarız dedi sen ne zaman duydun

Aman gecnce ne yapcaksınz anınızn tadını cıkarın tabı bulantılar gectkten sonra
Bulantılar ve halsizlik olmasa ben son tek çocuklu zamanlarımın tadını öyle bir çıkaracağım ki sorma.. ama halsizlikten kokum kaldıracak halim Yok. O yüzden bu aylar çabuk geçsin istiyorum.

Evt belden aşağısı bol Allah'tan ondan kurtarırım diyorum ama zaten çok belli evet kesin anlarlar.
Ne yapalım artık.
3 ay dolmak üzere oluyor o zamana..
Anlasınlar ya zaten o xamana saklmazsın ben sdece kalp atslarını duyup emin olana kadar soylemedım kndı aılem ve eşimn aılesı harıç bu saatten sobrada bısey olrsa yapacak bişey yok kalp atıslarınıda duyup bebek kaybtms bırı olarak aslnda bıraz daha beklmem gerekrdı ama sabrszmdr bıraz inşallah buna bısey olmaz

Ya canım benim ilk bebeğimde çok heyecan yapmıştık hemen herkesle paylaşmıştık Allah nasip etmedi düştü.
Tabi ki sağlıklı olmadığı içindir.
Oğlumu çok şükür kucağıma aldım sonrasında.
Şimdiki gebeliğim için de son kontrolde daha öğrendik ikiz olduğunu.
Normal haftama göre göbeğim büyük.
Hem bunu söylemek istemiyorum hem ne olur ne olmaz diye insanlara söylemek istemiyorum.
3 aydan sonra düşük riski büyük ölçüde azalıyormuş ondan sonra söyleyecektim herkese.
Cok dogru dusunuyosun canim sonra Allah korusun birsey olsa anne icin cok daha yipratici oluyo en azindan 3 ay gecmeli bencede

Back
X