- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 33
Amin canım moral bozmak yok bebişi üzmeİnşallah canım moralim bozuluyor bazen ama sonra kızıyorum kendime beklemedeyim zaten Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım moral bozmak yok bebişi üzmeİnşallah canım moralim bozuluyor bazen ama sonra kızıyorum kendime beklemedeyim zaten Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Haftasını doğru belirleyemedim ki doktorlara sordum onlarda söylemediSenin niye hamilelik takvimin yok
Vay vay baksen şimdiden kıskançlık.. hele bi doğsun bak bakalım senin kucağına verceklermi çok sevmekten. Paylaşamıcaklar aralarında.Aynen oğlum ,çok istiyoda kızım biraz tedirgin şimdiden benle pazarlık yapıyor,ilk önce ben diye.
Son adet tarihini yaz internete çıkar kaç haftalık olduğun.. bi hafta geri bi hafta ileri oluyo bazen ona takılma.Haftasını doğru belirleyemedim ki doktorlara sordum onlarda söylemedi
Bende öyle umut ediyorum, sevecekler eminim aması var işteVay vay baksen şimdiden kıskançlık.. hele bi doğsun bak bakalım senin kucağına verceklermi çok sevmekten. Paylaşamıcaklar aralarında.
Sen git bana da yaz sonucu inşallah duyarsın inşallah duyarızBende seninle ayni durumdayim sehirdisina cikicam en az 20 gunlugune o yuzden kalp atisini duysam icim rahat edicem bakalim bende persembe gidicem dr 5+5 olucam
Seninkiler yine büyük anlarlar.. benim oğlum 2.5 yaşında yanıma kim yaklaşsa git annem benim diyo kimseyi bana yaklaştırmıyo.. biz napıcaz asıl sen söyle :)))Bende öyle umut ediyorum, sevecekler eminim aması var işte
Ooo senin işin daha zor ,allah kolaylık versin ,hemen söyleme bari zaman kavramları olmuyo küçük çocukların, yoksa hergün başının etini yerSeninkiler yine büyük anlarlar.. benim oğlum 2.5 yaşında yanıma kim yaklaşsa git annem benim diyo kimseyi bana yaklaştırmıyo.. biz napıcaz asıl sen söyle :)))
Babası söylemeden durur mu hiç.. sana kardeş geliyo dedi beraber oyuncaklarınla oynayacaksınız dedi. Ben oyuncaklarımı vermem kardeş bizim eve gelmesin dedi:)))Ooo senin işin daha zor ,allah kolaylık versin ,hemen söyleme bari zaman kavramları olmuyo küçük çocukların, yoksa hergün başının etini yer
Korkma canım,dua et sürekliki ferahla, şimdiden böyle düşünürsen bebeğide sitrese sokarsın ,oğlunun yanındada bebekden olabildiğince az söz edin ki unutsun ,yoksa her olumsuz olayı bebeğe bağlar .Babası söylemeden durur mu hiç.. sana kardeş geliyo dedi beraber oyuncaklarınla oynayacaksınız dedi. Ben oyuncaklarımı vermem kardeş bizim eve gelmesin dedi:)))
İnşallah çok zorlanmayız çok üzülürüm yoksa oğluma hiç kıyamam ilk göz ağrım.. onsuz doğuma nasıl gircem onu düşünüyorum şimdiden.
Tamam canım yapayım şimdiSon adet tarihini yaz internete çıkar kaç haftalık olduğun.. bi hafta geri bi hafta ileri oluyo bazen ona takılma.
6+5 günlük hamilesin cnm14 Haziran canım
Öyle tabiki canım Allah yardımcımız olsun.. bencede şimdiden oğlana unutturmalıyız onunda şimdiden sıkıntıya girmesine gerek yok.. zamanla herşey yoluna girer biz nasıl 5 kardeş birbirimize sımsıkı bağlıysak onlarda öyle olacak Allahın izniyleKorkma canım,dua et sürekliki ferahla, şimdiden böyle düşünürsen bebeğide sitrese sokarsın ,oğlunun yanındada bebekden olabildiğince az söz edin ki unutsun ,yoksa her olumsuz olayı bebeğe bağlar .
Insallah canim senin randevun ne zamanSen git bana da yaz sonucu inşallah duyarsın inşallah duyarız
Ben daha küçük olduğunu düşünüyorum kese geç göründü tahlil sonuçlarımı gören başka bir dr da geç döllenme olabilir demişti herşey haftaya netleşir herhalde6+5 günlük hamilesin cnm
Tuzlu krakerden baska bisey yemiyorum ben cnm. Arastirdim serum we ilac kullanalarda var. Bugidisle giderse bende kullancam hayatim durdu resmen. Cok zor cabucak gecsin bu gunler. Evi bile 6 yasindaki kizim toparladi. Kolumu kaldiracak halim yok.Kızlar mide bulantısı için napıyorsunuz ben çok zorlanıyorum bazen dayanılmaz hal alıyor![]()
Benim harika bir cozumum varKızlar mide bulantısı için napıyorsunuz ben çok zorlanıyorum bazen dayanılmaz hal alıyor![]()

Olabilir cnm evet hayırlısıyla bebişide göreceksin inşBen daha küçük olduğunu düşünüyorum kese geç göründü tahlil sonuçlarımı gören başka bir dr da geç döllenme olabilir demişti herşey haftaya netleşir herhalde